saying you'll never leave me

Imorrn åker jag till Sthlm. Shit, vad tiden gick fort alltså. Inte för att jag klarar precis, hehe. Nu sitter jag och tragglar glosor och engelsk grammatik inför provet imorrn. Det känns ju sådär faktiskt. Önskar att jag hade orkat plugga lite igår också, då hade det inte varit så stressigt ikväll. Förutom engelskaplugg borde jag räkna matte också. Fast..packningen inför helgen är inte heller gjord och den måste ju som blir klar annars blir det en jobbig helg i huvudstaden. Plus att jag borde plocka undan lite på mitt rum innan jag åker, det är ju som trevligt om man kan gå på golvet utan att trampa på massor av kläder. Sen drar ju Greys igång ikväll!!!! Och Idol är ju inte heller helt fel. Och inte har jag hunnit se nya OneTreeHill heller. Plus att det är TrueBlood ikväll också. ÅH, vad jobbigt det blev. Greys är iaf ett måste. Idol kan få stå på i bakgrunden när jag pluggar. Onetree hill och Trueblood får nog helt enkelt vänta till efter helgen!
Jag har iaf hunnit med en springtur idag. Och träningsvärken från gymmet igår börjar smyga sig på. Nu kan jag hoppa över träningen hela helgen och bara må gott utan dåligt samvete, det är skönt!

OOOPS, nu kommer visst Måns över och ska se Idol med mig. Nu blev det ännu stressigare. Fast det är ju alltid kul med sällskap!

Its gonna be AWESOME, babe!

A single bullet got me

En kvällspromenad med Magdalena gjorde min kväll, garanterat. Kallt och stjärnklart, mysigt säger jag bara. Plugg blev det inte så mycket av ikväll. Det känns ju mindre bra, blir nog råplugg imorgon. Min franska som jag tydligen ska bo hos om två veckor har sökt upp mig. Det blir minst sagt...spännande. Väldigt spännande till och med. Min franska är ju så otroligt bra...oui.

Tack mags!
Kuul, samma klänning två bilder i rad. Ser ju bra ut.

save ourselves

Den här dagen kan antingen bli jättebra eller kass. Allt beror på min lilla franskafröken. Jag håller tummarna, hoppas Agnes också gör det!

you got me

Wihoo, galet skönt att sluta halv två istället för fyra! Kändes superduperbra faktiskt. Hann en sväng på stan också, det var som ett tag sen. Fast i helgen ska det brännas pengar, dock i en annan stad.
Det är verkligen sjukt kallt ute. Jag tror jag tappade mina öron när jag var ute och sprang.. Nu ska jag ner och hjälpa brorsan med maten, ciao!

Det där blonda håret...ibland saknar jag nästan det ,haha

fallen like rain

När jag kom hem från Malin igår så fick jag något konstigt ryck och rengjorde mina sminkborstar. Bäst blir det om man tvättar dem med schampoo och balsam, hår som hår liksom. Nästan så att jag längtar tills jag får använda den igen. Nytvättade borstar är så otroligt mjuka och gosiga. Plus att de, just nu, luktar himmelskt gott. Inte hel fel.
Nu sitter jag och gör en lite backup på min dator, var länge sen sist.. Medan den kopierar och har sig ska jag dra med mamma ut i bilen och köra en sväng. Ska verkligen försöka att inte skrämma henne alltför mycket! :)

the history-books forgot about us

Min lördag har hittills bestått av:
- låång sovmorgon
- pizzafrukost
- matteränkande
- springtur
- småprat med brorsan
- godisätande
Helt okej, nu ska jag ta en välförtjänt lång dusch för att ser cykla bort på middag. Kvällen bjuder på myspys med Mags och Mallanbrallan.

if that aint love then i dont know what love is

Ohyes, nu börjar träningsvärken smyga sig på. Bodypump igår 07.15 var en himla skön start på dagen. Fast nu, sådär ett och ett halvt dygn senare känns rumpan och armarna aningens tunga. Men man känner sig ju duktig iaf. Nästan lika duktig som jag kände mig på fysiklabben idag. Jag och fysik är inte bästa vänner men idag klickade det litegrann. Jag och min fantastiska labbpartner lyckades klura ut brytningsindex, brännvidd, stålgångar och hela tjosan. Känslan att gå från universitetet och veta att jag fixade det, det gjorde min fredag. Eller...godisfrossa med Frida framför tvn var inte helt fel heller. Jag fick äntligen mitt älskade godis, lite sen. Men bättre sent än aldrig. Nu ska jag skicka ett sms till Frida och reta henne litegrann, jag får sova hur länge jag vill imorrn, hon ska upp 04.30, heheheh.
skulle kunna vara min påse...


