we're all in this together!

I really had the best time last night, I love my girls! Filmen (vi såg HSM3, inte Mamma mu som på bilden..) var ja, faktiskt bra! Och jag satt som vanligt med tårar rinnande nerför kinderna på slutet. Men jag vet att jag inte var den enda lipsillen, haha. Men det absolut bästa på hela kvällen var nog när Magdalena ställde sig vid talarstolen på Apberget och höll ett väldigt...speciellt tal. Jag dog, helt ärligt. Hade det inte varit så sjukt kallt så hade jag garanterat legat ner på marken och skrattat ihjäl mig. Min vän är lite smått galen ibland, men jag tycker om henne ändå!


"i look at you and my heart loves the view"
Jusste, jag var och vaccinerade mig inför Thailand imorse. Min arm gör ont. Och hur rädd blir man inte när ens lillasyster helt plötsligt faller ihop skakande på marken och sen tuppar av? Jag blev iaf rädd......................

If the heart is always searching, can you ever find a home?

Kunde verkligen inte sova inatt, undra vad det berodde på.. Men iaf, därför är jag himla trött just nu. Efter Grey's (som jag förövrigt längtat sjukt mycke efter hela veckan) så blir det sängen. BUMS! Ska inte ställa någon väckare imorrn, verkligen inte. Jag ska bara....sova. Sen plugga, sen städa, sen träna, sen på bio. Ja, en ganska okej dag. Hoppas bara att gymmet inte är överfullt. Och att det inte är så många lärare där. Jag har ju en tendens att alltid springa på...ja, en viss person där. Jobbigt!
Idag har iaf Ida, min kära konfakompis och classmate hälsat på mig. Det var myspys.
Nu ska jag myspysa framför tvn.

i catch a glimpse of heaven

Stolt! Köpte verkligen ingenting alls på stan igår. Förutom morotskaka på station, det räknas inte. HG köpte lite smått och gott men jag hittade verkligen nada. Umeå suger. Tur att Station är världens mysigaste iaf. Speciellt att sitta "nere vid vägen" men ljus på bordet när det är mörkt ute. Det måste ju ändå vara bland det bästa som finns.
Kvällen blev också myspys. Desperate och te med HG. Sen fick jag en fin överraskning innan jag skulle gå och lägga mig. Trodde helt ärligt att jag aldrig skulle få se det igen,haha. Jag vet, jag är tragisk och nörd. Tur att bara HG vet vad jag snackar om...


Nu ska jag ta ett varv runt Lövöudden tror jag. Även om det är kallt och halkigt ute. Kommer säkert hamna på akuten med brutet ben eller nått....

It's like I'm walking on broken glass



"I gave my all for you
Now my hearts in two
And I can't find the other half"

I can reach my tomorrow,

Totalt ovärd men sjukt skön dag. Gick upp ganska tidigt och såg MammaMia, den var.. bra, faktiskt. Sen tog jag en lång springtur, 11km. Det känns i benen nu kan jag säga. Jag har också krattat i någon timma vilket betyder att jag kommer ha träningsvärk i massa knasiga muskler imorrn.
Imorrn måste jag verkligen på banken. Mitt uttagskort är sönder och jag har råkat spärra min kod till internetbanken, så himla bra jag är! Får väl ta och boka tid med mamma.. Det suger att man måste ha med sig målsman när man ska fixa sånt, bara drygt!

Nu vill jag ha en mandarin! Och sen ska jag se på tv. Vad vet jag inte men nått borde man väl kunna stå ut med?

dont want a second guess

Mysig och lugn kväll igår. Jag fick äntligen se Mitt liv som popstjärna igen, tack Måns. Haha. Den är så fjantig och förutsägbar att den blir bra, riktigt bra. Jag vet att Måns tycker om den egentligen, han vågar bara inte erkänna det...

Idag var jag och tittade lite på min broder som spelade innabandy i Sävar. Dom förlorade och det betyder att jag kommer ha en sur brorsa hemma ikvl. Jättekul... Efter matchen gick jag och syrran en liten sväng och hon hittade en klätterställning som hon bestämt skulle upp i. Sen stannade vi på Ica i Sävar och i kassan sitter en tjej från Minerva. Lite förvånad blev jag allt..
Nu ska jag ut på en promenad med Magdalena. Hon har ju gått och blivit brunett nu, undra hur det ser ut?


you´re so worthy, all the saints bow down

Jag blir lika förvånad varenda gång jag hör Helena sjunga, hon är så himla bra. Om hon och Agnes sjöng tillsammans så vet jag att jag skulle sitta längst fram och stortjuta!

