cant live, if living is without you

En dag bestående av massage, trädvaktande och spinning avslutades med pepparkakor i bästa Malins säng. Kunde inte blivit bättre.

you think you're cooler than me

Nytt bodypumppass idag. Jag och Mimmi stod som vanligt långt bak och skrattade oss igenom dom galet tunga armlåtarna. Kommer dock sakna den gamla axel-låten..haha.
Nu borde jag egentligen sitta med mitt projektarbete eller skriva vetenskapsteorin men istället ligger jag i sängen och funderar varför man har mobiler. Typ sms-funktionen. Bra för det mesta men den skapar också en hel del trubbel. Intressant är det iallafall. Nej, tror faktiskt jag stänger av min lila svarta vän ett tag nu. Så skönt!!
Aj, mina armar imorgon. Tur att man inte använder dom när man sitter på en spinningcykel.

no-one can save me, the damage is done

Nej men hej, vad kallt det är ute. Jag som äntligen hade planerat in en tur runt Lövöudden.. Att springa hela vägen kändes inte hundra så det fick bli någon form av sega intervaller runt.
De senaste dygnet har varit vigt åt familjen. Bio, restaurangmiddag och sen en lång morgon inklusive ett besök till kyrkan. Men sen blev det ingen skyltsöndag för min del utan jag snörde som sagt på mig springskorna. Nu väntar en dusch och sen plugg och gosspigirl. Har jag tur får jag även besök av Magdalena, om hon trotsar kylan. Annars håller min underbara mörka mintchoklad mig sällskap!

you aint gonna get me

Bodypump är en himla bra grej. Jag kommer ha ont i mina armar imorgon om jag känner migsjälv rätt. Eftermiddagen har jag spenderat varvandes snöskottning och pluggning med massor av pepparkakor och några för många koppar kaffe. Snö, det är inte riktigt min favvouppfinning har jag upptäckt. Skottning är en riktigt jobbig sysselsättning. Ikväll ska jag fortsätta mysa med mitt chokladförråd eller med mitt överblivna biogodis. Tufft val, ska klura på den ett tag!

all we ever do is say goodbye

Har bara veckans drygaste lektion kvar nu mellan mig och lilla Harry Potter.
En pluggfri kväll, skönt.

he's a good-time cowboy casanova

Jag skrattar nästan åt mitt utveckligssamtal idag. Låt oss säga att skolan inte är det bästa på jorden just nu. Utvecklingssamtal betyder inga lektioner så jag gick upp åtta och tog en prommis i en timme. När jag väl sen satt på bussen in till stan insåg jag att jag tagit en timme förtidig buss så det fick bli lite julklappsshopping innan jag drog mig mot skolan. Efter det roliga mötet satte jag mig på NK med Ellen i några timmar. Caféer alltså, det är något speciellt med dem. Mysiga, väldigt mysiga. Men inte ens ett café kan ge mig min pluggmotivation tillbaka, tyvärr. Men caféet gav mig motivation till att dra med mamma på ett bodypumppass iaf. Mina armar skakar fortfarande, gillar verkligen den känslan. Nu är det Grey's och jag borde hinna duscha innan dess.

you give love a bad name

Min uppfattning av skolan just nu är att den kan ta sig. Jag pallar verkligen inte. Speciellt engelskan, VARFÖR i hela friden valde jag det? "Ej uppmått målen" - vad är det för kommentar på en redovisning? Bajs på engelska. Och på alla andra skolämnen. Min utvärdering av min stresshanteringsplan som helst ska skrivas ikväll (vilket inte kommer hända) kommer inte bli positiv känner jag. Tror jag ska ta en paus från allt och alla ett tag. Stängde av mobilen idag och det var nog baske mig det skönaste jag gjort på länge! Ingen kontakt med omvärlden för mig idag, tack! Enda kontakten jag ska ha med någon är kontakten med tvn nu när det är gossip och med mitt chokladförråd. Älskar mitt chokladförråd!

we can find a place where the sun still shines

Jag tycker om fredagar. Speciellt när man hinner träffa näst intill alla sina favoriter på en och samma dag! Mysig skoldag, skön bodypump, fina mimmi-maja-sofiaringar inköptes, perfekt present till måns fixades, välbehövlig fikapaus med malin och en hejdundrandes kul bil-kväll med magda. Nu ska jag bädda ner mig i min nybäddade säng i mitt nystädade rum och njuta av helg!

but i lied my heart in thousand pieces

Jag kände att jag verkligen inte ville sitta inne och vara sjuk längre. Så vad gör man då? Jo, man friskförklarar sig, drar på sig träningskläder, snör på sig springskorna och pluggar in iPoden i öronen. Sen springer man, kanske inte så himla fort men an springer. Oj, så skönt! Dock dog benen när jag svängde in på kvarteret. Ett uppehåll på 18 dagar plus en rejäl förkylning sätter sina spår. Nu ska jag belöna migsjälv med mörk choklad!

