i love you like i love song babe

Thaimiddag och bio igår med tre andra svenska brudar. Vi kände att vi var tvungna att se denna film, mest bara för att ha sett den. Och helt ok måste vi nog ändå säga att den var! Helkonstig...men helt ok! Det jag gillade mest var ändå dom galet sköna gungstolsbiofåtöljerna. Mer sånt till Sverige, TACK!

something's gotta give

Är så förbaskat trött ikväll så har tänkt knyta mig tidigt (22.30 här nu, vilket blir den tidigaste kvällen hittills för mig). Men var ändå tvungen att göra ett litet stopp vid mitt supermysiga skrivbord. Tittade lite på bilden av mina brudar och blev glad. Det, i kombination med en bra dag, nässpray och skypesamtal med både mamma och syster gör att jag kommer sova gott!

im not gonna write you a love song

GPSen är garanterat min bästa vän i framsätet ute på vägarna. Även om man kan bli sjukligt irriterad på rösten som kommer in och förstör låtarna på radion så guidar hon mig alltid rätt. Idag hjälpte hon mig och kalleman (om än efter några felkörningar..) till en stor och mysig 4H-gård där vi klappade och matade massor av djur. Var helkul faktiskt!

makes the world go around

Vi var på simlektion imorse och stortjejen var ledig från skolan så hon följde med och hejade på lillebrorsan (och hälsade på sköldpaddan, såklart). Så himla fina ungar! Själv har jag dragit på mig en liten lätt förkylning så blir no workout for me tonight känner jag. Möjligtvis en promenad. Kanske.

dollar is what i need

Hade en mysig kväll igår med några andra svenska barnflickor. Jag och Madde började kvällen på Premium Outlet och spenderade lite pengar. Ett par converse, mörklila för den som inte ser, för halva amerikanska priset, alltså 24 dollar = billigt! Och sen tog vi en sväng förbi Victoria Secrets. Förlåt mamma, men jag kunde inte motstå..Sen mötte vi upp resten av gänget på en trevlig restaurang på International Drive (där nästan alla restauranger tydligen ligger). På vägen hem stannade vi till på Menchies och åt frozenyoghurt igen. Jag år såld på det redan! Såg även till att bli med Menchieskort så att jag då och då får en gratis glass, smart koncept detdär.

You're still the one I run to

Jag har varit här i Orlando i tio hela dagar nu och vilket fantastiskt jobb jag har! Jättefin familj och urgulliga barn. Det är roligt egentligen hur fort man kan anpassa sig. Från att mest bara tagit hand om sig själv så kommer jag nu i tredje hand eftersom man inser rätt fort att om dom två sötnosarna jag har hand om är glada, ja då är jag också glad. Medan lillkillen sovit har jag hunnit dejtat Agnes på skype ett bra tag och druckit den godaste kappekoppen om väldigt länge. Nu ska lillkillen väckas så att vi kan åka och hämta hans fina storasyster i golfbilen. I eftermiddag är jag ledig ett tag och ska passa på att gå på gymmet. Härlig dag!

all you've become is emotionally overrun

En hektiskt men väldigt rolig och mysig dag avslutade jag med en powerwalk runt omkring Lake Nona. Har bestämt mig för att utforska alla gatorna så att jag kan variera promenaderna och springturerna litegrann. Insåg dock att utforskandet bör utföras på dagtid eftersom det blir så himla mörkt här på kvällarna när det är lite få gatulysen. Men trots att det är väldigt mörkt så gör sig min mörkerrädsla inte så vidare påmind. Klart att jag kanske ökar tempot när jag kommer in på en svart väg men jobbigt känns det aldrig och ikväll insåg jag varför, stjärnorna. Palmer och stjärnor i en mix är himla fint och....rogivande låter mesigt men hittade inget bättre ord.

love me when i'm gone

Precis nu fick jag första stinget av familjesaknad. Tur att skype finns, ska boka in en dejt med hela familjen snart!

knock me out

Gick ner och kikade på en stor golftävling som spelades på banan alldeles intill vårat hus. Första någonsin för mig. Var påväg till gymmet men kände att det var mer spännande att stå i folksamlingen och kika än att hänga helt ensam på gymmet en solig eftermiddag. Kan tyvärr inte säga att jag förstår allting men jag jobbar på det. Får lite små-lektioner då och då av folk i huset, mycket uppskattat!


hey i heard you are a wild one

En av dom första sakerna man reagerar på när man kör bil i USA är (förutom att det nästan bara finns automatväxlade bilar, man kör om på både höger och vänster sida av bilen och att man byter filer hejvilt) hur fantastiskt mycket detta land gillar stop-skyltar. Finns nästan lika många stop-skyltar som det finns korsningar, tror jag. Tur att skyltarna ändå är rätt snygga, speciellt i det område där jag bor.

you wanna take good chances

Hade min första lediga dag idag. Passade på att shoppa loss litegrann på Premium Outlet, strax utanför Orlando. Imponerad att jag faktiskt hittade dit (med lite hjälp) och sen hem helt på egen hand. Den ni! Hann även med en sväng på gymmet innan dethär dagen var slut.

going faster than a roller coaster

Ligger och halvsover i min säng och tänkte egentligen bara skicka ett litet livstecken. Fullspäckade dagar tar på, men roligt är det! Parken, poolen, studsmattan, golfbilen m.m. är alla saker som finns medplanerat nästintill varenda dag. Kvällarna ser lite olika ut. Träning i förrgår, igår lånade jag bilen, cabade ner och körde med vinden i håret längs vägarna (amazing!) och ikväll blev jag utbjuden på frozen yoghurt av en annan nanny på området, supermysigt. Nu strejkar mina ögonlock, dom orkar inte hålla sig uppe.

you better hold on

Ligger i min säng i Florida och försöker bli av med mitt jetlag undertiden som jag sorterar lite Thailandsbilder. Håll ut, dom kommer snart! Nu tar jag en paus och tar en promenad runt mitt nya hem för tre månader framöver.

RSS 2.0