i'd like to thank you

Efter skolan gick jag och hälsade på Karin och Riggan på Skärgårds. Oj, så glada dom blev när dom såg oss. Dom saknade verkligen oss och våran dunderklass..det märktes. Och jag saknar dom och tiden på Skärgårds, faktiskt. Ja, när man väl tänker efter. 
Anyway, jag och Måns bestämde oss för att baka kladdkaka och ringde efter Mallanbrallan. Kladdkakan blev...okej. haha, men sällskapet var desto bättre. Efter att ha suttit och pratat om massa knasigheter, kollat igenom hela skolkatalogen och pratat ännu mera knasigheter så hade vi kul med varandras hår. Måns blev lagom snygg..
  


everybody scream your heart out

Sitter i ett öde uppehållsrum på skolan. När jag säger öde menar jag verkligen..öde. Har knappt sett en själ än. Kanske beror på att jag börjar om en halvtimme...
Varför kan inte bara bussarna börja gå perfekta tider? Typ så perfekt att man hellre tar bussen än att komma till skolan 50 min innan man börjar? Eller...helst av allt tycker jag att det ska finnas en busshållplats på Fiskestigen och att bussen går ända upp till Minerva, det hade väl varit himla perfekt? Sen vore det ju toppen om bussarna kunde anpassa sig efter mig med tider och sånt. (varför får jag en känsla av att detta aldrig kommer slå in?) Man ska ju drömma, här är min dröm just nu.

Hos HÖ i helgen!


you're my sun

Great, måndagen är över! Gym och fysträning är inte bra att kombinera, det märkte jag idag. Speciellt inte direkt innan muntliga nationella i engelska. Jag kände mig verkligen inte bra, det kan jag lova. Har hittat en bild att prata om på svenskan också. Några av mina fina kompisar skulle nog slå ihjäl mig om dom visste vilken bild det är, hehe...
Ingen plugg ikvl = underbart! Istället ska jag färga min älsklingssyrras hår. Men innan det ska jag nog dra med Måns ut.

  
Puss, syrran. Du är himla bra!

its worth fighting for!

 We kind of have our moments!


    
   
   
 

I'm nothing without you

Trots att alla var sjukt trötta efter en hel skolvecka så hade vi en toppenkväll. Great food, kilovis med godis, stora planer om sommaren m.m. Med andra ord, ganska så perfekt. Dock var det inte lika perfekt att jag hade lovat syrran att titta på hennes match imorse. Upp strax efter åtta, nice. 
Nu har jag legat i sängen och småsovit i ett antal timmar. Tror jag ska ta en dusch nu och sen ragga skjuts till Majsbollen. Jag pallar ingen springtur i snöstorm (ohyes, nu snöar det igen.....).



Just a song for my lovely girls, 

we belong together now
forever united here somehow
you got a piece of me
and honestly
my life would suck without you!


PUSS


the time when your heart's about to show

Jag har en grym kväll framför mig!


(Det ryktas om över ett kilo godis, perfekt!)

without your love

Jag försov mig imorse. Första gången någonsin typ. Vaknade 7.21 och bussen skulle gå 7.27, inte bra. Det tar ju liksom sju-åtta min att gå till bussen. Jag fick panik! Låg och skrek i sängen för att se om nån med körkort var hemma. När jag hade skrikit i en halv minut och fått världens panik skriker mamma tillbaka att hon åker om en min. JA....lite stressigt. En halvtimme senare satt jag på skolan och åt frukost. 

Det är lite kul att hitta bilder på mobilen som man verkligen inte hade minsta lilla aning om att man hade. (Agnes är stolt fotograf av alla dom bilderna, nästan, HAH)
  


can i get a minute?

Jag hade en helt otroligt galet rolig promenad. Allt bara spårade redan efter två minuter och ja.. Galet var ordet. Jusste, Måns är cool!
Måns älskar att bära cyklar över snödrivor!

how can i put into words?

