dont let me go

Har aldrig sålt så många gubbar som jag sålde idag. Galet. Ränkade ut att jag tjänat över 100kr i timmen med provisionen, som sagt galet. Efter jobbet sprang jag in på konsum och bytte om sen fick jag en hel buss för migsjälv upp till stan, hehe. Middag men Ida var det som väntade. Efter vi ätit yog jag fram en liten överraskning ur väskan, jordgubbar. GLass inhaldnades på Hemköp och sen hade vi det supermysigt i en park med jordgubbar och glass. Idag kommer jag komma ihåg hur mycket jag tyckte om mitt jobb, hur galet desperata vissa människor kan vara och hur otroligt bedårande min kära vän Ida är!




i feel like im losing control

Solat och jobbat, det är min dag idag. Rätt tråkig. Men billiga jordgubbar och snyggpappan gjorde dagen lite bättre. Och nar Mallanbrallan smsade och sa att hon kom i på frisör så blev jag så glad jag fällde en tår..eller fler. 

To know me as hardly golden

Jag hade glömt hur otroligt härligt det kan vara att guppa omkring med familjen i en båt hela dagen. Okej, familjen var väl att ta i. Mamma och pappa iaf, mina kära syskon har övergett mig i helgen. Tur nog så börjar dom droppa in nu. Iaf så stannade vi till vid Strömbäck och gick omkring och tittade litegrann. Kändes rätt konstigt att vara där utan Agnes och Helena. Tillsammans med dom spenderade jag kanske dom fyra bästa veckorna i mitt liv just där. Och när man sen såg alla konfirmander som sprang runt, badade m.m. Hm...lite jobbigt, faktiskt. Var tvungen att ta kort på mitt kära hus också. Kalkstenen is the place to be.. eller was kanske passar bättre. 
Efter att ha brummat runt i båten hela dagen svängde vi förbi mormor och morfar för middag och bad. Jag hann med att lära min lilla kusin att simma (!!!!!!!!!) eller...flyta med simkuddar. Men det är samma sak. Vi hade iaf askul. Nu har jag precis kommit hem från ett intervall-pass. Duschen väntar sen ska jag nog försöka följa med och hämta min kära bror som kommer från Finland typ...snart.
 


Hot as a fever, rattling bones

Magda kom över och åt middag med mig, rikligt mysigt. Sen droppade tjejerna in en efter en. Även Måns och Sebbe kom förbi. 





kom och lek en sommarlek

Min första strand-dag för i år kunde inte ha blivit bättre.  Bad, sol, fotboll, lunch och bästa brudarna (dock fattades det några som hellre handlade...) 



baby, its a new age

Idag funderade jag helt seriöst på att säga upp mig. Läskigare jordgubbar får man ju leta efter...Det var liksom inte rött utan grön/grått, asmysigt! Efter några timmar gav jag upp rensandet och sålde för halva priset (på egen risk!!!) istället. Tjänade dock bra på provisionen idag, ett plus iaf. Ikvl missar jag tjejmiddag med älskade tjejerna, vi ska få främmande här hemma. Men det ska också bli kul, halvskåningar på besök.



spotlights don't do you justice baby

Min förmiddag: sol, underbar smoothie och Edward.

Min eftermiddag: JOBB!


Min kväll: promenad med Frida
.



No one can be myself like I can

Min kväll kan nog sammanfattas med ett ord: misslyckad. 
Min träning, eller försök till träning gick verkligen bajsdåligt. Hade jag inte haft typ världens mest peppande låt i öronen så hade jag gett upp, direkt. Men istället för att ge upp så tog jag bara en välbehövlig paus på några klippor i 40 min. Sen var jag fit for fight igen, iallafall nästan. 
När jag kom hem ringde Gustav och berättade läget på Peace&Love, haha. Han verkade himla glad. Och Krille försöker få mig glad med knasiga skämt på msn. Fine, nu är jag glad igen! :)

 
söt kille!

i need you right in front -of me

Sol! Jag säger bara SOL! Helt oroligt skön dag. Visst var det skönt att jobba men jag hade hellre legat hemma och stekt i solen..Det ska jag göra hela förmiddagen imorgon, väckare på alltså. Nu har jag målat mina naglar i jordgubbsfärg och är snart mentalt redo för en springtur, snart. Inte riktigt än..

ingenting är som det ska, ligga där från dag till dag

En hel förmiddag gick åt till att fundera ut frukost, inte okej. Sen cyklade jag ner och gjorde Majsbollen sällskap innan och tog över kassan. Sol, gulliga pensionärer, söta småbarn, goda jordgubbar, varm choklad (TACK HG!!!) och allt möjligt sällskap gjorde dagen helt okej. Och att den avslutades med en vindruv-hallon-banan-jordgubbs-fruktsallad med glass och Morden i Midsomer hos min kära vän Frida gjorde den inte sämre precis. Nu väntar sängen, har morgonpasset imorrn......


puss maja, hoppas du överlever peace&love!

