going faster than a roller coaster

Jobb och träning, jobb och träning och några mysiga kvällar. Så har min vecka varit hittills men idag bröts mönstret. Gick en sväng på stan och hittade faktiskt en hel del på rean innan jag och Ellen tog en riktigt mysig fika. Efter en storhandling på Maxi inför imorgonkväll och en kläd-lånar-sväng förbi Frida hamnade jag nu framför tvn. Känner att jag nog snart kommer bädda ner mig och se fram emot årets sista dag imorgon! Oj, vad fort allting har gått. Minns precis vad jag gjorde och exakt vad jag tänkte för ett år sen. Läskigt detdär med tid, går alldeles för fort ibland. Och läskigt detdär med minne, man kommer ihåg så knasiga saker!
Vi hade kul förra året men nu toppar vi det!

hang with me

Sitter i mina nya och supersnygga sovkläder och ser slutet av sista piratesfilmen på fyran. Vet inte riktigt varför eftersom jag missat typ hela filmen men jag tror att mina ben är för döda efter ett antal kilometers löpning i kyla för att orka gå till tvn och byta kanal. Hade det toppen med mina favvobrudar i söndags och sen dess har jag nog spenderat all min vakna tid på jobbet. Förutom en kopp te hos Frida igårkväll, himlarns var mysigt! Nej, mycket jobb och hård träning resulterar i en väldigt trött Sofia som är påväg i säng nu.

all you gonna do is smile that smile

Hittade inte ett enda klädesplagg på rean idag. Helt sjukt! Och inte orkar jag ta mig till gymmet så det får nog bli lite hemmaträning nu. Sen så ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för en kväll med världens bästa brudar som börjar på västerslätt och sedan fortsätter på Corona.


Listening to the wind of change

Jag hade verkligen en übermysig julafton igår. Familj, fika, släkt, mat, mer fika, paket, ännu mer fika osv. Juldagen har bestått av någon timmas jobb, mycket halvsovande i sängen, en film, massor av julgodis och en timmes löpning. Bra dag.
Lite trött bror och kusin.

det är mörkt nu men det blir ljusare igen

Nu är alla klapparna inslagna och nerpackade i julklappspåsen. Jag har till och med ansträngt mig till det yttersta för att knåpa ihop rim till alla presenter. Det där med julrim är någonting jag aldrig gjort förrän i år men oj, så kul det är! Innan jag går till sängs ska jag njuta av världens bästa julfilm tillsammans med världens bästa film. Love actually, äntligen säger jag bara!

We could build a rocket, fly to the moon

Jag drog med mig Malin på gymmet idag. Intervaller och en hel del styrka blev det för mig. Tror jag dödade Malins armar och hon dödade min mage. Skönt, nu kan vi verkligen njuta av julen med gott samvete. Så himla bra vi är! Och nu ska jag ta en himla snabb dusch och springa över till min frissa som ska ta itu med min risiga toppar!

i do know it's christmas!

Känner verkligen att det är jul snart. Jag har städat och donat hela dagen, dock ingen klappinslagning för den sparas tills imorgon. Och hela dagen, speciellt under kvällen, har jag gått omkring med världens leende och känt mig allmänt helnöjd. Vad händer här liksom? Jag som alltid sagt att julen är överskattad och inte förstått mig på dom som haft små pirriga julkänslor hela december. Och här går jag nu, två dagar innan julafton, och provar julkläder, spelar massor av julklassiker på spotify, flyttar tomtar hit och dit, står och beundrar julgranen och allt såntdär. Sofia har blivit förtrollad av julen, så är det nog!


don't stop believin' and hold on to that feelin'

Jullov, jaaaaaaaaaaaaa. Även om klassen inte vann ballongleken (galna ettor och fega treor är ingenting vi gillar) så hade vi kul. Tanken var att fixa det sista innan jul efter skolan men istället så satte vi oss några timmar på Waynes och planerade en massa skoj det kommande året. Jag har sjukt mysiga klasskompisar! Väl hemma hamnade jag i sängen framför Glee och blev på ännu bättre humör av dom supersatsade shownumren, haha. Nu ska jag ta piller mot mensvärk och sen ha en awesome kväll med världens bästa tjej.
Vi var också ganska fega treor om jag ska vara ärlig. Ockuperade den lilla korridoren till lärarrummet och satte upp en mur av starka grabbar!

know that i don't hate you

Sista lektionen för 2010 avklarad och sista uppgiften inskickad. JA, skönt! Det firade jag med bodypump och några intervaller (försökte kompensera upp för all den choklad jag råkat få i mig i helgen...hehe). Nu funderar jag på att bädda ner mig så att jag är i toppform för klassfika imorgon. Ryktas om ett hejdundrandes fika med fantastisk god knäck (stenhård eller näst intill rinnande, bara att välja. Vi som gjorde knäcken tänkte att alla föredrar olika...eller nått. Vi misslyckades inte alls, jag lovar!!) sen ska jag fixa det sista på stan innan jag är helt jul-klar. Såg precis hur otroligt risigt och slitet mitt hår är. Topparna lever verkligen sitt eget liv, blir kanske en dropinklippning rätt snart..

