i know this crush aint going away

  
Det går i släkten, hehe. Två kvällar på rad nu har spenderats med syskon&kusiner några timmar. Det är rätt skönt ibland. En annan sak som är rätt skönt är SOL. Jag och Frida har legat och pressat hela dagen och det märks. Jag har nu antagit en aningens rödare nyans än vanligt. Passar asbra till min (fina) röda finnerödja-tröja. Och eftersom det fortfarande är soligt och någorlunda varmt ute så finns det ingen anledning att sitta inne mer. Nu blir det promenix. 

always on the bright side, babe

  
Jordgubbar, glass och chokladsås. Snygga kompisar, spel och mysigt uterum. Ganska bra kväll faktiskt.


jag är din i alla lägen

Jag har legat på Fridas altan hela dagen och bara gjort ingenting alls. Eller jo, ätit. Vi åkte ner en snabbis på konsum och inhandlade pastasås och glass. Sen bakade vi en galet god kladdkaka till glassen. Här är vi inte nyttiga, inte alls..hehe. Men imorrn har vi planerat in en promenad iaf, det får vara motionen för helgen! Jag har iaf insett att jag troligen kommer tillbringa ganska många slöa timmar på den altanen i sommar. Nu blir det middag och sen Mallanbrallan&HG, blir asbra det med!

Våran väldigt komplicerade lunch.


romeo take me somewere we can be alone

Matten är slut, samhällskunskapen är över! Det känns grymt skönt kan jag lova! Nästan allt känns bara grymt skönt just nu. Efter att jag hjälp Majsbollen att stänga igår så gick jag och Rebecca på en lite promenad. Vi fastnade vid ett par gungor. Varför gungar man inte mera? Det är ju galet kul! 
Nu ska jag it och steka i solen hade jag tänkt. Sen ska jag nog hoppa på cykeln till Frida och steka lite till där. Blir asbra!

just when i begun to put myself together


Nu är vi igång! (vrid på huvudet, jag orkar inte vrida bilden)

han lärde mig allt jag vet

Den får mig att orka morgondagen! Min fina lilla tavla.. Får nämligen kryssa för dels en dag till men också både samhällskunskap och matten, YES! Och på måndag får jag göra ytterligare några kryss. Nu ska jag göra en sommarspelningslista på Spotify sen ska jag sova. Har ju som sagt en halvrolig dag framför mig imorgon..hehe.



i will save myself

Åh, jag blir bara ledsen. Hur kan man vara så bleka i en Champions-leaugefinal? I just don´t get it. Jag skyller på dom vita tröjorna. Rött ska det vara, keep the red flag flying high!

Titta så bra det gick i röda tröjor förra året. Varför bryta trenden, liksom? 



trying my best to understand

Fine, nu ger jag upp. Just nu är aktiv pluggtid att sitta och stirra rakt in i väggen, eller i tvn, för min del. Hur bra är det? Jo, det är inte bra alls. Gaah, nu får jag panik. Nej, nu ska jag sluta lyssna på gamla Britney-låtar och göra något vettigt fram till middagen. Sen blir det typ intervaller eller något annat mysigt. Okej, tillbaka till engelska, samhällskunskap, franska, matematik och katurkunskap. (Roligt liv jag har just nu)

i do not hook up

Åh, jag var ändå ganska taggad på att få komma ut och röra på mig litegrann efter allt "pluggande" idag. Men nej, efter en halv kilometer inser jag att det låter lite konstigt i lurarna. Hm, ena luren är död. Great, just great. Så grymt irriterande när man hör ljud i ena örat och sitt eget flås i det andra..måste fixa det tills imorrn. Nu är det off to bed, jag är trött!



hit it hard


Det går asbra för mig och Mimmi att plugga sam, verkligen så grymt bra...hehe.

escape this town for a little while

Chokladbollar behövs efter en sånhär måndag. Min vecka är bara ganska rolig... Om precis en vecka står jag och säljer jordgubbar, jag taggar faktiskt asmycket, allt för att slippa skolan.



I got tired of waiting


im holding on to it

Middag hos Mallanbrallan igår. Det var galet bra, galet god mat, galet kul, galet coola människor. Dock råkade jag skära mig i tummen ganska rejält när jag skulle hacka sallad. Jag och knivar... tydligen big nono. Sen blev det en ganska händelserik bussresa in till stan och Kulturnatta. Allt avslutades med en promenad genom hela Holmsund mitt i natten. 
På morgonen käkade jag och Mallanbrallan tacos och kladdkaka till frukost, därför ska denna helg avslutas med en springtur.


