finally

11 oktober, då smäller det!


 

 vs.



(Om min älskling har en hel fot och spelar så blir jag överlycklig Jag längtar!)


that I caught fire

Idag borde jag ha försökt beta av några läxor men jag har helt enkelt inte orkat. Men imorrn, då blir det svenska, samhällskunskap, franska och matte! Matten känns värst, fortfarande.
Idag har jag hejat på brorsan som spelade nån form av DMfinal. Dom vann, dock blev det liiite onödigt spännande.. Nu sitter jag ensam hemma. Min family drog iväg på surströmming men det är inte riktigt min grej. Jag har duschat (jag och mamsen var ute och sprang i spöregn), lagat sjukt god mat, sett Dirty Dancing för kanske.. femtielfte gången? Nu ska jag ta undan en massa kläder och stuff från golvet och sen gråta till Pearl Harbor som går på fyran (blä för reklam!)

Igår hade vi en liten efterlängtad fikastund hos Malin. Det var myspys. Jag blev ganska tvingad att spela spel. Men det var kul, jag vann ju en gång iaf!! :) Vissa är så himla tävlingsinriktade, haha.

  

all that i've got

Idag var en bra dag. Idag hade vi ingen matte, haha. Eftersom jag inte gjorde någonting i boken igår så hade jag tänkt sitta ett tag nu men så duktig som jag är så glömmer jag matteboken i skåpet. ÅÅH, jag blir bara så less.. Aja, om jag ligger sjukt mycke efter imorrn så får jag väl säga att jag jobbar ikapp i helgen för tro mig, det ska jag!

Friskvården är kul. Eller ja, vi har ju egentligen inte börjat än men hittills är det helt okej. Ganska annorlunda. Samhällskunskap, engelska och estet hr jag också hunnit med. Plus ett hål då vi tog oss i kragen och hämtade ut våra guldkort på IKSU. Jag måste nog skaffa mig en såndär typ plåtbörs för kort. Även passerkortet kom idag (så sjukt snygg jag blev på kortet..not) så nu ska jag ha busskort, IKSUkort, passerkort, leg oh bankomatkort varenda dag. Plus skåpnyckeln. Glömmer jag den är jag körd.

För övrigt har jag ingen aning om vad jag ska hitta på ikvl. Matten kan jag ju inte göra så mycke åt så jag ska nog ut och svettas en sväng.



Visst sa jag att skolan är mycke roligare nu? Det är den iaf och jag har nog mest dessa tre tjejer att tacka :)

stay with me!

Jag har träffat Majsbollen.
Jag har fått igång min räknare (som jag var tvungen att köpa för att ens ha en chans att hänga med i matten).
Jag har massa bra ny musik på mobilen.
Jag har HITTAT MIN CYKEL.
Jag såg att vi hade havrefras, mjölk och sylt hemma. Det ska jag äta som kvällsfika.
Jag orkar inte tänka mera på matte och skolan ikväll.
Jag ska se finalen i Project Runway nu.


pusss

I’m far from lonely

Gooosch, jag tycker inte om matte. Jag fattar nada av matte A, superkul. Jag som trodde att jag var bra på matte... Tydligen räcker inte ett klart MVG i nian särskilt långt på Minerva. Pappa ska få bli min lärare eftersom min vanliga mattelärare bara gör mig ännu mera förvirrad. tur att jag inte har matte förrän på fredag..

Nu ska jag och Majsbollen ut och leta efter min cykel.



The Used - All That I've Got

Rather waste some time with you

I helgen har vi sagt hejdå till Isak som ska dissa Holmsund och Umeå. Killen väljer att gå gymnasium i Lycksele. Det var iaf kul att träffa alla igen, det var ju ett tag sen. Det är bara lite läskigt när det blir mörkt så fort nu. Tur att vi hade en liten fin brasa.