men jag kommer ihåg alla dagar med dig

Blev verkligen ledsen när jag såg att BÅDE spinningpasset och bodypumpen var inställd imorgon på IKSU. Jag som hade heeela min träningsvecka planerad och klar. Usch för dom som ställer in sina pass bara för att det nästan är jul.. Nu kommer jag ju inte få skratta åt Mimmi där vi står längst bak och försöker vara galet starka på typ en månad. ÅH, inte kul. Inte kul ALLS! Var som perfekta dagen-innan-julavslutningen-aktiviteten som bara gick åt pipsvängen. Funderar på att gå på bodypump i hsund istället..men det är som inte samma sak!

No one can be myself like I can

Kom precis på att faktiskt är mindre än en vecka kvar till jul. SKÖNT! Jag har lyckats roffa åt mig tre julklappar redan, hehe. En chokladfonduetjosan, hårprodukter (braa att vara kompis med en frissa!) och en presentpåse från jobbet. Har inte öppnat den än. Tänkte göra det efter duschen. Skulle egentligen skriva min sista skoluppgift för året men nja.. kändes med lockande att springa 7,5km i snöstorm, faktiskt. Så nu blir det en dusch, sen julklappsöppning och sist ska jag ta tag i digerdödenuppgiften.
Tror jag borde ha önskat mig en ny mobil i julklapp. Ser nu att kameran börjar sjunga på sista versen, hehe.

över vida gator som snön har kysst

Lämnade min fina vän ensam med photobooth i några minuter. Dethär är vad jag möts av när jag kommer tillbaka:
Hade förövrigt en grymt mysig kväll med mina bästa. Julgodis, julklappar, julmusik à Peter Jöback och juleljus, det gör stämningen. Puss och tack. Nu säger jag hej till sängen!

im nobody without you

Lilla julafton med mina kära klasskamrater. Sötnosar, det är vad dom är!

its not a thing that i wont do

Blev ingen städning, tyvärr. Magdalena drog med mig till simhallen för en kilometers simning följt av bastu och sånt mys. Vi var helt ensamma i bassängen, galet skönt! Julmusik fick vi också. Tycker om mina kollegor. Tydligen har jag en julklapp som väntar på mig på badkontoret. Ska svänga förbi imorgon och hämta den hade jag tänkt. Ska ändå visa hela lilla Hsund för Mimmi och Majsan. Blir intressant..

until the skies falls down on me

Frågan är ju varför jag sitter på golvet i mitt kolsvarta rum och glor på den enda lilla ljuskälla jag har i detta rum just nu, min julstjärna. Förutom att det gör lite ont i rumpan så har jag det himla mysigt. Fast nu kom jag på varför jag inte orkat tända någon annan lampa. Jo, för att det är så himla stökigt på mitt rum, jag borde verkligen städa innan jag får finbesök imorgon...

just gonna stand there and watch me burn

Så skönt att inte behöva plugga längre. Har en uppgift kvar osm jag tänker skjuta fram till helgen, orkar inte ta tag i den riktigt än känner jag. Slutade tidigt men stannade kvar för att göra klart det sista i matematiken för mig, en redivisningsuppgift med Ludvig. Vi löste uppgiften och insåg hur sjukt mycket bensin jeepar drar, speciellt när de kör över en öde öken utan bensinmackar på vägen. Ja, komplicerad var uppgiften iaf. När vi var klara tog jag mig en kort julklappssväng på stan innan jag tog bussen upp till Iksu igen och körde världens jobbigaste spinningpass och sen massor av mage/rygg. Mumma med träningsvärk imorgon! Väl hemma åt jag, duschade och sen somnade jag i syrrans säng när jag skulle se handboll. Vilken skön dag! Faktiskt! Nu borde jag börja planera alla små julaftnar jag ska ha i helgen. Eller gå ner och dricka te med mamma. Te är gott, blir nog te.
Min favvo är helt klart rött champangete!

its all over now, we lost our love somehow

Jag tycker om Lucia. Det är som så himla mysigt! Och en toppenbra luciadag har jag haft också. Frukost på sängen fick jag av min fina mamma. Sen sprang jag på min skadade favvo-magda på sjukhuset påvåg till skolan. Luciatåg i uppehållsrummet under lunchen var nästa grej som gjorde min måndag lite bättre än en vanlig måndag. Efter skolan gick man på dubbla träningspass bestående av spinning och sen bodypump med grymt snygga instruktören. Sen pallrade jag mig från Iksu, ner mot sjukhuset och genom östra-stationen till mormor och morfar där jag blivit ordentligt ompysslad. Avslutade kvällen med ett gossipgirlavsnitt och luciatåg på tvn.

