we are everything we need

Var ledig idag så jag och Madeleine gjorde en heldagsutflykt. Vi hann med en hel del må jag säga!
- Strosade runt och shoppade lite i Winter Park.
- Gick längs Church Street, downtown, och åt den godaste burgare jag någonsin smakat!
- Shoppade ännu mer (lite för mycket) på Prime Outlet.
- Promenerade runt på Downtown Disney.
- Glasskreation till middag...
- Såg en grym film på bio, 21 Jump Street, aldrig skrattat så mycket i en biosalong.
- Avslutade med mera glass hemma hos några kompisar till Madde.
En väldigt väl utnyttjad ledig dag, nu ser jag fram emot att gosa med fina barn imorgonbitti. Men först - SÄNGEN!
21 Jump Street. Om den går i Svergie - watch it!

you light up my world

När vi kom hem till Orlando igår låg det ett brev på köksön till mig. Trodde det blivit något fel tills jag såg att det var mormors handstil. Åh,så kul det var! I kuvertet låg en liten skyddsängel som jag nu har kring halsen.

you stand alone

Fick en dryg halvtimme vid poolen imorse och lyckades med ett av resans mission, att läsa ut en bok. Nu ska jag snabbt gosa ner mig i sängen, känner att jag snart somnar sovandes.. Imorgon reser vi hem till Orlando och jag är så galet nervös, vill inte fastna i tullen igen.

When you worry you make it double

Tränade på gymmet sent igårkväll, var grymt härligt att springa sig helt slut och sen ta död på ben och rumpa. När jag sen promenerade hem såg jag mitt livs första stjärnfall och tänkte på hur himla mycket jag tycker om att springa och hur skönt det är att vara skadefri...
...tills hela knät svällde upp idag. Blev undersökt av Henriks physio och har tydligen en skada på menisken, lucky me. Ingen mer löpning, knappt promenader. Ska hålla mig till mitt hatobjekt, spinningcykeln. Och inga fler utfall, benböj eller benövningar över huvud taget. Ser inte riktigt fram emot mitt gymbesök ikväll.

We could build a rocket, fly to the moon

För det var ingen vanlig dá, nej för det var Sammes födelsedá, HURRAHURRAHURRA! Lillplutten som gick och blev stor, stark och (nästan, lite halvt iaf) vuxen bara sådär. Känns bra att jag är på andra sidan jorden nu när han får börja övningsköra...hehe. 16 år blev han igår och världens bästa brorsa, det är han faktiskt varenda dag!

we belong togehter

Den 27 maj spenderar jag kvällen med några härliga brudar och denna snubbe..Finally Gavin, amazing!

just can't let you slip away

MALLANBRALLAN!
Titta vad jag går omkring i mest helatiden nu. Erkänn, du är lite stolt över mina flät-kunskaper nuförtiden. Pusspuss

i will make you stay

Var ledig idag så passade på att utforska ön (New Providence) tillsammans med Aneta och hennes kompis Fallon. Vi åkte guppig taxi till downtown, gick på marknad, åt snäcka, drack drinkar och åkte guppig taxi hem. Sen kände jag och Aneta för en liten tur med golfbilen så vi åkte till marinan på områden, till stranden och avslutade vid en av poolerna. Ska duscha nu och fräscha till mig innan jag möter tjejerna för middag.

that you only meant well

Jag har blivit lite utan en frukostmänniska den senaste månaden. Här är favvon: havregrynsgröt med äppelbitar och jordgubbar, en macka och någon juice. Längtar efter den kombon på mornarna! Och nu hinner jag till och med läsa några sidor medan jag äter.

no more so far

Världens absolut bästa klädesplagg just nu!
Mysklänning från Forever21.

im glad you came

Världens bästa syster fyllde 14 år igår (svensk tid) / idag (min tid). Galet! En fjortis till syster. Min lilla sötnos. Fjorton. Jag har svårt att ta in det. Pratade med henne på skype tidigare idag och började gråta. Hon är så fin. Det var nog första gången jag verkligen, verkligen saknade Fiskestigen hittills.

