love, angel, music, baby

Idag orkar jag bara inte träna. Börjar bli lite förkyld och hes. Tro mig, det var ingen höjdare att sjunga på musikuppspelningen när halsen inte riktigt hänger med i svängarna, haha. Jag kunde iaf låtsas att jag koncentrerade mig mycker på gitarren när det inte lät så mycke, haha. På så sätt är det bra att göra två saker samtidigt. Folk har liksom lite överseende om det blir fel. Eller det hoppas jag iaf. :)

Okej, man ska inte träna när man är sjuk men jag är faktiskt taggad. Får väl ta en promenad eller nått.. Problemet är väl bara att det är NÅDIGT kallt ute. Äh, runt kvarteret ska jag väl kunna pallra mig iaf.

Läste precis att MyBaby gjorde två mål igår så att man utd vann, nu är jag glad!
Jaja, jag ska sluta kalla honom MyBaby..
Läste precis att CRISTIANO RONALDO (bättre?) gjorde två nål igår så att man utd vann. Jag är fortfarande glad.

Helena och Aggan, I MISS U!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men vi kommer nog att få tre bra år tillsammans, i need u.

Nu ska jag UT i kylan. Hoppas att jag inte fryser ihjäl.

Nationella.. yes!

YES, första Nationella provet är bortgjort. Engelska muntliga. Och vet du var det värts var? Jo, det var nästan kul att göra det!
Allt liksom bara flöt på bra. (Plus att jag hamnade in en bra grupp, tack!!)
Annars gjorde jag nästan inte ett piss i skolan idag. Gick bara och var nervös inför NP. Eller jo.. jag läste texterna till läsförståensen i Svenska NP. Dom kan vara ganska krångliga ibland. Jag taggar inte två NP nästa vecka.....

Jag tror att musikalen som niorna ska sätta upp i år kommer att bli super! Dom på scenen kommer iaf att ha snygga kläder på sig, hehe.
Och ja, Maja.. Han är inte ful, inte alls!!!

Imorgon är det nästan bara praktiska ämnen. Det är ganska skönt men jag tycker inte om träslöjd. Synd att vi har det direkt på morgonen bara. Musik är kul men att ha uppspelning när man aldrig klarat ens en vers och en refräng blir väl inte lika kul. Vårna grupp får jobba HÅRT imorrn. Men det klarar vi :) typ...

Mina armar skakar, dom är ganska trötta efter bodypumpen. Jag tror att jag ka vila dom ett tag medan jag ser på tv med syrran. Hon är ganska söt ibland. Speciellt när hon bakar sina underbara CHOKLADbollar!

all i know is everything's gonna be alright!

Idag kom jag försen på morgonen, FÖR FÖRSTA GÅNGEN NÅGONSIN. Ja, nån gång måste ju alltid vara den första. Hade inte tänkt gå till skolan men jag ångrade mig i sista sekund. (Plus att jag trodde att vi började prick nio..) Äh, nu ser ni, jag är ganska mänsklig jag med :) Tur att Karin bara skrattade iaf..
Idag var det ändå en grymt slapp och skön dag. Sista lektionen vad vi bara 14 av 24 (okejdå.. 25) elever.  INgen redovisning på engelskan heller, för många var borta. Bland annat Malin, överlevde du Draggen? Kan du ge mig ett livstecken är du snäll?
Men vet du vad? Jag har dissekerat ett grisöga idag. Det var ganska läskigt. Men konstigt nog så trodde jag att det skulle vara värre.. Okej, när den svart-brun-gryniga vätskan rann ut var inte inte så himla mysigt..

 (Jag ska INTE lägga ut en bild på själva ögat, jag lovar)

Nu har jag precis kommit ur duschen. Det är ganska så skönt att ta en lång, varm dusch när man här tränat. En sak som också är skönt att göra när man har tränat är att vila. Och det ska jag göra nu, BYE!

i wanna laaaaaaaaaaaay you down..

Mina ben är helt slut.
Dom bär mig knappt.
Oj, vad jobbigt det var att träna idag.
Och nu är jag hungrig, jag borde äta något.
Plus att jag är trött, jag borde lägga mig tidigt också.

