the memories that you select

Förstår inte hur en relativt "ledig" dag i slutändan ändå blir rätt fullspäckad.
- morgonpowerwalk. Kall med väldigt skön. Dock skakis när jag finally klev genom dörren. Note to self: ät något innan en timmes powerwalk direkt på morgonen.
- lyxfrukost framför brasan. Tidning, kaffe, mackor, yoghurt m.m. Note to self: snabbare dusch = längre tid till fika = mindre stressigt = njuta mera!
- supermysig lunchdejt med Ellen på Station. Kyckligmacka + kaffe. Note to self: välj ett bord som inte är rangligare än rangligast.
- en dryg halvtimme på gymmet. Gladiatorträningen...går sådär. Note to self: hantlar + stora siverringar på fingrarna = inte bra...
- jobb i receptionen. Note so self: kissa innan arbetspasset börjar..blir rätt drygt annars.
- middag och personalmöte. Hoppade av glädje när jag äntligen fick mat, en macka till lunch var tydligen inte tillräckligt för en hel dag. Note to self: mina arbetskamrater är fantastiskt roliga och väldigt härliga.



hard work, work

Tyckte att denna brud såg virrig ut så jag gick förbi badet för att styra upp lite...
Nja, så var det egentligen inte. Kände bara för att hålla henne lite sällskap i receptionen och dricka några koppar kaffe.

we can build our dreams

Jag jobbar på det..

I don't need you tonight

Ska ha en grym kväll med min snygga Maja ikväll. Har saknat henne, var sjukt längesen vi hade en kväll tillsammans. Bara detdär med klädesvalen kvar nu. Hur kan det vara lika jobbigt och svårt varenda gång? Ska ropa upp syrran så får hon bestämma åt mig, kommer gå mycket smidigare än om jag ska bestämma själv känner jag.

by the way, i made it through the day

När jag är helt ledig och ensam hemma blir jag sjukligt rastlös och tyvärr resulterar det i att jag gör absolut ingenting alls. Lyckades knappt ens åstadkomma en klädbortplockning idag. Hur kunde hela dagen bara försvinna sådär!??!? Tur att jag iaf vet hur hela morgonen och förmiddagen spenderades, den spenderades i soffan tittandes på tennis. Tennis av alla sporter. Och lite Sjunde Himlen smög sig in då och då. Klart godkänd ledig morgon måste jag ändå medge.

Can't erase, so I'll take blame

Bara 23 dagar kvar med vinter. Varför måste det börja bli så fantastiskt fint just nu för?

no matter what we might face

Hade en riktigt bra kväll med världens bästa Gustav igår. Max-mat och sen någon öl på Pipes. En perfekt avskedskväll, helt enkelt. Han drar iväg nu och jag är borta när han kommer hem.. Men han kommer vara grym nere i Karlskrona bland ubåtarna, det vet jag.

pretty, pretty please

Vårdcentral för min del och tandläkaren för syrran, så såg denna morgon ut. Tur att vi iaf hade med oss varandra på dessa mindre roliga besök. Min syster är grym, trots att hon skrattar åt en hel del av låtarna på min iPod...

'Cause I saw the end before we'd begun

Maja har en plan på att vi ska hinna bli gladiatorer på cirkus tre veckor. Frågan är om vägen dit är att ligga och skratta på stretchingmattorna eller om vi kanske borde ändra träningsupplägget?

något som kan rädda mig

Bara tio frågor kvar på hemtentan och sen har jag en fantastiskt vår framför mig. Helt galet hur planer helt plötsligt kan ändras och hur chanser dyker upp.

you light up my world like nobody else

Saknar min Magdalena så mycket ikväll att det helt ärligt nästan gör ont. Dethär är inte okej, gumman.

you arrested my mind

Har gjort bort mina sista två dagar på universitetet för denhär gången. Nu har jag bara halva hemtentan kvar sen blir det no more pluggande för mig på ett bra tag. (Tackade precis nej till en annan universitetskurs som skulle dra igång på måndag..). Firade att jag (nästan) är klar med Idrottsmedicin-kursen med långfika på Station och lite shopping. Har förresten grymmaste träningsvärken i rygg och axlar idag efter gårdagens Bodycombat. Det tackar jag Petra (som drog dit mig) och Alexander (som plågade mig under passet) för. Imorgon ska jag skaffa mig träningsvärk i ben och rumpa efter jobbet hade jag tänkt.