we're heading for complete disaster

Idag var en bra dag.
• Jag förstod matten!!! Trots Torfinns något sviktande förmåga att förklara räknade jag hela tio tal!
• Äntligen kunde jag luncha med min fina Agnes. Vi har rätt kul, faktiskt.
• Blev sminkad på Bodyshop, himla snyggt men aningens för mycket för min smak.
• Shoppade loss inne på Twilfit. Hela kalaset gick strax under tusenlappen. Jag försöker intala migsjälv att jag är värd varenda grej jag köpte!
• Fikade med Elena på universitetet. Och ja, visst blev jag nästan sugen på att börja läsa där själv..om ett tag kanske!
• Såg att skolkatalogen hade kommit när jag kollade i brevlådan. Försökte verka obrydd men vem försökte jag lura? Klart det är småroligt att sitta och bläddra i den framför brasan med en kaffekopp efter middagen! Så precis det gjorde jag, i några timmar.
• Känner att engelskaredovisningen tills imorgon finns någonstans i bakhuvudet och att historialäxförhöret går att plugga in innan skolan imorgonbitti --> GREY'S nu!.
Vi insåg att chokladboll och cola också är en partyhöjare ibland!

deep inside i hope you feel it too

Det är SÅ skönt att ligga nerbäddad efter både skola och jobb. Fick en ny upplevelse på jobbet idag nämligen att städa herrarnas. Smet in när det var som minst folk och höll blicken i golvet hela tiden. Tror nästan jag tyckte det var jobbigare än dom som var där inne. Det positiva med det hela är väl att herrarnas känns som hälften så stort som damernas och går därför dubbelt så fort att städa = sluta tidigare! När jag insåg det var det faktiskt värt dendär halvtimmen med blicken i golvet.
Fast det var faktiskt roligare att jobba såhär!

close your eyes and make a wish

Fortsätter mina tappra försök att få i mig så mycket citrusfrukter som möjligt genom att knapra på lite apelsinchoklad. Tror dock inte att det funderar lika bra som en mandarin om jag ska vara ärlig. Men det gör pa100 lite enklare att handskas med. Blir nog en liten powernap nu innan jobbet ikväll. Ska tjäna ihop pengar som jag imorgon ska jag shoppa upp, superbra idé tycker jag. Vet precis vad jag ska lägga pengarna på!

we were the kings and queens of promise

Ligger hemma med en sprängande huvudvärk som inte släppt sen igår. Mindre trevligt. Snörvlar gör jag också. Har nog ätit på tok för lite apelsiner på sista tiden!

standing where you left me

Just nu ångrar jag att jag gick upp tidigt och tog en morgonpromenad innan frukosten. Hade jag sovit en timme till hade mig inte jobbet tagit lika hårt på mig och jag skulle inte sitta här halvdöd. Men okej, friskluft är inte helt fel det heller. Nu ska jag vila upp mig inför nio timmars jobb imorgon. Vilan tar jag hos Malin med massor av frukt och mörk choklad!

hehe, typ igår gumman!

för en minut sen var du min

Nu ska jag låsa in mobilen i skåpet, där gör den minst skada. Och sen borde jag läsa igenom min sam-redovisning som ska hållas om cirkus några minuter. Kul allt jag är förberedd. Trots en ledig tisdag så känns denna vecka lång som bara den. Kan det bero på att jag ska jobba hela helgen? Ja, jag tror starkt att det finns ett samband där alltså! Sen tycker jag att snön kan försvinna också. Den är bara ivägen. Usch för snö!

said that im leaving

Hurra för studiedagar! Synd bara att man inte gör någonting nyttigt av dem. Kunde inte träna på grund av min eländiga förkylning så jag tog en prommis till affären, lastade en påse full med grönsaker och gjorde bicepscurl med påsen hela vägen hem. Ja, det såg säkert stört ut. På tal om grönsaker. Dags att fixa middag. Blir den härliga kyckling-grytan som jag brudarna slängde ihop på Halloween. Ska dock ta det lite lugnare med kryddningen denhär gången, hah.

can you give enought?

Underbart att vara tillbaka i skolan...not. Tror aldrig jag sett så mycket folk i Minervas korridorer förut. Eller ja, folk..det var mest ettor som blockerade korridoren. Varför stå och hänga UTANFÖR klassrummen och vara ivägen när dom kan stå INNE i klassrummen utan att irritera någon. Svår fråga.
Känner mig inte så kry så jag ska lägga mig med lite mörk choklad och se på tv i någon timme innan jag drar in på klassfest. Ciao!

jag blir aldrig den samma som förut


a little stubbornness will work out fine

Nästan allting är packat. Eller okej, jag har skrivit en lista....hälften av det som står på listan ligger i väskan. Var roligare att gå promenader med Måns och Frida istället. Så nu har jag en del att göra innan jag får bädda ner mig. Men sen, oj så skönt! Fyra dagars shopping med mina bästa.

what do you get when you crash and burn?

Hm, juste! Hade ju som glömt bort att packning ingick i konceptet "åka bort". Drygt! Packa är inte min favoritsysselsättning. Men det måste göras. Och det måste göras väldigt snart. Intressant att se hur många små utbrott jag kommer få innan väskan är färdigpackad. Men sen...då är vi på g!
Hade det för övrigt himla bra igår. Majsan dök inte upp pga huvudvärk men jag och Mimmi fick förstärkning av en glad och trevlig stockholmsbrud. Några glas RedGold, några promenader, några olika kortspel och en himla massa bra musik (okej, mimmi...Johnossi passar alltid.).

all you've become is emotionally overrun

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att jag verkligen, verkligen behöver komma bort. Ska bli så skönt att sätta sig på planet i övermorgon och bara ja, komma bort. Eller försöka åtminstone. Men innan dess ska jag hinna med en kväll med Mimmi och Maja. Ska bara se klart Gossip innan jag hoppar in i duschen. Älskar Kanal5play just nu.
En saknad Ida får också vara med på ett hörn.

RSS 2.0