Maybe together we can get somewhere

Yes, sov bort hela lördagsmorgonen idag också. Sen fastnar man i sängen med Twilight och ojdå..då var klockan visst halv ett. Kul, nej. Skönt, ja! Dock är inte vädret ute toppen och jag har ju liksom bestämt att jag ska springa idag. Om 20 min ska jag vara ombytt och klar med iPoden i högsta hugg. Då hinner jag hem och läsa lite till, duscha varmt och lääänge och sen plugga. Kom precis på att jag lovat Petros och Joel att skriva små "stödord" till min text om sport i Sydafrika. Väldigt trevligt litet grupparbete på engelskan. Eller trevligt...det kunde ha varit värre iaf.
Ja, då var den dagen också planerad. Hur lyckas jag alltid planera mina dagar? Jag fattar liksom inte det..

never get confronted for it

JAG HAR GJORT BORT NATIONELLA PROVET I MATTE A, och jag kan inte ens beskriva hur skönt det känns! Ja..då fick jag ut det. Det kändes bara så förbaskat skönt att lämna in provet efter tre timmar! 
Förbaskat skönt var det också att träna med Agnes efteråt. Vi körde med tunga vikter, det lär ju kännas imorrn antar jag. MEn träningsvärk betyder att man gjort något bra så jag kan nog leva med det. 
Undra om det var tur eller otur att "santa" var där samtidigt som oss. Jag hade iaf ingen större lust att göra någonting ansträngande när han var i närheten, HAH. Och ja...jag vet att jag är så sjukt konstig med jag är sån, take it or leave it liksom. 

hundred percent reason to remember the name

Egentligen skulle jag gå och lägga mig men så "råkade" jag sätta på tvn och vad visade dom på tv4sport om inte en liten fin dokumentär om Cristiano Ronaldo. Eh..ja, jag var fast! 
Den killen ska jag gifta mig med en dag!!! (Man kan ju alltid drömma, ellerhur? Och man ska ju faktiskt ha några ouppnåliga mål här i livet,och dethär är ett av mina!)



and i don't need you!!!!!

Matte nationella imorrn, känns ju nästan bra. Eller njae..det känns inte alls bra. Jag kommer inte alls kunna sova bra inatt och då kommer jag ju vara astrött imorgon. Och nervös som sjutton! Hm...inte kul någonstans alltså! 
Det enda som är bra med det är att jag slutar efter provet. Ingen lång, dryg fredag med andra ord. Efter provet ska jag nog gå och äta och sen ska jag tillbringa eftermiddan med Agnes på IKSU. Den fisen är ledig imorrn, det är bara fult. 
Jag behöver en ledig dag helt utan att behöva tänka på skolan. Jag behöver en ledig helg, en ledig vecka.. Ja, en månad hade inte varit helt fel heller. Och allt har inte ens dragit igång än..
Nästa vecka blir en hemsk vecka, pluggmässigt. Massvis med redovisningar, prov, läxor m.m. Ajdå, det är torsdag och jag har redan söndagsångest. 

Nej, nu ska jag gå och packa mina träningskläder och sen hitta på nått annat kul. Vad som helst bara det inte handlar om matte, skolan eller något annat drygt. 

I can't remember but it's alright

Frida dissade mig imorse på bussen till stan. Hon hade nog lite dåligt samvete över det så hon lovade mig en limousin hem. Dock kom aldrig limousinen så vi fick ta bussen som vanligt folk. Men det var heelt okej. Det är alltid kul att lyssna på henne när hon pratar om att hon kokar köttfärs istället för att steka den. Och hur hon i detalj berättar om hur hon kokar pasta (hon är ett riktigt proffs i köket, dendär tjejen). Sen klagar hon på mina "pringels-naglar". Det är också mysigt.  

so I drew a new face and I laughed

ÅH! Jag hade verkligen tänkt göra nån nytta ikvl (läs:plugga!!!) men nej, då raderar jag hela min bloggdesign. Så klantig kan man vara. Och så sprack alla mina kvällsplaner!

