what du you get when you crash and burn?

Som vanligt när jag är sjuk så blir jag så himla träningssugen och det slutar alltid med att jag friskförklarar migsjälv och sen går och tränar. Så blev det även denna gång, kunde inte motstå måndags-bodypumpen. Trodde dock det skulle gå väldigt dåligt men nejnej, det gick himla bra! Träningspepp av mina träningskompisar runt mig och en peppande snubbe uppe på scenen, då går allting nästan!
Nötter och Solsidan har förgyllt min kväll hittills, nu blir det nog något annat.

We had a promise made, four hands and then away

Tog bussen in till stan ikväll. Fastnade, som vanligt, i fåtöljen med en yoghurtmugg bredvid mig framför tvn. Har fixar lite smågrejer och tänkte stänga ner när CSI började på femman. Efter en kvart inser jag att det är samma avsnitt som jag såg i precis denhär fåtöljen för bara några dagar sen. Kul? Nej. Därför säger jag godnatt nu!

One night to speed up truth

Ligger i sängen fortfarande iklädd underställ efter dagens promenad med Magdalena. Funderar om jag ska städa toan eller läsa mer om Stockholmsblodbad. Svårt val...Efter det ska jag tillbringa en stund med LdB, underbara märke!!!

you're the insperation

Nej men vadå? Fredagar är väl inga bra dagar...eller? JO, tänk för att det är toppenbra dagar! Mellan dagens två lektioner hann jag simma några längder och sen tog jag, Mimmi och Maja långlunch på Kulinarium. Tänk så kul man kan ha en eftermiddag ensamma i matsalen..haha. Efter en himla...trevlig och intressant lunch gick jag till lägenheten och slumrade sen ville Mallanbrallan fika på stan. Vi satte oss uppe i UP2 och förundrades över hur mysigt det var där uppe nu och framförallt över vilken kickass-musik dom spelade. Galet bra, faktiskt. Dit går vi mer än gärna tillbaka!
Han tyvärr shoppa litegrann också innan jag mötte Ellen för tacos-inhandling på maxi. Lite annat än bara tacosingredienser fick vi också med oss vilket ledde till en väldigt mysig och mättande kväll. Ja, dagen har nog gått lite i matens tecken känns det som.
Nu ska jag diska undan och sen sova, skönt! Synd bara att jag är krasslig, hade så himla gärna gått på bodypump imorgonbitti. Tror dock att det är bäst att vänta ut förkylningen och vara fit for fight på måndag istället!


he's a good-time cowboy casanova

Såhär ser de flesta av mina kvällar i lägenheten ut. Datorn i knät, sittandes i en fåtölj framför tvn. Hade tänkt fixa ett brak-kvällsfika men insåg att jag inte var hungrig alls! Har suttit och velat fram och tillbaka men nu tog jag mig precis en sväng förbi kylskåpet och kände hur otroligt sugen jag blev på varm choklad och mackor! Och min favvoyoghurt såklart. Mumma!


That's just how you live

Sitter vid köksbordet på Öbacka och chillar med min nya vän. (Går emot strömmen, touch är ingenting för mig!) Har precis ätit världens godaste köttfärssås till middag framför tvn. Snart tar jag på mig massor av kläder och tar en himla lugn promenad till Maxi. Även om man är krasslig måste man ju som handla mat..

lucky to have been where i've been

Känner mig faktiskt ganska produktiv idag. Hann med sovmorgon imorse, gymmade innan skolan, hade en lektion, åkte hem och bunkrade upp med socker och kaffe för att orka skriva klart min saga. Och tänka sig, den blev klar! Eller nästan, finslipningen fixar jag imorgon. Nu ska jag på med täckbyxorna och promenera till posten för att hämta min nya mobil. Sen fortsätter jag till Storsjöhallen för jobb i fem timmar. Jag sa ju det, idag är jag rätt duktig!

pretty lights with no concern

Weeho, tror det var längesen mina ben var så döda som dom är nu. Bodypumpen igår tog mycket mer än vad jag trodde och en timmes hård spinning idag på det...ack så det känns! Har dock haft med mig sjukt bra träningssällskap på båda passen, kan lova att det underlättar en hel del. Ligger nu nyduschad och utslagen hemma i min helt egna säng (sängen i lägenheten är grym men ens egna säng...det är alltid något speciellt med den). Men ben som värker ska inte stoppa mig från en promenad med världens bästa ikväll, ingenting kan stoppa mig från det.  Nu ska jag se till att få i mig lite mat, luktar tortellinisoppa i hela huset - MUMS!