Marry me Juliet you'll never have to be alone

Nu har jag och syrran haft nagelstudio halva morgonen tillsammans med Taylor Swift.
Min kära syster behövde lyssna på låten en halv gång innan hon satte texten, hon är ett litet geni.

come what may

Blev väckt av JordgubbsMartin halvnio "Heeeeeeeeeej! blablabla, jusste ni börjar inte jobba förrän den 29:e. blablabla". Jag blev överlycklig. Dock hade jag hunnit bli ganska pigg så det blev aningens svårt att somna om...
En sak jag också blev glad över i morse var att det var grått ute, perfekt pluggväder. Men sen kom solen fram och det slutade med att jag låg och solade i bikini istället för att plugga, duktigt. Sen hann jag med ett träningspass bestående av drygt en mils lunkande i skogen och sen lite styrka på det. Typ situps och dips på en bänk mitt i skogen precis bredvid en sjö, ganska mysigt.
Sen mysade jag och Ida med kladdkaka,  Moulin Rouge och kvällspromenad. 



You'll be the prince and I'll be the princess

Det känns dom lördagkväll just nu. Jag är så himla glad över att det bara är torsdagkväll. Alltså fredag, lördag och söndag kvar innan skolan drar igång igen med en hemsk vecka. Eller...egentligen börjar jag först på tisdag eftersom jag börjar jobba på måndag.
Idag hade Hanna ett himla mysigt födelsedagsfika. (tack så himla mycket och GRATTIS BABE!) Dock utan sol, men det funkade ju som ändå. Imorgon ska jag tagga plugg för hela slanten, det behövs.

  


river flows in you

Rätt helt otroligt underbart att lyssna på.

Nej, nu ska jag verkligen sova. Så sjukt farligt det är med msn på kvällarna, man fastnar direkt.


i know we're cool

Om Izzie dör blir jag jättejättejätteledsen. Tänkte bara säga det nu innan jag somnar vid datorn. Att cykla till och från skolan tar verkligen på krafterna. Slänger man dessutom in ett gym-pass och någon timma på stan så..ja, rätt slut blir man alltså. Det enda som står mellan mig och min skönhetssömn just nu är en hög kläder på sängen. Kändes otroligt jobbigt att behöva flytta på dom..men jag antar att jag inte har något val! Sov gott, för det ska jag göra. 





it's what you do to me

Jag gav upp matteplugget i kväll och gick på en långpromenad med två grymt härliga tjejer. Det betyder att mina ben är ganska slutkörda och jag ska cykla till skolan imorgon, jätteskönt. Ska se om jag hittar ett vadderat sadelskydd, det lär behövas för att rädda min kära rumpestuss från ännu mera smärta.

Still going strong!

you need to know how i feel

Oh, mina lår hatar mig och min rumpa skriker av smärta..nästan. Det tar på en aning att cykla flera mil om man inte alls är van. Och att cykla en låång omväg hem i motvind var rätt kul. Obbolavägen är längre än man kan tro.
Oj, jusste, GRATTIS SEBASTIAN! Min vän Sebastian fyller nämligen år idag och det firades med ett hederligt födelsedagsfika ikvl. Helmysigt.
Nu ska jag gå och vila min kära kropp och hjärna. Inte nog med att benen och rumpan är helt slut körda, min rygg kommer gå av inom den närmaste halvtimmen och jag inte lägger mig ner, likaså nacken och armarna. Kan bero på ett litet "stafettpinne-slagsmål" idag på idrotten. Jag och Gustav mot Oskar. Ville inte erkänna att det kändes ganska rejält att bli träffad av en stafettpinne, Tur att Oskar fick igen BIGTIME. Vi lyckades till och med värva Foki till våran sida, starkt gjort. Rätt roligt krig, faktiskt.



what a wonderful world

Jag tror jag är kär i denhär dagen. Eller...iaf hittills.  8.00 startade jag och HG våran cykeltur mot staden. En timme senare var jag framme på IKSU. Holmsundsvägen var nästan helt öde vilket gjorde att vi kunde cykla precis hur galet vi ville, i vårat egna temop. Undarbart med andra ord. Nu är det friskvård som gäller....inte lika kul kanske. 
Vad mycke jag cyklar nu för tiden! 


I'm already cursed

  

Resten är censurerat, sorry....

im inlove with a fariytale

Amazing night. 
En kväll med HG och Mallanbrallan ute på Brännölandet kan liksom inte bli annat än amazing. Vi hann sitta ute och mysa i kvällssolen, heja fram Norge till seger (även om jag tycket om Tyskland..hehe. Tyckte dom hade så himla coolt namn!) och sen hann vi faktiskt bada. JA, VI BADADE DEN 17 MAJ 00.45. Det var kallt...Men vi kände oss himla häftiga efteråt.
Födelsedagsbarnet ville inte bjuda...