And it's all that I'm breathing for

Jag och Agnes är inte precis varierade när det gäller middag. Det blev tacos på Balder som vanligt. Dock inget fel med det, utan minst lika mysigt som vanligt. Till efterrätt tänkte vi köpa glass och jag insåg precis förmånerna med mitt jobb, hehe. Träffade mina chefer och Micke bjöd mig på glass i hans kiosk. Oväntat men ja, varför tacka nej liksom?
Sen gick jag förbi Frida och satt där resten av kvällen. 
Idag sov jag alldeles för länge! Och egentligen är jag jättehungrig men jag har ingen aning om vad jag vill ha till frukost. Problem!!! Aja, jag hittar något. Sen tänkte jag cykla ner till lite tidigare till jobbet så att jag hinner prata med Majsbollen som drar till peace&love ikvl. Men först: frukost.



Oh, it's still the greatest, the greatest, the greatest

Igår: solning, fika, Frida, promenader, Måns, planerning m.m.
Idag: springrunda, lunch@farmor, stan, min AGNES. 



No matter what we might face


   


Jag trodde aldrig jag skulle säga dethär men..jag saknar min kära bror litegrann nu faktiskt. Han har varit hos en kompis i Finland sen i onsdags. Det blir som ganska tomt här hemma. Det finns ingen som retar upp en liksom, hehe. Nejdå, han är söt. Och han borde komma hem snart tycker jag.


I knew that it was now or never

Nu blir det jordgubbar, glass och massa annat!

but then i let you go

Jag och Moa, värsta midsommarteamet. Vi sålde slut på alla vår gubbar i en väldans fart. Cheferna blev helt chockade..hehe. Nu ska jag ut i solen och sova på studsmattan, är nämligen laaaaaagom pigg. Plus att jag ska inviga min nya bikini, great!

im open, your closed

HEEEEJ, jag är trött. Galet trött dessutom. Och min "sommarlovs-huvudvärk" har smugit sig på nu också. Fast...det kan ju bero en aning på att jag jobbar tio timmar i sträck idag. Som tur är så var det lugnt roligaste dagen på jobbet i år. Vi jobbade alla tre nästan hela dagen och hade råskoj. Några kunder skrämde vi kanske bort med det var det värt..haha.
Kvällen var också heeelt okej, knytkalas hos HÖ. 
Nej, som sagt. Jag är bajstrött och ska jobba hela dagen imorgon också. Och sen orka vara social med mina kära vänner, undra hur det ska gå ihop..


SOV GOTT!

oh dear, you look so lost

Ida kom och gjorde mig sällskap igårkväll. Vi jobbade, såg desperate och tog en himla lång och mysig nattpromenad. Idag tog vi sovmorgon innan vi traskade till bussen. Vi spenderade många timmar med att göra ingenting. Fast kul hade vi, hela tiden faktiskt. 



The dawn is breaking

Vi trotsade regnet och valde att heja på våran kära vän istället för att se på film, bra vänner kallas det! För övrigt hade vi askul! Hördes tydligen ända in på planen...hehe




im coming up only to show you wrong

Årets "phonehouse"-kille var till och med snyggare än förra årets, otroligt. Det betyder att jag har haft något trevligt att kika på under hela mitt underbart roliga (läs:tråkiga) arbetspass. Mags kom och räddade mig den sista timmen, tack!
Troligen blir det repris av förra årets skellefteåresa, coolt. Nu ska jag ut i regnet, känns lagom taggat. Eller..jag vet inte om jag pallar.



cant live, if living is without you


Picknick på berget med massor av gott. Heelt okej på en sådär grå lördag. Speciellt eftersom jag då fick tillbringa dagen med mags&mall, puss på dom. Idag har det varit fotbollstittande på nydala för hela slanten. Även ett låångt bad och godisätande i sängen har hunnits med. 

