Are you somewhere feeling lonely or is someone loving you?

Jag ryser!

 



jag läser, majan hejar på!

Maja är överlyklig, jag har läst ut hennes favoritbok! Eftersom den är över tvåhundra år gammal så fattade jag nog bara hälften (konstigt att språket kan förändras så mycke!) men den var bra, speciellt de sistahundra sidorna! Nu taggar Majan att få visa mig filmen imorrn, hon säger att den äger. Vågar jag lita på henne? haha, ja, det gör jag nog! :)





Nu ska jag vara duktigt och ta en runda runt Lövöudden eller Åsen, har inte bestämt än...(Måste ligga före Frida i träningen, haha)


dressed for succes

Nu märks det att  hösten snart är här. Det är typ mörkt ute nu. Jag är van vid att det aldrig och då menar jag aldrig är mörkt ute! Lika ljust  mitt på dagen som mitt i natten, nästan. Det är jobbigt att vara mörkrädd på hösten!

Hade iaf en toppenkväll ikvl! Äntligen fick jag glänsa med mina matlagnings-skills för Malin och Majan, liksom leva upp till mitt betyg. Jag tror jag lyckades ganka bra iaf. Sjukt mysig middag iaf i toppenväder. Det är underbart med sol och värme, i love it!!! Sen kom Rebecca och åt kladdis med oss. Det var också kul! :)



Jag har börjat bli kvinnlig av mig! Mot all förmodan så har jag börjat använda mina klänningar som annars bara legat i garderoben. Jag har till och med köpt grymt färgglada kläder på sistone. Malin trodde knappt sina ögon och HG lär inte tro mig förän hon ser det. (Dock hade jag svart på mig ikvl.. men klänning som klänning, right? ;)

i miss you!

Träffade Hanna på Konsum idag. Det var nästan en månad sen vi sågs sist, helt sjukt! Och det är nästan lika längesen jag träffade HG-- ÅH, jag blir galen! På sommaren ska man ju umgås med sina kompisar hur mycke som helst med det blir ju lite svårt om alla (inklusive jagsjälv) är borta hela tiden. Det går aldrig att pricka in en dag då alla är hemma!


Tur att vi fick Skellefteå iaf!



 


Hey babes, you're great!

baby till your heart belongs to me






Goooosh, i love it. Vet knappt hur jag hade klarat mig utan den..


" Come on baby, it's alright
rain or shine, day or night
there's nothing in the way now,
don't you see?"

otaggad

Det är sjukt drygt att vakna och vara sur. Jag vet liksom inte varför jag har varit på sånt dåligt humör idag, konstigt! Massa småsaker har gått emot mig hela dagen men droppen var verkligen när min iPod fick spratt när jag skulle springa. Då blev jag så sur att jag dumpde den i en solstol och drog iväg utan någonting i öronen. Det var första gången någonsin som jag är ute och springer själv utan musik. Konstigt nog gick det bra, jättebra. När jag sen kom hem så fick jag igång iPoden, tur i oturen.

Nu sitter jag hos mina kusiner och är helt slut! Sol, bad, båt, löpning och sånt hela dagen lång.


Träffade Majan och Evelina påväg hem från farmor. Evelina har jag inte träffat sen avslutningen så det var kul att se henne igen!!!!
   ------Det blåste....


I've been biting my tongue for far too long!

Det finns så mycket som man vill säga till folk med som man inte vågar!
Men en dag, så ska dom få veta, en dag.....speciellt hon, dom och han!


sallad är toppen!

YEY, en heeeeeeeeel dag på stranden. Några timmar för mycket enligt mig men Jossan vägrade att gå hem. Sen kom ju Magdalena ner och stod på hennes sida. Jag hade inte så mycke att säga till om då kan jag säga.. Jag och Jossan har varit riktiga strandfreaks idag. Vi hade till och med tagit med oss solkräm och gjort en sallad, duktigt!
Ljumviken är inte allt så pjåkig. Långgrunt, ja. Men det är ganska sköt, vattnet blir ju så varmt då :)

Anyway, super att träffa dom igen. Minns knappt när det var sist. Garanterat över två veckor sen!




psssssssst, finns fortfarande mycke godis kvar, kom och ta!!

you're worth fighting for!