Vaken om natten och drömmer på dagen

Rätt trevlig och lugnt men lång dag på jobbet. Nu tar jag nya tag inför en sista jobbig skolvecka genom att titta på bilder från fredagens myskväll hos Elena.

it's due to a life of a private affair

Efter jobbet gick jag en sväng på gymmet. Där sprang jag intervaller tills jag helt ärligt ville spy, då sprang jag en till innan gick jag och körde död på min mage också. Sen åt jag några välförtjänta mandariner i bastun. Ikväll ska jag chilla i min tredje och sista minervatröja.

take another little piece of mt heart now baby

Helgen är efterlängtad! Nu ska jag dra på mig jobbutstyrseln, hoppa in i bilen och sen jobba några timmar. Sen beger jag mig till Elena för att mysa litegrann.

i fake a smile so he won't see

Passade på att ta sovmorgon imorse så jag släntrade in i klassrummet lite sent. Och vad möttes jag av när jag komin genom dörren? Jo, ett helt knäpptyst halvfullt klassrum där varenda en sitter helt paralyzerade av sina vita skärmar framför dem. Verkligen helt knäpptyst. Trodde inte ett klassrum kunde vara såhär lugnt längre. Och vad gör jag då? Jo, skoltrött som jag är sätter jag mig längst bak och börjar ta massa bilder med photobooth. Varför? Jag vet inte!
Bra Sofia! Fast nu ska jag göra precis som mina samhällsklasskompisar och skriva på mitt konfliktarbete. Jag ska nämligen lösa Kosovokonflikten har jag bestämt. Bara att sätta igång antar jag.

Pack up your troubles in you old kit bag

Tänkte på dethär och blev glad.

there will be no next time

Nu lär jag mig absolut ingenting mer när det kommer till integraler, kurvor, trigonometri och hela köret. Det jag inte kan nu kommer jag nog ändå aldrig kunna lära mig så nu ger jag upp. Tar paus från matteplugg för en väldigt lång tid framöver, om jag har tur varar den pausen föralltid. Tänk så skönt! Nu ska jag ut och springa i cirkus en timma sen ska jag faktiskt njuta av att plugga någonting annat än matte. Eller så njuter jag av att inte plugga alls? Lät som en ännu bättre plan.
Juste, skyller min förvirrade morgon på att jag för första gången denna termin tog tidiga bussen. Oj, så tidigt den gick och oj, så fullproppad den var. Förstår varför jag föredrar att åka med mina kära föräldrar istället för den bussen..
Mina favvisar, Mr.Sin, Mr.Cos och Mr.Tan. snart gör jag slut med dom, hela högen!

knock me out

Imorse glömde jag bort hur man använde en deodorant. Jag tog upp den, skruvade av locket, satte den framför näsan och undrade vad i hela friden det var jag höll i handen. Sen stod jag så ett bra tag innan hjärnan hann ikapp. Nu börjar jag bli rädd för migsjälv. Snacka om trött/stressad/less/förvirrad brutta.

all over now

Spotify är min älskling för tillfället. Gör livet lite enklare. Tänk att till och med matte blir uthärdligt om man samtidigt lyssnar på en jädrans bra playlist. Om man sen klarar en trigomometrisk ekvation, tolkar en sinuskurva rätt och löser en intergral då och då blir humöret också lite bättre. Dom flesta uppgifterna är faktiskt ganska omöjliga för min lilla hjärna att förstå. Men ibland överraskar den mig! Den kan gärna få överraska mig på nationella provet också..Nej, back to spotify och pluggandet. (Ja, jag vet. Det enda jag pratar om är plugg och träning just nu. Förlåt! Snart är det dock över.)




if i walk, would you run?

En av dom bästa grejerna med vintern är helt klart att gosa upp sig i soffan och sen sitta och titta in i en brasa tillsammans med en av dom bästa i världen. Precis så spenderar jag min kväll!

You are the hope, that keeps me trusting

Jag tycker om att jag får träningsvärk av nya bodypump-passet. Träningsvärk är nice. Fast stela ben är inte lika nice när man har dragit med sin kära mor på spinning halv elva en lördagmorgon. Det var jobbigt som styrk kan jag lova. Så himla tur att det var galet bra låtar att cykla till iaf! Kändes nästan som att detvar min iPod som var ikopplad nere i cykelsalen.  Men nu är dagens träning redan gjord vilket betyder att jag kan spendera heeeela långa dagen tillsammans med matteboken! Förhoppningsvis får jag vissa välbehövliga pauser som promenader, kaffedrickande, chokladätande och lite tid med mina bästa vänner. Juste, matteboken väntade visst på mig nu..

what's the point of doing anything?

Tog ett avbrott i pluggandet och pratade med min favorit-Ida på andra sidan Atlanten. Jag saknar henne!

belief makes things feel alright

Detta har varit min position hela kvällen och kommer fortsätta vara den position som jag spenderar majoriteten av mina vakna timmar i tills det sista matteprovet i min historia är skrivet om en vecka. Lägg till massor av kaffe och mörk choklad, där har ni mig! (Och precis sådär trött och less kommer jag också se ut i en vecka framåt, det kan jag lova!)


RSS 2.0