Två skoldagar har också flugit förbi. Två rätt okej dagar. Svenskaprov och friskvård igår och idag hade jag matte och svenska före lunch och sen slutade jag. Snacka om skönt! Då blev det några timmar på stan. Först med mina snygga klasskompisar och sen tog jag en sväng med Malin. Det är sjukt att vi bor så nära varann men aldrig hinner ses längre. Inte bra. Vi tog en fika och chillade ett tag. Sen köpte jag en kofta och promenerade till bussen. Malin skulle inte med. Hon skulle kolla på inspelning av hennes senaste match (som jag förövrigt var och tittade på i helgen) på IKSU.

Nu sitter jag och lyssnar på massa musik som Majsbollen skickade till mig i helgen. Snart ska jag nog tvinga ut migsjälv på en springtur. Ska bara fixa lite med min kära lilla iPod och låta maten vila i magen ett tag. Sen ska jag ut, det har jag bestämt. Hoppas det inte har hunnit bli mörkt då...


I'm melting in your eyes

Åh, nu har Majsbollen varit framme igen och bombat mig med musik. Det konstiga är att hon alltid lyckas skicka något bra. Nu är hon inne i en The Used-period, haha. Så då blir jag också indragen.



The Used - I caught fire

Never caught my breath
Every second I'm without you, I'm a mess
Ever know each other
Trust these words are stones
Why cuts aren't healing?
Learning how to love
I'm melting, I'm melting


hairspray

Jag hade nästan glömt bort att jag hade en webcam. (hur det nu kunde gå till) Iaf, den är bra att ha när man vill ta massa oseriösa kost på sin nya frilla. Så här kommer massa sånna oseriösa bilder.


a million different things

Igår satt jag jättelänge och försökte komma på något att skriva. Tillslut gav jag upp. Men nu gör jag ett litet nytt försök. Det finns så otroligt mycke att berätta egetligen men nu kommer jag liksom bara inte på något. Allt känns bara liksom.. konstigt.

Det känns konstigt att sitta i ett klassrum och försöka koncentrera sig på vad läraren säger när man inte har sina gamla klasskompisar runt sig. Dock hoppas jag att det ska gå över snart. Mimmi, Maja och Julia är riktiga toppentjejer och jag är så glad att vi iaf har varann :) Sen är det toppen att ha Frida i närheten också. Hon har räddat mig ett antal gånger redan. Så efter lite panik och telefonsamtal till syon så känns det rätt okej nu. Igår kom Måns och Isse över och fick mig på lite andra tankar. Jag hade nästan glömt bort Isses alla knasigheter! Synd att killen flyttar på söndag..

Imorrn blir det franska tillsammans med Aggan. Utan Aggan skulle det kännas jättejobbigt! Sen börjar också matten imorrn, usch. Jag är nervös, tro mig...

Aja, imorrn ska jag verkligen försöka ta mig i kragen och börja prata med folk. Det känns som om det är på tiden nu, haha. Man borde ju liksom ha börjat lära känna hela klassen men min klass är..lite speciell. Men som sagt, imorrn!! Och då ska jag också hålla ögonen öppna efter ett blont ruffs och inte gå där ifrån..typ.

you'll always be a part of me

Jag höll på att spy på bussen idag igen. Varför ska jag vara så nervös hela tiden? Det är ju troligen inte bara jag som känner mig något osäker på en helt ny skola och i en helt ny klass..Det gick iaf okej idag. Jag kan inte beskriva hur glad jag är över att Julia går i samma klass som mig, hon räddar mig verkligen.
Jag fick dock äntligen äta min efterlängtade chokladboll på Station idag! Och tack Aggan för att vi känner likadant, det hjälper iaf en halv procent, duvet.

Imorrn har jag sånnadär underbart roliga lära-känna-varandra-och-samarbets-övningar, YES! Och troligen i regn! Och tidigt! så därför ska jag börja dressa av mig nu.

 Agnes kan om hon vill..

let it rain....

