it was worth all the while

Min syster kom precis upp med lite fin efterrätt till fotbollen. Så gullig hon är. Mina ben är rätt döda efter springtur och lite aerobics på baksidan. Eller...döda kanske dom inte är, bara lite slöa och tunga. Men så ska det vara, då känner man sig duktig. Imorrn är det måndag igen, skit.
Pepparkaka, glass, hallon och kolasås, MUMS.

time is something beautiful

Igår hade jag en helt pluggfri lördag. Kan knappt minnas senast det inträffade. Istället hann jag med en sväng till maxi för lite julklappsinköp till syskonen, prommis med Frida, slappaslappaslappa och middag hos Mallanbrallan följt av en mysig kväll med tjejerna. Vi har storslagna planer, det är allt jag kan säga i nuläget.
Idag är det första advent och det betyder kyrkan för mig.
Sötare får men leta efter!

You think your days are ordinary

Det finns dagar då man känner sig lite misslyckad och deppig över det ena och det andra. Då ska man lyssna på sån här musik, ligga under täcket i ett mörkt rum och titta på en julstjärna i fönstret. Jag vet inte riktigt varför det känns bättre men det gör det iaf. Nu ska jag krypa ner under täcket och förlåt för att jag var en surkärring idag.

no time for you now

Åh, så skönt att torsdagen är över. Fek-provet är bortgjort. Och imorrn är det fredag. Helt okej faktiskt. Nu sitter jag och börjar känna lite träningsvärk i rumpan. Fysiken ligger framför mig men nja... Jag hittar på annat istället. Till exempel kollar jag mina fejk-aktier, dom går skitbra. Dock blev jag inte lika glad när jag kikade på mitt provschema. Fysikprov nästa vecka.. måste nog ta tag i dethär nu. Kul. Nej. Men jag ska belöna mig med lite ParadiseHotel om ett tag. HAHA. Illa att jag ser det som belöning..

who am i do disagree?

Kom precis hem från en lite myskväll hos Mallanbrallan. Först befriade hon mig från mina kluvna toppar (TACK MALIN!). Sen chillade vi framför tvn med lite juligt fika. Supermysigt. Mindre mysigt var det att cykla hem i spöregn... Nu är det Greys sen sängen. Bodypump på iksu imorrn 07.15 så det blir uppstigning vid sex. Jobbigt värre..

It's something unpredictable but in the end it's right

Flera timmar med Ida på Station var nog precis vad jag behövde en dag såhär mitt i veckan. Att vi sen ägnade några timmar åt fekplugg känns fantastiskt. Det betyder att jag har en pluggfri kväll framför mig och sånna kvällar gillas mycket!

caught in a bad romance

Oj, så skönt det är att knappt göra någonting vettigt alls en söndag. Lite fek-plugg, en springtur, lite för många minuters pratande i telefonen och nu sist fysik-plugg med grym pluggmusik. denna och denna har spelats på repeat hela kvällen. Nu tar jagen paus i pluggandet och ser lite gossipgirl istället.

anybody could be that guy

Hur kommer det sig att man alltid äter en nybakad kladdis hos Mallanbrallan? Det är ett mysterium. Dock ska jag verkligen inte klaga. Mallans kladdis är fantastiskt. Ikväll lät hon tillochmed mig och Mags vara med i bakandet, även om vi inte tillförde så mycket. God blev den iaf. Resten av kvällen ägnades åt bubblor, skolkatalogen, tvn m.m. Finfin dag, nu är jag helt slut. Sov gott!

dare you to move?

Idag har jag haft en störtskön dag med en störtskön tjej. Vi hann med en hel del när vi vistades på stan. Till exempel så strosade vi in på SF och såg New Moon. Inte superbra men helt okej. Alla kläder som just nu ligger på mitt golv ska bli upplockade innan jag går till Malin ikvl, bara att sätta igång med andra ord..

Mags var helt till sig innan filmen!!!!

cuz i adore you

Ligger hemma och ser lite på Idol. Har egentligen inte sett ett enda helt avsnitt i år, det är lite illa. Så det är väl på tiden antar jag. Och nu passar det som perfa när jag ändå är lite småkrasslig. Hoppas bara mamma kommer hem med lite godis snart...

Supergulliga, mina favvisar.

someone like you

Vi är astaggade på biologi.
Okej, kanske inte.

how did we become so broken?

Jag och min kära bror är riktiga onetreehill-nördar. På någon vecka har vi snart sett klart första säsongen. Satt och slötittade ett tag idag medan jag checkade lite engelskaverb och då kom ett helt fantastiskt citat upp i en dialog mellan Deb och Keith.
"How did we become so broken?"
"We fell in love, and at some point, the people we love forgot to love us back."

Sist jag såg första säsongen reflekterade jag nog inte så mycket över det men nu satte det sig som fastlimmat i mitt huvud. Så himla bra sagt. Go Keith!

lucky to have been where i've been

Efter skolan gick jag och Maja och satte oss med en morotskaka på station. Så mysigt och så välbehövligt!

something new

Håltimme på Minerva.

Jag är så fantastiskt glad över att måndagen snart är över. Håltimmen var oväntat nog inte dagens höjdpunkt. Den fick se sig slagen av kemin. Varför? Jo, för att det finns en liten flicka som heter Maja som går i min klass. När hon blir trött får hon en så himla rolig humor som smittar av sig på mig. Vi hade himla roligt iaf, även om folk tittade lite snett på oss..

