later you can sing to me like a shining star

Har haft ett par minst sagt hektiska dagar nu. Ska bli så galet skönt och välbehövligt med en riktig myskväll tillsammans med favvobrudarna.

falling slowly

Jag och Mimmi är AWESOME. Vi gjorde klart mattehemprovet på ett kick nu sitter vi och chillar ihjäl oss med massor av gott. Men som sagt, vi känner oss awesome just nu!

about you now

Det här är gudomligt. Verkligen. Utan tvekan. Igår stannade jag av mitt i ett steg när jag såg Kinnaman på en reklampelare och idag var det nästan så att jag vinglade till när jag gick förbi en busskur där han var uppklistrad. Behöver jag ens säga att jag tappade fokus en aning när jag körde till skolan imorse och råkade vrida huvudet för att kunna glo lite extra på en av alla reklampelare? Nej, trodde inte det. Som sagt, gudomligt. Och en riktig trafikfara!!

I fake a smile so he won't see

Av någon konstig anledning har jag lyssnat på Taylor Swift hela helgen. Var verkligen sjukt längesen en kvinnlig röst spelades ur mina högtalare. Varför vet jag faktiskt inte, har nog bara blivit så på något sätt. Jag kan ju som inte göra något åt att John Mayer, Tyler Hilton, Magnus Weideskog, Håkan Hellström, The Killers, The Perishers och Band of Horses skriver grymma låtar som passar deras härliga röster som handen i handsken liksom. Fina snubbar, detdär. På tal om snubbar...jag saknar min snubbe. Tycker han ska pallra sig hem från Tyskland snart.
Egentligen inte sådär superbra men den har fastnat i mitt huvud, så äre bara.

I'll be free for you anytime

Missade desperate i tisdags så jag passade på att se det i sängen imorse tillsammans med massor av överbliven choklad. Igår hade jag en awesome dan då jag fira min kära bror som fyllde fjortis, tränade, solade och hade en mysig tjejkväll i solnedgången. Nu är det frukost som gäller och sen en prommis med Frida.
.

we're dead if they knew

Cyklade hem från Mallanbrallan för ett tag sen. Vi hade det awesome. Hon vet som vad hon ska säga för att få mig att fatta rätt beslut och sen är det bara för mig att försöka fatta dom besluten också. Äschdå, ska nog lösa dig. Efter ett bra tag kände jag att jag mest låg och halvsov så det var nog bäst att förflytta sig hemåt och stupa i sin egen säng istället. Men självklart hamnade jag här. Blev som pigg av att cykla i den kalla kvällsluften. Funderar på att bädda ner mig i sängen och mumsa på det som blev över av mitt godis efter nationella provet. Fyra och en halv timme satt jag och skrev prov. 270 minuter, helt sjukt! Fick iaf ihop en krönika om nätdejting, hehe. Spännande ämne, detdär. Dagens citat kommer från Idas uppsats: "känslorna bara sprutade som om man svalt en vulkan!!". Blev en något underhållande promenad med mina favvo-naturtjejer till universitetet efter provet. Vi kunde liksom inte hålla oss från att spåra totalt på vägen.
Mallan är GREAT!

we are family

Födelsedagar betyder massor av kusiner springandes runt fötterna, mysigt!

you just stick around

Jag övervann min rädsla och klättrade uppför klätterväggen på Iksu under idrottslektionen idag. NICE! 1-0 till mig. Sen levde jag på det hela skoldagen tills det var dags för mig och Ida att testa ett muskelpass, även det på Iksu. Hur var det då? Jo, sjukt jobbigt men kul. Dit går jag fler gånger!
Efter en cykleltur med Magda och tefika hos Frida sitter jag nu här med min favvoansiktsmask. Underbar! Nu ska jag lägga mig och tagga till inför nationella imorgon. Fem timmar, nice....not.

