cop stop

Ett av dagens två prov avklarade. Skönt! ALDRIG MERA FRANSKAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

A single bullet got me

Magda svängde förbi en sväng idag. Vi skulle plugga och lite fick vi gjort iaf! Tills Magda började leka med PhotoBooth, hehe.

Bara 12 dagar kvar till avresa nu, helt sjuuuuukt! Ikväll ska vi plus Mallanbrallan (om hon kan slita sig från sin vovve, haha) planera en massa packning och allmänt tagga inför Alanya!
Nästa helg får hela gänget försöka träffas och tagga tillsammans. Fem brudar på solsemester, fem helt awesome brudar. Kan som inte bli en bättre start på sommarlovet!

all you've become is emotionally overrun

Matten gick skit. Punkt! Slutade efter provet men av någon anledning kände jag som inte för att åka hem idag. Gick och pluggade ett tag på skola, svängde förbi stan en snabbis innan jag och Mimmsan bosatte oss på Station ett bra tag. Vi fick sällskap av Ludvig och efter ett tag dök Oskar upp. Tror att jag suttit i Stations soffor i nästan fem timmar idag. Varför? Jag vet inte. Välbehövligt, lugnt, mysigt, roligt, trevligt m.m. Mimmis smärre utbrott när hon fick reda på att Emanuel agerade chaufför till hennes favvoband var to die for, jag lovar! Men nu är jag hemma och ska njuuuuta av att inte behöva plugga matte på ett bra tag!


Vi hade lite kul när vi gick från maten.

give me that feeling every night

Idag firade vi Majsan som ÄNTLIGEN fyller 17 år. Ganska söt sjuttonåring om nån skulle fråga mig. Kladdkaka på biologin var rätt chill. Efter skolan gjorde jag och Ida ett tappert pluggförsök på biblioteket. Gick sådär. Och inte har det gått bättre för mig ikväll. Logaritmer och annat skit är bajs. Ska blir SÅ skönt när provet är över.

nothing from the ground is good enough

Jag och matteboken. Vi ska inte släppa varann ur sikte på hela kvällen. Den har varit tätt intill mig enda sen i måndags och kommer fortsätta finnas nära till fredagmorgon. Sen vill jag inte se den på ett x antal månader. Tror iaf jag präntade in lite om exponentialfunktioner på iksu efter min...otroligt givande styrketräning.

your golden wings

Yoghurt med smak av jordgubbscheesecake är himla gott. Även den som smakar mjölkkola är ganska smarrig. Gott att smaska på efter en lång dag med både skola och jobb!

i have you to thank

Gavin Degraw gör mattepluggandet aningens lättare. Okej, så mycket har jag inte pluggat...men ett kapitel har jag bläddrat igenom iaf. Nationella på fredag känns inte taggat alls faktiskt. Tror det kommer gå skitdåligt om jag ska vara helt ärlig. Borde plugga tills jag stupar! Men...njae. Dissade plugget för ett tag sen och drog ut på lite intervallträning och på det blev det ben-och rumpstyrka, väldigt välbehövligt! Det betyder duschen står mellan mig och min sömn just nu. Ska göra nått åt det typ...nu!

And it isn't hard to believe

Gårdagen blev intressant men ändå väldigt trevlig! Chill på Mimmis balkong i solen var som rätt mysigt. Kvällens planer ändrades lite eftersom men det var iaf himla skönt att vakna hemma imorse. Har haft en slapp dag med lite plugg, lite träning, några timmar i telefonen och ja...mer än så har jag nog inte hunnit med.
Nu gör min kära syster helknäppa frisyrer på mig medan jag väntar in mina nya jordgubbskollegor. Ikväll ska det blir schemamöte!

it's time to try defying gravity

Sjuuukt bra dag. Skickade in två inlämningar imorse vilket tog bort en hel del press från axlarna (dock finns det MYCKET kvar). Annars var väl kanske inte skoldagen något speciellt. Kvällen var desto trevligare. Födelsedagsmiddagen hos Hanna var tipptopp, kanon alltså. Men istället för att hänga med gänget ut (kul att vara den sista i skaran som blir 18 liksom..) så hade jag en awesome myskväll med Frida som sällskap. Altan, te, filtar, spotify, solnedgång, infravärme och fruktsallad är inte fyskam.
Nej, nu ska jag låsa huset, stänga alla fönster och bege mig i säng. Imorgon väntar jobb och en minst sagt intressant kväll..
Blev bara tvungen att sno några bilder från kvällen liksom.

you are my sweetest downfall

Fysik är inte min grej. Två dagar och två försök till att göra hemprovet. Visst, det har gått framåt men det är inte på grund av mina kunskaper utan med hjälp av andra snillen. Idag har jag iaf haft en mysig kväll på Berghem. Dagens skönaste måste nog ändå vara att konditionstestet är bortgjort. Och dagens jobbigaste stavas P-L-U-G-G-P-A-N-I-K. Nu ser jag fram emot en dusch och sen en slapp fredag och en awesome helg!