Små tankar en fredagskväll:

-
Hanna kom hem från Kreta igår, brun, fin och utvilad. Nejnej, jag är bara lite avis

- Malin har världens slappaste schema. Och nu har hon dessutom prao som hon älskar. Jag vill också ha så kul på skolan, verkligen längta till varje ny skoldag.

- Denna vecka har varit odramatisk och lugn. Någonting säger mig att nästa vecka inte kommer vara likadan.

- Om 140 timmar sitter jag på en buss mot Sthlm, vilket underbart avbrott från allt.

- Min säng ser fantastiskt skön ut. OJ, så jag ska sova ut i natt. Underbart!

niotillfem

Här är väldens underbaraste blogg, jag älskar den.
"Best of"-inläggen är så galet fina och bra. Speciellt de som handlar om pojkar och olycklig kärlek. Det rinner nerför kinderna, det kan jag lova dig.

lost and insecure, you found me

Min inspiration just nu.


You keep the bad but the good you just forget

Jag är hungrig. Jag blir alltid hungrig när jag har sprungit. Jag borde äta något nu. Jag ska äta något nu. Men först måste jag ta mig upp ur sängen och ner för trappen. Det kändes jättejobbigt. Och inte blir det bättre av att Agnes skickar bilder på hennes godis. Nu vill jag också ha godis..TACK AGNES
ge mig.........

you are my sweetest downfall

Grått, grått och grått. Regn är likamed höst. Fast om man befinner sig på ett café med världens bästa aggan och en morotskaka framför sig så är det ganska myspysigt. Och att sitta på en buss med den här låten i öronen är inte heller helt fel.

falling slowly, sing your melody

Jag är trött och otroligt less på allt som har med matematik att göra. Låt oss säga att inte många tal varken igår eller idag blev räknade. Dock är det ganska kul att gå omkring trött, speciellt om andra också är trötta. Konversationerna kan lätt spåra om man säger så...hahaha. Tur, tur, tur att tisdagar är slappa dagar. Då känns det inte lika tungt att gå upp imorrn. Och nu när jag har en fika med Agnes att också se framemot så längtar jag nästan litegrann tills imorrn (plus att det är en dag närmare helgen, en dag närmare sthlm, en dag närmare Frankrike, en dag närmare lovet o.s.v.)
Duktig som jag är så har jag gått och dragit på mig en förkylning. Eller iaf början till en, därför blir det inga intervaller ikvl...Drygt. Och inget gym imorrn. Också drygt.
Vi drog en "Foki-pose" på kemin.
(Bild lånad av Fokis.se)

words fall through me and always fool me

Idag känns det som att jag har samlat på mig lite vuxenpoäng, faktiskt. Jag har städat utan att någon tvingat mig. Jag har kört bil, lugnt och fint. Jag har tillochmed röstat, den du. Jag känner mig helt enkelt rätt duktig. Dock tror jag inte att promenaden med Frida gav så många poäng, tvärt om. Efter middagen ska jag spendera kvällen tillsammans med min fina, lila matematikbok. Känner på mig att det inte kommer bli en lyckad kombination ikvl..

try and understand it.

Åttio procent av tjejerna samlades ikvl (de resterande tjugo procenten är på Kreta och fixar brännan, jag är inte det minsta avundsjuk...). Kladdis blev det. Och tjejfilmer (Freaky Friday och A Cinderella Story) som hade en sak gemensamt, Chad Michael Murray. Mags blev lite vild då och då, det kan jag lova. Haha, jag minns verkligen min lilla Chad-period, den var inte att leka med. Tidigare idag har jag hunnit se lite OneTreeHill också. Och nu är det House of Wax på femman. Frågan är ju om man kan få nog av denna läckerbit? Jag tror inte det.

and i owe it all to you

Efter bara en olycka som resulterade i fyra krossade glas ligger jag nu i sängen och ser Dirty Dancing. Nu kommer "nobody puts baby in the corner"-repliken, YEEEY! All eyes on the tv, sweet dreams.

