you make me smile, just for a while.

Imorgon är det sista april, alltså valborg. Jag och Ida ska hem till våran kära klasskompis Mimmi i Bjurholm. Det kommer bli asbra, så sjukt bra. Just nu längtar jag efter godiset som jag vet finns hemma hos någon av mina snygga kompisar. Dock är det strängt förbjudet att öppna den påsen tills vi är framme imorgon. Så är det bara.
Varför går man heldag på valborg? Jag fattar liksom inte? Att sluta 16.00 imorgon känns inte speciellt kul. Men som sagt, tanken på godiset vi kommer att äta gör att jag kommer att klara av dagen, så är det bara. 
Min säng ser skön ut just nu, den längtar nog efter mig. Och jag längtar efter den, perfekt.

When flowers gaze at you

Matteprovet är nu gjort, känns grymt bra. Synd bara att jag alltid failar på bråktal, borde kanske ta och lära mig det.. Efter lunchen med mina snygga brudar så var det bara franska kvar på schemat. Dock är det inte så bara. Jag tycker verkligen inte om franska. Har inte lärt mig ett enda nytt ord under hela ettan, det känns ju lagom bra. Speciellt när vi ska ha nationella i det snart. Fatta, nationella i franska. Sjukt! 
Efter skolan brände jag lite pengar på kläder innan jag åkte buss med min kära morfar hem.
Nu fick jag precis reda på att jag fått sommarjobb hos kommunen. Men det ska jag tacka nej till, har ju redan ett jobb som jag trivs rätt bra med, hehe. Och Majsbollen skulle hata mig om jag inte fortsatte där ett år till.


Oh, dear you look so lost

Jag har lagom speciella klasskompisar så lunchen idag var lagom rolig...hehe. Jag fattade ingenting, så mycket kan jag säga iaf. Nu sitter jag med matteboken framför mig som vanligt. Taggad på prov imorgon? NEJ!
Jag gjorde precis en hemsk upptäckt. Grädde passar inte till min hallon-smoothie. Jag som är gräddgalen.. 
Snart ska jag ta och pallra mig iväg till vårdcentralen för ett litet stick i armen, mysigt.

there will be an answer, let it be

Mina armar är lagom pigga just nu. Jag är lagom pigg just nu. Egentligen skulle det vara sjukt skönt att göra sig iordning för natt nu. Men..eftersom jag har ett underbart matteprov framför mig på onsdag så borde jag försöka mig på några repetitionsuppgifter iaf. Men först ska jag spela lite gitarr, hehe. Känner att jag behöver träna en aning innan nästa estetlektion..att plocka/fingerspela är inte min grej, det har jag iaf kommit fram till.
NU KÖR VI!


wonder how it feels like

Måndagar är mysiga dagar.. Dryga lektioner, idrott i regn, lång dag, äcklig mat, trött&less. Ja, askul med andra ord. Bodypumpen om cirkus en timme känns lagom kul...hehe. Men jag ska dit och pumpa som bara den. Sen ska jag hem och äta som bara den, fin kombination, right? 

I never promised you a ray of light

Helt okej tv-kväll.




You make it easier when life gets hard

 
Plugg ute i solen är rätt mysigt, ibland. 
Slöa i konstgräs och titta på brorsan tillsammans med Måns är också helt okej.

Youre messin up my mind

Åh, jag är kär i solen. Och i värmen! That's great! 
Dagen till ära hade jag bestämt mig för en lååång och lååångsam springtur. När solen brände bak i ryggen fick jag massor av extra energi och oj, så skönt det var. och skönt var det att komma hem och veta att man sprungit drygt en mil...hehe. Den känslan slår nästan inget, nästan.
Sen blev det inget matteplugg för min del utan en slö promenad med Frida i solen. Måste ju liksom passa på att vara ute när det är så underbart fint! (och ja, jag är fortfarande kär i sol och värme..det märks antar jag.) Vi kom fram till en massa saker som vi ska förändra. Frågan är bara om vi verkligen kommer att genomföra förändringarna..
Nu ska jag ta bort mitt vackra nagellack. Eller..hälften är redan borta så det blir nog inget problem. Sen ska jag gå till Mallanbrallan (gå utomhus, SÅ UNDERBART!) 

