Stadsfesten med favvobrudarna!

Fyra underbara vänner, en toppenmysig stuga, en annan stan, två dagar med shopping och myspys och två kvällar fulla med människor, musik och snyggingar. Plus oändligt med skratt. Det kan bara sammanfattas som en HUR BRA HELG SOM HELST!

Även om vädret inte var på topp på fredagen så hade vi en mysig stund på bussen då vi halvsovandes färdades till Skellefteå. Efter att vi hittat en toa och stillat vårat shoppingbehov för den dagen köpte vi med oss mat och promenerade bort till campingen och fick våran superfin stuga. Jag tror inte att resan hade varit densamma utan stugan. Och inte heller utan toan som vi tog över varenda gång vi gick dit, det var kul! :)
Första bandet vi såg var E.M.D. Jag blir sur på dessa killar! Varför ska dom se så oförskämt bra ut och sjunga grymt fint, hela bunten?! Trots min historia så blev jag inte helt till mig, bra va? Plus att jag insåg att flera i min  bekantskapskrets lider av samma syntom som jag, HAHA.
Europe var bra men dryga. Efter att vi finnaly kommit ut ur den gigantiska publiken utan att bli ihjältrampade så var det en himla lång väntan på "the final countdown". Men där, sissådär femtielva låtar senare så kom det, och det var värt varenda minut i kylan! Sedan strosade vi hemåt och kröp mer i sängarna.

Lördagsmorgonen spenderades med frukost, solning (JA, det var sol och varmt!!!!!!!) och dusch. Sen gick vi domdär 1500 metrarna till stan men bara några timmar gick vi tillbaka. Vi är fem solgalna tjejer som hellre ligger i solen och läser/spelar kort/lyssnar på musik/tjattrar/spelar hunkmemory istället för att strosa på stan i värmen. Den eftermiddagen var den skönaste på hela lovet, garanterat!!
Men eftersom vi hade biljetter till festivalen även denna kväll så var vi ju tvungna att pallra oss dit efter våran korv-middag (vi levde på korv!). Nu var det Amanda Jenssen, Jillan och Petter som vi tänkte kika på. Vi hamnar ofta långt fram i trängseln och det är kul, ett tag. Ofta stog iaf inte jag ut så jättelänge.
Denna kväll avslutades med att vi alla fem, Sofia, Hanna, Magdalena, Malin och Hannah, la oss mitt på E4:an. Sen proppade vi i oss popcorn och godis i stugan.
Under bussredan hem var det inte många som sa något. Vi var utmattade över att ta kångat våra väskor ner till busstationen, haha. Det var dagens träningspass!!

Mer än såhär gjorde vi egentligen inte men OJ, så kul vi hade. Ett minne för livet, garanterat!


   
   



  

  


  



  


  



   

  



TACK BRUDAR, JAG ÄLSKAR ER!!!!!

 






 


14 dagar, två veckor, en halv månad

Jag vet, 14 dagar, två veckor, en halv månad, det är sjukt!
Men jag har varken hunnit eller orkat. Jobbet tar rätt mycke tid och jag vill ju hinna ha sommar med mina vänner också så då går datorn bort :) hah. plus att fotbollsEM har varit nästan prio ett. Fotbolsgalen är jag och det känns SURT att det är slut. Tur bara att rätt lag vann!! Annars hade det varit tungt. Nu ska jag berätta om våran Skellefteåresa och ladda upp lite bilder. Men det blir i ett annat inlägg, tjaaao.

I know everything you wanted isn't anything you have

Varför ska det vara så hemskt att gå till tandläkaren? Egentligen har ju ingen tandläkare någonsin gjort mig något ont men det är ändå läskigt som tusan! Jag vill inte ha massa speglar och grejs i munnen, det är lite privat område för mig. Och när man ska ta korten och måste bita på nån grej så hårt att det börjar blöda i kinderna vill jag bara ställa mig upp, spotta ut det jag har i munnen och gå hem.

Men nu ska jag inte vara så negativ, det går säkert bra... typ.


Det går så fort!!!!