feels like I'm all the way back where I belong

Idag slog det mig hur otroligt mycket som ska göras innan skolavslutningen. Det är galet mycket, fattar liksom inte hur Minerva tänker när precis allt kommer de sista veckorna..Tycker det är himla dåligt alltså. Och jobbigt som bara den. Känner på mig att min sociala kompetens kommer sjunka i botten de kommande veckorna. Tänkte bara varna alla, liksom..haha. Men istället för att åka hem och plugga så sitter jag på en bänk och har det riktigt ja...allmänt bra i några timmar. Har även prioriterat intervaller, födelsedagsfirande och desperate före plugget ikväll. Inte okej.
Ska göra nått åt det ikväll...eller kanske imorgon.
Jag vill också fylla år! I helgen fyllde Malin myndig, idag var det Sebastians tur och Hanna står på tur på torsdag. Nej, men jag är inte alls avis. Inte det minsta...

i got places to go

Lite bättre humör idag. Eller...ganska mycke bättre tillochmed. Sitter ute på altanen i solen med en kopp vaniljyoghurt med några frysta hallon, inte fel.

high up above or down below

Jag har upptäckt en sak. Jag tappar livsgnistan av mensvärk. Igår hade jag en riktigt skön dag men så imorse vaknade jag upp på pisshumör. Har liksom inte orkat ta mig för någonting alls idag. Inget plugg, ingen promenad, ingen solning, ingen träning. Ingenting helt enkelt. Har mest bara legat i soffan och tyckt synd om migsjälv för att jag är tjej. Så himla mesigt, jag vet. Nu sitter jag och ser Barcelona vinna LaLiga och letar efter brorsan i publiken. Fast jag hittar honom inte bland 100 000 andra. Jag är bara lite avis på honom som får vara i varma Spanien ev vecka och dessutom får se sjukt bra fotboll. Hoppas han njuter iaf...
Jag slänger in en bild från helgens barnvaktsuppdrag och säger hejdå.

meet me halfway

Kom precis hem från Mallanbrallan. Känner mig sådär mysigt mosig efter en dag på altanen i bikini och +30°. Bjöd över Jossan och Mallan ett tag så att jag slapp stekas ensam. Har små tendenser till en lite rödaktig färg kan jag lugnt säga. Men sånt gillas faktiskt!
Kvällens planer fick ändras då vädret tog en underlig vändning och värsta åskmolnet drog in och dånade ett bra tag. Så efter en cykeltur hamnade jag och Malin i hennes säng med vindruvor och choklad framför Mulan. Rätt häftigt att se den filmen och kunna säga "där har jag gått, detdär har jag sett m.m." när Kinesiska muren eller Förbjudna staden visas. Tror dock mitt sällskap blev lite...less, haha.
Fick erbjudande om övningskörning om nio timmar..Kanske dags att säga godnatt till världen?

just shake me till you wake me

Konstigt att man kan vara så trött när man knappt gjort någonting alls. Måste vara så att tröttheten smyger sig på när man för en gångs skull slappnar av en hel dag. Efter att ha pluggat väldigt ineffektivt ute i solen tog jag en siesta några timmar. Måste bara säga att min säng var otroligt skön idag!
Efter en springtur runt sjön hoppade jag snabbt in i duschen. Sen drog jag på mig kavajen och satte mig i förarsätet och körde ut till morfars födelsedagsfirande.
Nu sitter jag och trixar med lite scheman inför sommarens jobb. Och ser hockey. Funderar på att kanske, kanske, kanske börja skriva på ett engelskatal. Fast det kändes himla jobbigt. Jag hoppar det!
Imorgon ska jag inte vara en eremit iaf, då ska jag röra mig bland folk igen. Rättare sagt så ska jag röra mig med Mallanbrallan hade jag tänkt.

tell me how you gonna be without me

Vi håller liv i traditionen, tacos på Balder är liksom våran grej. Jag bjöd min brutta på en försenad födelsedagsmiddag, det var hon värd!

keep holding on

Mimmi bjöd in till födelsedagsfika. Sjukt mysigt och gott fika. Vi började smida planer för nästa helg. Kommer bli awesome om dom planerna går i lås, det är allt jag har att säga.
+ Ludvig. Bra gäng, detdär!

i know we're cool

Jag överlevde dagen mirakulöst. Hann med allt utom kemiredovisningen som flyttades till onsdag. Sjukt ovärt möte på Finnerödja, precis samma möte som förra året och året innan..Fast nu är det gjort iaf. Även Schemamötet på badet är avklarat. Och intervaller hann jag också med ikväll. 
Nu känner jag mig faktiskt som dendär sönderstressade geléklumpen. Dags för dusch och fika tror jag! 
Tycker det ska bli helg igen. Helger är awesome! Och långhelger är typ ännu mera awesome.