Igår dumpade jag mobilen hemma hela dagen, är lite stolt faktiskt. (men utan gratis sms är det inte lika kul...)
Transporten till mormor gick bättre än väntat, jag sprang och syrran cyklade. Tog det lite för lugnt i början så jag fick spruta de sista tvåhundra metrarna, en rejäl spurt!
Väl framme blev det sol, bad, mat, och presenter (hade mitt lilla släktkalas där).


En av presenterna: godis i en skål.


Imorse tänkte jag gå upp tidigt men när jag vaknade och klockan var typ halv tio så orkade jag verkligen inte ens röra mig. Stackars Malin som går upp kl 5 och börjar slita på jobbet en timme senare, jag tycker att hon gör det himla bra alltså! Jag tyckte det var jobbigt att gå upp 8.20.........

is this worth fighting for?


Första gången någonsin, nästan, som jag och Majan gillar samma låt. Helt otroligt!

"I'll never forget you
This is my only choice
You'll never forgive me
I'd die and wait for you"






y.m.c.a, majan får panik, y.m.c.a, SKRIIIIIK!

Det var värt att gå upp tidigt idag, Majan är great!
Det enda som är mindre bra är väl att man alltid shoppar loss när hon är med. Jag har nästan lite ont i armarna av allt bärande, NOT GOOOD!
Vi lyckas alltid laga så sjukt god mat, verkligen. Spagetti och köttfärssås kan man göra många olika varianter av, haha. Det är också kul att dansa när man sitter och äter. Det är vi toppenbra på. Dock hoppade vi över flaskorna idag.. Men dom är med nästa gång! :)


Maja tänker införa månggifte nu. Alltså att hon ska kunna gifta sig med alla sina rockstjärnor. Jag tycker att det är en bra plan! Hon har även planerat mitt liv. Om det ändå kunde slå in..... Majan, YOU GO GIRL!

  

sallad är toppen!

JAG SPRANG! Och det var varmt och jobbigt men jag kom runt, känn på den du!
Och har man tränat ska man äta. (Speciellt om man bara ätit typ en tallrik yoghurt på hela dagen...)

Här är lunch/fika och middag:

Behöver jag säga att jag var ganska mätt? Även om jag inte åt upp allt, haha.

second thougths

Jag älskar min säng! När man kommer hem halv fyra mitt i natten och har inte sovit ett piss eftersom man är en så SJUKT UNDERBART SNÄLL storasyster som verkligen offrar sig och sitter i mitten nästan hela vägen från Uppsala så finna det ingenting bättre än att kasta av sig kläderna och stupa i säng.

Jag borde ju vara rätt utvilad idag eftersom jag gjort nada i typ två veckor men oj, vad trött jag känner mig. Vakna sent, ligga i solen och lyssna på Måns Zelmerlöw som pratar om hur han satt en hel sommar och skrev en receptbok till sin mamma och nu fastnade jag här. Lite nytta hade jag tänkt göra, en springtur är ju adrig fel. Jag har faktiskt saknar Lövöudden nu när jag har varit borta, ganska sjukt.... Men eftersom det är grymt varmt ute idag så får jag se om det blir något av den turen.

Jag taggar mitt och Fridas nya liv, KOM HEM!!!


I WILL BE HOME SOON, I PROMISE!

Hej!
Jag lever, tänkte mest bara säga det. Just nu sitter jag hos min moster i LKPG (Linköping) med pappas lilla dator i knät. Efter typ tio dagar utan internet och datorer är behovet aningen större än vanligt. Det jobbiga då är ju att man inte har en aning om vad man ska kolla. Innan har man tusen saker man vill kika på men när man väl är uppkopplad och så står allt bara  still, skitkul.
Gullholmen var som det alltid varit, lugnt. Man gör inte ett piss på dagarna, ingenting. Läser, äter och sover. Springer en runda då och då. Tar en promenix till affären. Ja, så har jag spenderat de senaste dagarna. Förutom en eller två dagar som gick åt till shopping i GBG, jag är en riktig hejare på att bränna pengar!
När man bara sitter ner nästan utan kontakt med omvärlden (tackar herren i himlen för mobilen!!!!) så är det mycket som man hinner irritera sig på. Både när det gäller saker som händer i lilla Holmsund eller saker som man inte kan göra något åt. Saker man helt enkelt blir irriterad på.