tell me where the road will end

Söndagar är tråkiga men himla sköna dagar. Har knappt gjort någonting alls känns det som men hela dagen har ändå bara försvunnit. Sovmorgon, släktfika, lång och skön springtur, sett systers match och sen ätit middag med familjen framför handbollen. Legat i sängen med datorn har jag också hunnit med en hel del. Och tagit bussen in till stan för att kunna utnyttja min sovmorgon imorgon maximalt. Tyvärr har en äckligt jobbig huvudvärk smugit sig på såhär på kvällskvisten så jag ska nog bädda ner mig redan nu och ställa väckarklockan på 8.45. Snacka om lång natt jag får, skönt!

I’d catch a grenade for you

Hur kommer det sig att jag vaknade pigg och utvilad klockan nio imorse? Bra fråga! När jag ändå var vaken passade jag på att utnyttja morgonen på bästa sätt så jag tog en morgonpromenad i någon timma innan jag svängde hemåt för frukost och dusch. Hur skönt? Dundermegaskönt!
Sen gjorde jag och Magdalena stora delar av Umeå innan vi tillslut hamnade mitt på torget. Där insåg vi att det var himla kyligt väder så vi gick tillbaka mot bilen som redan var fylld med kassar från lite för många affärer. Jag hittade två galet snygga träningströjor! Vill inviga dom nu på direkten men jag tror nästan det får vänta tills på måndag. Vi hoppade ett cafébesök och tog fikat i bilen istället och det var verkligen nog så mysigt kan jag lova!
Nu är det handboll som gäller innan jag drar mig mot Måns och film lite senare ikväll. Och hur gick det med naturgodiset? Jag är förälskad.

just when i begun to put myself together

Det här är varför jag känner mig glad just nu:
- Hade först och främst en jättetrevlig och sjukt mysig kväll igår! Några fina klassisar kom förbi mig efterskolan och stannade till midnatt. Pizza, popcorn och lite annat smått fick vi i oss innan vi bröt upp. Helbra kväll!
- Sista fredagsbodypumpen (okej, det är iofs ganska sorgligt) gick hur bra som helst. Ökade på sköna-tricepslåten, mördar-bicepslåten och favvo-axellåten. Det är som så kul att känna att man orkar mer och faktiskt blir lite starkare.
- Slängde iväg några mail om mitt projekarbete imorse och har fått väldigt positiva svar. Kanske trots allt inte är ett omöjligt arbete, detdär projektet!
- Hade en shoppingeftermiddag med Majsan på stan. Inhandlade en nattkräm till mitt vintertorra ansikte, lite andra krämer, ett till exemplar av mitt favoritlinne och en stor påse naturgodis. Vad har hänt? Jag och naturgodis? Aldrig gått bra ihop tidigare men nu så ska det tydligen fungera? Let's find out!
- Har en myspysdag inplanerad imorgon med Magdalena. Lite bilkörning, lite shopping och mycket skatt och mys. Bara himla synd att Malin befinner sig på Gotland för att spela innebandy och inte kan göra trion hel i helgen.
- Att jag ska spendera kvällen hemma i myskläder! Har längtat hela veckan.
Vi shoppade aningens mer än vad vi tänkte..

i don't belong to anyone

När jag kom innanför dörren idag ville jag helst av allt bara kasta mig i soffan och gråta en skvätt över min mensvärk. Men sen tittade jag ut genom fönstret och insåg att jag faktiskt inte kunde ligga inne när det var såpass fint ute. På med täckbyxorna, plugga in iPoden och sen gick jag en sväng i skogen. Inte en människa mötte jag på vägen och "perfectly lonley" av Mr. Mayer kom väldigt lägligt i mina öron då och då. Det är skönt att vara ensam ibland!


så ska jag alltid vänta på vår tur

Mumma, jag har hittat en ny liten älskling, en yoghurt. Denna smakar precis som en en smoothie, en supergod smoothie till och med! Lycko mig som har en hel liter! Och lycko mig som har haft finfrämmande i lägenheten idag. Magsan och jag har käkat massor av Billy's och sen legat och tagit igen oss i den dundersköna sängen.

