if you knew how much this moment means to me

Myspysig kväll med mina bästa! Nu provar jag igenom min garderob. Varför hittar jag hur mycket som helst nu men ingenting på mornarna? Hm, bra fråga! Synd att jag mest känner för mörka (läs:svarta) kläder nu i höst. Annars hade jag haft nästan oändligt med kombinationer att välja bland. Tror faktiskt mina naglar ska få sig en glad färg innan jag går till sängs lite senare.

men jag kommer ihåg alla dagar med dig

Haha, det är helt galet hur fort man kan gå från taggad till så oroligt otaggad. Sen igår eftermiddag har min högsta önskan varit att krypa ner i sängen och stanna där ett par år. Sitter fortfarande i träningskläder efter friskvården och lyssnar på min höst-depp-lista. Tror ändå att jag ska köra in till Gammlia ikväll och se när mina favoriter möter varandra på planen. Men innan jag orkar med en sån kraftansträngning ska jag fixa massor av onyttigt fika och parkera mig framför tvn några timmar!
KLART jag ska ta mig upp ur soffan för dessa brudars skull!

i like the way it hurts

Helt tomt uppehållsrum (jag ignorerar fjortisgänget som står och ska välja kaffe...) är väldigt behagligt såhär på morgonkvisten när man känner som som en zombie. Synd bara att jag inte får sitta kvar här och halvsova i mer än åtta minuter. Men på dom åtta minuterna ska jag försöka planera min helg, eller framförallt fredagen. Jaa, dags att sätta igång!

Tror nästan jag är lite sugen på en sånhär kväll.

oh, its healing bangbangbang

Vi var rätt ambitiösa igår, det kan jag lova! Nu är planen att jag ska vara ambitiös på matten och psykologiredovisningen innan jag ska ta en mysig fika med Mimmi&Maja.

varit vilsen på djupet

Promenerade till gymmet när jag kom hem från skolan. Sprang intervaller, gymmade och gick hem. Nu ska jag koka kaffe, äta choklad och plugga med mina favoriter. Om det nu blir så mycket plugg...vi ska försöka planera våra dagar i STHLM också. Om en vecka, då drar vi. Skönt? AAA, ganska. Fyra dagar i huvudstaden med Magdalena och Malin är ingenting jag direkt säger nej till.
Okej, prio ett just nu är nog ändå duschen. Sen ska jag smörja in mig med min älskling. Luktar sommar och en väldigt problemfri och rolig tid.

I've got my heart set on anywhere but here

Fick två monsterinlämningar idag. Om jag är smart tar jag tag i dom så fort som möjligt. Men riktigt så smart är jag inte. Inte eller så smart att jag anser det viktigt att plugga till psykologiredovisningen imorgon och engelskaredovisningen på torsdag. Nej, jag har tänkt äta upp min choklad (som jag egentligen skulle knapra på under högskoleprovet). Men innan det ska jag ta en promenad med min fina Magdalena Mäki! (Hahhahaa, och precis nuuu började våran sommarlåt att spela. "står inte ut står inte ut. ett år försvinner utan ljus. men även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur. från och med då. från och med du." )


come take a walk with me

Har precis haft massagestudio på mattan framför tvn. Och efter både kondition- och styrketräning tar det på en del att massera i flera timmar. Nu behöver jag själv en massage, får vänta tills på tisdag då jag tror det blir mina ben som får sig en omgång av Ellen. Idag har jag gått omkring och varit ganska...död. Försökte ta igen en massa sömnbrist men det resulterade bara i att jag blev ännu tröttare. Inte ens några timmars träning fick mig piggare. Men jag tror att solen ändå väckte mig en aning. Älskar sol! Känns som vår ute nu. Synd bara att det är en heeeeeeeel mörk och kall vinter mellan mig och våren för tillfället.
Nu fick jag en väldans lust att se något typisk gråtfilm. Typ The Notebook. Eller Titanic. Eller någon annan som framkallar tårar. Känner för att gråta ut lite stress och press och sen vara fit for fight på måndagmorgon, redo för en sista vecka innan lovet!