my universe will never be the same

Okej, jag erkänner. När jag är by myself är jag kass på att ta med kameran. Ska bättra mig...Men här är det extra svårt när man går omkring i bikini eller sommarklänningar helatiden och aldrig har någon väska med sig. Är man dock lika dålig som jag på att ta bilder så får man göra det bästa av situationen.. (läs: använda google som källa.) Så här har jag iallafall tänkt att min morgondag ska se ut, kommer med 99% säkerhet att ändras under dagens gång. Utvärdering kommer!
Ta en sväng förbi gymmet. Blir mitt första gymbesök på tre veckor ungefär..
Kanske gå förbi vuxenpoolen på vägen från gymmet...
...och avsluta min work-out med en liten strandpromenad.
Sen kommer jag nog spendera resten av dagen i barnpoolen...
...eller familjepoolen. Och självklart blir det med all säkerhet några dopp i poolen på gården också.

somliga ljus brinner aldrig ut

Efter en två-timmars skypedejt med världens bästa Magdalena så känns livet alltid lite lättare än innan. 

when you get worried I'll be your soldier.

Det är ett intensivt liv jag lever just nu. Kom hem från Miami för ett dygn sen och nu står redan nya väskor färdigpackade vid dörren för semestertrippen till Bahamas imorgon. Då blir det liter mera sånthär, dock utan fina Madeleine. Men vi smider grymma planer för en dag i slutet av maj. Kommer somna med ett leende på läpparna!

i've had the time of my life

Våran sista dag i Miami blev ganska fullspäckad. Vi hade turen att pricka in Miami Gay Pride Festival så vi tog en morgonprommis för att titta på paraden. Frukost åt vi påvägen i form av subway-macka. När vi sedan skulle tillbaka till hotellet gick vi längs stranden och hade lite fotosessions. Efter utcheckning försökte vi, i kaoset av prideparaden, ta oss från Miami Beach till Key Biscayne. Och vet ni? Vi lyckades, såklart, Madde kan detdär med att köra på sexfiliga vägar och lyssna på GPS-tanten – samtidigt, Finally fick vi hoppa i det turkosa vattnet och bättra på brännan (vissa mer än andra..). efter någon powernap i solen kände vi att vi inte riktigt var klara med våran, hittills nästan obefintliga, shopping. Ett stopp på det femte största shoppingmallet i USA blev därför mer än rätt. Och såklart köpte vi med oss frozen yogurt när vi sedan satte oss i bilen igen för att köra de fyra timmarna hem till Orlando. Att vi sen hade grymma radiokanaler i bilen och allsång som rådde halva vägen hem var bara ett plus i kanten på en fantastisk weekend!

i just met you and this is crazy

Vi har det bra i Miami, detta har vi sysslat med idag.
Varit lite på stranden och lite vid poolen.
Promenerat väldigt mycket. Nästan två mil har vi kommit fram till.
Glasspaus, såklart.
Hamnade tillslut nere i marinan...
..där vi åt på Texas De Brazil. SÅ mumsigt!
När vi hade ungefär tio min kvar att promenera till hotellet.
Sofia: Åh, vet du vad vi har kvar nu innan vi får ta av skorna och kasta oss på sängarna?
Madeleine: JA! Våran gratisdrink i baren.
Sofia: Tänkte mer på de 125 trappstegen..men visst, vi stannar i baren innan och drar ut på plågan.
Mätta, glada, trötta och med blåsor på fötterna efter allt promenerande ligger i vi nu i sängarna och smaskar i oss massa M&M's. Livet är allt bra härligt.

You said that you could let it go

Eftersom det var fredag den 13e igår så gick allting inte riktigt våran väg..men tillslut var alla papper påskrivna och vi incheckade på hotellet. Resterande timmat av kvällen spenderades med middag på en mysig italiensk restaurang och promenad längs strandpromenaden.

at the last moment when you're supposed to charge

Medan jag sitter och väntar på min resekompis och vårat färdmedel så inträffar någonting speciellt, min kära Oskar blir nerpetad från förstaplatsen på mest spelade-listan av en annan man vid namn Gavin.

one night to be confused

Har långledigt i helgen. Från fredageftermiddag till söndagkväll. Då passar jag och Madeleine på att ta en roadtrip till detta härliga ställe: Miami Beach!