Igår, när Helena sjöng Holy, så kom jag ihåg hur otroligt kul det var på konfan. Jag började gåta och Aggan tyckte nog att jag var lite för känslosam.. men jag såg allt att hon också var alldeses tårögd!
Men helt ärligt, det går inte att beskriva känslan på sista aftonbönen när vi stod på bänkarna i kapellet och halvskrek Holy, det var bara så sjukt underbart. Jag kommer aldrig glömma det. Jag kommer aldrig glömma konfan! Det var garanterat några av det absolut bästa vekorna i mitt liv. Jag saknar kramringarna!

I had to find you, tell you I need you

Jag har lov nu. Fatta, en hel vecka utan skola!
Ändå har jag PMS och är på världens menshumör även fast jag inte ens har dålig vecka. Hur går det ihop? Jag vet iaf inte. Stackars dom som måste umgås med mig ikvl..haha. Jusste, nu ska jag in till stan , igen (suck!). Liiiiiiiiite jobbigt bara.. Men jag har ju lovat att komma och lyssna på Helena som sjunger på Luff. Och Agnes skulle bli förbannad om jag inte gör henne sällskap så jag har inte så mycke till val. Men jag tror att det är bra att jag inte sitter hemma och glor på tvn hela kvällen. Då skulle jag bara må ännu sämre! Tragiskt, ellerhur? Jag röstar iaf på Station efter. Jag är sugen på en stor, fet chokladboll!
Nu ska jag ta på mig en VARM kofta, jag tänkter inte frysa när jag väntar på bussen!! Och sen traska iväg till någon busshållplats. Ska nog inte gå till den vanliga, vid dagiset. Jag tar den andra, det är ju bra med omväxligt..




jag är bra,

Jag har precis gjort bort mig så att det räcker och blir över i många år framöver, grattis Sofia. Du är så himla bra!!!!

for some reason i cant explain..

Idag har jag:
jobbat typ tre tal i matteboken på lektionen.
suttit och babblat bort franskan.
lånat bok till engelskan
köpt nytt räkneblock
insett att mitt bankomatkort bara kommer hålla högst tre uttag till.
tränat pilates
sett högst en minut på matchen mellan rig och iksu. (det viktigaste var ju att se magdalena mot malin och jag hann se båda mina tjejer på planen, samtidigt, i värsta hårda närkampen..typ)

Nu tänkte jag duscha och sen skriva klart min läslogg. Och äta upp mitt godis!

made with 100% passion


Detta levde jag på under min karriär som "jordgubbsflicka". Blev himla sugen på jordgubbar när jag satt på bussen till Iksu och smaskade..

babe, believe me..

Idag var en bra dag, faktiskt en himla bra dag :)
En lektion och pyttelite gym. Sen tog vi över beachhallen, typ.. Även om vi inte är proffs riktigt än så var vi himla duktiga, tycker jag. Och jag lovat att jag ska börja kasta mig, såg bara inget behov av det idag. Oskar täckte upp så fint både framför och bakom mig, Maja servade perfekt, Ida fanns överallt och Mimmi.. ja, hon körde sina superslag, haha. Jag stod nog mest bara i mitten och var ivägen.
Ikväll ska jag inte göra ett piss. Eller jo, jag ska bara lata mig framför tvn. Först blir det PrisonBreak och sen DESPERATE bye!

 

that was when i ruled the world

Jag har äntligen, äntligen, äntligen läst ut min bok. Så hemskt var det inte men det blev ganska drygt, även om boken var bra. Är mest bara glad att jag bläddrat mig igenom alla 704 sidorna.Men jag kom precis på att det komme rbli himla svårt att skriva en läslogg på den.. Äh, jag får ta tag i det imorrn. Och matten får jag också ta tag med imorrn, jag orkar verkligen inte ikvl!
Kvällens ansträngning var att cykla och hämta upp min kära lillasyster och skjutsa henne på pakethållaren hem, i spöregn och motvind. Oj, vad duktig jag kände mig. En riktig toppensyrra, iaf i tjugo minuter, haha!
Nu ska jag på fullaste allvar gå och lägga mig. Ska bara ta bort sminket och borta tänderna. Sen väntar sängen, och oj så jag har längtat!!!

totally addicted to you

Jag är beroende!



you dont know how lovely you are!