Sol imorgon hade inte varit heeeelt fel, det kan jag lova.

genom mörkret, jag leder dig


Ibland hittar man nått gammalt som helt plötsligt blir asbra.

all you gonna do is smile that smile

Istället för estet blev det glass med Ida på kajen. Helt okej, liksom.

give me something to believe in

Om man inte träffats på flera, flera månader och knappt pratat med varann på två år, vad är det då som säger att man ska komma ihåg en massa om den andra personen? Träffade min gamla bästis från sjuan och det är rätt otroligt hur mycket vi gick igenom tillsammans. Det var verkligen sjukt mycket alltså. Och att vi kommer ihåg allting sen, ojoj säger jag bara. Hon påminde mig om saker som handlade om mig men som jag helt glömt/förträngt. Personer, händelser, dagar and you name it!  Åh, jag önskar att jag kunde göra ganska mycket av det ogjort, haha. Jag har verkligen förändrats en hel del sen dess, det märkte vi! 
Undra egentligen vad jag kommer komma ihåg från just denhär tiden. Jag har ju mina aningar..men ändå, man kommer alltid ihåg massa små detaljer som man knappt la märke till när de väl skedde. Jag kommer säkert minnas en massa knasigt men inte så mycket vettigt, så fungerar jag. Men minnen som minnen, de flesta är ganska kul att ha kvar!


(Bara för att jag minns att jag för flera år sen alltid hade denhär låten på repeat varenda gång jag cyklade ner till min kära vän.)

While everyone's lost, the battle is won

Efter en sjuktt härlig springtur tänkte jag att jag var fit-for-fight för engelskaboken. Men nja....det var jag som inte. Eller nästan, har bara 10 sidor kvar som jag tänkte läsa innan jag somnar ikvl. Av någon konstig anledning har jag inte kunnat sova på fleera nätter, det känns lite drygt. Jag tycker om att sova. Och jag hatar att vara trött. Dock är jag alltid småtrött men det är ju onödigt att gå och vara extra trött bara för att man inte kan somna, sjukt onödigt! Men nu har jag ju som kommit på hur jag ska kunna somna fort ikvl, läsa engelska. Jag somnade både igår och idag när jag läste den så varför skulle jag inte kunna somna när jag läser den ikvl? Precis, det måste ju bara funka! 
Nu sitter jag och tittar på snygga grabbar som får ett rum omgjort (E.M.D. i Roomservice, coolt).
 
Inte ens nötter kunde hålla mig vaken, not good!

heartbeats pound softer

Jag har saknar min Ida, hon är bra. Eller inte bra, hon hur bra som helst, verkligen toppen. Konstigt att man kan gå i samma klass och träffas hela dagarna utan att hinna prata riktigt med varann. Det är ju bara konstigt och ja...tråkigt. 
Nej, nu ska jag göra någonting jätteroligt. Jag ska läsa i min engelskabok (läs ut denhär boken tills på torsdag, det klarar ni). Har läst 20 sidor av 118....KUL. Jag har något att göra imorrn, believe me!
PUSS!
(naturkunskap kan vara heeelt okej att plugga på fredagshålen ibland. Dock tycker jag mer om fredagspromenaderna)


have a nice life

Åh, jag taggar träningsvärk imorgon. Första bodypumpen på en månad, det kommer att kännas. Hoppas Agnes också kommer ha träningsvärk, det borde hon så som ett litet straff för att hon drog med mig. Nu har jag precis gjort bort mig inför all framtid så jag tror det är bäst om jag bara..sover ett tag nu.

you know you got to help me out

Hm, skola imorrn känns lagom kul. Mitt mattepluggande under lovet har inte gått framåt alls, inte ett enda tal förutom idag, starkt jobbat Sofia. Får väl trösta mig med att jag hunnit med en massa annat och att det faktiskt varit lov, ledigt från skolan. Men nu är det faktiskt inte så himla många dagar kvar. Jag ska stå ut, med hjälp av underbara klasskamrater!
 

the way you make me feel.

Jag har räknat två tal i min fina mattebok nu på morgonen, jag känner mig asduktig! Och för att känna mig ännu duktigare så ska jag ta och springa en sväng nu. Men först måste jag slita mig från världens underbaraste låt/röst just nu, det blir hårt!


clay aiken - here you come again.

i love you, always forever

GRATTIS ÄLSKADE PLUTT-SYSTER!

