long gone before daylight

Har knappt hunnit packa upp väskan från STHLM tills det nu är dags att packa inför en dryg vecka i Tyskland. Jag och packning...låt oss säga att vi inte direkt älskar varandra. Plus att jag fick veta idag att min onda rygg beror på en sne kota. Känner på mig att bussresan blir lång....Hoppas bara att packningskriget och rygglidandet är värd resan, men det tror jag faktiskt!
Jag och Magsan använde kameran endast en kväll i huvudstaden men det var en bra kväll. Typ världens mysigaste. Promenad till Söder, middagsstället med helt klart grym musik, promenad genom Gamla Stan på vägen hem. Vi gick en hel del, det kan jag lova.

no matter what we might face!

Kändes sjukt ensamt att vakna i morse. Förstod som inte riktigt varför, igårkväll hade jag finaste vännerna här hela kvällen så jag borde som inte känna mig ensam. Sen kom jag på det. Min kära bror fyller ju år idag! 15 år och jag får inte vara med i fjällen och fira honom. Nästan så att jag fäller en liten tår. Han har iaf fått fin sång i telefonen, det är väl ungefär så mycket jag kan bidra med idag.

No I don't think she has a clue

Jag invigde precis mina nya springskor. Helt ok, men det känns att de är nya. Kommer nog ta ett tag att springa in dem. Har haft sällskap av Frida hela dagen så pluggandet har inte blivit av. Får jobba på lite nu innan jag ska fixa middag.
Juste, jag hade det toppendunderbra i STHLM. Dyker upp lite bilder sen.

you fill my heart, you keep me breathing

Jag har världens bästa syster och just idag fyller hon tonårig så jag har myst med henne hela dagen. Förutom när jag tog en lång springtur, då myste jag med min iPod istället. Har även myst lite med mitt pa100 så nu, hör och häpna, ligger jag före mitt pluggschema för påsklovet! Nu ska jag ta mig en mys-cykeltur och sen myspacka litegrann så att jag är redo för en mysresa med Magsan till STHLM imorgon. Det går bra för mig nu.

you arrested my mind

Jag förtjänar så mycket bättre. Punkt. No more.


Men tack mina vänner för en fin kväll, jag har tur som har er!



hold you closer than before

Städa rummet är faktiskt INTE så kul. Men det blir skönt att sova i rena sängkläder i natt. Något positivt iaf!
NU: städa klart och få någonting i magen. Sen bär det av till jobbet, girlsnight ikväll. Känns faktiskt helt ok att jobba en kväll som denna.

look at that smile and im all yours

Då: Skola, gjorde bort sista uppgiften/redovisningen innan lovet. Somnade på historian, då tyckte min lärare att jag skulle gå hem och sova istället. Men jag gick inte hem, jag och Majsan sov ett tag på Iksu-taket innan jag körde en timmes pump.
Nu: PLUGG! Känns som att det är det enda jag gör nuförtiden. Om jag inte pluggar jobbar eller tränar jag. Helt ärligt, det är nog mitt liv just nu.
Sen: Har bestämt att jag ska hinna med en promenad innan solen går ner. Så det är bara att speeda upp pluggandet nu känner jag. En dag kvar till lov, SKÖNT! Jag får ett extra långt lov eftersom jag åker till Tyskland. Minst 17 dagar ledigt, JA TACK!

You'll be my vacation away from this place

Är precis hemkommen från en helt galet skön springtur. Sprang kilometer efter kilometer utan att bli trött. Tillslut svängde jag hem när jag inte hade några fler gator kvar att springa på. Älskar det! Och ännu bättre blev det när det småduggade och var helt öde på gatorna. Åh, är typ helt lyrisk...haha. Och ännuännuÄNNU bättre blev det när jag kom hem och hittade min Daim-låda. Den kommer vara slut ikväll. Så underbart!

save ourselves

Åkte med mamma och pappa imorse, tänkte jag skulle hinna plugga lite islam innan första lektionen. Det går inte så bra, tyvärr.

belief makes things true

Detta album har hjälpt mig genom helgen. Fantastiskt, otroligt och underbart.