Jag har bara alldeles för mycket att tänka på just nu. Det är sjukt att så mycke ens får plats i min hjärna.
Även nu när skolan is out så måste han vara på g när det gäller matte eftersom det inte är så himla kul när kassan stänger. Sovmornar är det inte på tal om och mitt fejkleende känns redan lite uttjatat. Dock är det lite kul när små gubbar kommer och berättar om deras uppväxt och rackartyg. Alla berättar om att det snodde jordgubbar från Finnerödjas odlingar haha, lite småkul. 
Jag tycker om mitt sommarjobb, det gör jag men det känns bara som att allt gick så fort. Jag har knappt fattat att jag inte ska tillbaka till klassen efter sommaren. Iochförsig så kanske det är ganska bra men.. Okej, detta är väl kanske inte så mycke egentligen men tro mig, det finns mer, MYCKET mer. Jippiiii....................

Dagens ängel blir Hannah eftersom hon var så gullig som hjälpte mig räkna kassan och bära bort tomma backar. puss

tio år har satt sina spår







kyla suger!

Varför är det högst 10 plusgrader i juni?! Och varför blir det kallt precis då sommarlovet börjar? Superkul! :) :) :) Det är extra roligt att stå ute i över sex timmar och försöka öppna plastpåsar med isbitar till fingrar. Imorrn blir det tumvantar mellan kunderna!


as we go on..

Jag hatar skolavslutningar! Eller iaf denna. Varför måste det ta slut? Kan det inte bara fortsätta? Jag vet, gå vidare blablabla- men jag vill faktiskt inte det nu, inte det MINSTA! Att sitta i kyrkan tillsammans med dessa underbara människor som man träffat nästan varenda dag i tio år och lyssna på lärarnas sång om att dom kommer att sakna oss var bara alldeles för mycket. Det gick inte att hålla tårarna inne, det gick verkligen inte. Jag trodde att alla tårar var slut med icket, dom fick ny kraft direkt då jag kom innanför dörre. Det borde ha sett rätt komiskt ut när jag låg och åmade mig på golvet till "Friends forever"
Blää.. jag saknar det redan!
9d, WE BELONG TOHETHER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Därför ska jag tröstäta till One Tree Hill ett tag, jag hoppas att jag kan leva in mig i det nog mycke så att jag slipper tänka på migsjälv. Ikvl ska vi heja på Sverige, heja Sverige´,

På menyn: mörk choklad, tortillabröd ocg mandarinklyftor.

Family Portrait

Det är sjukt läskigt att veta att man ätit alldeles för lite men ändå inte få ner någonting i magen. Allting liksom bara växer i munnen. Okej, det låter som om jag har någon form av ätstörning och det kan jag garantera att jag inte har, haha. Men ibland äter man ju lite småslarvigt och tränar på det. Summan blir då att man mår piss, eller så blir det iaf för mig. Jag blir yr och svimfärdig, får huvudvärk och blir illamående. Det är inte så himla kul. Jag var nästa säker på att kah skulle svinna på altalen. Men det gick bra! Och efter en middag på O'Learys kan jag ju inte säga att jag ätit lite.. Men oj, vad club sandwitch är gott. :) Samme håller tydligen också med mig, för en gångs skull.

 
Grattis Mamma 40 år! Och grattis pappa, 40 år och 20 dagar!

oskrivna regler?

Som jag sa, Isak och Måns är väldigt speciella. Bevisen kom igår, haha. Enligt dom är det jag som tänker konstigt men jag tänket väl som vilken annan tjej som helst när det gäller detdär! hah, Jag och Maja visste tydligen inte om den oskrivna reglen där det står att man inte får prata om chefer eller unga pappor.
Portugal vann och det var ju bra, även om matchen var dötråkigt att titta på. Kvällen avslutades med att jag somnade i Måns soffa. Jag hade ju gått upp himla tidigt igår, haha. Musn, Måsn och Myttarn är ett fint gäng, tyvärr passar jag inte in..


Idag fyller min kära moder 21+54-6+32-61 år. (40 för dom som inte fattade). Men hon är snygg ändå. Och igår fick vi tillökning i släkten, lilla Alicia. Yes, nu har jag hela 6 kusiner!! haha, jag vet att det är lite. Men jag tycker om mina små pluttar till kussar ändå. Och om dom är färre så hinner jag ju tycka om alla ännu mera, smartva?


HM

Jag är avis på Maja nu! Blä för dig, stumpan!! ;)

You can't break my spirit - it's my dreams you take

Idag var jag supergullig och gick upp åtta på en lördag för att ta ett av Majas pass. Lite smådrygt dock att jag bara sålde tre liter på en och en halv timma. Aja, sen gick det iaf bättre :) Men oj, vad kallt det var idag. Jag stod i dubbla tjocktröjor och huttrade.. Snacka om att jag längtade efter sol, det är ju faktiskt sommar.
Efter mitt lilla inhopp idag så har jag spenderar tiden med Måsn och Isak. Dom är.. rätt speciella, haha :) Och eftersom fotbolls-EM dragit igång nu så ska jag självklart se Portugal-Turkiet ikvl. (Även om jag fortfarande är lite småsur på Ronaldo..)