  


while i'm in between

Jag är dum. Dum, dum, DUM! Verkligen, jag känner mig som den klantigaste och taskigaste människan i världen. Bajs, det skulle ju inte bli såhär. Jag lovade och lovade och lovade. 
Tur att syrran fyller år, då kan man tröstäta massa tårta utan att få alltför dåligt samvete, bra plan, i know.....

the look of paradise

Jag ska inte låta Frida sitta vid min dator igen! Och inte ska hon få snoka i min mobil heller. Det lärde jag mig igår, hehe. OOOOPS, säger jag bara..Men hon är rätt söt ändå.. Vi får skylla vårat aningens konstiga beteende på all glass vi fick i oss igår. Ja, det var en bra ursäkt, great!
Imorse hade jag tänkt sova till 11, minst. Men nej, 8.30 vaknar jag av att Martin ringer och vill boka in ett möte om Finnerödja. Sen kunde jag inte somna om, det är ganska mysigt. Dock tror jag att det är på tiden att krypa upp ur sängen nu, kanske blir en springtur typ..snart.

Vi blev mätta...


4 am forever.

Åh, så otroligt less jag är på snön. Var det inte vår nyss? Det är det iaf inte nu. Varför? Jo, DET SNÖAR INTE PÅ VÅREN. Så himla tragiskt med snö i mitten av april, jag blir ledsen. Och vad gör man då man blir ledsen? Jo, antingen åker man ner till farmor och äter plättar (jag förlorade stort, rekordet på flest ätna plättar sattes idag till 61 stycken av en nybliven fjortis. jag fick i mig 15..måste öva lite mera tror jag.) Eller så lyssnar man på massa deppig och fin musik. Jag har gjort båda delarna. 

(Ian är bara lagom snygg.......hehehehe)

my heart is yours

 Nu var det himla längesen alltså. Jag tror jag börjar få lite abstinens efter mina tjejer, faktiskt. Jag menar, dom är ju som bäst på jorden och har man inte träffat dom på ett tag så får man det jobbigt i själen. Mallanbrallan ska få ta bort lite av min abstinens ikvl. Resten ska springa efter en lite boll med långa pinnar i händerna i ett stort och stinkande rum. Men det är dom himla bra då, dom tjejerna. Mallan också. Dock är det himla skönt att hon håller sig till träningar på eftermiddagarna och inte kvällarna. Kvällarna ska vara fria för spontana idéer, tycker jag iaf.
 

hold alittle tighter

Solgropen i Lillprinsen var varit mitt hem i påsk. Det är så sjukt mysigt att sitta där och bara vara i solen. Visst, det är himla kul att åka skidor också men det fick jag rätt mycket av när jag var uppe på sportlovet. Nu var det En liten blandning, sol och skidåkning, som gällde. Dock har all sol gett mig en såndär härlig "fjällenbränna, alltså sjukt mycket färg i ansiktet..ganska snyggt.. 
Vissa dagar blev förgyllda av att små vänner likson ploppar upp från ingenstans. Och vissa blev helt enkelt förgyllda av familj och kusiner. Jag och min älskade plupp-kusin hade iaf jätteskoj när vi spanade på liftvakter, hehe.. 



You taught my heart

Okej, jag erkänner...Majas musik är asbra!

Your face arrives again
All hope I had becomes surreal
But under your cover's
More torture than pleasure
And just past your lips
There's more anger than laughter
Not now or forever will I ever change you
I know that to go on I'll break you, my habit

i've got soul

Just nu sitter jag och äter smörgåsrån samtidigt som jag lyssnar på en massa knasmusik som jag fick av Majsbollen sist vi träffades. Okej, allt är kanske inte knas..men mycket! Jag hade tänkt måla naglarna med det blev ett för stort beslut att ta om dom skulle kapas av eller inte.. Ska tänka över det ett tag till. Jag har ju som tid idag. Eller...har jag? Kom liksom på att jag ska till Hemavan imorrn. En idé vore väl att kanske börja packa? Lär ju inte hinna packa innan skolan imorrn iaf. 
Och bara för att man är sjuk så betyder inte det att man inte har massa skolarbete, det kom jag precis på när jag sneglade på skrivbordet och såg min underbart snygga mattebok. Kul, nu fick jag helt plötsligt väldigt mycket att göra..

Min morgon, helt okej!


I'll wait for you I promise you, I will

Det blev ingen jeansjakt. Istället låg jag hemma och vände ut och in på magen ett antal gånger. Mysigt! Nu har jag precis fått i mig lite nyponsoppa, nyponsoppa är toppen. Lagom matigt för en tom mage som inte fått i sig nästan någonting alls på ett och ett halvt dygn. Jag ska nog leva på nyponsoppa imorgon också, ska nog inte gå och smitta ner halva skolan..Det hade varit rätt taskigt. Istället blir det nog lite matte och engelska hemma..Kanske, om jag orkar. Annars är tvn ganska lockande när man är sjuk...hehehhe

its falling apart!