as one we are everything

Jag har en liten "motivationsbild" på min dator som jag printade från Schoolsoft nångång innan sportlovet. Vill att det alltid ska se ut såhär på min resultatsida. Dock har det varit himla svårt..Finns så mycket annat man kan lägga tid på stället för att plugga. Men nu, när det bara är cirkus 66 dagar kvar borde jag ta tag i dethär igen. Ser dock tungt ut med tanke på att detta skulle bli en plugghelg och jag har knappt öppnat dokumenten. Ska leka flygtaxi nu, men sen, då blir det islam och engelska x2 resten av kvällen!

me and the moon to shine

Städade ur lägenheten imorse. Kommer sakna allting med den nästan lite för mycket för att det ska vara hälsosamt tror jag. Var som sorgligt att se ett tomt badrumsskåp, tom garderob, inga frysta hallon i frysen och allt detdär. Känner att jag måste fixa mig ett till jobb så att jag kan bo själv igen. Jag älskar min familj, de är bäst i världen, och några månader ska vi nog klara av tillsammans utan problem...Men när jag har kommit på vad jag ska göra till hösten så tänker jag säga hejdå till mitt fina rum på Fiskestigen.

friday, im inlove

Nu ska vi ha en toppenbra fredagkväll!

dont worry, i'll be fine

Det var ingen pannkaka på Kulinarium idag så jag och Agnes hade pannkaksparty till middag istället. Den behövdes efter denna dag, det kan jag lova. Sen skrev vi ihop en sjukt bra engelskaredovisning. Förena nytta med nöje, det är en himla bra grej alltså. Blev så otroligt sugen på att resa till Nya Zeeland efter att ha skrivit om det hela kvällen. Otroligt fint, dit ska jag innan jag dör! Nu är jag inne på min andra pannkaksomgång för kvällen!

losing you but i'm not losing ground

Jag dog på bodypumpen ikväll. Älskar det.
Vill ha sommar. Älskar det också.

Wishing wells were made to echo a dime

Jag tycker om att få fika-besök på kvällskvisten. Igår hade jag Mimsan här och idag hade jag den stora äran att ha Ellen på andra sidan soffbordet. Tyvärr har jag nog överkonsumerat kaffe idag, känner mig inte det minsta trött även om jag logiskt sätt borde sova som en stock i detta nu. Överkonsumtionen av kaffe har dock lett till stora framsteg med min engelskauppsats, känns otroligt skönt!

hold it against me

Googlade runt och hittade detta:
"Jag är för dödstraff. De som har begått fruktansvärda brott måste få ett passande straff. Så de lär sig till nästa gång" - Britney Spears

Vet inte varför men jag tyckte det var ett himla roligt citat. Älskar när våra übersmarta kändisar känner för att uttala sig riktigt korkat.

make that changes

Jag har insett en grej. Jag måste speeda upp min pluggning ganska många varv, speciellt engelskaprojektet. Därför har jag nu garderat mig med en stor kopp kaffe och startat google-translate (min bästa vän). Nu ska det skrivas om självkänsla och självförtroende!


big girls don't cry

Titta vad jag hämtade ut idag:

When I'm feeling sad and grey can you make it stop

Tyckte namnet på min "middag" var ganska roligt. Innehållsförteckningen likaså.

En tredjedel av mig går hem, en är krossad, en är din

Tydligen så var Från och med du den 33:e mest spelade låten på Rixfm förra året. Jag kan garantera att den var den absolut mest spelade låten på min iPod förra året iaf. Och på spotify..och på iTunes.. Den får mig att må bra, så enkelt är det.

im taking you down

Idag är ingen bra dag. Punkt. Dock var det två små tjejer, kanske 4 och 3 år, som gjorde min dag när jag satt i receptionen. Skulle sätta band på dem när den enda tittar storögd på mig och säger "vet du? du är fin!" och sen säger hennes lillasyster "jag tycker också att du är fin, jättefin". Då blev jag glad. Söta flickor! Sen gick jag på lunch och satt och storbölade till Extreme Homemakeover.

bad desicions thats alright

Vad gör man när pluggfikat har tagit slut? Förslag ett: hämta mer. Förslag två: googlar sigsjälv eftersom man är så himla uttråkad. I mitt fall blev det en kombination av båda förslagen...hehe. Vetenskapsterrorn tar kol på mig.

RSS 2.0