a better side of you to admire

Kvällen igår var precis vad jag behövde. En mysig kväll med vännerna är så himla underskattat ibland. En soffa, massor av ljus, sötsaker, musik och ett litet gäng med snyggingar. Sen har man liksom allt man behöver. Efter en kort natt tack vare en massa hostattacker så spenderade jag dagen hos min älskade och grymt saknade gräddnos. Det var också otroligt välbehövligt! Lite plugg hann vi med. Mycket prat. En del hm..ska vi kalla det "rörelse till musik"? Ja, det tycker ja att vi gör! Och så smaskade vi på jordgubbar. Nostalgi som bara den, underbart. och dom var underbart goda. Sommaren kan GÄRNA komma typ...nu. Det skulle jag inte ha någonting emot alls!

Klassiker som aldrig går ur tiden!

if you want more lies

Tog en promenad förbi Frida. Där fick jag avreagera mig över en kopp te. Även Frida avreagerade sig så när jag sedan fortsatte min lilla promenad var vi båda på bättre humör. Jag gick ont inhandlade lite proviant till kvällen sen kom jag att tänka på matteboken som väntade på mig hemma. Och nu sitter jag här med ännu en kopp te, dator och matteboken..

i dont remember you looking any better

Jag hostar och snorar om vartannat. Inte superkul. Därför kastar jag nog snart in handduken för ikväll. Ser framemot en natt utan massa konstiga drömmar. Känns dock som att en sån natt inte ligger framför mig. Jobbigt. Hursomhelst ska det blir himla mysigt att bädda ner sig. Och lyssna på John Mayer, jag är ganska såld, det måste jag medge.

all we ever do is say goodbye

En ta-hand-om-migsjälv-timme i badet var så ruskigt välbehövt ikväll. Varken hjärnan eller kroppen orkar särskilt mycket just nu. Allt känns bara segt och tungt. Usch för förkylningar. Har en lång och dryg dag framför mig imorgon som avslutas med ett franskaprov som jag pluggat högst en kvart till. Underbart! Tror att det är bäst att jag drar mig mot sängen nu.

Och ja, visst är det fantastiskt härligt att bron är översnöad och låset igenfryst när man kommer hem? Som sagt, fantastiskt härligt!

i've been wasting too much time

Idag var en såndär dag då jag hoppade över träningen. Eftersom jag blev helt utmattad av trapporna på skolan så kändes det inte speciellt aktuellt att försöka bygga muskler på gymmet. Det var liksom dömt för att misslyckas. Istället kröp jag upp i soffan med en stor skål glass, haha. Och ja..inte har jag då flyttat mig många meter sen dess. Sjukt rastlös blir man dock. Vill bara slänga på mig träningskläderna nu och ta en sväng runt h-sund. Men mitt bättre jag tvingar man att stanna kvar inne. Fast lite nytta ska jag nog göra nu. Franskaverb ska pluggas och matte ska räknas...kul. Ska belöna migsjälv med nyaste OTH-avsnittet om ett tag.

who says i cant get stoned

Älskar att vakna mitt i natten av hostattacker...eller, nja..skulle nog inte påstå att det är någon höjdare alltså. Och två sånna nätter i rad är ännu mindre roligt. Fast...nu har jag något att skylla min dåliga sömn på iaf. Alltid något!
Såhär känner jag mig idag. När jag har tränat klart (ja, jag ska träna idag, dumma Sofia) ska jag bädda ner mig och halsa massor av te.

who says i cant be free

Hela morgonen, på bussen till skolan, på bussen från skolan, hela eftermiddagen, halva kvällen. Den spelas flitigt.

cut you out of my life

Jag cyklade över till Mallanbrallan. Vi slängde ihop en kladdkaka. Bäddade ner oss i hennes säng. Såg på Brokeback Mountain. Lekte stalkers på facebook. Myspys kväll.

cuz im still on the run

Jag känner mig lagom öm i hela kroppen efter bodypumpen igår. Tur bara att jag gillar att ha träningsvärk, då känns det att man gjort något! Kvällen spenderades först på luff och sen hemma hos Ellen med ett gäng störthärliga brudar.
Jag hade sett fram emot en mysig busstur hem med bara min iPod och jag imorse men så blev det inte riktigt. Åh, blir bara så less på att folk ska supa ner sig redan klockan tolv på e lördag och sen sitta och dryga på bussen. Inte okej. En annan sak som inte är okej är att jag är sen till Mags...illa.