Åh, jag blir så less! 
Igår rensade jag bort sex par jeans. Fatta, sex par!!! Helt otroligt. Det betyder att jag inte har så många kvar. Och vad händer idag? JO, ett par går sönder. Enkel matte = ett par mindre. Nu äger jag alltså ett par vanliga jeans, ETT PAR. Visst jag har ett par gråa också men det är ju inte vanliga.... Och mina favoritjeans gick sönder för några veckor sen. Det suger. Imorgon blir det jeansjakt för mig! Jag bara måste hitta minst ett par. Problemet är väl bara att jag varit på jeansjakt i drygt en månad nu utan att hitta några som jag tyckte om. Men nej...jag har inte panik just nu, inte det minsta.....

standing on a rooftop

Gissa vem som har städat två garderober och fem lådor med kläder idag? Och gissa vem som också har dammtorkat, dammsugit och våttorkat sitt rum. Och som också hunnit med att plocka ihop en massa och byta sängkläder?
Jo, JAG! snacka om att jag känner mig bra just nu!

we can stick around and live this night through

Egentligen finns det inte så himla mycket att göra här på en lördagkväll. Så vi satte oss på bussen in till stan i hopp om att något mysigt café skulle vara till vårat förfogande. Och självklart ville Station ha oss. Efter ett antal kladdiga kakor och blåbäriga drycker satt vi kvar och funderade över våra framtidsplaner (läs:sommaren). Vi kom fram till att någonting måste göras, och det är fort. Vi ska fixa det, vi måste! Annars blir jag himla ledsen, det är inte kul alls. 
Jag tycker det är asjobbigt att inte ha det mesta planerat. Jag är ett planeringsfreak utan dess like, verkligen. Det sista jag gör innan jag somnar är typ att "planera" den kommande dagen i huvudet. 
-det här ska jag ha på mig.
-det här ska jag ta med mig till skolan (böcker, träningskläder, DATOR)
-det här ska jag göra på bussen.
-det här ska jag göra innan första lektionen.
-det här ska jag göra på skolan.
-det ska jag göra direkt efter skolan.
-den bussen ska jag ta.
-det här ska jag göra på bussen hem.
-det här ska jag göra direkt jag kommit hem. 
-det här ska jag göra efter middagen.
osv, osv, osv, osv, osv, osv............
Och det är alltså KVÄLLEN INNAN jag gör en sån lista i mitt huvud.. Jag måste sluta tänka så himla mycket.


  

Boy, I hear you in my dreams

Historisk kväll! Jag, Sofia, såg en hel Bond-film. Thanks guys! ...and Mallanbrallan ofcourse! 





Nu ska jag lyssna på denhär låten tills jag somnar!

this feeling wont go away

Jag hann med en hel del idag! Utvecklingssamtal, gymma, äta italiensk fisk, hem, se OC, till stan igen, shoppa aningens för mycket och sen äta gotttpå Eurasia. Och nu ska jag bara byta om en snabbis och sen ska jag springa över till Mallanbrallan. (Jag som hade tänkt göra absolut nada idag, högst öppna matteboken typ. Men inge matte blev det, bajs.)
Gustav räddade min förmiddag, mamma och syrran räddade min eftermiddag och Mallanbrallan kommer mest troligt att rädda min kväll, great!


i know you hear it every day

Idag var jag ledig, så sjukt skönt! Hann med en sovmorgon innan jag åkte in till stan för att strosa runt ett tag innan jag skulle fika med Ida. Vi satt på Station och pratade massa knas ett bra tag, asmysigt! Sen gick jag bort till Finnerödjakontoret och pratade litegrann med killarna där. Känns ju helt okej att veta att man har jobb i sommar. Haha, jag minns att jag var asnervös första gången jag skulle träffa dom. Att träffa nån snubbe efter skolan en grå måndag på Storsjöhallen kändes ju lagom kul, haha. Men med Majsbollen bredvid mig gick det riktigt bra och var himla trevligt. 


Såhär otroligt fin var jag innan första mötet för ett år sen, haha




Nu ska jag bara prova mina röda tröjor också. Dom borde ju passa lika bra iår som förra året. Synd bara att dom är röda...och inte så himla fina heller..Men det är väl nått man får leva med!




now I'm tryin to get back

Första april och första mjukglassen, great! Och nu har jag helg, ännu mera great!

RSS 2.0