Som vanligt så hade vi det bäst, vi skelleftebruudar. Vi måste ta en repris av skelleftehelgen nästa år, eller så drar vi till Sthlm istället. Det tycker jag var en bra idé! :) hah.
Idag blev det en springtur och sen cyklade jag till Storsjö och glodde på innebandy. Eller.. egentligen så cyklade jag dit för att träffa mina brudar, innebandyn var inte så himla intressant..  Vi lessnade och for hem. Och jag som skulle plugga....har inte ens öppnat mina friskvårdsböcker. Ska nog ta tag i det nu....
(väntar på att Hanna ska skicka alla bilder från igår. Blev en hel del klassiker, haha. Dom kommer sen...kanske)

  

makes people talk!


i love my girls!

it was you who glued me back together

Jag har knappt gjort någonting alls idag, bara tagit en promenad till Konsum och handlat lite tills ikvl. Och ändå har jag ont i huvudet, score! Aja, om ett tag börjar nog koma kära vänner droppa in så jag ska nog ta en dusch nu och sen fixa iordning allt. puss


nothing compares to you

Min fredag blev faksiskt bättre än vad jag hade trott. Dom små "problemen" som jag hade försvann ganska smärtfritt iaf. Okej, det första blåste nästan iväg med vinden, så lätt försvann det. Men det andra problemet fick väl kanske inte en lösning direkt.. och jag kommer inte kunna släppa det på ett bra tag. Men det är över för stunden iaf, det är bra.
Okej, nu ska jag sluta snacka i gåtor. Förutom problem så har min dag bestått av franskaprov, några lektioner, nårga kilometer på Iksus-löpband + tusen situps(kändes det som iaf,..) på en såndär rund och fin pilatesboll. Skolveckan avslutades med bokcafé hos min ja..gulliga svenskalärare. Det var myspys. Även om vissa i fåtöjlen bredvid mig hade det lite extra mysigt ibland..hm.
Jag upptäckte när jag gick till bussen hur himla bra mina klasskompisar är. Mimmi, Maja, Ida och Julia är toppen, bäst bara. Okej, det finns faktiskt fler i klassen som är ganska gulliga men dom får se sig aningen slagna av mina fyra tjejer.

Nu har mina gäster dragit sin kos och jag ska gräva ner mig i min syrras säng och se Freaky Friday (min tv är ju död..), tror jag kan den filmen utantill, nästan iaf. Sen hoppas jag att alvedonen som jag tog för fem minuter sen börjar värka ganska så snart, innan mitt huvud sprängs, TACK!


Be my mirror, my sword and shield

Har verkligen ingenting alls att berätta idag. Därför lägger jag in låten som dom spelade hela tiden på Råsunda i helgen, det är bra!



"One minute I held the key
Next the walls were closed on me
And I discovered that my castles stand
Upon pillars of salt, and pillars of sand"

och hur gick det till?

Min lugna hemmakväll gick åt skogen då HG och Hanna drog med mig till stan vid halvsju-tiden. Planen var att se Dalen-City men det var ganka proppfullt när vi kom dit. Så det fick bli plan B, Station. Minst lika mysigt enligt mig :) och jag fick min älsklings-chokladboll. Dock får jag inte lägga upp den enda bilden jag tog. HG tycker att hennes hand såg knasig ut men det gör den inte. Nåväl, jag ska vara en snäll kompis.
Missade början på Grey's idag. Får nog bli reprisen på söndag tror jag. Men det jag såg var iaf sjuuuuuuukt bra, som vanligt :)

Nu längtar jag till lördag, mina brudar är saknade! Fredagen kan slänga sig i väggen, blä för prov!

HUR DUKTIG ÄR MAN OM MAN GÅR OMLOTT MED EN PERSON SOM MAN VERKLIGEN, VERKLIGEN VILLE TRÄFFA I HELGEN PÅ RÅSUNDA? JO, MAN ÄR LIKA DUKTIG SOM JAG. DET SUGER! JAG FATTAR INTE HUR DET GICK TILL..

clean teen

Tänkte bara säga att jag aldrig skådat mitt rum så rent och fint som det är just nu. Jag som hade tänkt sitta och läsa till svenskan hela eftermiddagen, men sen fick jag något väldigt konstigt ryck och huxflux så var det skinande rent och fint (nästan). Nu ska mamma och pappa inte klaga mera, det ska jag se till!
Dock kan dom klaga på att jag glömt maten på spisen...inte bra. Hoppas min kära lilla pluttbroder har lite koll där nere!