Out of the stillness soft spoken words

VARDAGSLYX!

Godaste sin finns, gör sig bäst i soffan framför OTH efter en lång kall promenad och en varm dusch!

show him what I got

Gick på Bodypump med Ellen efter skolan idag vilket kommer resultera i en sjukt stel Sofia imorgon, jättemysigt! (Längtar efter Minervas helt underbara trappor.......). Åkte hem och åt lunch. Sen hann jag bara dryga mig i någon timme innan Malin kom förbi och vi hade en såndär klassisk eftermiddagsfika. Sån som man alltid hade efter skolan när man gick i Holmsund. Verkligen otroligt mysigt. Och mariekex är gott, jag håller med dig, Malin. 
Nu är det Andra avenyn som gäller. Sen ska jag läsa ännu minst ett kapitel i Twilight, man blir ju beroende av den boken!

i'ts coming back home

I GOT IT BACK!!!!!!!!!
Även om det är aningens repigt så är jag sjukt lättad. Problemet är bara att det kortet är spärrat. Fick ju liksom ett nytt lånekort idag. Men det löser sig imorrn. ÅH, så skönt! Nu är det inte lika tomt i plånboken, allt är på sin rätta plats! 



all the shit that you do.

Aningens jobbig dag. Pulstester, handboll, låång dag, kallt och halkigt. But hey, I made it! Nu har jag legat och sett minst tre gamla OTH-avsnitt, hur bra som helst! Även om jag har sett dom ett antal gånger, hehe. Still going strong... 


Lost in everything about you

Först hade jag tänkt ta värsta långpromenaden idag men det kändes jobbigt. Sen hade jag bestämt mig för att skriva klart engelskan. Det lyckades jag nästan med..nästan. Och efter det hade jag tänkt börja gå igenom matten eftersom vi har nationella på fredag och sen hade jag tänkt läsa Twilight. Matten var tråkig så jag hoppade direkt till boken. Men efter fem sidor var jag tvungen att sluta, då drog Malin med mig på bio. Vi såg Benjamin Button's blablabla.. Asbra! (Malin grär mera än mig, score!! Brukar nästan alltid vara tvärt om..) Efter filmen hade vi turen att springa på Sebastian och Alexander och vipppps, så var skjutsen hem ordnad. Ehh, ja. Precis så har min dag varit. Nu ska den dagen ta slut hade jag tänkt. Sov gott!

 

 

 

medium_benjamin-button.jpg

 


Hold on tight, spidermonkey

Jag och älsklings-Ida såg Twilight igår när vi lessnat på att ta massa knasiga bilder. (Den filmen är så sjukt bra. Plus att jag läser boken nu, dock på engelska. Synd bara att man ska ha så SJUKT MYCKET PLUGG att man inte hinner läsa). Kom då på att Majsbollen hade visat mig massa snygga bilder på Edward, Bella och James. Annorlunda med sjukt snygga, tycker jag!

  

"And so the lion fell in love with the lamb. 
 What a stupid lamb!
What a sick, masochistic lion."

for you i set my house on fire

Ida dör upp igår och vi hade en asmysig kväll. 



wake up mylove, never thought you'd make me break me

Jag sover garanterat för lite på veckorna och för mycket på helgerna. Igår gick jag och la mig innan ens alla i familjen hade kommit hem och 12 timmar senare vaknar jag. Då sitter familjen och äter lunch. Haha, jag skyller på att jag måste ta igen mig på helgen, för det måste jag verkligen. 
Att vara ute och springa i rejäl motvind så att snön yr om en är inte sådär super mysigt. Och inte bli det bättre när man är så otroligt otaggad och trött. Men jag tog mig runt, YEY! Lugnt dagens prestation :)

I'm so happy I'm so glad, that I got you!