Ett måste: Timo Räisänen - without you, finns på Spotify.

When you try your best but you don't succeed

Nu är jag precis hemkommen från 6,5 ilskna, sköna och välbehövliga kilometer. Det här kvällen har resulterat i två blockningar på msn och en kontaktradering på min kära mobil. Kunde ha varit bättre alltså. 
(Tur bara att jag hade en så himla mysig dag, om man bortser från kvällen. Annars hade det blivit tungt.)
Nu ska jag sova och hoppas på bättre tider och bättre humör imorrn.


you're all in my dreams

Jag kommer bli galet less på jordgubbar innan denhär sommaren är slut..haha. Igår slutade kvällen med jordgubbar, glass och chokladsås i Malin's uterum. Innan det hann vi med talang och en promenad/cykeltur i vårat kära Holmsund. Bästa brudarna, verkligen. Och Hanna och Mags som ALLTID ska överdriva..Rätt kul, INNAN det går över gränsen det vill säga, haha. (På sista bilden gick det över gränsen..)





we'll make it out of this mess

Det regnade fram och tillbakaunder hela mitt arbetspass igår, det var inte sådär supermysigt. Och inte gav det någon sommarkänsla heller.. Efter jobbet svängde jag förbi Frida en stund. Hon hade bakat nån slags chokladkaka som hon ville bjuda på. Jag bidrog med jordgubbar och till det åt vi florsocker-grädde. Grädden var sådär tycker jag, Frida älskade den. Vi hann också med några intressanta telefonsamtal..
Nu sitter jag och förbereder mig mentalt för en springtur..Jag har suttit här i flera timmar. Det går inte framåt, precis..

Cant get enough

dont do this to me!

Jag blev precis galet irriterad på en liten sak. Nu är det tydligen ganska säkert att min lilla gulleplutt, Ronaldo, har tänk överge mäktiga United för fjuttiga Real Madrid. Varför, varför, VARFÖR? Kan nån tala om det? Han kommer ju troligen gå samma öde tillmötes som alla andra ex-United's i Real, alltså...dom kommer att gå från topp till flopp. Kul, då vet vi det. Plus att han kommer bli "mobbad" av van Nistelrooy igen, varför följa efter honom liksom? Go your own way (vilken betyder stanna i världens bästa klubb....) Nån av dom två lär ju få packa väskan igen, undra bara vems tur det blir den här gången...
Tack Ronaldo för allt du gjort. Hoppas bara att du själv inser att du kommer få det grymt tufft och inte kommer görs succé i Real precis..


I guess nothin' can last forever - forever, no

Igår bestämde jag mig för att min förkylning var över så jag tog mig en väldigt välbehövlig springtur när jag vaknade. Lagom varmt och lagom mycket sol, kunde inte bli så mycket bättre. Sen cyklade jag ner till mina röda gubbar och stod där i sju timmar. (tänk: money!). Hg kom och gjorde mig sällskap. Vi stängde på rekordtid, oj så fort det gick. Men ska man hem till säsongsfinal av Grey's så ska man. Och vilket slut alltså.. Jag tror jag ska svimma bara jag tänker på det.. 
Oj, nu fick jag bråttom, ska iväg och titta på mina kära syskons avslutning. 


Vad är Grey's utan dom, liksom?!

You can't take that away from me

Jag har sommarlov.
 Och jag måste bara få säga att jag är galet stolt över migsjälv. Fattar inte att jag skriver dethär med jag fick MVG i alla kurser jag läst i år, helt sjukt. Inte helt smärtfritt men.. Som sagt, stolt, det är är jag!


Vi hade problem med stylingen....

Mina puddingar! 

puss

Den UNDERBARA blomster tid nu kommer..

Cyklade ner till Majsbollen som slet med jordgubbarna ikväll, bra slut på dagen!