you aint gonna get me

Nu har jag precis sett veckans fyra avsnitt av Paradise Hotel. Det måste vara bland de sämsta programmen som någonsin visats med jag kan liksom inte sluta se det. Jag är ganska fast, haha. Och just nu är jag fast i sängen också. Efter en aningens olycklig vurpa på isen idag så är mitt vänstra knä ganska mycket större än det högra. Svullet, ömt och svårrörligt. Men det går väl till sig om några dagar hoppas jag. Nu ska jag planera lite inför morgondagen och fixa lite smågrejer..om jag tar mig upp ur sängen, såklart..
sköööööna classmates

take it away

Nu har jag bytt ämne för tredje gången på min utredande uppsats. Känns lagom bra måste jag medge..Jag kämpar verkligen med detdär om att ta tag i skolan men jag har verkligen motvind just nu. Men skam den som ger sig!

i dream of what will be a better destiny

Jag gillar tisdagar. Halvsköna ämnen. Korta dagar. Jag och Agnes tog oss en välbehövlig timme på gymmet. Tror faktiskt att det kommer kännas imorgon. Sen bar det av till stan för lite presentköp och middag med Mags innan det var innebandymatch på schemat. Kändes lagom kul att ta bussen upp till Iksu igen. Man får som en känsla av att det är skola som gäller och den känslan är inte supertrevlig.
Nu sitter jag i sängen och försöker få ihop ett litet utkast på svenskan som ska vara klart imorgon. Det går inge vidare. Dator i sängen är ingen höjdare på kvällen. Koncentrationen för skolarbete är bortblåst och orken likaså. Därför blir det bara massa slötittade på Facebook eller halvläsande av bloggar. Tror nog att jag ska stänga ner och fortsätta när orken är tillbaka imorgon. Det tycker jag var en finfin plan. Det kör jag på!

open up your mind and see like me

Nu har jag bestämt mig. Nu är det skolan som gäller. I början av december gav jag upp allt skolarbete och jag har inte tagit upp det sen dess. Vad kan man säga? Inte starkt jobbat, Sofia. Men nu ska det bli ändring på det! Sen måste jag tag i min styrketräning också. Den existerar knappt. Får nog bli någon timme på gymmet imorgon.
Min helg har iaf varit väldigt lugn och skön. Rummet blev skinande rent, garderoben rensad, konditionen fick en utmaning i en killers-runda (spelade the killers i lurarna konstant, jag blir så himla peppad av den musiken!). Lite annat smått och gott hanns också med.
Nu ska jag tagga till inför franska, matte, biologi och kemi. Kul, kul, kul! Aja, nu överdrev jag. Men det kan ju iaf inte blir värre om man har en positiv inställning, right?

and then we do it again

Nu ska mitt rum få sig en omgång, sen ska min kondition också få sig en omgång tätt följt av omgången jag tänker ge mina bilkörarskills. Borde ge plugget en fet omgång också men nja..inte idag. Så, fler omgångar har jag nog inte på lager just nu iaf.

(haha, så himla tragiska inlägg nu alltså. "jag ska", "jag har" och "jag borde". himla tråkigt egentligen. sorry!)

deep inside i hope you feel it too

Fick tillslut ihop ett sms. Tyvärr förstod inte mottagaren det viktiga i det, crap. Men det ska man inte deppa ihop för, nu är ett problem ur världen iaf. Och en torsdag är också ur världen nu. Great. Känner dock på mig att fysen idag kommer göra sig påmind om inte på aerobicsen så iaf i Minervas trappor imorgon. Fast det finns värre saker än träningsvärk. Träningsvärk gillas faktiskt av mig. Mycket. Och att sova gillas nästan ännu mera. Har massor av sömn att ta igen. Tänkte börja redan i natt. Men först ska kaninen få sig lite mat, smink ska avlägsnas från ansiktet och kläder ska plockas upp från golvet och läggas i en fåtölj (för påfrestande att lägga in allt i garderoben ikväll), datorn ska på laddning, träningsväskan ska packas och tänder ska tas omhand.
såhär kan jag nog INTE hoppa imorgon....

it was a foolish game i played

Torsdag imorrn då. Går faktiskt undan här, så himla skönt. Dock blir morgondagen ingen höjdare, det känner jag på mig. Jobbig idrott och engelskaredovisning direkt på det. Plus att det är en sjukt lång dag. Men det är bara att härda. Nu har jag nämligen något att se fram emot. Känns grymt bra. Bara ca. fem månader kvar. Tur att tiden sägs gå fort på våren, haha.
Ikväll tog jag en uppfriskande prommis med min kära granne. Att promenader kan få mig på så mycket bättre humör är ganska fantastiskt. Nu sitter känner mig supermesig och har världens svåraste sms att skriva. Kommer nog sitta och klura ett bra tag till alltså. Eller så går jag och myser lite med syrran medan min hjärna går på högvarv. Hm, det var en kompromiss som får duga!

always catching my eyes

Jag ska inte ens kommentera hur jobbigt det kändes att vara tillbaka i de trånga korridorerna på Minerva gymnasium igen. PUNKT! Och det värsta är att det bra är måndag. Fyra dryga, långa outhärdliga dagar kvar.

have you seen the world?

