you should have know better

Jobbar på dagarna, myser på kvällarna. Igår hade jag myspys med ida och idag fick jag klara mig själv. Men det var inte helt fel det heller..

'cause i'll be standning right next to you

Drog runt på stan med Kak-Magda och Elenispenis. Sushi/donkenmat i en park. Kaffe på en bänk och sen avslutningsvis en öl på en uteservering. Så galet mysig kväll! Hade förövrigt en "premiärdag" idag. Långklänningspremiär, stängningspremiär på jobbet, sushipremiär och uteserveringspremiär. Imorgon har jag öppningspremiär så nu är det sängen för mig som står på schemat.

finns det en så finns det flera

Frukosten är snart uppäten, havreknäcke och alldeles för varmt kaffe, och långklänningen är på. Först blir det jobb och sen middag med två asfräna brudar!

Baby what's your sign, tell me yours I'll tell you mine

Sitter helt utslagen i soffan efter en intensiv arbetsdag. Fötterna värker som bara den alltså. Här är en litenliten del av min fredagkväll i bilder, tack igen finisar!

it takes two, babe

Sitter och skriver någon form av kombinerad packnings-/handlingslista inför min vecka i lägenheten. En veckas kläder...eller okej, en arbetsvecka men det gör inte saken enklare. Hade en rolig men konstig sista dag på badet idag. Varken jag eller Magsan vet varför den blev som den blev men kul hade vi...tills vi kom på att hon lämnar landet om mindre än två veckor. Inte okej någonstans!!!! Nu ska listan färdigställas och sen ska ut och springa, det behövs!

my heart is yours

Blev kidnappad och sen bjuden på middag och vin av mina bästa vänner. Jag är lycklig som har så fina vänner. Sjukt mysig kväll! Tack!


bet hey, you got to let me know

Fredagsfika på jobbet är mums. Nu har brudarna fixat någon liten överraskning till mig so I better get goin'. 

you were always on my mind

"This is not the time or the place for broken hearted
Cause this is the end of the rainbow, where no one
can be too sad. I don't wanna leave but I must keep
moving ahead. Cause my life belongs to the other side
Behind the great ocean's waves."


SOVGOTT!!!

ain't nothing like i love you now

När familjen är borta och man är helt ensam hemma så är det faktiskt skönt att ha någon annan levande varelse i närheten. Därför har jag hängt en del med våran mysiga kanin dessa ensamma dagar. Tur för mig (men kanske synd för Tarzan?) så klev familjen precis innanför dörren så ensam, det är jag då inte längre.


give me your strength

Jobbade min sista dag på Storsjöhallen idag och en ynka dag kvar på Obbolabadet sen går jag all in med bhförsälningen, blir spännande!

just gonna see it for myself

Eftersom jag är ledig idag så ska det självklart vara molnigt.. trevlans alltså! Passar på att lösa nåra sudoku på altanen men just nu körde jag fast..igen. Pausar nog med en springtur eller något i den stilen snart.

you can't turn around and say goodbye

Fick ingen tårta på min födelsedag med Maja och Rebecca var supergulliga och bakade en kladdkaka åt mig ikväll. God middag, kladdkaka, fotbollstittande och riktigt härliga brudar fick mig att "sakna" lite mindre iaf.

I take a part of you with me now and you won't get it back

Idag är en sakna-dag. Jag saknar min bror som är på konfaläger. Jag saknar resten av min familj som är på semester. Jag saknar förra sommaren som på långa vägar inte var lika komplicerad som denna sommar. Och jag saknar min klass. Ett strukturerat liv. Mina klasskompisar. N-dom-8-a. Attans vad jag saknar dom. Kan det ha någonting att göra med (förutom att dom är amazing) att jag för precis en månad sen vaknade upp, dagen efter studenten, och kände mig lika tom som jag kände min idag? En månad. Det går för fort! En månad och en dag sedan den bästa dagen i mitt liv. Oh, så jag saknar det, nästan så att jag fäller en tår eller två.

pretty lights with no concern

Årets födelsedagsfirande var väldigt mycket lugnare än förra årets. Fast förra årets firande var sjukt mycket roligare än årets..hm. Får helt enkelt ta igen firandet någon annan gång!