 

choklad


Dagens räddning.

tänk att stå ensam kvar

Maja var en sån hejare på att sälja gubbar idag så jag behövde bara jobba i 2,5 timmar för att få slut på det som var kvar. Snacka om skönt! Jag hade ingen lust alls att stå nera på Konsum i regn, blåst och kyla i 6 timmar. Plus att de sista två timmarna på kvällspasset är dötråkiga, knappt en levande själ. Redan efter en timme var jag rätt less men då kom pappa förbi och köpte choklad till mig :) "the phonehouse-killen" var där även idag, dock inomhus. Han sa att det blåste alldeles för mycket. Och visst blev han avis när jag fick packa ihop för dagen efter bara några få timmar, haha.
Ikväll har mamma och pappa haft en liten 40-årsfest för släkten. Den riktiga festen går ju av stapeln om ca. en vecka då jag och några medtvingade polare ska agera serveringspersonal.

Sen är ju friidrotten igång igen. Och inte minst spjut, yeey. Detta ska bli året då Andreas Thorkildsen slår världsrekord, det har jag bestämt. :)

Ronaldo, svik mig inte!

Jag läste precis på aftonbladet att lilla Cristiano Ronaldo troligen kommer att lämna Utd för Real. Känns det värt? NEJ!! Säg någon som fått ett sving uppåt i karriären i real. De allra flesta får en kruva neråt. Ta till exepler David Beckham. När han gick till Real var han ju liksom på topp. Han var bäst. Och hur gick det i real? Jo, han spelade inte alls varken bra eller mycke. För mig är Real en klubb som bara vill ha de bästa spelarna och struntar i om de spelar bra tillsammans. De tar bara för givet att världens bästa passar perfekt tillsammans. Så är det inte. Jag säger inte att Real förstör spelare men jag tycker att det är konstigt att så många spelare får sina karriärer mer eller mindre förstörda i Real. OKej, Real Madrid är inte alls ett dåligt lag men det är något som jag inte gillar med dem.
Och Ronaldo kan ju knappast byta upp sig när det gäller lag. Han spelar ju faktiskt i Manchester United, bäst i England, bäst i Europa och troligen bäst i världen. Så vad ska han till Spanien och göra? Snälla, förklara det för mig!

Se så bra killen passar i Uniteds färger!!!


kletiga marchmellows

Jag höll på att dunsta bort bakom mitt jordgubbsbord igår, Snacka om toppenväder!! Och snacka om mycke folk!!
Tydligen var det "byns dag" igår vilket några snälla "the phonehouse-arbetare" från sthlm berättade för mig. När jag sedfan sa att jag inte hade den minsta aning om det, trots att jag liksom bor här så blev dom lite besvikna när de åkt från sthlm och satt utt värsta tältet och var råpeppade på att få folk att byta till telia, typ :)

Kvällen blev inte alls som planerat med den blev bra ändå. Lite synd att alla inte kom, faktiskt. Men vi hann med marchmellows-krig, grillning av pinnbröd och godis och mycket annat-

   

Nu börjar jag jobba om drygt en timme så det är nog bäst och börja ta på sig lite kläder och liksom ta tag i dagen. Nyss var det soligt och fint men nu är det mulet och lite småkyligt. Blä, då blev det svårt att bestämma kläder.. Jag hoppar nog shortsen i och kör på jeans. Hellre lite för varmt än lite för kallt!


middagen

Själva middagen igår var jättetrevlig. Gunnar var ju så gullig och hade gjort en film om oss :) jag tycker om den filmen!
Kvällen började med en liten förfest hos Malin :) drink, chips, dip och jordgubbar. mums!! Sen kom Magdalenas pappa förbi i sin nytvättade bil och skjutsade oss vidare. Ja, när vi kom fram var det väl mest en vanlig middag med lite spex och sånt, det var toppen :) Kvällen avslutades med en promenad hem genom Holmsund med fina vännerna,

    
 

Dock kunde jag inte sluta tänka på Hanna. Jag tycker så himla synd om dig, gumman. Men det blir bra snart, ska du se! Puss på dig!