I watch the Reds, I feel the noise, The crowd is roaring;


I love the energy you radiate

Igår hade jag nog en maraton-dag alltså. Startade upp med nationella hör i franska, efter det blev det än dryg sam-lektion. Tur att Gustav har ABBA på sin iPod, då blev inte matten så himla jobbig, snarare rolig..hehe. Hål och svenska var sen kvar och det gick rätt fort och vips så sprang jag med HG på stan för att hitta en present till våran kära vän MALIN SOM FYLLER SJUTTON ÄR IDAG! När vi väl hittat allt hoppade HG på en buss och jag gick och åt med Agnes och Krille "AWESOME" Sondell. Heeelt okej. Mer än okej, faktiskt. Sen tog jag och Agnes efterrätt och massa prat på Station innan jag fick springa till min buss. Hela dagen avslutades med lite chill hos Måns. Och sång för Malin efter tolvslaget. Dock var killarna rätt mesiga i sin sång så jag drog en egen för födelsedagsbarnet påvägen hem! :) 



somethings got me started

WE MADE IT! Men hjälp av lite vikarier så har vi nu, äntligen, satt ihop ett schema för jobbet dom första tre veckorna. Så otroligt bra vi är alltså. Jag känner mig så glad att jag har lust att springa fem varv runt huset nu på studs!

Men det har jag inte tid med. Nu är det svenska som gäller för mig. Det blev liksom inget plugg efter skolan eftersom Majsbollen häll mig sällskap. Vi såg gårdagens Grey's, vi grät.

Sjukt musikaliska grabbar. Estet är rätt okej.


I wanna stand up, I wanna let go

Åh, två bra dagar efter varandra..det var inte igår. Gjorde bort första nationella läsförståelsen i franska. Den var bara helklasig, rakt igenom. Lagom kul. Sen cyklade jag och Agnes med en väldigt ranglig, men SJUKT SNYGG, cykel till stan och köpte middag innan vi fortsatte upp till Midgård där vi sedan spenderade hela eftermiddagen och halva kvällen. 
När jag tillslut kom hem kände jag att jag helt enkelt var tvungen att ta ett varv runt Lövöudden, sagt och gjort.
 
 ....som en skållad räv!

And called for you everywhere

Sköna tisdag, i love you! 
Jag kom nånstans i matten (yeeey!), hann börja på filmanalysen, slutade vid lunch. Sen gick jag och tränade med lite grabbar från klassen. Kul att känna sig svagare än svagast i deras sällskap.. Men en dag ska jag ta mer i biceps-curlen än Hans, det har jag bestämt. 
Jag och Magdalena tog oss en mysig promenad i vårkvällen. Verkligen välbehövlig uppdatering av varandras liv, minst sagt.

But it's just the price I pay

Måndag idag och som vanligt så gjorde jag nästan ingen nytta alls idag. Och inte går det framåt i mitt matteplugg heller, haha. Det får lösa sig imorrn eller nått.. 
Jag och Måns passade på att ta en liten promenad ner till Ljumviken. Det är faktiskt himla fint där nere. 


flightless bird

När typ ingenting går som man tänkt så är det himla skönt att ha fin musik att lyssna på.


I apologize for the summertime

The strawberrycrew was back in buisness for a night


VI hade faktiskt kul, jag lovar!

Take me home, United Road

Matematik är nog den tråkigaste helgsysslan som finns. Speciellt om man inte förstår någonting alls, då är det rätt uselt. Dock har jag sprungit för första gången på över en vecka idag, det kändes asbra. Nu är jag på G igen tror jag. Tagga konditionstest och Vårruset, hehe.
Majsbollen kommer över ikvl så jag måste verkligen göra något åt mitt rum, och det är fort! Men det ska nog gå rätt bra, om högtalarna dunkar ut musik från Old Trafford så går det undan, haha. En sak som jag ska göra innan jag dör (helt så snart som möjligt!) är att se en United-match live.

(Oskar har skaffat sig lite...mognare musiksmak. Från ArneAlligator till dethär, stort steg, grattis!)

I'm a thousand miles away

Åhyes, helg igen. Helg är toppen, verkligen helt underbart. Även om jag inte hade speciellt...krävande lektioner idag. Men när klockan var strax innan fyra och vi kastade oss ut ut svenskaklassrummet kändes det himla skönt att veta att det var hela 64h och 30 min tills nästa lektion började. 
Ikväll har jag och HG ätit deg. Glass, deg och choklad. Fin blandning, i know. Vi såg det som hemmagjord Ben&jerrys, inte alls så dåligt faktiskt. Sen fick vi sällskap av Sebastian ett tag, himla trevligt.

