give me something to believe in

Fredagskvällen spenderades med Malin&Magdalena. Och Magdas brutna tå, stackarn. Men det var supermysigt.
Lördagsmorgonen spenderades i soffan framför tvn samtidigt som jag och Aggan made some plans for the summer. Great plans! 
Sen sprang jag två varv runt Lövöudden, det kändes så otroligt skönt! trodde inte jag kunde springa lång längre men det gick fint. Men du väntar duschen. Sen blir det HG och Mello ikvl, toppen!

Agnes Halvares, its gonna be great!

I'd never given much thought to how i would die...

HÖ-HÖ....Behöver jag säga att jag är ganska såld på Twilight-böckerna? Nja, trodde väl inte det...


Just what you're worth

Matte, samhällskunskap och svenska dödar mig. 
Snart är det lov. Gissa vem som längtar mest av alla på hela denna runda jord...? Precis, jag. Men först ska jag utstå en dryg franskalektion, en hemsk samlektion och ett matteprov där jag kan kanske hälften. Asrolig dag, med andra ord. 

Nu dödade jag precis en liten fluga, ofta det finns flugor i februari? Det är ju vinter! Dör inte alla dom på hösten?

Jusste, jag dog när jag sprang intervaller på gymmet idag. Trodde helt ärligt att jag skulle spy dom sista minuterna. 

Okej, jag dog inte. Och skolan dödar mig inte. Jag lever! Även om skolan ÄR mitt liv just nu. Det är väl inte mycke till liv?

closer together

Jag har: fikat men Agnes, köpt böcker på bokrean och varit i skolan.
Nu: gör jag inget vettigt. Sitter på msn och på facebook och drygar.
Jag ska: PLUGGA MATTE och SKRIVA SVENSKA. Bajs, jag har engelska också. Sen blir det Grey's, det är min ljuspunkt ikvl. 

 

youre always on my mind

Matte är hemskt! Därför somnade jag när jag satt hemma och försökte plugga. Inte bra! Det betyder att jag måste plugga jättemycke ikvl. Åh, jag blir trött och less av bara tanken. När jag hade pluggat klart (somnat) la jag mig i soffan och tittade på en tulpan i en halvtimme. Sen sprang jag Lövöudden för att bli piggare. Det hjälpte nästan!




That cold black cloud is comin' down

Var måndagen så hemsk som jag trodde? Nästan, inte riktigt. Skidor var..speciellt. Doppboll och brännboll blir mycket mer komplicerat med långa plankor under fötterna. Men rätt kul var det, faktiskt. 
Idag var nog den första (och troligen sista?) roliga naturkunskapslektionen. Vi dissekerade fiskar. Jag och Maja hade askul när vi skulle bestämma kön, skära ut magsäckar och klippa upp hjärtan. (Nu låter jag hemskt grym, det var inte meningen...stackars lilla fisk!) 
Sen drog jag en Bodypump utan agnes som var hemma och kurerade sig. Bli bättre snart, älskling!

Maja är hemma! (och hela skolan stinker numera fisk, mysigt)


its not easy for me

Söndagar, hm....betyder måndag imorgon = skola. Lagom kul. Lång dag, skidor på idrotten och bara jobbiga lektioner. Åh, nu ska jag sova. Ju snabbare det blir morgon ju snabbare är måndagen över. Enda plusset är väl att Maja kommer tillbaka, brunbränd och allt. 

your not even on, because youre gone

Hade en riktigt mysig kväll hos hg igår. Melodifestivalen (ja, EMD var faktiskt bäst! Gissa vem som sitter och lyssnar på "baby goodbye" just nu? hö-hö) var bra. Sen höll vi på att elda upp lägenheten, mindre bra. Jag och Mallanbrallan plumsade över till Isak ett tag men vi blev så sugna på chokladpudding att vi ganska snabbt plumsade tillbaka till hg. 