That's just how you live

Fick finfina födelsedagspresenter på jobbet idag.
Nu ska jag få en galet god födelsedagsmiddag, CIAO!

a hundred percent reason to remember the name

Hade en ledig dag igår så jag passade på att hänga med min kära familj ett tag. Vi åkte båt och åt god lunch inne i stan. Sen drog jag vidare på andra äventyr. Drog vidare på andra äventyr gjorde även min bror imorse, konfaläger. Hm..skönt att få sova utan öronproppar eftersom det nu längre inte kommer finnas någon som ska envisas att se på tv halva nätterna men ja..lite småtråkigt att vara ensam på övervåningen.

But then again I don’t remember you

Grymt varmt, grymt svettigt och grymt kul. Så skulle jag nog sammanfatta dagen jobb. Jag och Magsan drog faktiskt på oss baddräkterna efter stängning och tog oss ett svalkande dopp innan vi hoppade på cyklarna och trampade hem över bron. Ikväll stod egentligen träning på schemat men...njae. För trött.

no heartbreaks or worries about tomorrow

Glömde skriva detdär klassiska "för x år sedan konfirmerade jag mig"-inlägget så det kommer nu istället. P ett ganska roligt datum, 070707, konfirmerade jag mig. (För fyra år sedan, om man ska vara övertydlig). Jag skulle absolut inte till Strömbäck på läger i drygt tre veckor hade jag bestämt och grinade som bara den i bilen på vägen dit. Led första dagen, hade lite kul andra dagen och resten av dagarna smälter som ihop eftersom jag hade det så himla bra. En mysigare/roligare/intensivare tid i mitt liv kommer jag nog inte ha. Och det bästa? Helheten, såklart. Men måste jag säga någonting så blir det självklart min fina Agnes. En av dom bästa människorna jag vet. Så, nu väntar jag ett år till innan ett liknande inlägg kommer.

you act like you don't know

Ida var hemkommen, Maja var söt, Gustav var som vanligt och Ludvig var äntligen 18 år. Så galet snygga vänner jag har. Och ikväll ska jag hänga med ännu en drös av snygga vänner. Lyckos mig.

men jag kommer ihåg alla dagar med dig

Igår åt jag och Elena mjukglass på Strömpilen efter att vi uträttat några olika ärenden. Det var mysigt. Mjukglass är gott. Sen körde jag hem henne och tog mig en kaffepromenad med Malin ner på stan. Efter alldeles för mycket koffein styrde vi stegen mot Öbacka igen och somnade alldeles för sent. Men det var också mysigt. Torsdagen var en mysig dag med andra ord.

today i don't feel like doing anything

Denhär låten stämmer in så sjukt mycket på mig just nu. Såhär har jag känt mig i två dagar, jättejättesskönt! Jag tycker om att göra absolut ingenting alls. Det är som en ganska ovanlig sysselsättning för mig. Fast nu börjar jag bli lite rastlös, kanske är bra att jag har fem dagars jobb framför mig nu. Har iaf blivit några nyanser rödare/brunare idag och har hunnit mysprata massor med Maja som cyklade förbi och solande med mig.

it takes a fool to remain sane

Hade lite inskolning med Magdalena på Obbolabadet idag. Det gick superbra kan jag lova! Nu inleder jag två dagars semester med en kväll hos Frida med fina brudar.

Never completely goes away

En, två, tre, fyra, fem, sex, sju, åtta arbetsdagar avklarade. Endast en nionde stå nu mellan mig och långledigt i hela två dagar. Snacka om att jag inte kommer lyfta många fingrar de dagarna. Planerar att mysa ner mig i sängen eller i en solstol. Men än är jag inte riktigt där. Obbolabadet imorgon, sen så!

i'm forever keeping my angel close

Jag tog med mig jordgubbar till Obbolabadet idag. Det uppskattades av både mig och min kollega. Vi smaskade röda gubbar, drack kaffe och jobbade på som bara den.

I wish it was cooling me

Imorgon ska jag jobba, massor av timmar. Sälja jordgubbar, vakta badet och sen sälja lite mer jordgubbar. Blir en..vad ska jag säga..spännande dag. Men för att jag ska orka säga hej till min cykelpolare Mallanbrallan 8.45 imorgon så måste jag säga hej till min säng nu. Och det betyder hejdå datorn också.
Planen är dock att vara aningens smidigare med parasollet imorgon.

RSS 2.0