Okej, jag ska inte vara så himla negativ ikvl. :)
Det gick jättebra på biologiprovet!! Nu är jag expert på nervsystemet, hjärnan och ryggmärgen. Eller iaf nästan, haha. Om någon vecka är allt borta ur huvudet igen skulle jag tro. Det brukar bli så. Egentligen är det isåfall ganska onödigt att lära sig vissa saker, jag menar man glömmer ju bort det nästan direkt. Jag ska nog börja repitera sånt jag haft prov på. Eller det kommer jag inte orka men om jag skulle orka det skulle det vara superbra. Nån gång ska jag prova iaf :)  

JUSSTE!! Tack för att du hjälpte mig inför biologin, verkligen :)
Och ja, jag kommer att behöva hjälp av dig snart igen, believe me!

Nu ska jag torka håret och sen fixa MAT!


Jag saknar dig!!


i already know..

.. how the game is going to end.
Nyfiken som jag är så har jag letat reda på resultatet från man utd-matchen. Självklart vann dom ju! :) och mybaby gjorde två mål, YES!
Okej, Cristiano Ronaldo är nog inte bara min baby. Men jag tycker ju om att drömma så.. varför inte?
Nu går matchen i repris på Viasat så jag ska ta och dra mig bort till tvn. Jag vill ju inte missa de två målen, haha.
Btw, det kommer att bli 3-1 till man utd :)

Det är dammigt på mitt rum och dammsugaren står precis utanför dörren. är det ett tecken på att jag borde dammsuga, kanske?

glory, glory!

Slapp dag idag.
Städat kaninens bur, gått en sväng på isen, ska kolla på brorsans match och sen äta hos kusinerna. Men jag är trött, riktigt jättetrött. Får nog bli en tidig kväll ikvl.

NEJ, såg precis att man uts's match krockar med "what a girl wants". Nu blev det jobbigt. Det känns som om det var år sen jag såg man utd! Det måste ändras på! Men filmen är ju också bra..
Äh, jag får väl zappa emellan!
Så, då var det problemet löst!

Oj, Sammes match börjar snart och jag måste hinna duscha och äta innan..

BYE!


  Glory, glory!

Ja, det är nästan pinsamt!

Ja, jag vet att jag är ganska smart ibland. Ellerhur Malin?

jag - malin, hur gammal är man om man är 18?
malin- 18?
jag- ja, så äre ju!

En halv minut senare inser jag vad jag precis har sagt, pinsamt! :)
Jag skyller på att jag var trött..

cuz even when i'm looking back into your eyes..

Thorén är en fin skola. Eller.. det känns inte som en skola egentligen men det kanske gör det om man går där. Vilket jag inte kommer att göra. Eller det vet jag ju egentligen inte, allt bara krånglar till sig. När man äntligen bestämt skola så ska man bestämma program. Sen ändrar man program femtielva gånger och skola minst åttisexton gånger. Och när man tror sig veta vad man vill gå och vart, ja då stöter man på ett MYCKET oväntat hinder. Detta hinder kommer att finnas kvar i de tre åren som jag går på skolan. Jag kommer att stöta på det varenda dag. Efter att äntligen ha insett att jag måste leva med detta hinder så kommer ett till sista (HOPPAS-JAG!!) problem. Och detta problem vet jag inte om det går att lösa. Jag ska sätta mig ner och försöka komma på ett sätt nu. Men det blir svårt. Jag behöver hjälp av andra och jag tror inte precis att de har lust att hjälpa mig en lördag-eftermiddag. Men jag ska göra mitt bästa, verkligen.
Mina tre kommande år ska inte vara ett förhastat och ogenomtänkt val utan det ska vara ett val som jag kan vara nöjd med i hela mitt liv. Okej, detdär lät väl lite för djupt kanske. Men det är ungefär så jag tänker.

Nu ska jag ta tag i detdär problemet. Håll tummarna för mig!


image15

Bara bra!


Heaven, it's a place on earth!

Fyra av de absolut bästa platserna på jorden, tro mig. 