Sockerchoken börjar kicka in nu, några timmar för sent bara..


Times Square can't shine as bright as you

Sista engelska nationella är nu bortgjort. Bara matte och franska nationella, kvar nu. Kul, nationella i franska, kill me.
Idag var jag på ett himla roligt jobb-möte. Mina chefer är två riktigt härliga snubbar. Och mina arbetspolare är ascoola, det blir nog en bra sommar. Förutom att jag börjar jobba den 25 maj, fatta, det är SNART! Och jag missar dom tre sista veckorna i skolan, det är ju lagom bra.

Ikväll har jag haft himla trevligt sällskap av min fd. arbetspolare. Hon var sjukt gullig. Hon hade med sig choklad till mig, precis vad jag behövde idag. 

majsbollen och soffler, teamwork babe!

"Va? Gick ni 9:an förra året? Nej, men ni måste skämta?"
"Nej, Micke. Vi gick 9:an då och nu går vi ettan, visste du inte det?"
"Nej....tydligen inte. Men allt gick ju så fort när jag anställde er förra året. Ni var ju som sista-minuten-ragg!"



That I do believe I love you

Denhär dagen hade varit asbra om inte matte b fanns i mitt liv. Mådde äckligt dåligt när vi gick igenom provet idag. Och ännu dåligare mådde jag när jag verkligen inte fattade ett piss av det nya kapitlet som jag försökte börja med ikväll. Utan matte hade livet varit mycket lättare. Och ännu lättare hade det varit om man spolade ner franskan också, toppen!
En sak som dock var toppen idag var iaf eftermiddagen med Agnes. Nu tvingar hon mig att luncha med henne efter nationella imorgon...vilken himla uppoffring för mig! 

'

For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for



GLORY, GLORY!


I TOLD YOU!

It's a mystery for you

Två lektioner, knasig lunch, stan, myspys, dansuppvisningar och tefika. Ibland hinner man med en hel del på en dag.



Nu är det CL och Manchester United som gäller.

If you find her, tell her that I love her

Twilight-inspirerad morgon ensam i uppehållsrummet. 

The world you must have crossed

Idag har jag haft den mest ovärda måndagen man någonsin kan tänka sig. 
Det enda vettiga jag gjort är att planera en liten STHLM's-weekend med Agnes i början av sommaren nångång..kanske. Jag taggar, det kan jag ju lugnt säga. Men innan vi spikar allt måste jag försöka få ihop en massa inför sommarjobbet. Drygt! Att jag alltid ska ta på mig så sjukt mycket ansvar? Det är ju....kul

I promise you I will learn from my mistakes

Jag behövde verkligen en kväll som denna. Lugn, tillsammans med fina vänner och en asbra film! Fusk bara att mina kära vänner som går på draggen har turen att vara lediga imorgon så när jag gick hem startade dom tvspelen..kändes lite drygt. Men kul för dom :) 



when you try your best but yoy don't succeed

Åh, så underbart. Jag har precis införskaffat mig mitt första G+ i världshistorien. Känns asbra! Visst har jag sagt att verkligen allt går min väg just nu....?

Putting my emotions to work

Frida all day long, det var mysigt. Det tar emot att erkänna men den tjejen kan verkligen köra bil. Fort går det men ja..vi stannade kvar på vägen hela tiden, det är ju det viktigaste iaf. Kvällen spenderade vi i soffan med film och massor av godis. Undra hur mycket socker jag ätit denna helg egentligen.. Eller, det vill jag nog faktiskt inte veta.

 
(hehehe...jag älskar att lägga ut sjukt snygga bilder på sjukt snygga människor)

Just when Im about to make it work without you

Det finns en sak som jag är himla bra på. Det är att alltid dra på mig en hejdundrandes förkylning precis innan konditionstesten i skolan. Jag trodde verkligen att jag skulle klara mig undan i år men sen nu känns det som min hals har rostat sönder i natt, en lagom skön känsla. Så, ingen springtur för mig i helgen. Och inget konditionstest på måndag. Och troligen ingen träning på hela veckan. Bajs, jag tycker om att träna, det är skönt att träna. 
Oh, såg precis att jag mest troligt jobbar den dagen då uppsamlingen för konditionstesten är, allt blir bara bättre och bättre. Nu ska jag duscha och sen ringa Frida, hon ska få ta hand om mig idag!

there go all my defenses

  

"Annorlunda" vänner är det bästa man kan ha. 

RSS 2.0