Jag skulle vara så himla mycke gladare om det slutade regna. Det är inte kul att behöva ta kort när man sprungit i motvind och spöregn i typ tio min. Då är man inte på toppenhumör när man kommer fram. Som tur är så var jag ju inte precis ensam om det. Egentligen var det rätt ovärt att åka till Minerva idag. Jag tog kort sen åkte jag hem. Imorrn börjar ju allting! Upprop, träffa klassen och lärarna och allt detdär. Det är ju sånt man ska vara nervös inför, inte för ett litet förbaskat kort (som jag ju iofs kommer dras med i tre år men..) Så ja, jag kommer må piss imorrnbitti också, TOPPEN! Och alla andra dagar hela veckan. I love this, i really do..not.



Jusste jag ska bli en såndär vacker a:are. Jag som ville gå i c. Jag tycker om att c:n, a:n är mycke mera komplicerade!

and i liked it.

Yeey, jag har hållit mig borta från datorn ganska länge. Är nästan lite småstolt.. Har hunnit med ganska mycke, faktiskt.
Imorrn börjar jag gymnasiet, skitkul...not! Nu behöver jag någonting sjukt onyttigt att äta.


  


1 & 2. Malin bjöd på middag + efterrätt! 3. Promenerade runt med Måsn ett tag och stötte på Jossan och Magda.  (Jag kommer saknar som allihop nu! Alla bara försvinner till nya öden och äventyr)  4. Majsbollen kom hem jag jag tvingade henne på fotboll. Maja, jag vet att du älskar det!

i love you baaaaaaaaaby

Majsbollen är nere i Skåne bland massvis med snyggingar och lämnar mig här, vilken kompis man har! Pratade iaf med henne nyss och det är väl kul att åtminstone en av oss har kul ikvl. Jag har iaf tänkt att vara lite gullig med Tarzan ett tag och sen se "tio orsaker att hata dig". Jag tycker det är tråkigt att Heath Ledger är död, i liked him. Speciellt denna scen:


blueberryyy

Jusste, jag har plockat blåbär med mina snygga vänner HG och Malin också. Eller.. det tog ett tag inna jag kom igång med plockandet. Jag har iaf den bästa tekniken - ryck upp ett ris med många blåbär, då kan man gå omkring och prata samtidigt som man bara plockar av bären, toppen!



Nej, nu ska jag springa över till Malin och äta paj som hon har bakat av våra blåa bär!

syskonkärlek!

Jag gick upp tigigt imorse, faktiskt. Halv nio var jag uppe! Okej.. 08.39 efter snoozen. Efter några timmar framför OS så kände jag att jag borde läsa något. Därför tog jag första bästa bok, som bara råkade vara världens bästa, Syskonkärlek. Jag minns när jag läste den sist, jag grät. Den är bäst. Nej, den är BÄTTRE än bäst. Den är helt otroligt bäst. Jag älskar den. Jag har aldrig någonsin läst en bok två gången men den skulle jag kunna läsa en miljon gånger. Den är bara så..stark? Är det ordet? Nej, jag tror inte det. Hittar inget bra ord som beskriver den. Kom iaf halvvägs sen strömmade tårarna och jag la undan den. Imorrn ska jag ta mig igenom slutet!


we're back-

HG, Malin och Sofia i samma rum, samma hus eller ja, samma stad..Det var verkligen inte igår! Även om det bara blev lite snabbt fika efter en ganska snäll våldgästning hos HG. Det var myspys iaf och snart ska jag myspysa ännu mera i en VARM säng framför SATC. Nu börjar det blir kallt, jag hatar kyla! Och det är augusti, KOM IGEN!

Touches like a summer breeze

Vet du en sak? Det regnar fortfarande, kul va?
Om en vecka (tror jag, har ingen aning när mitt upprop är..) börjar skolan igen. Eller egentligen så kan man ju inte säga igen eftersom allt bara blir helt nytt. Jag har verkligen ingenting med mig från min förra klass eller skola, därför blir ju allting nytt.. Jag orkar inte ens känna efter hru det känns, det tar så mycke på krafterna. Och därför ska jag sluta skriva om detta deprimerande ämne nu. PUNK!

