dream a little dream of me

Har precis insett hur mycket plugg jag har att ta itu med. Inte världens roligaste insikt men nu är det bara att sätta igång med pluggandet stenhårt! Fast mer plugg ikväll blir det inte, det orkar jag verkligen inte med. Ska gå igenom min avslappningsövning som jag ska redovisa imorgon och sen skulle jag nog tippa på att jag är påväg i säng. Haha, älskar att jag alltid nämner någonting om att jag ska sova i varje inlägg.. Kul tjej jag är!
- hade en myskväll med Frida igår och fick tillbaka lite livsglädje.
- känner mig så pass frisk att jag kan träna normalt. Livsglädje det också!
- har en sjukt bra helg framför mig. Också en hel del glädje till livet där.
- höstlovet är inte alltför långt bort och vi har planer. Där sköt livsglädjen i höjden för tillfället!

i always say how i dont need you

Jag har träningsvärk i rumpan. Ett bodypump-pass känns dagen efter, det kan jag lova. Speciellt när det är första passet på ett halvår.. Och om jag känner migsjälv så vet jag att min rörlighet kommer vara nersatt ännu mera imorgon, härligt! Fast om jag tänker efter kan nog dagens många timmar sittandes i en bil eller på en stol också vara orsaker till min ömmande bakdel. Vi säger att det är en blandning av de två, mest logiskt så. Och med tanke på att jag lämnade min kära säng vid 05.15 imorse så längtar jag förbaskat mycket efter den. Wihoo, studiedag imorgon känns nästan lite för bra för att vara sant. Men så äre! Tror jag ska spendera dagen i sängen (kommer nog aldrig ta mig upp därifrån när jag väl lagt mig ikväll) med massa plugg. Skulle behöva mer än en dag ledigt. Skulle behöva en vecka, eller varför inte en månad på någon solig strand där jag kunde bara ligga och pilla naveln i värmen ungefär.

when there's nowhere else to run

Jag är så förbaskat glad att denhär veckan snart är över. Håller tummarna för att nästa vecka inte blir lika dryg/krävande/konstig/jobbig. Ska ta en välbehövlig lite paus från det mesta nu. Nya tag är det som gäller imorgon men nu kurerar jag mig med TheKillers och John Mayer på högsta volym. Hjälper faktiskt mer än man kan tro!

I could be free more then

I slutet av tvåan satt jag och Mimmi en hel fredagkväll, från att vi slutade skolan till tiotiden, på café Station och drack smoothies. Idag var det dags för ännu en smoothie och denna gång fick vi med oss Maja också.
Efter vårar urmysiga fika sprang jag en sväng på stan innan Ellen drog med mig på indisk restaurang. Resten av kvällen spenderades i hennes soffa på Teg. Helbra dag med andra ord!

wrap yourself around me

Spänna närborrarna är en konst. Ska nog ta med det i mitt avslappningsmoment på friskvården. Jag och Mimmi var ganska bra på det. Tills vi insåg att folk stod och tittade in i vårat grupprum. Då gick det inte så bra att spänna...haha.

if you're in for love you ain't gonna get too far

Väckte en gammal tradition till liv ikväll nämligen simningen med Magdalena. Galet härligt. Kommer känna mig sådär lagom mör i kroppen imorgon. Juste, imorgon är det fredag. Jag gillar fredagar. Min fredag kommer bli toppen!

just can't let you slip away

Jaaaaa!! Värsta matteprovet ever. Men nu är det gjort och jag hoppas på att bli godkänd. Fast det verkar inte bara vara jag som satt med pulsen i 180 och kände paniken stiga under provets gång. Taskig som jag är så känns det aningens bättre när det inte bara var jag som failade, haha.
Klassens matteplugg på Iksu timmarna innan provet var iaf en ny upplevelse. Hittade ett gäng klasskompisar helt uppslukade av matteböcker när jag kom upp från gymmet. Som sagt, intressant syn!

head among the clouds

Jag och Maja sitter på psykologin. Ett av de mest intressanta ämnena man kan läsa i skolan kan jag lova. Men..varför sitter jag då och skriver istället för att lyssna? Bra fråga. Ska lyssna nu! Och sen äta mat, träna och plugga innan matteprovet i eftermiddag. Matteprov, ja...kul!