    


my heart will go oooooon.

JA, veckan är över. Guu, så skönt. Nu ska jag bara vila hela helgen så kanske min huvudvärk går över om några dagar.. Jag har psykosomatiska störningar som det heter på fint språk. (Är lite inne i biologin fortfarande..) Alltså, jag får huvudvärk och ont i magen när jag är stressad. Och nu är jag jämt stressad, verkligen. ALLTID. Jag måste skärpa mig.

Jag älskar sorgliga filmer. Du vet, sånna man grinar stora floder till fast man sett dem många, många gånger förut. Det går bara inte att stoppa och tårnarna tar aldrig slut.  Sånna filmer är underbara. Den bästa av dem alla måste nog ändå vara Titanic. Allt är bara så fint... MM-MM, me likes! Och musiken i den filmen.. Den är också GANSKA så bra!

"Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more, you open the door
And you're here in heart
And my heart vill go on and on!"
(Man grinar ju till och med av sången..)

Mamma blir nog glad om jag hjälper till med maten. Ska fråga henne nu.

Ja, min syster kan vara rätt okej ibland. Jag tycker att hon är söt! (och jag vill ha hennes lockiga hår!)

Ja, min syster kan vara rätt okej ibland. Jag tycker att hon är söt! (och jag vill ha hennes lockiga hår!)

watch it!

watch it!

i wanted, i wanted you to STAY!

Ytterligare två träningspass ikvl. Oj, vad jag känner mig duktig! Men träningsvärk imorgon är nått jag får ta, haha. DET KÄNNS BRA!
Något som inte känns bra är mitt pluggande. Jag har nästan inte pluggat alls till biologiprovet imorrn. Bläää, jag vill kunna allt redan. Jag orkar inte sitta uppe halva natten och plugga in olika sjukdomar som nästan är likadana. DET KÄNNS MINDRE BRA.

DET SOM KÄNNS MINST BRA är att jag håller på att förlora dig. Du har egentligen ingen aning om vad du beytder för mig. Du har stärkt mig så grymt mycket det senaste året.

"I lost my faith, you gave it back to me
You said no star was out of reach
You stood by me and i stood tall
I had your love, I had it all
I'm thankful for each day you gave me."

Okej, lite positiv ska jag vara. Jag tycker fortfarande om min älskade klass. Herreguu, vad tungt det blir nästa år. Hade det inte varit för er hade jag inte haft någon lust att gå till skolan alls.

Men mitt gymnasieval kruppar, jag blir GALEN.

Jag borde plugga nu...

All I ever wanted was you. And now I got you but..

..DAMN, it was just a dream..

Varför kan inte drömmar bli sanna? Eller iaf några av dem, de som betyder mest och som man verkligen, VERKLIGEN vill ska slå in?
Oj, vad allt hade varit bra då. Eller iaf det mesta? Jag blir bara så less på mogronen av att vakna upp ur världens underbaraste dröm. Det är grymt! Men man ska ju leva i verkligheten, inte i sina drömmar. Så för mig är det bara att vakna upp och inse att en del saker aldrig kommer att inträffa, aldrig.
Detdär lät nästan lite.. jobbigt. Jag glömde bort att säga att man självklart ska ha drömmar. Bara men vet att de är just drömmar och inte blir förkrossade om de inte slår in. Jag är en sån person som har svårt att dra gränser mellan drömmar och verklighet. Därför försvåras detta moment ganska mycket för mig. Jobbigt, jobbigt.

Men känslan efter ett eller till och med två(!!!!!!!!!!) tuffa träningspass får mig att känna mig duktig! Magen tycker däremot inte att jag är så vidare duktig få att förse den med energi. Den vill ha mat och det är NU. Jag tror inte att jag har så mycket att säga till om där, haha

försoning.