Heeeeeeeeej! Jag pallade inte att träna idag, kändes sjukt jobbigt och onödigt eftersom jag ändå inte skulle kunna ta i nu när jag har en rätt mysig träningsvärk.. Gick och provade massa skor istället. Springskor, "vanliga"skor och skinnstövlar. Jag som hatar att prova skor..vad hände? Antagligen så måste jag ha känt att mina skor är sjukt gamla och att jag verkligen är i behov av nya..så måste det ha varit!
Nu ska jag gå ner och äta lite spagetti som blev kvar en igår. jag råkade koka aningens för mycket...Sen ska jag ta mig an matten. Hur kommer det sig att mitt liv går ut på matte just nu? Lite drygt tycker jag. SKa iaf pausa matten med en promenad har jag bestämt. Och jag ska dra med mig Måns, han har inget val!




Måste bara säga att det känns himla fint att vara tillbaka i Darin-träsket igen....hehe! 


but nothing seems tooooo far

Alltså, nu ska jag ta tag i mina sommarplaner. Rätt många artister släpptes till Gatufesten igår. Jag och Mallanbrallan har lovat att vi ska dit, men vi hoppas på lite förstärkning. Helst vill vi göra repris från förra sommaren! Jag antar att alla är på, det borde dom vara tycker jag. Fasen så kul! 
Repris på EMD? Oja, gärna för mig!


Agnes, jag har inte glömt våran STHLM's resa, tro mig.


just can't let you slip away

Måndagar är helt underbara...nästan. Okej, gym och simning var väl helt okej. Och engelskan var inte superhemsk. Men naturkunskap in my ass. Prov på en måndag, USCH! Och efter simning, det funkar liksom inte. När man skulle förklara hur en cell utvecklas babblade jag om apor, snyggt Sofia. men egentligen får jag skylla mig lite själv eftersom jag gick till Måns och såg film istället för att plugga.. Och idag gick jag på promenad med Magdalena istället för att göra matte.. Aja, man kan väl inte vara bra på allt helt enkelt. (Även om det hade varit himla kul.) 
Nu ska jag äta banan och se OC. Jusste...matten, äh, jag fattar ju ändå ingenting av den just nu. Bättre att ta den imorrn..typ.

we can run away

När man ligger i sängen på en söndagsmorgon med frukost bredvid sig och en dator i knät är det inte så himla lätt att plugga. Visst, man kan skumma igenom några anteckningar då och då men ingenting fastnar. Sen, när man är less på att stirra på text om bakterier och annat spännande (ja, nästan spännande) så kan man stirra på OC istället, mycket roligare.
Men sen, när man legat i sängen till halv ett så får man aningens panik. DÅ måste man ut, ut  UT. För min del blev det en springtur och sen lite tjatter med Måns. Rätt skönt.

I'll be fighting for my lovestory

Fy, Malin. Inte visa sånnahär låtar för Sofia, du vet hur fast hon blir!

baby, im the worrying kind

Min fredag blev asbra! Ja, när jag väl fått helg. Efter att verkligen ha gått runt, runt, runt med Helena på stan så gick vi till Balder med Agnes och käkade oss riktigt mätta på tacos.  Sen gick  vi och socialade oss på Luff, väldigt trevligt. Det är liksom alltid lika kul att komma dit och träffa många som man inte hinner träffa så mycket annars.






  
Kul att träffa lite "lägerfolk"!

oh, happy day..

Nästan åtta timmar kvar till helg nu. Åtta timmar är väl ändå inte så mycket.. Några lektioner, lunch, några lektioner till (inklusive håltimme med promenad!) och sen, då är det äntligen helg. Jag längtar! Och bara för att jag längtar kommer tiden så sjukt sakta, kul.
Ikväll ska jag sociala mig på Luff, det blir heelt okej. Men innan Luff ska jag sociala mig med favvotjejerna Helena och Agnes. Men innan jag kan sociala mig med dom ska jag ta mig igenom ännu en skoldag som idag börjar med franska, ciao!
pretty great!


we've been on the run

Det kan inte alltid vara lätt, ellerhur? Njae, tänkte väl det. Idag var det iaf inte lätt, ingenting var lätt, allt var svårt och gick fel. Sånna dagar borde inte få existera tycker jag, bara onödigt. Otroligt pinsamt kan det också bli när man har den dag då allt går fel. Man kan till exempel inte svara rätt på en enda liten fråga, hur lätt den är. Man vet inte ens vad kan pratar om, då är det pinsamt. (Engelskan var kanske inte den bästa lektionen jag varit på, om man ser till min prestation.)
Jag funderar på att bädda ner mig i sängen nu och börja titta på lite OC, det får en väl alltid på bättre humör, ellerhur? Man glömmer iaf bort sigsjälv ett tag, det är ju bra!