It's something unpredictable but in the end it's right

Årets första mjukglass! Sånt är speciellt tycker jag. Värsta vårtecknet liksom! Synd bara att det fortfarande var is på älven, annars hade det känts som sommar..nästan. Var kanske aningens för kallt. Fin musik fick vi allt iallafall igår när vi mumsade på våra mjuka mumsigheter.
Nu har jag jobbat för andra dagen i rad. Pengar är nice! Dock är jag trött som en gris just nu. Hoppade över min sovmorgon imorse och spenderade 45 minuter på löpbandet, är ändå rätt stolt att jag tog mig upp! Imorgon ska jag och Ida gå på något muskelpass, blir spännande. Nu ska jag se klart hockeyn, CIAO!


in the shape of your mouth

Efter en sjukt dålig och knasig mattelektion av mig och Ida gav jag upp hoppet om att vara produktiv i skolan idag. Istället blev det en rätt skön skoldag som avslutades i ett kemilabb på universitetet. Blev hämtad av Agnes som transporterade oss ner mot stan. Oj, så skönt med kompisar som har körkort. Och fatta hur galet skönt det ska vara när man själv innehar detta efterlängtade kort...Vi tog en snabb middag och spatserade sedan mot Finnerödjakontoret för lite intervjuer och sånt. Jag känner mig sjukt sugen på jordgubbar efter att ha snackat med jordgubbssnubbarna. Får nog bli ett glas jordgubbssaft nu istället.
Efter en mindre produktiv dag så kände jag att någon måste göras ikväll. Skrev klart en svenskauppgift, bra Sofia. Sen belönade jag mig själv med en powerwalk plus intervaller i solnedgången. Inte mig emot!

infact there's nothing i can't be

Första långturen avklarad för i år. 10 km blev det, under timmen dessutom. Helt okej!! Nu är iaf benen sådär härligt småstumma vilket passar förträffligt eftersom jag är påväg ner till soffan med mitt svenskanationella-häfte som ska läsas ett antal gånger innan fredagens skriftliga prov. Kommer nog bli kvar i soffan ett bra tag.. Men innan jag rör mig i riktning mot trappan ska jag bestämma vilka av gårdagens klädinköp som ska få stanna i min garderob och vad som ska tillbaka till affären.
Denna ska iaf få stanna hos mig. Jag tycker den är rätt frän men min kära syster insisterar på att den ser ut som skräp. Jag tror jag ignorerar hennes åsikt, faktiskt.

Hey sista, go sista, soul sista, flow sista

Jag och min käraste syster har spenderat ett antal timmar på stan idag. Hon är lovely, ganska speciell men underbart härlig! Btw så fyller hon år imorrn, borde nog slå in hennes present nu..

one foot wrong

Ida är ond idag. Hon kallar min korvbanan och elak häxa och drar undan stolen för mig så att min rumpa slår i golvet istället för stolen. Äh, nej men det är kul att kunna förgylla fredagen för klassen på något sätt.

it must have been good

Freepower var ingenting för mig. Blandning av yoga, afro och bodycombat är säkert en himla bra kombination, dock inte för mig kom jag på. Nu är jag i sockerkoma. Dundersött te och godis är inte toppenbra en torsdagkväll. Men vad ska man göra när Frida svänger förbi med teabstinents. Äschdå, mysigt var det! Efter en rätt krävande dag med två prov och snöbollskrig på idrotten så längtar jag i säng. Och jag längtar tills imorgonkväll när skolveckan är över, när jag gjort bort michaeljackson-aerobicen och när jag är med min snubbe. Gaah, sov gott!
Jordgubbar och sena sommarkvällar var verkligen min och Fridas grej.

And I've been doing just fine

Friskvård. Lunch med Agnes. Engelskaprov. En timme på gymmet. Lite plugg framför tvn. Middag. Jobb/lite inskolning. Desperate hos Rebecca med te och scones. Det är nog min dag i stora drag. Nu sitter jag halvdöd i soffan. Dags att säga hej till sängen kanske?

happy b-day, babe

Shit, kom ju på att agganflaggan fyller liksom myndig idag. Det är STORT. 

two of us

På något mirakulöst sätt överlevde jag första skoldagen även om det stundtals kändes som att jag var något zombieliknande. Ingen nytta har jag iaf åstadkommit under dagens lopp förutom en effektiv timme mellan 20.15 och 21.15 då jag hann med ett mördarträningspass upp och nerför massa backar plus hel hel del utfall. Döda ben kan vi säga hej till imorgon. Under den effektiva timmen hann jag även med att städa åt Tarzan. Känns FINT!
Juste, kom precis på att Ellen gett min blogg en makeover. Har inte sett resultatet än...blir spännande. Nu ska jag äta äpple och läsa fek.

När katten är borta dansar råttorna på bordet!

Jag, ellen, ska vackert erkänna att jag är en mästare på att hacka lösenord till bloggar och liknande! Detta är nu trejde bloggen som jag hackar mig in på och styr om i utseendet medan bloggägaren befinner sig på annat håll. Den underbara Sofia är för tillfället ute och löper, sicken hurtig och läcker kvinna. Sannerligen är hon en förebild som heter duga! Nu ska jag återgå till det mindre roliga pluggandet och låta andras bloggar vara.