Malin var ganska trött igår och när vi alla tre låg i samma säng och skulle sova så passade vi på att lätta våra hjärtan. Vi inser hur totalt hopplösa killar kan vara ibland och Malin kläcker ur sig "Jag ska bli lesbisk". Ja...kanske inte den bästa plats att säga det på. Aningens ofrivilligt så trängde jag in mig lite mera på Hannahs säng just då. Men som sagt, alla kan säga knasiga saker när man är dåsig av trötthet.

 

You've tired me out by tying me down

Måns tycker att jag är helkonstig, det vet jag. Och efter mitt lilla utbrott idag så tycker jag också det. Ibland undrar jag var jag egentligen håller på med. Man kan inte göra allt, vara överallt, tänka på allt och vara bra på allt, samtidigt. Det går liksom inte, verkligen inte. Jag måste skärpa mig och det är fort!
Nu har jag iaf varit duktigt och inte gjort någonting alls på över en timme. Bara legat i badet med ansiktsmask, hårinpackning, smoothie och lugna favoriter. Ganska helmysigt och väldigt behövligt. Ikväll blir det mello, dessa killar ska ju vara med, det får man faktiskt inte missa.




all power, all wisdom is yours.

Helg är så himla skönt. Och jag tror inte att jag kunde ha fått en bättre start på den än vad jag fick. Fika med Magda och Malin, sen lite shopping. Middag och fika med Agnes och sen lyssna när Helena sjunger helt underbart fint på Luff. Nästa gång ska jag, Agnes och Kristoffer sitta längst fram med plakat, we promise! Och jag är lite avis (ganska mycket) på Krille som drar till New York och Miami på tisdag. Lite värme i denna kyla skulle liksom inte vara helt fel.
Agnes tycker att hon alltid blir så himla söt på kort. Det tycker jag också!



taking the dreams back

Påväg från maten idag så gick jag och Agnes och babblade om en massa. På nått sätt kom vi in på HIV och AIDS. I säkert tio min gick vi och pratade om det. (Hemsk sak, btw!!!!!!!!!!!) Sen, en kvart senare skickar Aggan sms och säger att dom pratar om AIDS på hennes geografi. Ganska läskigt......Vi brukar ju liksom inte gå och snacka sjukdomar när vi går från maten. Knasigt sammanträffande iaf. 
Ett annat sammanträffande som var lite tråkigt var att Magdalena hade gjort illa tån igår när hennes RIG skulle möta Holmsund. Men vi fick iaf se henne spela en kvart eller nått sånt. 
Nu sitter jag och skriver i min dagbok för första gången på ett halvår. Jag suger på att skriva dagbok. Det är synd eftersom det är så himla kul att bläddra igenom den då och då...




i'm gonna fly

Våra estet-musik lektioner är väldigt värda. Eller ja..dom var nästan det tills idag. Nu låt, trött, less och hungrig. Ganska avslaget. Att vi fick sitta i ett litet rum med sängar i nån källare under skolan gjorde en inte så mycket piggare precis.



it's a little too late for you to come back.

Så otroligt bra version, I'm inlove.



catch a falling star.

Malin ringer och sjukanmäler sig för att hon tycker att det är för kallt för promenad. Vad gör jag då? Jo, jag far ut och springer direkt jag kommit hem från skolan. Jag är lite konstig ibland. Jag menar, det är faktiskt -15° ute..Då är det väl inte ens bra att springa, eller? Aja, det är iaf skönt efter. Brorsan hade gjort en asgod milkshake till mig som jag nu sitter och smuttar på. Men egentligen borde jag vara påväg till Mallanbrallan nu.. Hon tycker alltid att jag är så himla seg.. Men egentligen borde jag inte gå dit heller, jag borde plugga.. Men det orkar jag inte så Malin, HERE I COME!...eller nått.

cuz i know how it hurts.

Jag har snart ätit upp en hel ask med sliskigt röda gelehjärtan. Inte så himla bra. Plus chokladasken... Hm, då känns det bra att både ha haft innebandy på idrotten och gått på ett Bodypump-pass med aggan. Hon är ganska söt, faktiskt. Klantig..men söt!