I'll be there for you through it all

Vi har svenska och jag är klar med min novell. Därför kan jag sitta och göra typ ingenting i 30 min till, skönt. Sen är det bara fysiken som står mellan mig och helgen. Efter skolan bär det av direkt till Vasakyrkan för fikaförberedelser inför kvällens LUFF. Och jag Ida är fikaansvariga, det blir...spännande. Vi har också bokat en resa till huvudstaden om två veckor, gaalet kul. Jag och min Ida, irra omkring mitt i storstaden. Det kommer bli AWESOME!
Hans bjöd på smarriga kakor, sen lämnade han oss. Dock kunde vi inte hålla oss borta från den smarriga skylten framför oss.


Fast sen insåg vi att vi klarar oss bra UTAN Hans också!

Never completely goes away

No, I don’t hate you
Don’t want to fight you
Know I’ll always love you
But right now I just don’t like you
(maja, du äger!)

we dont tip

Det finns en sak som man måste älska mer än allt annat, konditionstest. Eller oj, nu skrev jag fel. Självklart menade jag hata mer än allt annat. Springa lång är inge problem, springa fort är desto värre...Jag har varit sjuk på alla konditionstest så långt bak jag kan tänka efter men nu var jag frisk och tänkte att det bara var att bränna på Men då händer det, jag blir sjuk UNDER själva testet. Illamående, halsont och svårt att andas. Så nu sitter jag här med en pisstid på cooper, dunkande huvudvärk och en rosslande hals. Inte precis en toppendag. Att jag sen halvsov mig igenom företagsekonomin, ja..det är sånt som händer. Nu väntar en kväll i sängen med massor av tvtittande, först ut OTH troligen följt av True Blood och Idol.

time is up for him

Den finns en film i hela världen, en film, som jag kan se varje dag i en vecka och ändå vilja se den varje dag veckan efter, och veckan efter det. Vilken? Dirty Dancing, såklart. Vet inte varför. Det bara är så. Lite tråkigt att Patrick Swayze dog igår. När jag kommer hem från skolan ska jag se film, gissa vilken jag ska se? Precis. Måste ju hedra Mr. nobody-puts-baby-in-a-corner.

update your life, honey

Åh, tekniska tjejer på hålet alltså. Vi har precis klatar av att uppdatera våra vackra Macbooks helt utan hjälp från omvärlden, NICE! Nu är det kemiplugg som gäller fram till lunch.
Kul, mina topsites består till 66% av bloggar, haha.

guardian angel

Måndag igen. Inte mycket vettigt har utfärdats denna dag. Franska, matte, biologi och kemi har avklarats nästan helt smärtfritt. En håltimme med B&J tar nog dagens förstapris. Eller...delat förstapris med springturen jag släpade mig ut på. Kylig luft, vindstilla, underbart vacker rosa himmel och energi i benen så att det räckte och blev över. Nu längtar jag till sängen, ciao.
  

as long as you love me

Glassfrosseri med MajsbollenGräddnos var precis vad jag behövde igårkväll. Mysfaktor på hög nivå kan jag lova. Annars har dagen bestått av matteräknande till gammal BackstreetBoys-musik. Otroligt nog gick det helt okej, jag är förvånad. Musikvalet inspirerade Majsbollen mig till, hehe. Nu har jag precis njutit av OTH för fulla muggar. Även lite nagelfixande väntar innan Notting Hill visas för femtiotrettonde gången på tv. Inte en enda gång för mycket i min mening, den filmen är fantastisk. 
sööööta snubbar........

we were ment to be, you and me, baby

Denna vecka har verkligen varit en berg-och-dalbana, inte okej. Fast nu är det helg och det är gaalet skönt. (även om jag har väärsta plugghelgen framför moi.)
Jag och min älskade syrra har iaf haft lite småkul med Photobooth ikvl. Nu ska jag äta glass....glass äger!
   

it must have been good

Wiiho, jag träffade av bollen!
Och jag har haft en bra dag. Tänk att det kan svänga så mycket från dag till dag. Igår kändes det som att jag verkligen ville gräva ner mig. Så känns det verkligen inte idag. Det var ju t.o.m pannkaka idag, det är ett stort +! Efter en helt okej skoldag åkte jag och några klasskompisar ner till stan för tacos på Balder. MMM-MMM, vad det var gott. Och ännu godare blir det när man äter med så gulliga människor. Nu ska jag försöka få Måns lika glad som jag! :)
(inte världens hetaste bilder kanske....)