i just can't get enough

Helg. Så skönt. Två prov bortgjorda denna vecka. Bara två redovisningar nästa innan jag har höstlov. Och högskoleprovet imorgon. Det hade jag nästan glömt bort! Vem skriver frivilligt prov en hel lördag och dessutom betalar för att få göra det? Ja, just nu undrar jag varför jag anmälde mig. Men efter provet är jag en erfarenhet rikare iaf.
Igår hade jag en hel pluggfri kväll så jag och Malin hoppade in i bilen och körde lite slingerikrokvägar tills vi slutligen hamnade på Maxi. Myspys hade vi iaf. Kvällen avslutades med en kall promenad med Rebecca.
Haha, känner mig nästan som en riktig cowgirl just nu. Rutig skjorta och flätor i håret. Brorsan tycker jag ska ta ut flätorna och jag ska, snart. Dom är ju så himla bekväma. Man vet precis vart man har håret hela tiden liksom. Nej, nu ska jag fortsätta skriva lite på mitt pa100 innan jag beger mig mot stan igen. En myskväll hos mormor och morfar är vad jag ska ha ikväll, tillsammans med mina syskon! OJ, SÅ SKÖNT!

hit me, knock me out

Nae, denhär dagen var inte rolig. Fick verkligen kämpa mig upp ur sängen. Kort men dryg skoldag. Hann inte äta lunch innan jag skulle med bussen hem. Fattade absolut nada av matten, kuuuuul med prov imorgon. Hann inte träna heller. Hann inte duscha av mig oljan efter massagen. Hann knappt på jobbet i tid. Var så himla stressad att jag körde fel på vägen hit, bra Sofia. Så nu sitter jag här i receptionen och försöker göra något bra. Oljig, stressad och trött. Men nu är det bara två timmar sen blir det dusch och säng! Jag har planerat in panikplugg imorgon.


ain't that the reason that you're at this club?

Shit, jag har varit trött som en gris idag. Verkligen! Slumrat till på nästan varje lektion, skärpning nu Sofia! Alla arbetstimmar har satt sina spår. Och jag som verkligen behöver lägga varenda vaken minut på plugg...Hällde i mog några koppar kaffe och orkade fem mattetal innan datorn distraherade för mycket. Tillslut gav jag upp och rörde mig mot Bräntevägen för att springa några mördarintervaller. Sen blev det utfall tills benen dog, skönt! Borde hit the shower now men ajaj vad jobbigt det blev att röra på sig. Imorgon står nackmassage på schemat på friskvården, underbart!
Sitter fortfarande och försöker förstå vilken bra helg jag haft. Körkort och en finfin fest med finfina klasskompisar. Oj, vad jag tycker om dom.

heaven can wait we're only watching the skies

Jag har haft en sjukt mysigt och toppenbra kväll på min klasskompis födelsedagsparty på Invito. Mysigt, fint, galet och roligt. Så skulle jag nog beskriva allt. Pricken över i:t var att ensam köra hem på en mörk väg med radion på högsta volym. Puss på den här kvällen, det var egentligen allt jag ville få fram.


för dig ska jag göra det tusen gånger om

JAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idag känner jag mig så otroligt himla bra! Antar att mitt körkort har en hel del med det att göra (och att jag tog grymma vikter på bpdypumpen och överlevde). Fast mest beror det nog på körkortet. GAAAAH, DET ÄR GALET! Älskar att köra bil själv. Satt jag log sådär lagom mesigt när jag körde hem genom stan och sen ut på holmsundsvägen, själv. Köra bli, det är grejer det! Nu ska jag till jobbet om en halvtimme, dags att byta om.


pretty lights with no concern

Skrev ett jättelångt historiaprov idag. Tror aldrig jag skrivit så många sidor förut, helt galet. Jag är trött och funderar på att gå till sängs. Det vänder sig i magen på mig konstant, känner att fredageftermiddag inte hade varit helt fel vid det här laget. Kan det inte bara vara helg nunuu?!

no one's gonna love you more than i do

Häller i mig mängder av kaffe för att orka hålla ögonen öppna. Förstår inte vad det är som suger musten ur mig för tillfället. Borde faktiskt inte vara riktigt såhär trött. Men går man på högvarv hela tiden blir man nog trött, antar jag. Tack vare högvarven så hinner jag med en hel del. Igår hade jag mysfika med Malin. Och idag åt jag god lunch på stan med pajasarna Mimmi och Maja. Vi taggar lördag, det kommer bli oslagbart. Förutom en galen lördagkväll så jobbar jag exakt hela helgen. Jag som behöver en riktig plugghelg...Äschdå, det får gå ändå.
Nu ska jag lägga fokus på historiapapperna istället för datorn, annars kommer nog inte provet gå så bra imogron...
Nu är det faktiskt ganska mumsigt med kaffe!