Här kommer min lilla lista, dramatiskt nerkortad..
• Varför försvinner brännan så sjukt fort? Det är ju onödigt att den är borta på några få dagar..
• Varför hjälper inte ens Idomin mot solbrända läppar? Är inte det typ mirakelkuren? Det trodde jag..
• Varför är bilsäten så osköna? Rumpestussen värker ju efter bara fem mil!
• Varför får Majan en kram? Jag behövde den så grymt mycke mera.............grymt mycke.iiii
• Varför ser man trött ut utan smink? jag har gått i över en vecka och sett ut som en halvsovande galning med knut mitt på skallen, kul!
•Varför ska iPodhörlurarna gå sönder när man är i Ö-vik och har minst 13 timmar kvar i bilen med underbart härliga småsyskon? Det kommer jag alltid att undra över...
• Varför är det tusen gånger roligare att hoppa studsmatta när man är borta och ingen ser? Okej, det har jag ju egentligen svaret på men..
• Varför saknar jag jordgubbar? Drygt en vecka utan en sån röd sak att tugga på, abstinensen kommer snart..
• Varför ska alla mina söta vänner fly från Holmsund när jag kommer hem? Är det just bad luck eller är jag så hemsk?
• Varför ska just jag få konstant huvudvärk på semestern? Jag ska stressa ner, jag vet.
• Varför pallar jag inte att fylla år? 15 som 16, vem bryr sig egentligen? Känner ju liksom ingen stor skillnad..
OSV, OSV, OSV, OSV, OSV, OSV, OSV......


  
  
 Garanterat godaste glassen! (hallonsorbet med grädde, mums!!!)
 Plutt-Alicia!!

Imorrn: Ikea och Norrtälje
Onsdag: Norrtälje och kossor
Torsdag: Våldgästa folk och sen bila hem till min älskade säng (den är sankad!!!!!!!!)

"Nu ska jag gå och sova"


see you later!

Okej, nu är min väska nästan färdigpackad. Det jag har glömt nu får stanna hemma, that's it!
Snart ska jag hoppa på cykeln och ta den snabbaste vägen (det regnar, vilken överraskning..) ner till konsum och apoteket och inhandla det sista som behövs.
Nu kom min kära broder in och vill ha hjälp med en massa saker. Och självklart hjälper jag honom. Ibland är jag en snäll syster, faktiskt!


(Kommer inte kunna uppdatera på ett bra tag men ha det bra så hörs och ses vi snart igen, puss)

think back and talk to me

Nu var det klart. Känns både bra och dåligt. Hann skälla ut vissa personer idag (tro mig, dom förtjänade det!!) hann göra bort mig ordentligt men nu tror jag allt är frid och fröjd, haha. Hoppas det iaf för jag tänker nämligen inte bry mig om det mera, så det så! Nu åker min röda, fina tröja i tvätten och sen långt in i garderoben. 

Kom precis på att jag inte ätit middag, kanske är på tiden nu? 


"vinmousserande oliver"


slutet är nära

Just i detta ögonblick är mitt rum helt fritt från damm! Sjukt härligt, haha. Jag har alltså tillbringat morgonen tillsammans med dammsugaren och trasan. Städa är nog det värsta jag vet, efter att packa. Ironiskt nog så är packa precis vad jag ska börja med nu. Jag har ca. en timme på mig innan jag måste göra min iordning för sista arbetspasset för denna sommaren. Jag kommer sakna det, faktiskt. Ganka mycket också. Det har liksom alltid funnits något att göra. Även om jag inte jobbat själv så är det ju alltid nån som har stått där (Majsan eller Frida) så det har liksom bara varit att åka ner dit om man haft tråkigt hemma.
Maja och Frida är nog anledningen till att jag kommer sakna tidiga, regniga mornar och kalla, tråkiga kvällar men mögliga gubbar. Dom är bäst och har varkligen gjort första delen av sommaren mycket bättre än vad jag hade trott!

 Jag kan avslöja att jag hade långkalsonger och tre tjocktröjor + jacka på mig igår, det var henskt kallt!