Fredagar ska vara bra dagar men det händer verkligen alltid någonting dåligt varenda fredag alltså. Idag var jag så otroligt skicklig och tappade bort mitt passerkort. Det suger ju. Verkligen suger! Måste ha tappat den när jag och älsklings-Ida var ute på våran fredagspromenad, vi gick till en lekpark och fastnade i gungorna, haha. Får väl maila rektorn och se hur jag ska göra med kortet. Det är ju liksom jobbigt om man inte kan ta sig in och ut ur skolan när man vill...

Men efter en jobbig dag så behövde jag en bra kväll och det fick jag. Jag fick till och med en toppenbra kväll. Agnes och Helena really made my day! Så otroligt söta när dom ska försöka få mig på bättre humör. Man skrattar liksom åt dom hur sur/arg/besviken/ledsen man än är. Sånna vänner är verkligen toppen.



Sportlovet med Ellen och Helena kommer bli asbra och om vi får med oss Aggan så blir det astoppenbra! Jag vet att hon vill, hon har alltid varit svag för ögongodis. Även om ögongodiset inte var lika mycket godis när munnen öppnades.. Nej, nu är jag lite dum, det är ju inte bra. Godis för ögonen var det iaf, hah. Och nu svamlar jag, great!
 - COME WITH US, HUN!

i'm burning up for you

Det går inte att beskriva hur mycket jag längtar efter helgen nu. Är bajsless på skolan nu. (80 skoldagar kvar till sommarlovet, säger HG iaf). Vi har redan börjat brainstorma idéer om vart vi ska åka i sommar. Lite längre bort och lite mera söderut än Skellefteå, haha. Vi har hittat (okej, Hannah har hittat) en massa mysiga vandrarhem och hotell. Nu ska vi nog bara snacka ihop oss med dom andra brudarna, i det ingår också övertalning av föräldrar..
Vilken gourmetmiddag, alltså!

Trouble is the only way is down.

Sista halvan av sportlovet är redan planerat. Och hur länge är det kvar? Jo, 46 dagar! (till lovet, alltså) Det är alldeles för långt bort tycker jag. Please, give me sportlov nuuu..
Just nu sitter jag och lyssnar på världens mest meningslösa låt. Och gör meningslösa saker som att borsta håret, rita på samhällskunskapsboken och stirrar rakt ner i skolkatalogen. Allt bara för att jag inte vill läsa i samhällsboken (att kludda i den är mycket roligare!!). Nej, nu måste jag göra nått vettigt.. Nice! Om tio min kommer jag ändå ha tagit fram pennan igen och börjar fylla i bilder och rubriker i boken. Så taggad är jag på att plugga!

sweet darling

Åh, jag är trött, less och vill hem. Men det går liksom inte eftersom jag har en helt underbar franskalektion framför mig nu. Högläsning, askul. Mitt uttal är ju så himla fin. Och jag fattar ju precis allt jag läser.
Nu börjar vi och Agnes är inte här. Nu får hon komma tycker jag... NU kom hon, tur för henne

with every single breath I'm gonna love you.

Jag tror jag är en liten idol-tönt. (Dock ingen nyhet för dom flesta. Idol-killar rocks! hehe.......) Jag här nämligen lyssnat på vinnarlåten från Idol2008 i flera dagar nu. Bara den låten, konstant. Inte för att den är speciellt bra (och inte speciellt dålig heller) utan mest för att jag är så himla lat och inte orkar leta upp något annat. 



Tur att jag var borta när det var idolfinal. En hundring på att jag hade stortjutit hur det än hade slutat. Jag har ju liksom en sån egenskap. (Sitter kvar från förtsta året....påminn mig inte!)

you brought something, right out of nothing

Hade haft ont i magen hela helgen för den jobbiga måndagen, idag alltså. Men så jobbig var den faktiskt inte. När jag väl hade plånboken i handen så kändes det nästan bättre. Min bror räddade min dag när han kom cyklande till busshållplatsen med den. (Jag hade lämnat den på sängen....)
Kändes kul att få visa upp mina skridskotalanger för min nya klass! Eller ja...talanger. Jag stod på benen iaf, även om det inte var så stadigt. Kul var det iaf. Sen kände vi oss himla duktiga som duschade och allt sånt på mindre än 15 min, det var bra gjort alltså! Kom inte en minut sen till engelskan efter idrotten och då hade vi ju också åkt två olika bussar för att ta oss från Draggen till Minerva.
Sen kände jag mig ännu duktigare då jag och Aggan gick på pump efter skolan. Jobbigt som bara den men skönt! Träningsvärken i benen och rumpan kommer dock inte alls vara lika skön imorgon.  