you know you got to help me out

Idag var nog en av de sämre dagarna i mitt liv. Dötrött hela dagen. Fattade ingenting och då menar jag ingenting på varken matten eller fysiken. Idétorka naanting på svenskan. Utstirrad efter lövöudden. Svalde en liten fluga i slutet av min springtur. Låren är tunga som bly. Insåg att jag aldrig kommer kunna slå iväg en boll med ett brännbollsträ. Trots en timme med matteboken har jag fortfarande inte lyckats lösa ett enda tal, det är riktigt illa. Engelskaglosorna tills imorrn är helt o-checkade.
Okej, jag måste börja bli mer positiv nu. "Positve thinking is half the work" som en klasskompis precis påminde mig om. Kändes bra. 
Nu ska jag börja mitt positiva med att svänga förbi Frida en stund. Wiiiho, here I come!!
Frida gillar att räcka ut tungan...konstig hobby om du frågar mig, men hon är rätt söt ändå.

if i dont see you anymore

Egentligen hade jag tänkt skriva värsta långa och intressanta inlägget om tvprogram, promenader, plugg och hotell men jag det orkar jag inte. Och sen hade jag tänkt lägga ut en låt också men just nu låter allt skit i mina öron. Så sov gott!

when i see you smile

Jag har räknat fysik nu på morgonkvisten, himla drygt och tråkigt men oj, så skönt det känns att ha gjort bort det. Man kan faktiskt få en del gjort i ett tomt uppehållsrum, tro det eller ej.

And I just can't look its killing me

OOh, utfall och upphopp är två helt sjuukt underskattade övningar. Speciellt efter dödarintervaller. Mina lår skakar typ fortfarande och jag kan inte gå normalt. Inga ben på gymmet med andra ord. Fast det är ändå en himla skön känsla att ta ut sig totalt. Typ den bästa känslan som finns, typ den jag lever för ibland. Okej, jag kanske är lite träningsnarkoman ibland. Men bara ibland, jag lovar! 
Fast idag tränade jag mest för att försöka kompensera mitt näringsintag under håltimmen. Jag och Ida tog oss en promenad (träning, BRA) till ÅlidhemCemtrum och köpte ett ballerinapaket som vi delade på. Fatta, ett halv paket ballerina till mellanmål, inte okej. Fast det var himla mysigt och ibland måste man faktiskt unna sig. 

Jag vill ha sommar....


time is up for me

En kväll med True Blood och glass är en himla bra kväll.

i give my only light

..och så var det söndag igen. Helgerna går fort, alldeses för fort. Dethär är inte okej. Igår hade jag en riktig "göra-typ-ingenting"-dag. Pluggade kemi, fysik och företagsekonomi. Sprang en mil. Handlade. Städade. Sen cyklade jag till HG och hade en galet mysig reunion med favvo-tjejerna. Gooosch, jag har verkligen saknat dom. Magda (med sitt nyblonderade hår) och Hanna åkte hem men jag och Mallanbrallan stannade kvar och höll HG sällskap. Det ledde även till en himla mysig morgon.
Mörkt och myspysigt, precis som det ska vara!

the greatest fan of your life

Idag skrevs det historia, min kära bror rakade av sig sin vax-ruffs-tuffs-frilla (även kallad fjortis-frilla). Nu är han skitsnygg och ser tre år äldre ut, MINST. Jag är stolt över honom!

hundred days have made me older

Kuuul att det regnar så lite idag. Skitkul, verkligen. Spöregn är ju bara så himla mysigt...

lights will guide you home

Jag bara kände för det. Världens mest underbara låt.

me of all the people

Jag är stolt över migsjälv. 
Jag kan kanske 80 av de 100 engelskaglosorna vi har tills imorrn, det får räcka för mig. 100 glosor per vecka, det är ju galet. Hann även skriva klart min lilla svenskauppsats om Magdalenas hemresa från Magaluf, intressant historia kan jag lova. Och väldigt läskig. Tänk bara vad som skulle kunna ha hänt min flicka..inte okej. Till och med träning hann jag med ikväll, duktigt! 
Nu är det iaf slutpluggat för ikväll. Min stretchingstund efter springturen försvann eftersom jag hade ett väldigt givande samtal med Gustav, den snubben kan prata.
Nu är det dusch och fika sen ska jag sussa så sött.

and then i'm finally happy

Skolfoto, man måste bara älska skolfoto..eller inte.
Asheta businesswomen, OJA!

RSS 2.0