im not a robot

Hej, eh..ja. Hej.
Jag har skavsår på tån efter mina nya skor. Det var nästan kallt i simhallen idag, tröja på under arbetstimmarna. Att komma hem från skolan innan halv två är nästan lite gör skönt. Min huvudvärk som smög sig på i söndags vägrar försvinna. Ja, det var nog ungefär vad jag hade lust att dela med mig av just nu.

keep your love locked down

Jag har kommit på vardagslyx. Det är att ha en cykel som står och väntar på en vid busshållplatsen när man ska hem. Att efter en lång dag slänga upp väskan i korgen och sen bara rulla nerför hela vägen hem är en rätt fin känsla kan jag lova! Annars slutade min måndag med kaos, nu ska jag försöka lägga det åt sidan och plugga matte. Kommer jag lyckas? Nej, jag kommer bara sitta och glo på en massa oförklarliga tal.

lucky to have been where i've been

Fina måndag! Eller....nja. Huvudvärk så in i bomben. Kuul med långdag idag liksom. Fast så jättelång blir den nog ändå inte om jag har tur. Nu anser jag mig iaf frisk så ikväll ska jag ta en efterlängtad powerwalk. Uppehållsrummet var inte speciellt spännande idag, överfullt av småbarn. Tror jag ska börja dra mig mot matten!
Dom två mest spännande människorna i uppehålls.

I wanna celebrate and live my life

Jag hade en awesome kväll igår, helt klart. Trevligaste på väldigt länge hos Elena men sen var väl själva utgången ingen riktig höjdare. Men varför klaga? Att komma hem inte alltför sent och få sova i sin egen säng är värt många plus i kanten. Tacktack vänner säger jag bara!

you love was revenge

Ännu en hemmadag. Fast inte en lika sjuk dag som igår. Visst, man är allt bra slö i både hjärnan och kroppen men det ska nog bli lite bättre efter ännu en natts sömn. Kan säga att en promenad och sen en dusch gjorde underverk, minst sagt. Men plugget blev lidande idag, det var ju mycket roligare att se på tv än att plugga liksom. Kul med två inlämningar och ett prov imorgon, bra jobbat Sofia.
Fick en fin liten ros av Socialdemokraterna och eftersom jag inte haft så mycket för mig idag var det himla kul att ta kort på den. (mobilkvalla är awesome!)

cover up my eyes

Vaknade, sjukanmälde mig, somnade om. Förkylningar kan ta sig.

we can stick around and live this night through

Jaaaa, min hals mår bra...not. Men nog överlevde jag denna dag ändå. Lång skoldag, jobbmöte och fika hos Frida. Måndagen avklarad helt enkelt. Nu är det bara fyra dagar kvar, sen är det lördag. Jag vill ha lördag nununu!!! :)


love me when i'm gone

Hej, jag är trött. Sprang Umemilen med min kära mor och tog ut mig totalt. Har inte gjort många knop sen dess. Fick besök av mina fina brudar, svängde förbi Elena, åt middag hos farmor och fastnade framför en film hos Måns på vägen hem. Jätteintressant, i know. Och nu har jag dragit på mig en förkylning, womderful. Sov gott!

you spin my head right round right now

Gårdagskvällen spenderade jag som aminebrud. Otippat, i know. Malin var den snyggaste döda människan jag sett och Magdalena vad en awesome Catwoman. Och min älskade Maja var skitsnygg hon också, precis som alla andra som befann sig i den pimpade lokalen.
mitt under alla förberedelser.

Nu ska jag göra något skitkul, nämligen plugga på en lördagkväll. Så blir det om man planerar in andra grejer varenda vardagkväll. Och inte har jag varit bättre på att planera nästa vecka.

take me out by taking me down

Kul att man är redo för sängen halv tio en vardagkväll. Jag är verkligen så redo som man bara kan bli, ögonen trillar snart igen. Började dagen med en powerwalk för att få bort lite träningsvärk i låren. Gick inge vidare, träningvärken är kvar och den är värre än någonsin kan jag lova. Sen hade jag en lång och rätt dryg skoldag som lyckligtvis avslutades på kinabuffé med Frida och Elena.  Mat är gott! Jag lever för mat. Punkt!
Nu ska jag bädda ner mig och tagga inför en galet bra fredag och en ännu galnare kväll.
dom är som dom är, helt enkelt!