Nu hade jag tänkt att se Idrottsgalan men jag kommer bara sitta och stortjuta över alla glada vinnare så det är ingen bra idé. Mamma vill att jag ska dammsuga rummet, får nog bli det istället. 

Bara för att jag precis satt och tänkte på mina fina brudar.


road's i used to travel.

32 words

Speed test

 

Haha, jaa....ibland har man inte så mycket att göra.


baby, it's okey....someday.

Hela natten, morgonen och dagen har jag haft denna låt på hjärnan, haha. Och allt tack vare allsången igår natt. Paniken vi fick när vi inte kom på andra versen var nästan lite läskig. Jag menar, vi BORDE ju verkligen kunna den låten efter alla fotbollsuppvärmningar och så. Vi sjöng den ju tillochmed på skolavslutningen i sexan, haha. Lite konstigt val av låt men underbart fint.... När vi tillslut listat ut hela sagan (låten är ju som en berättelse) så skrek vi ut den så att det nästan ekade i skogen. Fint slut på den kvällen. 


Den är fortfarande himla härlig, i like it!

i had a vision of that someone

Efter en helt vanlig lördag som innehöll en springtur och en innabandymatch att titta på så kom mina kära vänner Malin&Hannah förbi. Urmysigt! Det var ju liksom ett tag sen. HG hade bakat supergoda kakor som vi smaskade på när snygg-Erik's kör uppträdde i Körslaget, haha. Och ja, han är snygg! Erik och Magnus i final, ellehur Hannah? Då blir det krig.
Vi hann även med att ha allsång (all-skrik) när vi följde HG en bit påvägen hem till henne. Sjukt fina röster....typ.

MUMS!


Big wheels keep on turning

Min och Idas traditionella (kan man kalla det tradition om man gjort det två ggr?) håltimmes-promenad var ganska...speciell. Men oj, så rolig! Mitt i skogen hittade vi en liten söt koja och såklart kunde vi inte bara gå förbi den. Svenskan var sen bara en enda skrattattack. Att analysera kroppsspråk kan ju vara rätt kul ibland ;) hehe.





 

you murder me, i know you will.

Det är aningens fusk att alla, seriöst alla, slutar 11.00 idag. Själv slutar man 16.00... Fredagar är drygt! Det borde vara lag på att man slutar senast 14.00 på en fredag...

Lord, I'm coming home to you

Imorrn är det fredag. Yes, yes, YES! Jag vill ha helg och inte göra någonting alls. Verkligen ingenting. Det ska bli så underbart skönt!!!!!! Men innan det är så det en riktigt dryg skoldag kvar. Men en liiiten sovmorgon gör dagen någorlunda bättre..hoppas jag.
Idag hade vi våran första musiklektion. Ja, jag kan ju meddela att det är typ 13 pers som är proffs på något, eller några, instrument och jag. Som typ spelat gitarr, bas och trummor på musiken i nian och kommer inte ihåg någonting alls..Men det är kul, verkligen askul...kanske. Och det blir ju liksom inte lättare när vi ska spela "Sweet home Alabama". Den låten bygger ju liksom på gitarr-riffet. Oj, tjena....jag har nått att bita i, hehe. Tur att jag har Mimmi och Ida vid min sida. Vi kan nog ha några rätt roliga timmar i vilorummet i källaren långt under skolan. Okej...så långt är det inte.. Typ en trappa. Men herreguu, vad jag svamlar!