Just nu har Magdalena jättekul när hon försöker övertala mig att göra vissa saker. och eftersom jag liksom inte kan stå emot så ja..jag kommer att ångra mig, tur att jag alltid kan skylla på henne... Hon är också himla söt. Oj, vad söta vänner jag har nu när jag tänker efter. Coolt!

Söt som socker!

i'll miss you, hun

Kom precis på att Maja lämnar oss för varmare breddgrader, fusk! Tur att tjejen bara är borta i en vecka.


PUSS

it's gonna be the ONE

Ojdå, jag glömde ju säga att mina tjejer är dom bästa i hela världen!



we're still standing for hope and glory, girls!

feel the HEAT

Idag har jag faktiskt hunnit med en del. Städa, springa, duscha, titta på match, gå till konsum och massa sånt. Egentligen borde jag varken sitta här eller äta massa hjärtan. Plugg är det som borde stå på schemat men gör det det? NEJ, måste göra nått år det, oregelbundna verb är lagomt mysigt.



 + HANNA =  

Min kompis är cool! (and she's really feeling the HEAT)

...we love you!

Det fulaste I Melodifestivalen måste ändå vara när alla ska skriva ut typ "TACK SKELLEFTEÅ, JAG ÄLSKAR ER!" tacket kan jag ju förstå med detdär med jag-älskar-dig-frejen är lite svårare att förstå. blir bara för mycket.


Aja, rätt låtar gick då verkligen vidare. Vi hade allsång och party när H.E.A.T och MumsMåns gick vidare, otroligt kul!

Gonna free fall out into nothin

Uuuach, mina fingrar luktar vitlök. Har precis fixat iordning allt till middagen med tjejerna ikvl. Bara att ställa in i ugnen nu, nästan. har även fixat efterrätt och städat undervåningen. Kvar är nu bara att fixa hela övervåningen, mitt rum och att ta en snabbdusch. Jag ser mest fram emot det sista.. Oooops, nu blev det bråttom, not good. Snart borde farmor komma förbi med den laktosfria glassen (jag tänker på dig, Magdalena lilla).  

Jag lyckas alltid få det stressigt............

only me and my chocolate

Jag vaknade av att mamma kom med en chokladask. Choklad är gott!


im free fallin'

Jag har blivit smittad av Malin och Magdalena. I love "free fallen" med John Mayer. Så otroligt fin. Jag försökte stå emot men..njae, det gick liksom inte. Satt och drömde mig bort när jag lyssnade på den så att jag nästan missade min buss in till stan. 
Konstigt att man ska måsta stressa även om man är ledig. Skulle en snabbis på stan och sen träna med Agnes på Iksu. Har nog aldrig gått så dåligt som det gjorde idag, patetiskt att kalla det träning ;) haha. 



If I used to think 'bout you baby

Jag åkte skidor, faktiskt. Så otroligt duktig jag känner mig. Och långt blev det också, em mil, EN MIL, 10 km, 10 000m...det är en bit. Och får man skavsår, ja då känns det extra långt. Mina hälar är inte dom vackraste just nu. Även om det inte var sol ute idag så var det ganska mysigt. Nu blir Måns snart sur om jag inte kopplar ut mobilen ut datorn, han ska ringa och berätta nått som tydligen inte går att säga på msn. Så jag får ta och ladda upp en bild snabbt nu.



i have my moments

Jag har mina stunder då galna idéer bara kommer till mig på nått knasigt sätt.


Som att hoppa i snödrivor påväg hem från Sebastian, ganska myspys. Eller ja..tills man fick snö i byxan. Malin klarade bara ett hopp, sen blev hon fotograf. Måns stod ut längre. Vi hoppade ett antal gånger. Typ det härligaste jag gjort på länge!

Est-ce que tu m’entend?