Oj, klockan är inte ens nio och jag är stendöd. Nästan iaf..
Matte, engelska, svenska, biologi och historia tar rätt hårt på en om man inte haft den bästa natten i sitt liv. Jag tror att jag börjar få sömnproblem. Hela dagarna vandrar jag omkring som en zombie eller så. Men efter klockan nio slår allt om jag och blir pigg som en mört (eller så..) Jag måste komma i säng tidigare men det är så svårt ibland. Och på mornarna är jag inte rolig, tror jag. Hädan efter ska jag lägga mig TIDIGT, eller iaf TIDIGARE.. Och gå upp mycke tidigare för att slippa stressen. (Malin skulle nog också bli glad om hon slapp vänta på mig varenda morgon, haha.) Okej, nu bestämmer jag det!

Bion då. FÖRSONING (tack hannah), var grym. Den var väldigt annorlunda men gripande och sorligt. En perfekt film för mig just nu! Men stressigt var det att hinna i tid..
Plus att en viss person (nämner inga namn men hon rimmar på panna) gav ett ganska skönt citat:
"jag har lust att prutta. jag har aldrig pruttat i en biosalong förut. ska jag prova och se vad som händer?"
hm.. aja, som tur var så var vi ensamma i salongen då, haha.
Och visst är det tur att jag vet vad man gör med en flaska som bubblar över? Jag vet, jag tänkte inte så långt..

jobbig morgon!

YESSSSS! Trots att man har sovmorgon så självklart försover man sig. Och efter en alldeles för lång dusch finns det inte så mycke tid kvar till annat. På med kläder och lite mascara. Dra mössan över det blöta håret och stoppa ett äpple i väskan som får bli min frukost efter första lektionen. Jättelugnt och mysig morgon...

Håltimmar är inte heller så kul.. Särskilt inte om man bara har en ynka lektion kvar för dagen efter den. Men men, SO i 80 min är ju bara kalaskul, haha. Äh, eget arbete är ganska soft. Har inte gjort någonting de senaste tre lektionerna och idag lär det inte heller bli så mycke gjort heller.

Efter skolan blir det stan ett tag. Sedan bio (har glömt vad filmen hette..) Det blir nog bra. Jag behöver något bra just nu!

lite less, kanske?

Ahh, just nu finns det över tusen saker om jag irriterar mig på. Detta är ingen bra vecka.. inte alls!
Massor av skolarbete och vi har bara gått två veckor i skolan efter jullovet. Bara TVÅ veckor!
Allt drar igång med världens fart. Prov på nerver, massa sidor ren text plus många, många glosor i franska, redivisning om modets skillnader i USA och England (för den som vill veta finns det inga skillnader, därför är det en EXTRA rolig uppgift..) Och om möjligen ännu roligare än en omöjlig arbetsuppgift.. om jag har riktigt tur så ska jag göra ett av tre nationella prov i engelska, på onsdag Låter skitkul, ellerhur? Och allt detta bara denna vecka..
Äh, jag ska sluta klaga på skolan. Skolan är okej. Okej med ett plus i kanten. Jag tycker om min skola. Jag tycker om mina lärare och inte minst så tycker jag om min klass, ganska så mycket.
Oj, vad mycke skola det blev.

Men det finns andra saker som jag irriterar mig på också:

♦ Varför är man inte sigsjälv? Varför tvingar man andra och dra ut svar ur en? Varför är man så grymt envis? 
♦ Varför måste man jobba på en så fin skola, precis där jag vill gå?
♦ Varför måste vissa kompsiar komma i andrahand hela tiden? Förtjänar inte de lika stor uppmärksamhet?
♦ Varför är vissa gröna äpplen sura och hårda medan vissa är söta och saftiga? ( jag vill ha saftiga äpplen..)
♦ Varför ska det vara så krångligt att välja gymnasium? Funderar snart allvarligt på att hoppa över det--
♦ Varför ska bodypump vara så grymt bra träning att man går med träningsvärk i flera, flera dagar?
♦ Varför gör jag denhär listan?

Tyvärr har jag inte svaren på alla dessa frågor, bara på den sista.
Svaret på den lyder: Sofia, du gör denna lista för att du har absolut ingenting bättre för dig.

Jag tror att jag måste försöka hitta svaren på resten av frågorna sen. Det orkar jag inte nu.

Fan, min nagel gick av. Nu måste jag gå och fila ner alla andra..


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0