Jusste, packa vat det ju som jag skulle göra, BLÄ! Aja, puss

Sunshine in the rain

Wow, vilken kick man får när man vankar 07.41 och regnet smattrar, nästan dånar, mot förstret och man inser att om mindre än 90 minuter ska man befinna sig utomhus i pissvädret i minst sex timmar. Nej, det är inte så himla kul. Vad gör man då? Jo, man ligger och drar sig i sängen i 40 min. Sen får man råstressa med frukost och resten och tigga skjuts av mamsen. Dock var det mamma som erbjöd sig eftersom det regnade så, tack mamma!

Förövrigt var det min sämsta dag på jobbet, säljmässigt. Lite småironiskt så blir det  världens rush precis då jag lämnat över kassan till Majsan, yes! Det är kul att jobba med Maja, vi är så sjukt dumma båda två. Konstiga är nog ordet. Maja, you know what i meen! ;) Dock funkar inte bilderna som Maja la ut. Dom är skitsnygga och kommer troligen ut imorrn.


Titta så snygg min Maja är! She's my sunshine in the rain :)



Jag hade så himla full hjärna ikvl så jag var tvungen att springa, bara springa nånstans. Ett varv runt Lövöudden fick det bli med jag hade nog både kunnat springa och behövt minst ett varv till, kanske till och med tre. och efter en springtur så måste man ju duscka och det är precis vad jag tänker göra nu, sov gott!

himlen är inget hav

Ännu en dag på jobbet har passerat. Nu har jag bara tre pass kvar, yes! :) eller.. det kommer kännas lite småtomt också, såklart. Det är ju ganska mysigt att stå och prata med gubbar som berättar om deras år i fredakåren och sånt. egentligen bryr jag mig inte men det är ganska kul at prata med någon.
Idag har jag haft så sjukt tur. Jag har insett hur toppenbra mina kompisar är. Det var inte många minuter som jag behövde stå själv idag. Till och med min lilla söta syster kom förbi och tyckte att det var så kul att hon stannade i flera timmar, haha. Frida stannade kvar ett tag (som vanligt) och avlöstes av Josefin som for hem och värmde sig när min syster kom. Sen stor jag ensam ett tag till Magdalena hade vägarna förbi. Hon ville äta svenska jordgubbar en sista gång innan hon drar iväg till Prag på innebandy cup. Sist och minst (till storkelen iaf) kom  HG och hjälpa mig att stänga. Allting blir alltid så ordentligt gjort när hon är det, det är bra. Hon ska också till Prag.
Typ alla mina tjejer ska till Prag nu! Jag kommer att sakna dom ju! Plus att jag hinner åka iväg innan dom kommer hem, det var ju himla surt. Men jag önskar dom verkligen lycka till :)


holiday

Den obligatoriska och årligen återkommande bilsemestern börjar närma sig.
Årets mål blir Gullholmen, GBG, LKPG och Gribby. Detta är dock bara grundplanen, om jag känner min familj rätt så kommer det att ändras hit och dit enda tills vi är hemma. Anyway, två veckor tar våran lilla tripp och bilen avgår troligast fredageftermiddag. Det betyder att jag firar my sweet 16´ på kära Gullis, det blir bra!

(Vilket språk jag precis använde!! Så blir det om man bara umgåtts med människor över 40 en hel dag, det är ganska mysigt faktiskt)


I’m gonna run to you

En sak som är nästa lika jobbig som att höra väckarklockan eller alarmet på morgonen är att vakna och inse att man sovit bort halva dagen. Då får jag panik och kommer helt plötsligt på tusen saker som jag borde göra. Typ, tvätta fönstret, ta bort alla kläder från golvet, springa, duscha, hälsa på farmor och farfar, ta en sväng förbi konsum mm. Listan kan göras lång..  Så nu ska jag ta tag i min dag! Jag har redan avverkat ca. två punkter på listan (tvätta fönstret och springa) så jag har ju lite kvar.. ciao!