You're my laugh-line when I am blue

Just nu saknar jag vårat hotellrum i Alanya så himla mycket!

im so lost without you

Skittaggad jag känner mig. Sitter kvar på skolan och pluggar!! Inte kul direkt men väldigt nödvändigt...Försöker skriva klart en engelskauppsats men jag insåg precis att jag har över hälften kvar. Hm, jag ska ta tag i den nu. Snart.
Under helgen har jag gått och förälskat mig i en örebroare vid namn Nikola Sarcevic. Typ nästan för bra musik. Jag lovar. Ingenting annat än hans stämma har nått mina öron när jag har haft lite tid över.
Efter att mitt äpple är uppätet ska jag övergå till engelskan igen. Men hallå, det är skönt att göra bort lite plugg innan man kommer hem liksom.

losing you but i'm not losing ground

Åh, så underbart. Jag har jobbat färdigt för helgen. Fast...kom på att det är skola imogron. Inte mycke ledigt här alltså. Men hallå, det är rätt bra att ha mycke för sig, då blir man effektiv när det väl gäller. Så fungerar iaf jag för det mesta. Idag var nog inte den bästa dagen någonsin. Kunde inte sova pågrund av en dödande mensvärk så det fick bli en morgonprommis idag igen. Dock var jag inte riktigt lika utvilad imorse. Sen höll värken i sig hela dagen och nu har den fått sällskap av en mördande huvudvärk. Ja, att jag ens lever liksom? Dödande och mördande..hallå!
Svängde förbi Frida och Elena ett litet tag och det var värt att lämna sängen för det lilla mötet. Dom brullorna är en klass för sig! Nu håller jag på att ta ut en massa aggressioner på stackars Malin. Tror faktiskt att jag skrämmer henne, helt ärligt!
jaaaaa, vi hade en bra sommar liksom!

I'm happy for what you've given

Jag var död när jag kom hem från jobbet igårkväll. Så innan midnatt låg jag och sussade så sött i sängen, så galet skönt. Vaknade utvilad strax innan nio och tog en morgonpromenad i solen. Ja, solen har tittat fram igen mina vänner. Kunde inte ha fått en bättre start på dagen! Nu har jag landat hemma efter jobbet och funderar på att byta om från arbetskläder till..något annat. Kvällen bjuder på myspys med finaste-bästa-malin!
Typ igår...eller inte.

you make my world go around

Mina bästa kompisar ikväll stavas löparskorna. Även om intervaller i backe är bland det roligare man kan göra så slår det matteplugg med hästlängder. Okej, jag måste faktiskt erkänna att efter att ha klarat ett antal kluriga c-uppgifter om cosinussatsen, sinussatsen och areasatsen (intressant..nja) så kände jag att ett avbrott var förtjänat.
Nu blir det dusch och sen marsch i säng. Imorgon väntar skola (MATTEPROV), gym och jobb. Jobb är föresten det som tar upp hela min helg har jag insett. Pengar är nice!

that you only meant well

Jag älskar att sova. Imorse tänkte jag ta mig en liten morgonprommis men njae..sängen var alldeles för lockande! Får bli en springtur ikväll istället tror jag.
Nu sitter jag och smuttar på mitt kaffe. Ja, jag har börjat dricka kaffe. Förstår inte riktigt hur det gick till! Kände bara för att bli lite vuxnare antar jag. Och idag är det tillochmed nästan gott!! Inte äckligt iaf. Nu måste jag bara fixa körkortet för att förklaras helt vuxen, enligt min far. Körkort i ena handen och kaffekopp i andra, då är man tydligen vuxen.
Oj, nu var kaffet slut. Det betyder att jag ska börja röra mig mot Frida som ville bjuda mig på middag ikväll. Eller egentligen vill hon att jag ska laga mat åt henne i hennes kök.
Borde nog plugga lite inför matteprovet på fredag också. Matteprov efter två veckor tycker jag nästan är lite väl hårt.. Aja, då har jag något att förgylla min kväll med iaf, matteboken och jag...

RSS 2.0