Ain't no use in complainin'

Jag kom på en sak idag.. Jag går ut ettan imorgon, helt galet! För ett år sen minns jag paniken, hur skulle jag överleva i en annan klass? Tio år och sen bara hejsvejs. Jag trodde nästan helt ärligt att det var kört för min del. Men så var det inte. Jag har klarat mig bara fint i en helt ny och knasig klass. Och en himla mysig klass kan det faktiskt också vara ibland. Och hjälpsam. 
Idag var jag så klantig när jag tog på mig idrottskläder hemma och sen glömde packa ner byxor i väskan. Det slutade med att jag nu har gått på stan hela eftermiddagen i Majas träningstights, himla snyggt. Skulle hitta avslutningsklänning men med mig hem kom istället en bikini. Bestämde mig för att återanvända något som jag redan har hemma, ekonomiskt tänkt av mig. Nu är naglarna fixade tills imorrn, kvar är bara att packa en liten väska med kläder, smink och hårgrejer. Tänkte att jag skulle packa allt redan nu så att jag inte riskerar att glömma något imorgon, skulle bli lite jobbigt

Dagens hjälpsamma klasskamrat.


Somebody dreams about you every single night

Vi gick i skogen och satte oss på en kulle och pratade strunt ett tag. Sen lunkade vi hem igen. Nu sitter jag och syrran och ser på "Paris BFF", askul...hehe. Plus att jag äter en himla god mack-middag. Nu vill jag ha efterrätt, daimglass blir det. Syrran vill nog också ha. Ikväll ska jag nog chilla med några snygga kompisar, CIAO!

everliving ghost

Klockan är halv fyra och gissa vem som fortfarande inte fått på sig kläder? Ja, precis. Jag. Efter en otroligt dryg dag med jordgubbarna igår så kände jag att jag behövde en lååång sovmorgon. Okej, halv ett är kanske inte rekord men.. Sen dess har jag inte gjort någonting alls. eller jo, sett en till Bond-film. Jag har alltså sett två hela Bond-filmer i mitt liv nu. Jag är stolt. Nu tycker Frida att jag ska följa med henne på en promenad så jag antar att jag inte har något val.

nothing can stop me

Yes, det är så himla kul när väckaren ringer tio i åtta en lördagmorgon.. Men dels är jag fortfarande på bra humör sen igår och solen skiner faktiskt just nu så morgonen blir nog inte för dryg iaf. Aningen kall, kanske. Helt galet, jag hade min dunjacka på mig när jag jobbade igår. Dunjacka i juni liksom, det är sjukt. Blir nog den idag också, var så himla skönt, haha. Idag har jag långdag. Men det är bara att hålla ut, nästa vecka jobbar jag bara två eftermiddagar. Och om man tänker tiden i pengar så känns det lite lättare, hehe.
Nej, nu ska kläderna på, frukosten ska ätas och sen är det raka vägen till Konsum...

runs with love for me



Farmor kom förbi med massa godis, sött!

Listening to the wind of change

Jag blåste bort när jag jobbade idag. Och frös fast, på samma gång. Kul! Sen kom Frida och och Maja och fick mig att skratta så mycket att jag tinade upp igen. Sen har Frida fortsatt att skratta med mig hela kvällen enda tills jag körde ut henne för en halvtimme sen. Skola imorrn, DRYGT!

A light shining through

Härlig kväll på campus. Jag sprang, några andra också. Resten gick den fem kilometer långa banan. Sen blev det massa fika, sång och tårta. Nu måste jag ta undan alla kläder på mitt golv, har seriöst halva garderoben på golvet just nu.



The whole thing's tumbling down

Coolt, ännu en dag avklarad. En otroligt onödig dag, haha. Lite matte och ingen franska. Istället gick jag och Aggan över till IKSU och satt där ett tag. Egentligen är jag i stort behov av en tur ner på stan men jag orkade verkligen inte efter skolan. Istället åkte jag hem och nu sitter jag i soffan med sjukt goda vindruvor i en skål bredvid mig, MUMS. Ikväll var det tänkt att jag skulle springa Vårruset men jag får nog joina dom andra i vårat lag och promenera istället. Himla typiskt med förkylningar alltså..


They could have warned you

Långkalsoner, dubbla tjocktröjor, vinterjacka och vantar hör inte sommaren till. Tänkte bara säga det!



But no one is ever gonna love you more than I do, lalala

i am the dynamite!

ÅÅÅÅH, jag är lycklig idag. Även om min hals känns som ett sandpapper och min näsa rinner. Jag förbättrade min tid på konditionstestet (helt galet, är ju som inte direkt frisk..), gjorde bort engelska och avslutade naturkunskapen. Och en bra första dag på jobbet fick jag också. Drygt två timmars solande/pratande/jordgubbsätande med Måns. Han lär ju vara stand-in hela sommaren, hehe.
 

RSS 2.0