Jaa, gitarristen, det är jag! 

can't sleep at night when you are on my mind

Nu har jag varit hemma i lite drygt en vecka och det känns som att jag varit hemma i...ja, alltid. När jag sprang på min chef för nån dag sen så frågade han hur jag haft det utomlands och jag började tänka efter.. jag behövde verkligen tänka efter för att fatta vad han menade. Vadå utomlands? Haha, det är läskigt hur man kan glömma saker när man kommer tillbaka till vardagen.

you have to follow through

Tisdagar är helt okej. Jaa.. om bussarna är någorlunda snälla mot en på morgonen. Inga större missöden idag, bara några små irritiationsmoment..
Iksu såg ut precis som vanligt och jag hade väl inte väntat mig något annat egentligen, haha. Ganska spännande att se hur ens kära classmates tävlar om vem som kan göra flest bicepscurl och sen går allihop omkring och först jämför blodådror och sen klagar på smärta i armen. Jag tycker dom får skylla sig själva, även om det var liite gulligt, haha..
Majsbollen är precis lika söt som förut. Ett litet piller som alla blir glada av, tro mig. Pride&prejudice soo, i hope? Och Station har precis lika goda mackor som alltid, dom är helt underbara! 
Nu är det franska som gäller. Sen ska jag ut och hurta mig med Rebecca :)



you just walk around

Ha, nu har jag också fått min en dator!  Komplicerad som bara den men jag ska bannemig lära mig den så fort som möjligt. Är lite avis på dom i min klass som redan kan använda en Mac, jag fattar ingenting alls. Men det kommer väl, hoppas jag. Frågan är nu bara hur jag ska kunna hålla den hel och fin.. Måste skaffa ett fodral imorrn, verkligen. Men innan det ska jag ha två lektioner och sen ska jag träna. Oj, så jag har saknat gymmet under den senaste månaden men nu känns det nästan jobbigt att gå dit. Men eftersom jag ska träffa Majsbollen nångång efter tre så jag har ju liiite tid på mig. Då är IKSU rätt bra.. 

Nu hade jag tänkt att gå och skrubba bort det som är kvar av min bränna. Är så himla less på mina torra ben nu, jag måste göra nått åt dom! 


this crush aint goin away

Söndagkväll betyder alltid plugg för mig. Lite smådrygt, i know. Men vad har man för val liksom? Söndagkväll är den enda tiden på helgen som man ens orkar slänga iväg ett litet ögonkast på skolböckerna. Men nu är jag klar för ikvl. Eller klar.. less iaf. 
Innebandy blev det idag också. Blev en väldigt innebandy-rik helg. Plus att jag har fått en himla träningsvärk i benen efter min springtur igår. Det märks att det var ett tag sen..måste göra nått åt det, nu! Eller inte nu.. imorrn.
Tur att man börjar dagen med spinning på friskvården. Sen ska vi äntligen få våra datorer, det tog tid men nu kommer dom. Vi slipper iaf skridskor på Draggen eftersom vi ska hämta ut datorerna då, det känns himla skönt!
Åh, nu blev jag sådär trött igen.. Ska väl börja dra mig.




"Do you catch a breath,when I look at you
Are you holding back, like the way I do
Cause I'm tryin, tryin to walk away
But I know this crush aint goin away"


feel like an aeroplane above the rain

Nu är allt verkligen som vanligt igen. Vanlig helg och allt. Innebandy på Storsjöhallen. (Agerade halvt "coach" för brorsan, hade glömt hur otroligt spännande det är att stå i båset. Helt sjukt! Och helt sjukt duktiga killar!). Tacos till middag, behöver jag nämna att jag saknat det en aaaaning? Sen, sist men absolut inte minst myskväll med brudarna hos Magdalena. Den tjejen måste ha det mysigaste rummet jag sätt. Man vill liksom inte gå ut därifrån. Och det gjorde vi ju inte på hela kvällen heller. Malin hade som vanligt med sig en supergod kladdkaka. :) Blev ändå en ganska tidig kväll eftersom mina vänner skulle upp tidigt idag, stackarna. Det var matcher, frukostar med laget och konfirmationer och hela köret. Bara jag som fick sovmorgon. En välbehövligt sådan.
Nu ska jag ta och städa undan alla sommarkläder som jag precis tog upp. Sen ska jag se reprisen av "körslaget", hörde ju talas om EMDs kupp och det vill man ju inte missa, haha................