Tjingeling hälsar ellen!

ps. visst blev bloggen dödligt snygg? inga men...

it's my heart you take

Det blev en lång prommis. Runt hela hsund, minst. Sen fyllde vi på med energi i form av kladdkaka ute i solen.

find a way to make it

Känns inte bra att sitta inne en dag som denna. Inte okej alls. Hoppas Mallanbrallan vaknar snart. Jag ska dra med henne ut på en promenad. En riktigt lång och härligt mysig promenad. Sen ska jag plugga för kanske andra gången på hela lovet. Inte okej det heller. Kul med skola imorrn btw. Eller...inte kul alls menar jag. Lov tre veckor till är precis vad jag behöver, minst!

wanna have you near me

Första springturen på bar mark för året. Galet efterlängtat kan jag lova. Fast det kändes att jag inte gjort något åt min kondition på nästan två veckor..Äschdå, jag tog mig runt, varför klaga då liksom? :) Ikväll ska jag jobba istället för att ha en myskväll på Rödäng. Snacka om att byta ner sig, haha. Äh, men pengar liksom, inte fel. På tal om kvällar. Jag hade en ganska awesome sådan igår. Jag och Mallanbrallan fick lite besök av grabbarna på bilden. Sjukt längesen! Och ja, det blev en liten humördipp, HE-HE-HE.

you'll be on my side forever more

Jobbet gick fint. Plåstrade om små knän, eldade i tunnan, chillade i herrbastun, glodde argt på busiga smågrabbar och hade det allmänt trevligt. Nu ska jag och Mallanbrallan dra ut till Brännölandet och ha en awesome myskväll.

pure morning

Tänkte skriva några rader igår men sömnen sköljde över mig rätt fort så jag somnade med datorn i sängen innan elva. Galet skönt. Har saknat min säng och mitt badrum så det var ett kärt återseende såhär efter en dryg vecka, haha. Nej, nu ska jag ta tag i dagen. Jobb väntar!

so happy together

Sista dagen i backen är avklarad. Nu ska vi bara chilla hela kvällen för att sen packa in oss i bilarna imorgonbitti.

anything less than i love you is lying

Toppenväder är liksom ingenting man säger nej till. Två dagar med sol, fina backar och precis lagom varmt för att sitta och fika i bara understället. Och ja, jag har fräknar, röd näsa och vit hals. Skitsnyggt!
I Tärnaby (ja, vi dissade Hemavan imorse) träffade jag min Majsboll så vi chillade en del i sittliften och hade det allmänt bra. Att träffa henne gav mig en smula hemlängtan. Allt som väntar på mig där hemma. Mina dundersnygga vänner alltså. Ganska så efterlängtade kan jag lova. Känns ju som fint att de flesta är på vift nu när jag kommer hem om ett par dagar. Dålig planering kanske? Ja. Fast alla drar inte iväg som tur är!

i didnt know it at fifteen

Idag har vi firat Jonatan hela dagen. Ingen fjortis längre här inte. Nice att börja dagen med tårta och avsluta den med marängswiss. Elias håller med mig, Amanda med.

said i really miss you darling.

Tio personer. Tio olika viljor. En liten tv. Nej, här är det absolut inte krig om fjärrkontrollen..........

Idag har jag haft en riktig Sofia-dag. Ensam har jag susat nerför backarna. Ensam har jag filosoferat i liftarna. Efter fikat tog jag några ensamma åk innan jag avslutade dagens skidåkning och tog mig sakta men säkert , fortfarande ensam, nerför de två stupen till stugan. Innan resten av de inhyrda i stugan kom hem hann jag med en timme i bastun tillsammans med en deckare, ett kapitel företagsekonomi, några fler kapitel i deckaren och filmtittande med en kopp varm choklad med grädde på soffbordet bredvid mig. Riktigt skön för/eftermiddag om någon nu skulle vilja veta det. Ensam är rätt bra, ibland. Inte alltid, men ibland.

min polare idag.

i'll see you all around

Nu har jag officiellt påsklov, känns FINT! Dagen har spenderats med slalompjäxor på fötterna och ett antar nyupp-ploppade fräknar i ansiktet. Jag har ju som en tendens att bli lite fräknig när jag vistas här uppe... Nej, nu ska jag återgå till att afterskia med kusinen och brorsan, haha. CIAO!

RSS 2.0