Nu ligger jag och smådeppar inför skolan imorgon. Hela lovet bara försvann, swooosch så var det över. Tragiskt! Jag avslutade iaf mitt lov bra. Hos Jossan var det astrevligt! Hann med en springtur på spagettiben, övningskörning med halkiga skor och middag hos mormor&morfar i går. Idag har dagen vigts åt promenader och innebandy.
Jag har ångest. Borde nämligen ha pluggat flera timmar per dag hela lovet men smart som man är så skjuter jag bara upp allting helatiden. Och nu är det för mycket för att jag ens ska orka försöka ta tag i något. Fast...jag har ju svenskaboken bredvid mig i sängen...några sidor ska jag nog ta mig igenom ikväll. Sen är det back på hell, seriously. Känns ju helt fantastiskt bra...not.
Sista Twilight-boken är seg, tro mig. (förlåt malin!)

work it harder make it better

Efter en supermysig popcorn-kväll hos Rebecca tror jag att mina ben förfrös när jag promenerade hem. Men det var det nästan värt! :) jag hade det trevligt värre igår.
Och idag har jag verkligen också haft det trevligt värre. Hoppade på bussen och träffade Majsan på stan. Jag hittade lite smått och gott på stan innan vi tog en långfika på station. Nu ska jag ta en snabbdusch och sen fira Jossan som är först ut att fylla 18, GRATTIS GUMMAN!
Kan inte bli annat än myspys med Majsan!

you're in control

Det var kallt i Övik. Riktigt kallt. Och det är lika kallt här hemma. Nästan ännu kallare. Men jag trotsar kylan för några promenader vilken dag som helst. Igår hann jag med en lång sväng med Frida innan jag följde med Mags och såg ännu mera innebandy (nu har jag verkligen tagit igen flera års innebandytittande på bara tre dagar, det kan jag lova) vi avslutade framför tvn med varsin stor tekopp. Dagens promenad gjordes ensam i en galen kyla. Väldigt skönt var det dock och ännu skönare var det att komma hem och krypa upp i soffan framför onetreehill.
Ikväll blir det en liten återförening med människor som jag inte träffat på oj, så länge. Trevligt!

a naked light

Imorrn ska jag upp tidigt. Alldeles för tidigt. Typ 06.00. Typ inte okej på ett lov. Nångång tidigt på morgonen bär det av ner till Övik för hejande på brorsan som spelar innebandy där några dagar. Med tanke på hur många gånger han och övriga familjen följde med mig så känner jag att jag borde följa med nu. Ska faktiskt bli rätt skönt att komma bort en sväng. Jag och syrran får nog hålla ihop. Om jag står ut med hennes helt galet sjuka humor. Och om hon står ut med mitt humör.. Hm...bra fråga.


you would not believe your eyes

Jag drog en riktig slappardag idag. Seg morgon och sen en lite prommis med Rebecca. När vi kände oss lagomt nerkylda gick vi in och gjorde iordning mysfika och kröp upp i soffan framför NottingHill. Skitmysigt med andra ord. Sen begav jag mig hemåt där mina vaktobjekt för kvällen redan hade börjat med maten. Tre kusiner plus två syskon står under mitt ansvar just nu. Tur bara att dom är så himla gulliga.

All the things you hide from me

Haha, jag känner mig aningens nerslagen. Jag bröt mitt viktigaste nyårslöfte redan första dagen på det nya året. Eller...nyårslöfte var nog fel ord. Skulle nog snarare kalla det bara löfte eftersom jag hade tänkt hålla det livet ut och inte bara i ett fjuttit år. Men nu smäller det, hädan efter ska jag aldrig mera bryta mot det löftet, så är det bara!
För övrigt så tycker jag och min kära syster om att hoppa i snö. Det är ju faktiskt hur kul som helst, bara kasta sig ut i snön.

looking better than a body has the right to

Trots små missöden så var min kväll över förväntan. Puss tjejer, ni är så himla gulliga. Nu har jag suttit en liten stund och tröttat ut mig med photobooth så nu är det en efterlängtad tur till drömmarnas land som väntar.

RSS 2.0