 

How did it ever come so far?

Ingen träning för mig idag inte.. Istället blev det fika på Wayne's med Aggan. Också heeelt okej.


I never promised there'd be sunshine everyday

Jag tror att solen har gjort mig piggare idag. Jag kunde läsa nästan hela kapitlet om samhällsekonomi utan att somna, det är en stor bedrift för mig. Men när jag kände att ögonen verkligen inte kunde hålla sig uppe så var jag tvungen att ta en springtur. Det var jätteskönt. Varmt och sol, nästan sommar! Ja, nästan iaf.. 
Så nu borde jag ha energi kvar till ännu mera plugg, right? Anteckningar och samhällsboken, here I come! 
SNART!



put your heart in my hand

Helt otroligt hur fort hem kväll kan gå. En halvtimme här och en halvtimme där blir lätt ganska många timmar som spenderas på fel sätt. (Rätt sätt är såklart tillsammans med Samhällskunskapsboken i knät). Men inget plugg för min del ikvl. Istället blev det ett tag hos Mallanbrallan, var tvungen att hämta några bilder och så. Sen blev det en jättemysig promenad med Rebecca. Det måste man också unna sig ibland. 
Nu hade jag tänk att kolla igenom lite anteckningar och sen kolla på rubrikerna i samboken. Sen blir det sängen, jag längtar!

sail away with me, honey!

  

"Malin och Sofia försöker bli snygga på kort. Med delat resultat.."

it is something I waiting for


Bara för att man blir så sjukt taggad av den. Känns som att man klarar allt!

its a long and cloudy morning

GAAAH, dom förlorade. Alla förlorade igår, det sög. Först var det ManUtd som var tvungna att förlora med 1-4, pinsamt. Sen kunde varken HEAT, mumsMåns eller EMD göra nått åt att en operatant går och vinner hela mello... VI hade en sorgens timme direkt efter finalen. Vi grät (okej, det är också pinsamt) och tröståt. Med efter några nävar chips och godis kändes livet lite lättare. Konstigt att godsaker kan ha den effekten på en...

dont you know?

1-2 på Old Trafford. Fel lag leder alltså, bajs. Men i andra ska nog foolsen få se på andra bullar, hoppas jag!



i catch a falling star

Min helg kommer bestå av plugg, askul. Nej, inte direkt... Men det är väl sånt man får ta, antar jag. Slapp det iaf igårkväll. Då var det Mallanbrallan, Måns, popcorn och The notebook som gällde. Filmen var underbar! (dock hackade den en del...Malin klagade på min dvd...taskigt). Malin skulle upp sju idag så hon drog innan filmen var slut (hemskt, alla borde få sova ut på en lördag!). 
Jag sov aningens för länge idag. Men det kommer att behövas. Repris från förra årets Melodifestival-är det som gäller ikvl, kommer bli grymt! Heat, EMD och MumsMåns borde vinna, tillsammans. Alltså på delad första plats eller nått. Då blir jag nöjd. 
Eftersom jag har en grymt onyttig kväll framför mig är det nog bäst att jag tar mig ut och springer några km nu. Ciao!


you can take the frontseat.

Yes, yes, YES! Äntligen har jag fixat jobbet i år igen. "Soffan, du är hur klar som helst ;) " och "Vi kommer att ha grymt höga krav på Soffler i sommar" betyder väl att jag har kirrat det? Jag ser det så iaf. Hoppas Micke&Martin också gör det, haha. Men det tror jag faktiskt! Jag har coola chefer iaf, det är då säkert. Nu gäller det bara att övertala Frida att jobba ett år till. Kan bli en ganska tuff utmaning har jag märkt.