fever, fever leave my heart alone

David Beckham designar underkläder för H&M. Underklädesälskare som jag är tycker jag det är rätt så spännande. Dock tror jag bara det är killunderkläder men det gör kanske inte så mycket egentligen, reklamaffischerna lär ju vara snygga ändå.

at the last moment when you're supposed to charge

Fick himla fin belöning när jag kom hem.

if you only knew

Frystorkade jordgubbar med yoghurtöverdrag, det är vad vi har mumsat på hela dagen på Twilfit idag. Farligt gott! Men jag tröstade mig med att man faktiskt behöver all extra energi man kan få när det är halva reapriset på nästan halva butiken. Blir en del spring om man säger så, men roligt är det! Höll värmen uppe genom att småspringa och hänga sockar hela förmiddagen men efter lunch huttrade jag så mycket att gick och drog på mig min nya myströja jag fyndade imorse innan jobbet. Kan garantera att jag höll mig varm resten av dagen sen.
Innan sängen har jag bestämt mig för en springtur. Varför bestämde jag det?

But the sun came up again

Igår bröt jag och Agnes våra middags-traditioner och åt kinabuffé istället för originalmål eller tacobuffé. Strongt gjort av oss!

So I want my heart back

Vilken bussresa som helst kan bli till en mysig halvtimme med hjälp av dethär.

everyone else but you

Jag kunde inte hålla mig..Rea och värdecheckar är farligt. Men oj, så fina trosor jag fick med mig hem idag! Fråga är bara hur dessa ska få plats i min underklädesbyrå, den börjar nämligen bli överfull om man säger så.

All I need is you and I

Dubbeljobb idag. Först storstädning av omklädningsrummen på badet och sen några timmar på Twilfit. Efter jobben passade jag på att äta mysmiddag med några gamla klasskompisar. Behöver inte ens säga att jag saknar skolan längre för det är nog allmänt känt numera. Tänk att jag hade så fina människor runt mig varenda dag i tre år och nu knappt jag vet var de håller hus på dagarna.. Konstigt hur allting kan ändras så. Men en trevligt kväll var det absolut! Nu sitter jag, precis som nästan alla andra kvällar, nermysad i min julklappspyjamas. Skönare klädesplagg finns nog knappt. Ralph Lauren kan detdär med nattplagg har jag märkt!

guess we both know

Känns lite sorgligt att gå till jobbet imorgon. Det är nämligen sista helgen med mina härliga grabbar och söndag betyder sista dagen också. Buhu och usch! Trivdes så himla bra med dessa två fina grabbar. Tråkigt men såhär blir det vid schemaändringar antar jag. Men jag är rätt övertygad om att mitt nya helg-team också kommer blir väldigt bra.

That's why it's called a moment of truth

Fick en julklapp av Mallanbrallan igår. Tur att jag har nån som ser efter mitt hår alltså, finfin inpackning fick jag. Dessutom lyckades jag hålla mig vaken enda till Sveriges vinstmål inatt. Nästan lite imponerande måste jag medge. Ikväll har jag gjort en sak som jag borde gjort för ett år sen redan..men bättre sent än aldrig antar. Ska skriva lite nyårslöften och sen bädda ner mig och vakna glad och utan bekymmer imorgon.

belief make things real

Jättemysig dag på jobbet, fina nyheter, glada kunder och härliga kollegor. Fick finbesök av storshoppare också, kuul! Hade tänkt göra en tidig kväll nu och sova läääänge imorgon. Sova länge imorgon tänker jag garanterat göra men någon tidig kväll får jag inte. Promenad och mys med Malin och sen hockeyfinal inatt. Ska hälla i mig alldeles för mycket kaffe så kanske iaf har en liten chans att hålla mig vaken hela matchen.

Funny when times get hard

Bilder från Annandagen. Bland det snyggare jag sett i mina dar alltså.

RSS 2.0