Nästan den bästa låten nånsin...kanske.
Finns en bra historia bakom den iaf, typ.
Ändå coolt att en låt som man hör i ett franskt
radioprogram i skolan spelas i Peking, 
det tycker iaf jag. Blev ganska förvånad
när jag hörde den i en affär.
Okej, jag erkänner den är inte alls bra, nästan.

i'd like to thank you

JAG HAR HELG NU, känn på den.
Kall men fin dag idag, imorrn ska jag åka skidor (frivilligt, jag vet!!) om det är fint väder. Hoppas!  



I'm counting on you

Idag har jag haft både den bästa och den sämsta dagen på länge. Min iPod dog på bussen men fick liv i den på i omklädningsrummet på Iksu med lite hjälp av Ida. Fick springa av mig på löpbandet, det var sjukt jobbigt men skönt! Fick tillbaka matte-nationella. 
Men det bästa var nog (förutom att min iPod återuppstod) att gå hem till Mimmi med tjejerna och fika. Vi köpte med oss massa kakor påvägen dit. Ballerina, cookies och mumsmums. Plus bullar som redan fanns hos Mimmi. Det var inte många smulor kvar när vi gick därifrån...

FÖRE
 
EFTER


you got me on my knees

YES, måndagen är över och jag har ingenting alls kvar denna vecka, ingen läxa, inget prov, ingenting! Ändå rätt skönt att göra bort prov friskvårdsprov och naturkunskapsredovisning på en måndag. 
Nu ska jag fira att att jag överlevt dagen med OTH och B&J, great!

time to change


hoping that you think of me too

Snöstorm betyder ingen springtur. Bajs, jag hade behövt det. Dock behöver jag plugga ännu mera. Friskvården imorrn känns ju..sådär. Åh, dethär är ingen bra dag! Jag längtar nästan till imorrn, och hur kan man längta till en måndag? Fråga inte mig. Eller...okej, jag längtar mera till tisdag, då har jag två korta dagar och sen helg! (sen två veckor och sen LOV!)


honey

i just want you to know
that I´ve been fighting to let you go
somedays I make it  through 
and then there's nights that never end

its high tide, baby!

Majsbollen fyller år idag. 
  
  
i love you, babe!

no-one can save us.

Jaa...nyttighetskvällen blev inte så nyttig. Promenaden till Statoil var nog det närmsta "nyttighetskvällen" vi kom. Dock gick vi i snöstorm och då räknas det som dubbelt så långt, ellerhur?
Vi hyrde iaf film och köpte GLASS. Eller..Magdalena är ju laktosfri, stackarn, så hon fick nöja sig med godis. Nu är det godnatt och sovsågott som gäller för mig. 
I miss the heat!!!!!!!!!

You kick up the leaves and the magic is lost

Bakterieförökning är verkligen intressant....nästan. Vi dissar våran traditionella fredags-håls-promenad. Det är kallt ute. (Plus att vi måste göra klart vårat grupparbete, bajs!)

PUSS


You knew this from the start

Jag sov hur bra som helst inatt! Hälsade på min gamla säng som nu tillhör min brorsa. Han var på nån övernattningsgrej så det var liksom bara fritt fram att smyga ner och lägga sig i hans säng. Jag saknar den sängen, den är verkligen den skönast och mysigaste som finns! 
Jag behövde den sömnen för att stå ut med min helt underbara franskalektion som jag har just nu. 

Your pretty eyes still give me heart attacks

 Min fina alarmsignal på mobilen.

You're yes then you're no

Idag har det snöat som bara den, väldigt mycket alltså.. Jag och Måns hade snökrig påvägen från bussen, jag vann solklart. Han var feg. Den kändes det som att jag var tvungen att skotta eftersom jag kom hem först och man var tvungen att verkligen plumsa i snön för att komma fram  till dörren. Sagt och gjort. Behöver jag påpeka att mina armar kommer vara ur bruk imorgon? Njae, trodde väl inte det.

Det känns så otroligt skönt att det är torsdagkväll, bara en dag kvar till helg. ÅH, jag behöver helg! Troligen blir det "nyttighetskväll" imorrn, låter ju fint, kan ju verkligen behövas. 