STHLM

Sthlm var råkul. Det första jag gjorde när jag kom in till själva city var att springa in i Aggan, det var lite småkul. Matchen var kul (ganska händelselös ibland..) men Cristiano Ronaldo var snygg, sjukt snygg och himla bra också. När han inte låg på backen, det vill säga! Dock har jag dragt på mig värsta förkylningen nu. Plus att jag hade en massa överenergi i fredags när vi stannade vi Högakustenbron. Jag hoppade omkring som en galning och stukade foten, riktigt skickligt!
Beach på idrotten var kul. Jag och Ludvig var sjukt bra! Efter skolan drog Aggan med mig på Iksu. Men körde vi himla lugnt, verkligen. Jag ska ta det lugnt i veckan, det har jag lovat migsjälv.
Nu ska jag se lite OTH tror jag. Eller nått annat kul om som jag kan hitta. Men först ska jag fixa värsta stora tekoppen, det behövs.
  

i'm done, so done.

Estet-läraren kunde inte välja en bättre dag att vara sjuk på. Jag vad så grymt glad när jag fick gå hem efter engelskan, hade verkligen inte pallat en lektion till.
Nått är iaf himla konstigt med mig. Idag har jag varit hur trött som helst, haft ont i huvudet, mått illa, varit yr och bara allmänt..svag. Inte så himla bra. Tänkte läsa lite svenska efter maten men det resulterade i att jag har suttit och halvsovit i tre timmar. Jag som egentligen måste packa...Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha med mig, måste nog ta tag i det nu. Jag dissar svenskan imorrn och ska istället sitta och trängas med mina kära syskon i baksätet på en inte fullt så stor volvo. Imorrnkväll blir det Gribby och sen Sthlm på lördag, match lördagkväll och Ikea + ännu mera bil på söndag. Så,nu vet du. Nu ska jag packa, jag tycker inte om att packa.

Then you came and swept me up

Egentligen borde jag inte sitta här.. Jag gick upp på mitt rum för en timme sen och tänkte kolla igenom engelskan tills imorrn. Först ringer Mimmi och vi snackar i drygt en halvtimma. Vi har fina planer inför de kommande tre åren, haha. Sen fastnar jag på aftonbladet.se ett bra tag. Där står det så mycke strunt som man bara måste läsa, not good.
Mina ben är döda, helt stendöda..nästan. Tänkte att det var på tiden att jag tog en långtur så det fick bli drygt en mil idag. Vilket kommer att kännas imorrn. Synd att jag lovat Agnes att gymma med henne.. Får väl hoppa över benövningarna.
Nej, nu ska jag tända lite ljus och dra en filt över mig. Sen ska engelskan få sig en omgång. Tagga..

you can take ny breath away.

Första matteprovet är nu avklarar och jag har ingen kommentar till det, punkt slut. Vill bara få tillbaka det så fort som möjligt. Är bara så otroligt glad att det är över! Även om vissa av mina kära klasskompisar tror att jag är helt efterbliven när det gäller matte. Och inte peppar dom en heller. Jättekul att starta miniräknaren och så står det "du kommer inte klara det!" ÅH, man blir ju bara så sjukt peppad då.. not. Men jag ska visa dom. Och Oskar ska få igen, bigtime, jag lovar! Bara engeskan kvar denna vecka. Sen STHLM i helgen, jag behöver väl inte säga att jag längtar, eller?

När jag och Måsn skulle börja dra oss från Station mot bussen så sprang jag på mina snygga, charmiga och otroligt trevliga chefer, haha :) Riktigt kul, var ju ett tag sen sist. Dom garanterade mig även jobb nästa somar "Självklart att Soffler ska jobba, annars blir det ju en tråkig sommar".  Nu ska jag bara snacka med Micke om detdär med Soffler, det känns inte riktigt som ett sådär jättefint smeknamn.....Men jag har ju nästan vant mig nu så, whatever.