high up above or down below

Att välja kläder...usch! Jag är en såndär typ som aldrig lägger fram kläder dagen innan utan ligger i sängen på morgonen och funderar ut vad jag känner för att ta på mig. Därför blir det som så svårt när man ska packa ner kläder för flera dagar på bara några få minuter tidigt på morgonen. Det måste nog ändå vara ett litet minus med att bo på två ställen. Slutade med att jag bara packade ner träningskläder och hoppas på att ha ett par jeans och någon tröja i lägenheten som jag kan ha på mig imorgon! På tal om kläder så sitter jag just nu på samhällskunskapen i världens mysigaste skjorta.

Where do we go when we go from here

Jag ångrade inte en sekund imorse att jag tog bussen in till lägenheten igårkväll. En och en halv timmes längre sömn än om jag hade sovit hemma, check! En helt ok skoldag, mysig lunch och sen ett litet mördarpass på iksu bestående av först spinning och sen bodypump gjorde min dag rätt bra. Träning får en att må bättre, jag lovar! Visst mår man bättre fysiskt av att blir starkare och allt detdär men i hjärnan..oj vad det händer grejer där när man tar ut sig. Hinner alltid reda ut en massa små problem med mig själv under ett träningspass. Okej, nu låter jag lite skadad. Ska sluta med den. Kvällen bjöd på personalmöte, handbollstittande med min fina syster och massor av fika.

in the end, it makes you who you are

Tog mig upp rätt tidigt imorse och trotsade både trötthet och kyla för att ta mig till Storsjöhallen och ett spinningpass. Fortsatte sen med lite mage i gymmet innan jag tog en låååång dusch och inväntade Sammes match (som förövrigt blev en himla spännande historia med ett bra slut!). Väl hemma igen hade jag massagestudio, kände att jag behövde öva en del inför mig examination snart. Kvällen spenderade jag och Magdalena i hennes säng tittandes på diverse olika skärmsläckade och lyssnandes på massor av musik. Och självklart med mängder och åter igen mängder av prat och skratt. Sämre dagar kan man garanterat ha! Nu ska jag dra på mig min röda fina finnerödjatröja som blivit min röda fina sovtröja och sen läsa mig till sömns.

you spin my head right round right now

Syrran ser på let's dance, på spåret visas på mamma och pappas tv och själv sitter jag framför brasan och spanar in träningskläder. Vilken familjekväll! Fick en himla lust att tillägna min nästa lön på just nya träningskläder. Känner att jag är lite less på mina faktiskt. Sen är det ju alltid en liten kick att få känna sig lite snyggare än vanligt ibland när man tränar. Herreguu, det är fredagkväll och jag babblar bara om träning. Rolig jag är! Men träning är bland de bästa som finns, jag lovar. Träningsvärk också, i måttliga mängder.. Nej, nu kom hela högen ner till mig. Jaaa, kul! :)

fighting against the dead end

Helg, tack för den! Avslutade skolveckan som vanligt på bästa möjliga sätt - i bodypumpsalen. Nu sitter jag stel och dödstrött i armarna och funderar på om jag ska leta reda på soprummet innan eller efter jag hoppar in i duschen. Svårt, ska sitta och fundera ett tag till! Bara jag är duschad när pappa kommer och hämtar mig, haha.
När man ser den här vikthögen känner jag och och Mimmi oss ganska starka, hehe.

way above the clouds in the sky

Sitter och tittar ut över den grymma utsikten från lägenheten. Älven, kajen, broarna. Så mysigt. Har suttit precis såhär större delen av kvällen. Hade även ett fikafrämmande som åkte hem för ett tag sen.
Kom att tänka på att jag inte tagit på mig ett par skidor än i vinter. Att åka nerför en sånhär backe är verkligen någonting utöver det vanliga. Ensam. Helt tyst. Nu längtar jag till Kittelfjäll och de båda turerna till Hemavan som jag har framför mig i vinter! Btw så har jag en lektion plus bodypump imorgon. Blir träningskläder hela skoldagen med andra ord. Skönt! Sen ska jag bo med min underbara familj hemma hela helgen. Saknar dom faktiskt, rätt så mycket också. På tal om det så ska jag ringa hem och säga godnatt precis nu.

