people will be people, always

SOL för första gången på sjukt länge. Jag vet exakt vad jag ska göra nu. Svida om till bikini och sätta på mig altanen med min bok. Temperaturen då? Ja...kring 16° kanske. Men det skiter jag i. Sol som sol känner jag just nu.

I'll be your crying shoulder

Att vara rätt sysslolös på dagarna är inte min grej alls. Jag promenerar, läser, tränar, lagar mat eller sitter med datorn i knät. Tur att jag har en mysig resa till huvudstaden om inte alltför många dagar. Och snart bär det av till Olso har jag bestämt! Saknar min Mags och hela trio-grejen!


You're still the one I run to

Jag har haft en sjukt bra dag. Frukost på Mekka med mina finisar. Jobb och sen middag med Agnes. Vad mer kan man begära? Jag vet faktiskt inte.

wait till you see my smile

Varför går jag upp sju när jag inte börjar jobba förrän klockan tolv? Enkelt svar, ska ha en liten hejdåfrukost med Mimmi och Majsan. Blir riktigt myspys! Dom är myspys.

take it all but you never give

Dethär har jag pysslat med idag. Städning. Minns inte sist jag hade så lite grejer på skrivbordet! 

its high tide, baby!

Jag börjar känna mig lite gammal. För tre år sedan just på denna dag satt jag och Majsbollen på Sandviksplan och var dundernervösa eftersom det var dagen innan vi skulle börja gymnasiet. Läskiga, hemska och helt okända gymnasiet. Den dagen känns inte alls så himla längesen men nu ska jag inte tillbaka till Minerva imorgon. Nej, för jag är klar där, har gjort mitt. Jag överlevde och hade de tre bästa och värsta åren hittills i mitt liv. Men känslan i magen när jag satt där på fotbollsplanen med Maja kommer jag fortfarande ihåg, jag var livrädd men visste ändå nånstans att det skulle bli tre bra år. Och det blev det!


we both know exactly what you are

Precis som jag ville ha det. Lite kortare, mycket fräschare. 

like i'm right beside you

Vi är riktigt modemedvetna på jobbet. Följer de senaste trenderna helatiden, speciellt när det kommer till skor.

drifting through the wind, waiting to start again

Saker jag har gjort idag:
- morgonpromenerat med Måns.
- lunchat hos farmor&farfar.
- flyttat över grejer från min röda adidasväska till en nyinköpt svart variant.
- varit en sväng på gymmet.
- lagat middag.
Saker jag ska göra senare idag:
- hänga med Mallanbrallan. Hennes saxar ska ge mitt hår en rejäl omgång.
Saker jag borde göra:
- städa...städa...städa. Göra en riktig grovstädning/rensning av hela rummet. Funderar på om jag ska dra igång den nu eller om jag ska stänga dörren till rummet och krypa upp i soffan med en bok..Hm, vet vad jag vill och vet vad jag borde. Synd att de inte är samma sak! Ska fundera vidare!
Vilka intressanta dagar jag har nuförtiden...

we'll carry on

Vi blev bjudna på go'fika efter lunchen idag. Mums!

hundred days have made me older

Spenderade hela eftermiddagen och kvällen med min snutta som ska utforska London i några månader nu. Avis kan jag lova. Men jag har mina egna små planer, tror dock inte det är optimalt att börja skiva jobbansökningar ett på natten..ska nog släcka ner och göra det imorgonbitti istället. Hursomhelst, en tisdagkväll jag kommer komma ihåg.

tusen gånger om

Två kvällar, två solnedgångar. Rätt mysigt kan jag lova.

i'm so happy that you're mine

Sista jobbhelgen för sommaren kunde inte ha varit bättre. Helskön dag på Obbolabadet igår och en grymt rolig dag med Elenus på Storsjöhallen idag. Vi hade kul, som vanligt. Vad skulle vi annars ha, liksom?
Min vän är sjukt söt för det mesta...

..men ibland (i källargångarna under bassängen) blir hon som en lite läskigare version av sigsjälv.

you beat me at my own game

Dethär ska nog bli mitt motto framöver. Behövs lite förändring nu känner jag.


no-one can save me, the damage is done

Här vill jag ligga nu. I en solstol långt borta där dagens största bekymmer är vilken tid man ska lämna poolområdet och promenera ner mot stranden.

There's a fire starting in my heart

Att vara förkyld är drygt. Väldigt drygt. Har spenderat största delen av dagen bak på lagret för att inte snora ner varor eller smitta ner kunder. Usch, inte roligt… Roligare var det däremot att mysa med min fina Agnes. Vi kan detdär med att mysa och äta.

no more so far

Varför är det alltid massa kriminalserier på tv sent på kvällarna? Har man väl börjat se så måste man ju få reda på vem mördaren är. Man kan inte stänga av innan, iaf inte jag. Åh, jag som var trött...måste hålla ut minst tio minuter till så att criminalminds-teamet får lösa ännu ett helknasigt mord åt mig.

somliga ljus brinner aldrig ut

Igår hade Magdalena styrt en liten hejdå-middag. Herregud, mitt hjärta flyttar verkligen snart..eller rättare sagt imorgon! Helt overkligt. Ikväll kommer jag befinna mig hos Malin för en sista kväll med trion. Och jag kommer fälla en tår eller två...eller kanske så fäller jag ett helt hav, känns mest troligt om jag ska vara ärlig.

your rivers run with love for me

Min finaste och bästa bror (har ju iofs bara en men han är finast och bäst ändå) konfirmerades idag. Ojoj, jag grät och skrattade lite omvartannat. Men trevligt var det och himla fint. Kom på när jag satte mig i bilen att jag hade tagit på mig samma klänning på Sammes konfirmation som jag hade på min egen. Får se till att ha kvar det (och komma i den) när det är syrrans tur om två år. Konfaklänningen liksom.

as one we are everything

Städade mitt rum och var tvungen att prova min studentmössa igen. Saknade studenten så jag kikade igenom alla studentbilderna flera varv. Saknade studenten ännu mer och blev lite ledsen. Men det är ett avslutat kapitel, nu ska jag börja på ett nytt kapitel. Ja, kanske tillochmed på en helt ny bok. Vet dock inte hur den boken ska börja..men det löser sig.

it's time you had the talk

Sitter som mest och funderar på hur jag ska ta mig till jobbet utan att bil helt sjöblöt. Kommer dock inte på någon bra idé då jag endast har en cykel som färdmedel och ingen form av jacka så långt ögat kan nå. Hm..svårlöst problem.
Aggan och jag försökte planera våra liv litegrann igår. Lättare sagt än gjort om man säger så. Men några steg framåt kom vi nog allt!
!

hot as a fever, rattling bones

Igårkväll hade vi timmisar på badet en trevlig tillställning ute på obbolabadet. Korvgrillning, volleyboll, bad och att ha allmänt kul hann vi med.

snälla, bli min

Hade en grymt skön avslutning på denna tisdag. Älskar mina brudar!

jag tror mitt hjärta blöder

Jag har haft en bra helg med grillförfest, utgång och bio. Lite träning och mys på ett berg hann jag också med. Sommarkvällar är ganska härliga!

RSS 2.0