Finished it but we are incomplete

Har vi haft lov? Det känns nämligen inte som det. Allt är tillbaka som vanligt igen. Verkligen allt. Det känns ju sådär lagom kul. Det är bara tur att inte alla inlämningar och prov har kommit igång än. Men snart så...
Jag orkar inte att jag troligen inte kommer få läsa franska i tvåan. Blir tydligen krångligt med schemaläggningen. Plus att rektorn tycker att jag läser för mycket då. Men seriöst, om man har ett år helt utan franska, hur mycket kommer man komma ihåg då? Jo, nada. Jag ska läsa franska, det har jag bestämt! 
En annan sak jag inte orkar är att gå till soffan och sätta på tvn. (snart Grey's). Men det är mitt eget fel, skulle inte ha träfat så hårt idag. Speciellt inte när jag ska springa på hålet imorrn. Dålig planering kallas det.
Ikväll har jag varit duktig och skrivit klart en franskainlämning som ska vara klar om en vecka. (kör hårt med franskan nu, haha) i pauserna har jag klottrat på min fina whiteboardtavla som står på skrivbordet. Kontrollfreak som jag är så måste jag liksom skriva upp vad jag ska göra och allt sånt. Tur att det iaf är snyggare med en whiteboard än massa små lappar fastsatta under en hylla. 

It's amazing how you can speak right to my heart

Dethär var mycket bättre än skola, det kan jag lova!

Like the open seas and shores



Someday when you´re lonely
Sometime after all this bliss
Somewhere lost in emptiness
I hope you find this gift..


open up my heart and let the healer set me free

Jag är hemma, jag lever och jag har haft det riktigt bra!
  
  

Mina tjejer är helt fantastiska. 

and you're miles away

Oj, nu sitter jag här igen. Jag som skulle packa, inte bra. Men nästan allt är ju som klart. Nästan iaf. Nu ska jag gå och packa ner mina sängkläder och bädda nytt. Sen blir det en snabbdusch, en sista inspektion och middag hos farmor. Sen är det busstationen som gäller. Kommer troligen fram rätt sent ikvl.. Men jag har ju min Agne sbredvid mig på bussen så det blir bra. Och sen får man ju absolut inte glömma Helena och Ellen, det blir perfekt.
PUSS, ha en bra avslutning på lovet, för det ska jag!

harder than i thouhgt--

Efter nästan två timmar på gymmet gick vi på Waynes. Sen hittade vi en asbra present till Helena som fyller är när vi är i Hemavan. Hon kommer få en fin överraskning.
Ikväll har jag packat. Eller iaf försökt. Packning är inte direkt min starka sida. Bara drygt, jobbigt och stressigt. Men nu är det bara det sista kvar, yeey.
 

im tired of waiting!

Verkligen ingen vila för mig på lovet, här går det undan. Var till och med tvungen att ställa alarmet på mobilen för att hinna med allt...inte bra. Först degade jag, sen sprang jag en runda (i MOTVIND OCH SNÖSTORM!) som avslutades med lunch hos farmor. Sen var det direkt till bussen. Väl på stan var shopping, och fika/middag som gällde. Sen var det BIO. "Män som hatar kvinnor" var ruskigt läskigt men otroligt bra. Nästan i klass med boken, tro det eller ej. 


Tjejer in action!



i think i start it over

Har varit med Mallanbrallan hela långa dagen. Ganska mysigt att liksom "vara" mer varann en hel dag, inte bara några timmar då och då. Vi har gått på promenad, bakat och tittat på gamla bilder. Tyvärr är dom flesta för fula för att visa för allmänheten. Dock skrattade vi som galningar, vissa bilder ser verkligen inte klocka ut! 
Ikvl ska vi se Notebook (Malin tycker att det är en skam att jag inte sett den än).

   
Våran underbart goda kaka!


you dont wear my chains

Min kära klasskompis har gjort mig beroende av Tetris på facebook, inte bra. Inte bra alls..Satt och spelade flera timmar igår...Dock hittade jag en helt underbar låt (från one tree hill, vad annars?). 




RSS 2.0