all over now

Okej, jag måste erkänna en sak. Detdär med att bara äta nyttigheter sket sig ganska snabbt för våran lilla trio. Men när Magsan är frisk ska vi ta tag i det igen. Klarade ändå att vara ganska så strikt i nästan två veckor. Man får ta det i etapper, haha. Nu sitter jag nyduschad efter en springtur runt maxi, sofiehem, sjukhuset och öbacka. I knät har jag datorn som visar Morden i Midsomer på svtplay och bredvid mih har jag olika småkakor som mormor lämnat åt mig och en skål med vindruvor. Mysig onsdagskväll!

why you wanna hurt me so bad?

Vilken dag jag har haft! Till och med bättre än vad jag hade föreställt mig. Gick till Maxi och handlade. Blev sen utskrattad av busschauffören när jag skulle hoppa på med fyra fulla matkassar. Malin kom förbi på fika innan vi gick till sjukhuset och tittade till våran sjukling. Fortsatte sedan upp mot Iksu och tränade mitt älskade bodypump igen med Mimsan efter några veckors uppehåll. (vi jobbar på riktigt grymma bodypumpbilder men det går som segt för oss att få till dom, haha.) Träningsvärk väntas imorgon. Som avslutning på en fin dag myste jag och Agnes till det hos mig med en pastasallad. Nu borde jag nog krypa till sängs, skolan drar ju som sagt igång imorgon. Kul.

You’re fighting against the dead end

Nu har jag avverkat ännu en jobbhelg, skönt! Har dock bara en endaste lite futtig lovdag kvar nu men den ska jag utnyttja på bästa möjliga sätt, med andra ord blir morgondagen troligen fullspäckad men himla rolig! Först och främst ska jag och Malin hälsa på våran finaste Magdalena på sjukhuset. Träna och äta middag med Agnes ska jag också hinna med. Och mitt i allting ska jag flytta in i mormor och morfars lägenhet i stan. Det blir himla mysigt! Kommer bo där så mycket jag kan och får nu när dom befinner sig i solen på Teneriffa. Så en sväng förbi maxi för att fylla på med mat i lägenheten är nog också nödvändigt!

Hade inte sagt nej till Teneriffa heller..

Shoutin' in the street gonna take on the World some day

Nötter? Det är väl iaf helt ok att äta fast man ska vara nyttig? Det tycker jag och därför sitter jag nu framför tvn och knaprar i mig dessa torrostade härligheter

I wish it was cooling me

Dethär är vad jag önskar mig mest av allt just nu. En himla bra bok, supergod sallad och framförallt sommar. En himla bra bok har jag som väntar på mig i sängen, salladen kan jag fixa till lunch imorgon men sommaren då? Vem fixar sommar åt mig!?

a little stubbornness will work out fine

Nu är jag frisk igen, typ. Orkar inte vara sjuk längre så nu friskförklarar jag mig, hur jag än mår. Är precis hemkommen från en timmas powerwalk med mamsen. Årets första träningspass, grattis! Kommer kännas i benen imorgon. Har på något konstigt sätt träningsvärk i rumpan efter att ha rensat garderober och städat som bara den igår. Visste inte att städning och rensning tog på rumpan, intressant!
Funderar starkt på att dra igång någon form av "beach-11"-utmaning. Hittade precis en rolig som jag ska testa iallafall. Har redan ingått en pakt med mina kära vänner mot all onyttig mat i januari (undantag får göras om det är absolut nödvändigt) så varför inte slå på stort liksom? Jag ska bannemig börja redan nu!

all i think about at night

Jag börjar det nya året med att dra på mig en riktig dunderförkylning. Att ligga nerbäddad och inte behöva göra någonting alls är ju i och för sig rätt skönt om det nu inte vore så att jag blir så himla rastlös! Ska varva läsning, tvtittande och datoranvändande med små, korta promenader idag. Det är iallafall planen. Men innan jag gör någonting annat ska jag kolla igenom alla bilder från nyår som älskade Malin skickade över till mig igår!

happy new year

Jag hade en nyår av världsklass med universums bästa brudar!

RSS 2.0