Nu sitter jag och lyssnar på E.M.D och funderar om jag ska orka gå och se dom i övermorgon. Det vore ändå en ganska perfekt "avslutning" på sommaren eftersom vi började sommaren med att se dom (och ett antal andra) i Skellefteå. Nej, nu blev jag ju jättetaggad. Ska bara tjata med mina snygga kompisar också. Eller..jag behöver nog inte tjata ;) 

Min kära lilla broder vill att jag ska steka plättar åt honom nu. Självklart ska jag göra det också, jag är ju en så himla snäll syrra... Vad gör man inte för syskonkärleken?



Stadsfesten,

............

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, jag pallar inte regniga, tråkiga, fula, dumma, äckliga lördagar.

jag orkar inte!

Jag tycker inte om att släpa mig ur sängen på morgonen. Speciellt inte när jag mår illa, har ont i huvudet och  så trött att jag knappt orkar stå. Då vill man bara lägga sig ner och sova bort hela dagen. Men nej, nu ska jag städa, jäättekul. Först ska jag gå ner. Minns inte om jag åt frukost sist jag var nere.. Måste kolla upp det. Som sagt, inte min morgon idag! 

and I am torn to do what I have to

Nu tvingar jag dom att gå, bara försvinna. Jag låser dörren och kastar nyckeln i sjön. Troligen hittar dom inte den och det är nog bäst så. Dom måste bort, hur svårt det än kommer att bli. Men jag ska kämpa, jag lovar. Jag lovar migsjälv det, jag SKA klara det.
Så nu var det  sagt.





welcome to the planet,


Hon ser nästan ut som jag gjorde när jag var typ 4 år. Lite skrämmande ibland att titta på kort.. (Dock var hon mera lik förut, haha)

it's playing on repeat

Jag kommer nog inte bada mera i år. Det känns lite småjobbigt eftersom jag precis hade kommit över min lilla badkrukeperiod nu... Men vem vill bada när det är kallt och grått? INTE JAG!

Majsbollen och jag har iaf varit lite hurtiga idag. Typ cyklat en bit, haha. Och klättrat upp i ombergstornet. Det är mysigt där uppe men lite läskigt när det blåser.. Sen blev det cholkadbollar och Pride&Prejudice hos Majan. I love the new ending! (Heeeeeeeeej, jag är inte kär i Mr. Darcy, inte det minsta..)




- And... what should I call you when I am cross? Mrs. Darcy...? 
- No! No. You may only call me "Mrs. Darcy"... when you are completely, and perfectly, and incandescently happy.
- Then how are you this evening... Mrs. Darcy?






Maja kan aldrig se normal ut, haha.



 


Today never happened before

En till såndär väldigt hektiskt och ganska händelserik dag. Först upp tidigt så att jag och mammsen skulle kunna få några timmar på stan tillsammans. Sen träffa Aggan och Helena och fika på Station. Jag tror inte att Station ville ha mig där idag. Allt jag ville ha var slut, verkligen allt. Jag som hade längtat efter en chokladboll.. Det fick bli kladdkaka. Sen en snabb runda på stan innan jag var tvungen att springa till bussen. Påväg till bussen träffade jag mina chefer så jag stannade och pratade med dom ett tag. Dom är ganska roliga, haha.
Väl hemma har jag sprungit. BÅDE Åsen och Lövöudden, den du. Det är bra att springa om man är sur och arg, man blir liksom aldrig trött och får ny energi hela tiden.Toppen! Men det är inte bra att vara sur och arg...

Nu har jag bara slöat ett tag. Det är så konstigt att man ibland kan vara jättestressad och ha sjukt mycke att göra och sen lite senare samma dag sitta och rulla tummarna och fundera över livets alla bekymmer. Om man ändå kunde dela upp det så att man slapp stressa ihjäl sig och blev av med lite dödtid, det hade varit toppen. Dödtiden som jag har framför mig ikväll ska spenderas med dusch och tv. Kul? JA! :) hah. Imorgon blir det Majsbollen, jag saknar henne!

dare you to move? i do!


She's my baby!