(min engelskaredovisning är över och det känns så sjukt bra! inte för att det gick så bra..men den är över, yes!)


this is my only choice

Efter lite pepptalk igår kväll och avslappningsövning första halvtimmen på friskvården så är jag fit for fight. 
Eller nja.. Men efter engelskaredovisningen, då kommer allt kännas asbra.
Nu kollade Agnes konstigt på mig, hon tycker nog att jag ska plugga. Det borde jag också..

i watch his dreams come true.

Jag trodde helt ärligt att jag skulle tappa armarna på gymmet idag, så otroligt jobbigt! Men det känns himla bra efteråt! All träning känns ju bra efteråt, hur jobbig och dryg den än har varit, nästan. Dock gjorde apelsinen på bussen susen, den var sjukt god. Även om Frida tyckte att den var missbildad....

Ikväll ska jag göra något jättekul! Eller njae...det ska jag inte, jag ska plugga, Försöker intala migsjälv att det är kul men det får verkligen inte. Speciellt inte när engelskan är tills imorrn, bajs. Och friskvården borde jag ha börjat med i måndags.. inte toppenbra, precis. Så jag är ju inte precis sysslolös ikväll. 

i wish that I could take it all away

Jag kan nästan min engelskaredovisning, det känns bra. Jag har skickat in min franskatext, det känns också bra. Jag har inte hunnit plugga på friskvården, det känns inte bra. Jag tycker att matte b verkar himla krångligt, det känns inte heller så bra. 
Det blev ingen konditionsträning för mig idag. Tog en promenad med Ida och Petros från skolan ner på stan, det var en bit det..men ändå inte så farligt, Det var riktigt skönt. Sen kunde jag inte låta bli att gå ut en timme till efter maten. Skulle testa mina nya hörlurar till iPoden, haha. Precis nu börjar Andra avenyn, typ det bästa med tisdagar, så jag ska ta och bänka mig i soffan, CIAO!

later you can sing to me like a shining star

Majsbollen diggade webcamen på min dator. Hon sa att hon skulle kunna roa sig med den och ta massor av knasiga bilder minst en hel dag. Och jag tror henne! Puss Maja!


it's such a perfect day...

Det enda vettiga jag gjort idag (förutom att skriva min plugg-lista som jag för övrigt aldrig kommer att följa..)



i must be strong

Jag är avis på min brorsa som är ledig idag. Han ligger säkert och sover fortfarande.. Jag är astrött! Det är jag ju iofs nästan alltid, speciellt på måndagar, men idag är det extra mycket trötthet i ögonen. Efter att ha sett film hos Sebastian och sen gått hem på kvällen så var jag himla pigg. Sofia + kall promenad hem på kvällen = ingen sömn!
Nu har jag en totalt ovärd lektion på friskvården, hade nog varit mera värt att ligga hemma i sängen just nu. MEn jag är duktig och kämpar på! :) hah...........

Not one of them involving you!

Snappade upp en låt (av alla tusen) som spelades igår. Har lyssnat på den hela morgonen. Så himla skön "visst-det-är-söndag-men-man-behöver-inte-deppa-hela-dagen-för-det"-låt. Förstår du? haha.




finally see what it means to be living

Min kväll var faktiskt över förväntan! Middag hos Sebastian följt av massvis med timmar av kortspel (och tv-spel.). Ja...kortspel är ju inte riktigt det som jag älskar mest i livet men det kan vara rätt underhållande att titta på ibland. Speciellt när det blir så himla seriöst, haha. Låt oss säga att mina vänner är grymt tävlingsinriktade. Det kändes iaf himla bra att umgås med folk som man inte varit med på oj,så många månader.
Nu hade jag planerat in (jaa, jag planerar ju alltid en massa...) att vara trött och gå och lägga mig. Problemet är väl att jag inte är så himla trött.. får väl lägga mig och läsa eller nått. Men först ska jag se hur det gick för snygg-erik i körslaget, HAHA.
Sov så himla gott,  för det ska jag göra..(om ett tag)!


RSS 2.0