9d!

So if we get the big jobs and we make the big money
When we look back now, will that joke still be funny?
Will we still remember everything we learned in school?
Still be trying to break every single rule
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly
Will we think about tomorrow like we think about now?
Can we survive it out there? Can we make it somehow?
I guess I thought that this would never end
And suddenly it's like we're women and men
Will the past be a shadow that will follow us 'round?
Will these memories fade when I leave this town
As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change, From whatever
We will still be, friends forever

Jag kan inget annat än att hålla med magdalena! 9d, hej babes. ni är himlabra, alltså!


 


jag vet inte

Igår var det soligt och varmt. Jag jobbade kväll så jag hann vara på skolan nästan hela dagen iaf, sen fick jag ju faktiskt lite trevligt sällskap mot slutet av passet av Malin, HG, Måns, Matte, Elebro och Sebbe. ( nu borde Matte vara nöjd..) haha. Det mesta gick iaf bra, hoppas jag :)

idag hade vi friluftsdag (= promenad i en timme sen är dagen slut) Jag slutade kl. 10. Efter lite tvekande bestämde jag och Rebecca oss för att se hur dig gick för Maja med jordgubbarna. Det gick bara fint för henne :) om någon skulle vilja sälja jordgubbar den 10/6 kl 9.00-15.00 vore det toppen, hör av er!

Mer har jag nog inte att säga. Nu väntar duscken och sen avslutningsbalen ikvl. Visst, det ska bli kul men alla är bara så sjukt övertaggade, haha :) puss

    

i'm ready!

Idag började jag jobba. Det var inte så hemskt som jag hade förestält mig, som tur var. Men oj, ryggen värker och hälarna dunkar efter åtta timmar utan att sitta ner. Äsch, man vänjer väl sig snart hoppas jag :) dock hoppar jag över springturen som var inplanerad, det skulle jag nog aldrig orka..
Dagens höjdpunkt var väl ändå när Måns kom förbi och sa hej. Tänka sig att han var den enda som drog ser ner för att se mig slita.. :) haha. Jag känner mig inte alls säker på att jag räknade kassan rätt, jag hoppas bara att det inte blev alltför fel. Men Micke och Martin är coola killar och hjälper mig säkert om något blev fel. Jag tror inte att dom sparkar mig direkt iaf :) 

Om någon timma ska jag ner igen och hjälpa Majsan att stänga. Tills dess sa jag bara sitta här och fundera över mitt liv, hejsvejs! 


bomben borta!!

Söndagar är alltid slappa dagar. Man gör ingenting. Undantaget kom idag.
Jag gick upp ganska tidigt iaf och börjare röja upp i rummet som sett ut som ett riktigt bombnedslag de senaste dagarna på grund av all ombyggnation i huset. Det bästa är att jag är klar, done, finished! Ja, nästa iaf :) det är bara finliret kvar. Typ rensa skrivbordet, tömma papperskorgar och göra sängen fri från skräp. Det sista måste ju lösas ikvl eftersom jag hade tänkt att sova i sängen och inte på golvet inatt.
Jag saknar dock min gamla säng en aning. Den var så mjuk och mysig och helt toppenskön. Men litet. Jag fick ett litet återfall i fredags och eftersom brorsan sov borta så smög jag ser mitt i natten och la mig i den fina sängen. :) Men jag ska inte klaga på min nuvarande säng, den är toppen, den med. Och större. Men jag och Agnes insåg att den har svårt att stå still, haha :)
Agnes ja. Hon är ganska så bra att ha och jag är tydligen ganska bra på att plåga henne med lååånga promenader runt helt stora Holmsund, haha. Hon var inte världens lyckligaste när hon insåg att vi hade två km kvar när hon trodde att mitt hus bara låg runt hörnet :) stackars stadsbo, inte van vid långa promenader :)

I vanilga fall brukar jag inte göra ett dugg på söndagar så du ser, detta är ett undantag :) (och mamma är ganska glad att jag till och med hann städa toan!! Jag har varit väldigt effektiv idag!)

4 mil på cykel

Igår var jag, Malin och HG duktiga och cyklade till stan med fika i cykelkorgarna. :) Sen spenderades eftermiddagen på kajen med sockerkaka, muffins och bullar. Så sjukt mysigt, en repris snart.

    
  

Nu är min kära Agnes påväg hit så jag ska gå och snofsa upp mig, puss

RSS 2.0