Just to be over then back to another on

Sitter i sängen med en filt över benen. Har precis kollat arkivet i bloggen. Månad för månad. Och jag har kommit fram till att jag saknar nian, allt var så himla lätt då.
Men mest saknar jag nog ändå sommaren. De sena kvällarna hos Frida med jordgubbar, fruktsallad och spotify var verkligen fantastiska. Alltid precis vad jag behövde efter en kväll utanför konsum med jordgubbarna som enda sällskap. Och med Band Of Horses spelandes hur högtalarna blir inte längtan efter sommaren mindre precis..

 


you're the ones that i want

Tillslut fick jag lite besök igårkväll. Dom ser astaggade ut med skenet bedrar. En timme senare låg vi alla tre i sängen/fåtöljen och halvsov till Beck. Men det var mysigt ändå!


Nu hade jag tänkt ta mig en springtur men eftersom det tydligen är slask och halka på vägarna ligger jag i sängen och överväger litegrann. Kanske blir så att jag sätter igång med lite plugg istället och sparar springturen ett tag. Hm..

i never needed anyone

Efter en galet dryg fredag kunde jag inte ha en bättre avslutning på dagen än den jag hade. Myspys hos Maja "Majsbollen" Gräddnos (många namn blev det nu, hehe) var precis vad jag behövde. Och enligt Mags behövde jag se hockey idag så vi drog iväg och såg lite Björklöven. Vi fattade kanske inte allt men kul hade vi iaf och det är ju som det viktigaste. Iaf enligt oss! Nu ska jag spana efter den turkosa Helena på tvn. Troligen för jag nog lite besök av mina snygga tjejer snart.
Majsans vägg är konst. Den coolaste vägg jag sett!

not afraid to show me

Min absoluta favoritplats i huset är framför brasan. Till och med pluggandet blir mysigare!

the look of paradise

Ännu en fantastiskt ovärd dag. Därför finns det inget roligt att berätta. Nu är det full fart mot helgen. Majsbollen på fredagkväll och girlsen på lördag, kan nog inte bli så mycket bättre, puss på er!
waaaay tooo long ago..

there's a truth in your eyes

Dagen har bestått av aerobics, intervallträning, ovärd engelskalektion, vantshopping, matlagning, och kemiplugg. Inget att prata mera om alltså.


Nu ska jag välja om jag vill fortsätta plugga...
...eller se på tv med min syster.
Önskar att jag kunde spola ner kemiboken men tyvärr går det inte. Måste nog hålla ut en kvart till, sen blir det desperate. MUMS!

nothing can go wrong

Måndagar är riktiga pain-in-the-assss-dagar. Dock hade vi faktiskt kul när vi gick från lunchen. Foki fick tyvärr inte vara med och hoppa, hon ville vara fotograf istället.

heaven's got an open door

Igår under vårat Onetreehill-maraton insåg vi hur otroligt snygga killarna i serien är så vi bestämde oss för att snoka reda på lite detaljer om dem. Vad kom vi fram till? Jo, att Sophia Bush måste vara en av de lyckligaste människorna i världen. Först gift med Chad och nu tillsammans med James. Nån som skulle ha något emot att  byta liv med henne? Inte jag iaf!


or who im supposed to be

En kväll fylld av tacos, prat, juleskum, chips, Körslaget (heja pontare!!), ONETREEHILL och det bästa, Ida, var inte precis den sämsta lördagkvällen i historien. Snarare än av de bättre, garanterat.

i like you alot, lot

Hehe, min pluggdag försvann. Istället har jag nu suttit med Jossan i flera timmar framför brasan. Vem har sagt att man bara kan träffas på kvällen, liksom? att ta en promenad i snöslasket och sen gå in och fika lite framför en brasa funkar ju dygnet runt. Nu är det hårfärgning som gäller, sen hoppas jag på besök av Ida.

when you go down, down

Skolan suger, nog pratat om skolan. Nu sitter jag med myspysiga kompisar och löser några av livets problem, så ska det vara! Tack tjejer!!!


Saverne var rätt fint, trots allt.



i will try

Franska är skitkul! Eller nja....Men det är ganska slappt när vi ska skriva om våran resa och Kerstin sitter troligen på sitt rum och fikar. Dock blir det kanske inte så mycket gjort..
Desto mera blev det gjort på biologin, galet skönt att ha det provet ur vägen. Och det gick bra, ännu roligare. Och övningskörningen till skoan gick bra. Och bodypumpen gick bra. Och idrotten gick helt okej. Och engelskan var slapp. Och lunchen, okej..lunchen var ingen höjdare idag, torr lax. Och mycket annat har varit bra idag. men än bra till och med.

Nu ska jag visa hur en franska-less Agnes ser ut:


if i walk, would you run?

Tisdag. Bara tre dagar kvar till helg. Galet krävande skola, äckligt grått väder och huvud-/mensvärk som vägrar släppa gör livet lite surare. Men en mandarin, en mysig brasa och nu desperate på tv lättar upp surheten en aning. Även en gym-timme med Aggan lättade upp dagen en aning som annars bara bestått av relativt oförberedda redovisningar. Gick väl sådär kan man säga. Efter desperate är det off to bed, jag behöver sömn. (sovmorgonen kunde inte komma mer lägligt!)

När man väntar på att få träffa europaparlamentariker i Strasbourg får man underhålla sig efter egen förmåga. Ett exempel är att ta kort under en spegelblank rulltrappa.

start being us again

Min dag blev precis 13872817 gånger bättre. Första säsongen av bästa ONETREEHILL visas på femma nu och jag sitter ihopkurad med en glasskål framför mig och blicken mot tvn. Huvudvärk och mensvärk ska nu botas, av att glo på snygga killar..

if i stop, would you come?

Efter en helbra lördag och en söndag som dominerats av innebandy är det nu matteplugg och cashewnötter som gäller.
Ja, precis roligt inlägg kommer jag skriva ikvl.

min nuvarande plugg-låt, helskön!

RSS 2.0