Åh, vad jag har saknat henne, MIN AGNES HALVARES! Sist jag träffade henne var dage innan jag började jobba och det känns som evigheter sen, verkligen... Men nu blir det ju Minerva för oss båda så då ska vi nog se skymten av varandra liiite oftare iaf, det kan jag garantera. ;) så lätt blir hon inte av med mig!
Som vanligt så åt vi en massa. Mat äger! Alltså mat, inte massa snask och sånt, riktig mat! (om nu subway-mackor räknas som mat. Tveksamt ibland..)

VARFÖR ÄR AGGAN SÅ SNYGG?!!!!!!!!
 




När jag kom hem så tog jag och mamma en sväng förbi mormor och hälsade på min lilla plutt-kusin. Hon är söt! Hon var så gullig när hon låg i mitt knä. Hon somnade till och med! Jag tror hon tycker om mig!!

 

en bild säger mera än tusen ord, verkligen

Hittade en bild från i våras, dagarna innan skolavslutningen. Jag fattade först liksom inte vad det var för något men när jag tittade lite närmre så kom jag ihåg allt. Snacka om att jag skrattade.. Jag och Majsbollen kan vara ganska klantiga..

 
Vi sitter vid en grillplats på några stockar (??) Har ingen aning om hur vi lyckas slingra ihop oss med rätt som det var så tror jag att jag tappade balansen och drog med Majsbollen ner i sanden. Det gjorde ont och vi kunde inte sluta skratta, det var kul! Det som var mindra kul var att när jag skulle ställa mig upp så satte jag mig på något sätt i kletiga marshmallows. Men det var värt det!
Isak är stolt fotograf, tror jag-

Your pretty eyes still give me heart attacks

Vad händer med mig? Jag fattar inte att jag säger dethär men.. The Blackout är sjukt bra! Så, nu var det sagt. Så grymt mycke inte jag, egentligen skulle jag nog ha stängt av ljudet direkt för att inte få världens huvudvärk men dom är speciella. Liksom.. bra.

(Maja, skratta och känn dig bättre än mig, du vann!!)


Pearl Harbor..

 ...är en gråtfilm, jag älskar gråtfilmer!



(Speciellt med en stor smoothie i handen..)

dear, dear diary

Jag hatar när jag inte ens kan omformulera mig nog bra för att ingen ska fatta vilka personer jag snackar om. Därför skriver jag helt enkelt ingenting här om det. Min svarta lilla dammiga dagbok ska dammas av och få ta del av det istället. Det bästa med den är att det garanterat bara är jag som vet vad som står där, toppen? JA, verkligen!







"You Have Bewitched Me, Body and Soul, and I Love.. I Love.. I Love You. I Never Wish to be Parted from You from This Day On." - Mr Darcy, Stolthet och fördom. Jag grät!

the look of paradise

Helgen har spenderats med min snygga Maja! Hon är toppen, även om hon lessnar på att titta på fotboll ibland, haha. Jag har varit en ganska trogen supporter iaf för mina syskon på UFF i helgen. :) stolt faktiskt.
Annars har jag också varit en stolt supporter till mat och shopping, inte lika stolt över det.. Men det är mysigt att sitta i parken och tugga på något. Och det är mysigt att sitta i gräset och titta på fotboll. Jag vet att Maja tycker det, även om hon inte erkänner det. Eller.. hon tittar på killar i oranga tröjor inte på matcherna..


     
 

we are the dynamite!

Jag är trött!! Men Majan kommer inte låta mig sova, det är jag säker på..
Umeå FotbollsFestival hela förmiddagen (blev länge.. från 9 till typ 15!), sen stan med Majsbollen. Jag tycker det är jobbigt när det bara är jag som shoppar.....Dock blev det bara för en hundring idag. Rätt bra iaf!

Maja sitter och dregglar över nån kille som inte alls är snygg, tro mig. Nu vill hon se Stolthet och Fördom så jag har nog inget val.. även om jag gärna skulle sova nu, haha. Men vad gör man inte för sina vänner?!


RSS 2.0