my speakers go boom-boom

Hade en ledig kväll idag och den spenderade jag och Malin på en outlet. Kände att jag ofta kör på samma outfit (beiga shorts, svart linne och randig kofta...tror ni har sett den förut) därför var ett besök där nödvändigt. Shopping, middag, kaffe, prat och härlig biltur fram och tillbaka. Nercabbat under stjärnorna, galet vad jag gillar det. Och bra musik på radion dessutom. Passade även på att tanka, här är ett bevis till mina kära föräldrar, jag kan faktiskt!

note to self

Bra. Tack. Finally. Då vet jag!

i keep hittin' repeat

Har dragit på mig min andra förkylning på mindre än en månad. Inte okej! Därför blev det en kvällspromenad istället för springtur. Men det dög rätt bra det också.

carry you home tonight

Skönt att vara hemma i Orlando igen. Ja, här känns det faktiskt som hemma nu. Även om hemma-hemma fortfarande är Holmsund med min finfina familj. Har saknat min stora säng därför säger jag fort godnatt nu och kastar mig ner bland kuddarna!


call me maybe

Eftersom påsken är här kände jag och Madeleine att vi såklart skulle ordna en easter egg hunt för våra fina barn. Sagt och gjort! Vi kände till och med att den var lyckad eftersom de små barnen sprang omkring och letade små ägg i buskarna med stora leenden på läpparna. Highfive till oss! Vi har för övrigt grymma planer för nästa helg. Och det är även denna donna som fått mig såld på frozen yogurt... Vet inte om jag ska tacka henne eller inte.

head among the clouds

Vaknade, drog på mig promenadkläder och gick tio meter utanför dörren innan jag kände hur otroligt kallt det var! Från +25 i skuggan till +12 och duggregn över en natt. Promenaden blev snabbt en springtur för att inte frysa ihjäl. Snacka om att en varm dusch, långbyxor, kofta, sockar och varm havregrynsgröt var efterlängtat när jag kom in igen!

we're gonna make it, make it right

Av någon konstig anledning sov jag jättedåligt inatt. Har därför en hel del timmars sömn att ta igen och det tänker jag göra nu. Har varit en lång dag som avslutades med tårtätande och prinsessboksläsning. Sleep tight!

A side you would never thought you would see

Idag spelades en uppvisningstävling där barnen eller släktingar till spelarna ofta agerar caddies. Kalle tycket det var fantastiskt kul medan Lisa tyckte det var roligare att titta på ett tag och sen äta glass med Fia i klubbhuset (tur för mig, eftersom jag också fick glass då!). Väldigt fina var dom allt i sina caddiekläder.


we set the world on fire

Kände mig lagom amerikansk när jag skulle söva Kalleman idag. Barnvagnen i ena handen och lunchen (en pizzabit, såklart) i andra handen. Ungefär som att träna och äta snabbmat samtidigt. Bilarna som körde förbi mig såg iallafall roade ut. Pricken över i:t hade dock varit om jag gick med en bigmac eller nått. Får ta det nästa gång...eller inte.
Annars då?
Jo, var en sväng på golfbanan när i Augusta och gick i souvenirshoppar innan vi drack lemonad på på en gräsmatta utanför klubbhuset som tydligen är "gräddan av gräddan i golfvärlden" enligt Emma. Hon bestämde sig för att dokumentera ögonblicket och Kalle ville gärna dricka lite för mycket lemonad just precis då.

det kostar dig mer än pengar

Okej, nu befinner jag mig inte i Orlando längre. Igår tog jag, Emma och barnen flyget upp till Augusta där Masters spelas i helgen. Henrik joinade oss lite senare. Vad jag har förstått så är denna tävling en av de allra största så det är lite synd att jag inte riktigt förstår vad jag får vara med om just nu. Men det fina är att man lär sig hela tiden. Första lärde jag mig allt om blöjor, välling, golfbilar och barnmat skulle jag tro. Sen gnuggade jag en hel del på bilkörningen. Denna vecka ska jag försöka förstå vad som är så speciellt med Masterstuneringen (förutom väldigt strikta regler, fantastiskt vacker golfbana och bara de allra bästa spelarna i världen). Åt förövring hummer för första gången ikväll på en sponsormiddag. Om det nu var så intressant vet jag inte men gott vad det absolut!


got to love you

Dethär har vi sysslat med i eftermiddag. Manikyrstudio i garaget. Även jag fick färgglada naglar!

RSS 2.0