Nu ska jag bara dryga kvällen ut. Se på tv och frossa i frukt, troligen göra en smoothie och sånt gott. Dock tror jag att min tv inte vill vara med min längre. Den var knasig igår och jag har inte vågat starta den igen. Kommer bli så sur om det är dum idag också.



Jag är fika-nörd!
Men dom mackorna är typ det bästa jag vet. Speciellt med en kopp varmchoklad och tre ton grädde!



Best friends next summer too, i guess....
Nu blev jag lite småsugen på en jordgubbe igen. Var så himla längesen jag tuggade på en sån röd, söt sak.

gosssssssssip is great

Jag är less på att stirra på min mattebok. Men jag är inte less på att stirra på Chace Crawford, det blir man aldrig. Jag tror jag måste börja följa GossipGirl igen, hah.
 

I'm holding you closer than most

HG är och stirrar på Björn Gustafsson, (jag är bara lite avis på henne.)
Jag sitter hos mina kusiner. Pluttkusinen fyller år. Tidigare idag har jag varit på stan med Malin. Jag köpte present åt Amanda (kusinen) och hon tyckte om det! :) guu, så skönt! Jag sprang länge och försökte hitta något bra till en åttaåring, det är inte det lättaste kan jag säga.
När jag kom hem tog jag en runda runt Lövöudden, det var kallt, jobbigt med himla skönt, iaf efteråt. Sen var jag så otroligt snäll och städade kaninburen. Det tråkiga är att jag inte tror att Tarzan mår så himla bra. Han har nån "knöl" på sidan och jag hela tiden trott att det var hans svans.. Men när jag hittade hans riktiga svans så insåg jag att det var något annat. Stackare, hoppas han inte har ont, då blir jag så himla ledsen.

won´t you be my solid ground?

Ibland vill man bara vara hemma, helt för sigsjälv och göra ingenting alls. Idag var en sån dag, bortsett från skolan. Och gymmet med aggan. Jag har bland annat läst en massa sidor i min bok, den är bra med komplicerad som sjutton.

Typ det mysigaste man kan göra när det är mörkt och kallt är att tända en brasa och sitta och stirra in i elden, det var min favoritsysselsättning ikvl. Jag det, det låter sjukt med det är himla myspys. Nu ska jag gräva ner mig i min säng bland täcken och kuddar. Hoppas det finns något småkul på tvn iaf. Sov gott.

Don’t make me change my mind


Bara för att denhär låten precis räddade min dag. Jag är kär i den, punkt slut.

So breathe in so deep
Breathe me in
I'm yours to keep


Space fills your mind and you dream awhile

Jag fattar inte vad det är med mig. Jag är verkligen helt slut! Var nära att svimma på sista lektionen, inte kul. Jag måste ha blivit totalt urladdad efter samhällsprovet, verkligen. Nu ska jag dra fram en fåtölj framför datorn och se lite Andra avenyn, det blir mys.


Jusste, pappa är på föräldramöte för min skola nu. Roligt nog så rinde han precis och frågade vilken klass jag går i (det sista jag sa till honom i morse var att jag går i N08a).. Ja.. ibland har föräldrar en himla bra koll, nästan.

you say it best, hun.

Jag har utnyttjat min lediga dag ganska bra. Lite sovmorgon, BodyPump på iksu med Aggan. Sen åkte vi ner på stan och bodde på station några timmar. Seriöst, det är nästan som mitt andra hem. I love it! Samhällskunskpen fick också göra oss sällskap ett tag. Jag längtar inte til provet. Attans att det skulle vara imorrn, jag kan det inte. Plus att det är himla kul att vi har typ dubbelt så mycke som Aggans klass och hon går ju ändå sam.. Konstigt!
Nu ska jag råplugga i en halvtimme, sen ska jag stirra på Dr McDreamy, mums.
 Här, ett bevis på att vi faktiskt pluggare litegrann och inte pratade strunt och.. ja, sånt hela tiden. Inte för att vi någonsin pratar strunt egentligen men.. ;)

He knows how to work with what he's got..

Egentligen så borde jag sitta uppe framför tvn (onetreehill snart) och läsa nån svenskagrej som jag ska skriva en sammanfattning på men jag hittade precis världens snyggaste bild på Cristiano, haha :) jaa, ibland är jag en nörd.


(Nu taggar jag nästa helg ännu mera, Yeey! Och aggan som lovade mig en kram om vi stöter på varann i STHLM, så generös hon är...)

RSS 2.0