You don't know how lovely you are

Snacka om att jag blev förvånad när Ellen (min första vän i hela världshistorien) ringde och sa att hon var i lilla fjutt-Holmsund igårkväll. Självklart ville jag att hon skulle komma förbi ett tag dels eftersom jag var ensam hemma och dels för att det var länge sen vi sågs. Det ledde till att jag fick alldeles för lite sömn och att de nio timmarna på jobbet var ganska så plågsamma stuntals. Men det var det värt! Dock var jag nog lite småtråkig med Malin som fick laga till våran goda middag nästan helt utan min hjälp. Men hon klarade sig, det blev faktiskt gott. Annars har kvällen mest spenderats framför tvn med knasiga chips och konstig cola. Vi hade himla kul där ett tag. Undra om det berodde på det vi åt eller om det helt enkelt bara var tröttheten som slog in? Jag gissar på en blandning, haha.

Imorgon ska jag sova, och då menar jag verkligen sova ut! Det kommer nog sluta med att jag sover typ högst nio timmar men det är så skönt att slippa alarmet på mobilen. Jag blir galen varenda gång jag hör den äckliga melodin!

 Hade jag haft en sånhär så hade den åkt i golvet ett antal gånger kan jag lova. BLÄ, för väckarklockor och mobilalarm på sommaren!

över mörka vatten



Två dagar ute i mormor och morfars hus i strålande sol, toppen. Jag hade skrivit mera om jag hade hunnit men så underbart som det är (läs=hemskt) så har jag lördagen på jobbet, skitkul. Det betyder att jag ska sova, NU!

right here waiting

Jag kan sitta i timmar och titta på gamla idolklipp! Det är sjukt hur många känslor dom framkallar, herregösses. Framför mig har jag en liten lista med den absolut bästa idol-ögonblicken, enligt mig men den listan vågar jag nog inte visa för nån, haha :) Jag vet, men jag har bara haft så himla lite att göra idag.
Här är iaf en av låtarna på listan, Erik Segerstedt - Right here waiting.


Nu måste jag verkligen skynda mig! Frida får bli dissad ikvl, jag hinner inte ner till henne! Nu blri det nog en snabbdusch och sen ska jag springa iväg till hallen där mina kära vänner väntar på mig, puss

give me some time

Imorse skulle jag nästan ha gjort vad som helst för att få ligga kvar i sängen, seriöst! Så sjukt trött var jag. Och tro inte att det blev bättre när jag inte hittare några jordgubbar på lagret och ringde Micke som sa att dom råkat hamna i Skellefteå. Då fick jag bara stå vid mitt lilla bord i två timmar tills "midsommarbilen" svängde upp bredvid min och Martin lastade ut en massa jordgubbar som vi aldrig skulle hinna sälja under dagen.
Sammanfattning av morgonen: Jag hade kunnat ligga kvar två timmar i sängen, yes..

Detta gör att jag är alldeles för trött för att orka läsa, även om jag har en jättebra bok. Flickan som lekte med elden. Jag vill läsa men orkar inte, det är jobbigt.
Ikväll tror jag att jag först ska ta en sväng förbi Frida och se hur det går för henne att sälja bort våra gubbar. Sen ska jag stressa HG och Magda litegrann så att vi kommer i tid till BWO som har en liten gratiskonsert i stan. Observera gratis. Gratis är bra! Men först måste mobilen laddas, den dör snart och döda saker har man ingen användning för.

Just look at you now..

Jag och Malin är riktiga disneyfilmfreaks! Jag undrar hur många rullar vi har kommit igenom på dessa veckor som lovet har pågått. En hel del kan jag lova. Men musiken är ju bara så himla härlig :) och allting slutar alltid lyckligt, yeey.
Ibland vill man bara hoppa in i en disneyfilm och glömma den verkliga världen, tänk så skönt! Även om det kan vara lite kämpigt i mitten av filmen så vet man att allt reder ut sig på slutet. Om ändå allt var så..


vi bjuu, hoppas jag..

  



(Några av dom kanske mindre finare bilderna..)


back in business

Back in business! Efter fyra dagar ledigt så var det återigen för mig dags att sätta upp det underbart snygga parasollet (som förövrligt måste hata mig!). Nu börjar det kännas att jag stått där i nästan fem veckor.. Men men, pengarna kommer snart hoppas jag och så kommer det vara så sjukt värt.


RSS 2.0