when the sun still shines

Kvällssol, te och en awesome bok. Kunde som inte bli så mycke bättre. Eller jo, när min snygga vän kom förbi blev det faktisk ännu bättre. Synd bara att solen gick ner och att jag nu måste panikplugga.

we can run away

Idag har jag nästan inte gjort någonting alls. Skrivit lite biologi, läst lite kemi, läst deckare, sett lejonkungen med brorsan och lite sånt. En allmänt ganska skön söndag...fram tills nu. Morgondagen ser inte rolig ut. Inte alls..Känner absolut inte för att gå till skolan. Hade det inte varit för dendär förbaskade redovisningen (som kanske inte ens blir av, intressant läge) hade jag nog stannat hemma av ett antal olika anledningar. Sen ska jag hinna klämma in två olika jobbmöten på samma eftermiddag/kväll. Och helt hinna springa också. LYCKA TILL, Sofia.... Kommer mest troligt ligga som en ihjälstressad liten geléklump i sängen när det är läggdags. Det ser jag fram emot..not. Nu blir det en ångestpromenad och sen ska massor av te drickas.

we could steal time for just one day

Jag har bränt mig, av majsolen i Sverige. Det trodde jag aldrig. Nästan så att det är lite pinsamt alltså. Efter några timmar i solen bestämde jag mig för att göra lite nytta så jag höll i helgtraditionen och sprang en mil. Ja, ungefär så mycke nytta har jag gjort idag..Inte så mycke alls med andra ord. Är precis hemkommen från en välbehövlig och mysig tjejkväll med brudarna. Sånt behövs alltid! Blev kladdis för tredje dagen i rad, nu får jag snart ge mig annars slutar dethär aldrig bra..Oj, märkte precis att jag sitter och äter en massa geisha ur en kartong som en vänlig själ lämnat i mitt förvar. Hur lyckas jag!? Äh, orkar inte var nyttig idag. Ska ta med geishakartongen och spotifylistan med massor av, för tillfället, Moulin Rouge-musik till sängen och krypa ner med min bok. Ja, jag ska läsa tills jag somnar. Så himla längesen jag gjorde det sist, har saknat det!

something inside this heart has died

En mysig dag (förutom engelskanationella och några smärre utbrott..) avslutades med en helmysig promenad i kvällssolen. Sen chillade jag och Mallanbrallan i soffan med kladdkaka. Kladdkaka är awesome, medicin mot allt. Nästan allt. Godis är också rätt bra, har en påse här bredvid mig i sängen. (Ida, vi kan väl bli hälsosamma kvinnor efter helgen?) Godis och onetreehill en lördagmorgon är inte helt fel.

keep your love locked down

Nu har jag hunnit smälta gårdagen en aning men det känns fortfarande inte okej nånstans. Jag känner mig hemsk och kommer göra det ett bra tag till, det kan ingen ändra på. Har dock haft mina geisha som hjälp mig igenom gårdagen. Det positiva med den här onsdagen är väl ändå att mitt svenskatal gick över förväntan, jag har blivit lite klarare i huvudet och har insett att mina vänner är fantastiska. Fast..detdär sista visste jag faktiskt redan.

all i think about at night

Skola, lång lunch, chokladätande, musiklyssnade, lite träning på svenskatalet, alldeles för många tankar och en lång powerwalk. Så kan man sammanfatta min dag. Har även ätit samma middag för tredje dagen i rad och fått fnatt på min älskade iPod ett antal gånger. Låter det som att min dag varit speciell på något sätt? Nej, tänkte väl det. Nu ska jag lägga en ansiktsmask och sen satsa på skönhetssömnen som jag fått alldeles för lite av på senare tid.

With blood of those who felt the same

Gaah, idag har jag vägt allt jag ätit. Varenda droppen vatten, varenda salladsblad. Man blir ganska nojig när man ser att man har fyra gram bregott på mackan eller att man dricker 350 gram mjölk till kvällsfikat. Tur att jag bara behöver väga en dag...skulle bli jobbigt annars. (friskvårdsuppgift, btw).
Förutom allt vägande så har jag nog ändå varit ganska duktig idag. Skrivit svenskatal, skrivit lite kemi, sprungit en långtur, suttit hos Frida med en tekopp och nu fixat lyxfika till familjen. Har även rett ut en massa skitsnack om missförstånd och det känns riktigt skönt. Synd bara att problem ofta bara avlöser varandra..
Nu ska jag gå och väga några geisha och sen duscha. Var ofräsch nog att hoppa över duschen efter springturen och gå direkt till Frida..
Nu känns det grymt taggat att dra iväg till varmare breddgrader. 39 dagar kvar tror jag det var, det är ingenting alls!

i'd rather be with you

Jag hade en awesome kväll igår. Verkligen det absolut mysigaste på länge. Otrolig mat och fantastiska bruttor, vad mer kan man begära? Ingenting!



RSS 2.0