you're my sunshine when to keep me warm

Jag är så trött att ögonen liksom inte går att hålla öppna. Hur kan det vara så? Jag måste ha sovit alldeles för lite i veckan och sen sovit alldeles för mycket i natt. Fin kombo.
Jag älskar oplanerade lördagar. (iofs så är alla olpanerade dagar höjdardagar för mig just nu men det är något speciellt med lördagar). Lite plugg, lite träning, lite powernaps. Middag hos farmor och sen några timmar hos Elena. Och sen sängen nu. Perfa!
Fick lite smått flashbacks av min fina 18årsdag som firades rejält hos Elena i somras. Tror aldrig den kvällen kommer raderas ur mitt minne. Aldrig någonsin. Kul att plaststolen stod kvar på framsidan också. Kände en impuls att sätta mig i den igen, haha!

high up above or down below

Segaste löprundan i världshistorien! Benen var spagetti och gick knappt framåt i backarna. Vad händer?!?!? Tror jag ska säga hej till duschen nu och hoppas det går bättre nästa gång.
Inte mina vänner för tillfället.

famlat i mörker men i dig såg jag ljuset

Jag har haft en toppendag med mina härliga klassbrudar. Kort skoldag, träning på gymmet, shopping (ja, jag vet...skulle inte köpa något innan sthlm men jag kunde inte stå emot när en sofia-tröja vägrade försvinna ur mitt synfält), kycklingsallad till middag och sen en stor gottbuffé på Mimmis soffbord framför Idol.
Ramlade in på en gammal playlist och hittade denna underbart sköna låt, nu vet jag vad som kommer bli min pluggmusik imorgon.
Här kommer en asball bild på Maja när hon letar efter livsnödvändigheter i Mimmis soptunna. Tokfia är bara förnamnet, men gulligaste i stan är hon också. Mimmi är rätt okej hon också!

just can't let you slip away

Har precis hällt i mig en kopp kaffe i hopp om att jag ska bli lite piggare och orka skriva på både projektarbete och stresshanteringsplanen. Känns galet att det redan är torsdag! Allting går så himla fort, bara svischar förbi. Läste precis att det första sminket bestod av djurfett, djurblod, sot och aska. Mysigt att ha det utkletat i fejjan.. tror jag ska börja mitt PA100 med den meningen faktiskt. Yes, nu är jag igång! Har en mening!

we can be born all over again

Psykologiprovet avklarat. En skön springtur i motvind. Pluggfri kväll. Säsongspremiär av Greys. Soffa, filt, te och choklad. Skönt slut på dagen, hejs.

heartbeats pound softer

Nu tar jag en paus i mitt pluggande. Har suttit i ett grupprum med mina psykologi-instuderingsfrågor sen jag slutade klockan tolv. Frågorna är gjorda men jag vet inte riktigt hur mycket som är inprintat i hjärnan om man säger så. Hade sällskap av en hysterisk Mimmi och en småskrattande Ludvig ett tag men sen blev dom less. Tror jag ska skumma igenom boken lite snabbt en gång till och sen pallra mig över till Iksu för ett Bodypump-pass. Galet taggad på Bodypump faktiskt!! Hoppas bara inte min och Magdas racersimning igår sitter kvar i benen.. Okej, hejdå datorn och hejhej psykologiboken.
Trivdes i grupprummen redan i ettan.

is it always you?

Rolig kväll som slutade mindre roligt när mina skor var spårlöst försvinna. Attans alltså! Tur att min godispåse har kunnat trösta mig litegann idag iaf. Har haft en typisk lat dagenefter-söndag. Jobbade några timmar, hängde med Mallanbrallan och till sist fastnade jag vid datorn i hopp om att jag skulle orka skriva ett hemprov. Men det blev inte många rader skrivet där. Desto mer godis blev uppätet. Sen slog min USA-brutta en pling på skype så där försvann massor av pluggtid. Kände att det var mycket roligare (och viktigare!!) att prata med henne idag faktiskt. Oj, så jag saknar henne, det kom jag iaf fram till. Okej, nu gör jag ett sista försök med pluggandet, hejs!

oh, its healing bangbangbang

Bodypump och bodycombat igår har satt sina spår. Men på något märkligt sätt kändes benen ganska fräscha så det fick bli en pluggpaus med en tur runt sjön idag. Nu har jag suttit och såsat alldeles för länge. Nästan så att jag blir lite stressad alltså. Det ska hinna städas, pluggas, handlas, duschas, ätas, fixas och donas innan jag drar iväg på klass/födelsedagsparty. Och det är om drygt två timmar...Nu blev jag mycket stressad helt plötsligt!

RSS 2.0