Fotoväggarna är det sötaste jag sett. Speciellt som på Magda som bebis.
Walk-man, du är fortfarade lika söt! 

sometimes you have to wake up.

Alltså.. Ibland kan man gå och helt plötsligt inbilla sig en hemsk sak. Sen går man och verkligen försöker att inbilla sig att den inbillningen inte stämmer och precis när man liksom inbillat sig att inbillningen inte stämmer så får man reda på att inbillningen har stämt hela tiden. Det känns verkligen som ett slag i magen, eller två.
Eh.. ja, det var nog var jag ville säga idag. Fredagar är inte så otroligt härliga som alla säger..

you'll find my heart again

Idag förådde jag min gamla bildlärare och valde musik istället för bild och film på esteten. Ja, det var väl det mest spännande som hände under dagen. En dag, en enda dag och jag är redan less. Känns ju himla lovande inför terminen. Imorgon ska jag stå och debattera för Kd's försvars och miljöpolitik, kan man ha så mycke roligare på en fredag? Och ännu roligare blir det när man inte kan det man ska prata om.
Nej, nu ska jag gå och packa upp väskorna som äntligen kom från Arlanda idag. Sen sa jag plugga lite mera. Imorgon, efter min helt underbara debatt (och låånga skoldag) ska jag hitta på något kul. HG, vi kör på!


where the sun still shines


Typ den bästa platsen på jorden! Ja, en av dom bästa iaf!

Cos if one day you wake up and find that your missing me

Det är konstigt hur allt kan kännas som vanligt igen. Nu känns det som att jag varit hemma hela tiden..nästan. Jag har ju kvar allt jag skrivit i dagboken som jag fick av HG, det är tur :)
Nu börjar mitt jetleg komma ganska rejält plus att jag svimmade och slog huvudet i sängen imorse när jag skulle gå upp. Det var nog inte så himla bra så jag ska nog sova typ..nu. Eller snart. Först ska jag plugga lite (ja..jag sa ju att allt kom tillbaka fort!) och sen plocka undan lite kläder.


(Hannah, jag tycker vi drar, nu med detsamma! Bara drar iväg och struntar i allt annat)

light on when i'm gone

Vilken resa alltså, helt otroligt. Nu sitter jag och dricker mjölk (oj, så jag har saknat mjölk!) och lyssnar på musik som spelades på en tvkanal i Thailand. (Thailändare tycker tydligen om il divo och Darin rätt mycket. Plus att dom är både långt efter, 'whats left of me' var den populäraste låten där just nu, och faktiskt lite före Sverige med musiken ibland.)  Jag behöver väl inte säga att jag föredrar värmen där framför kylan här hemma.. Men det är endå rätt mysigt med snö, tror jag måste ut på en liten promenad snart. Även om sand är tusen gånger bättre än snö..Nu börjar jag längta tillbaka ganska så mycket. Koh Pangan är det bästa stället på jorden och dit ska jag tillbaka, snart! Peking var inte heller så dåligt, även om det var himla kallt där. Ungefär samma temperatur som här hemma men ingen snö. Dock jobbigt när man inte kan kinesiska, allt står verkligen på kinesiska och det är inte många som kan engelska där.. Men vi klarade oss ju fint ändå. På några få dagar hann vi med allt vi skulle till exempel Kinesiska muren, OS-arenorna, Förbjudna staden och att shoppa fejkkläder, haha-
Ska ta och leta reda på kameran snart, vill titta på alla bilder. Plus att det vore himla kul att få hem bagaget från Arlanda idag.. Jag behöver min necessär! (Planet från Peking var försenat så vi fick ha löpträning genom Arlanda om vi skulle hinna med planet till Umeå. Dock hann inte väskorna med, undra vart dom är nu?)



Amerikanska idoldeltagare var också poppis i Thailand.

RSS 2.0