i'm hot, you're cold!

Min jul blev ju som sagt himla...annorlunda. Bra men annorlunda. Apor, elefanter, jeep i bergen och thai-julmat tillhor ju inte vanligheterna. Men helt okej var det anda, faktiskt.
Yesterday var det thaiboxning inne i 'centrum'. I'm not a big fan of it, believe me. Eller det var val extra hemskt nar det var tva sma pokjar (verkligen sma, kan inte ha varit over 12 ar!) som borjade. Jag gick efter en halv minut. Sen fick jag hora att en av killarna hade borjat grata och att publiken skrattat at honom, stackars liten. Jag tycker att det ar sjukt!! Det ar ungefar lika sjukt som alla ackliga gubbar som koper sin en thailandska som lika val kan vara deras dotter, eller dotterdotter (aldersmassigt alltsa). Overallt ser man sanna typer som haller pa att tafsa pa smatjejerna. Bara ackligt!
Idag var det mulet och smart som jag var sa hoppade jag over solkramen. Det har du lett till att jag har en..ganska rosa-rod farg pa kroppen. Som tur ar sa har min kara syster och hennes kompis startat en 'massagestudio' i ett av rummen som vi har. Jg var precis dar och blev insmord i aftersunlotion, det behovdes!
Ikvall ska jag ta en sista runda pa stan och inhandla de sista julklapparna till mina sota, frusna vanner hemma i Sverige. Det mesta ar redan kopt men det inte allt :)
Jusste, jag har blivit forkyld av airconditionen i varat rum, lite typiskt. Dock borjar det bli battre. Alevdon is my best friend! :)
Tre dagar kvar i Thailand, sen Peking i kanske..fyra dagar och sen hem. Jag langtar faktiskt lite!

i'm hot, you're cold!

Jag har brant mig, men det ar lugnt, det ar ju snyggt att vara tomat....not.
Imorrn ar det julafton och vi ska pa nagon slagt thailands safari, kanns ju himla normalt. haha.
GLAD JUL! :)

i'm hot, you're cold!

Jag lever, faktiskt!
OJ, jag har hunnit gora asmyske men jag orkar verkligen inte skriva ner allting nu. Speciellt inte nu nar jag inte kan skriva dom sista tre bokstaverna i alfabetet,, det ar verkligen asdryyyygt!
Idag tankte jag vara himla duktig och springa en svang men det gick ju inte sa himla bra.. Efter en backe var jag slut. Efter fem backar madde jag pyton. Da vande jag men duktig som jag ar sa missade jag varat hotell och sprang alldeles for langt. Kom nastan till ett nytt samhalle, snacka om drygt. Och ganska laskigt. Nar jag antligen hittade hem kom mamma med vatskeersattning, hon tyckte jag behovde det, haha.
Det kanns verkligen inte som jul. Jag menar, ofta man gar i bikini dagarna innan? Nej, det gor man ju liksom inte, men jag gor det. Havet ar asvarmt. pa kvallarna ar det varmare i havet an i luften. Snacka om att det ar harligt att ga langs stranden hem da. :) Bangkok var...en himla stor och smutsig stad. Aven om jag inte vill tillbaka dit sa har jag ju iafvarit dar, alltid nagot.
Koh Phangan ar much better. Dar ar jag nu. Vi har bott pa ett stalle som heter Grand sea resort, det maste vara det mysigaste stallet pa jorden, iaf topp tre. Dit vill jag tillbaka!
Nu bor vi pa Long Bay resort, har ar det ocksa bra. Om nagra dagar drar vi vidare till Koh Samui. Dar stannar vi drygt en vecka som sen blir det Peking, kalla, kallaaaaaaaa, Peking. Dock ar Pekings flygplats bland det coolaste jag satt, aven om dom slalade pa varmen, haha.
Nu ska vi ga langs stranden och hitta nagon mysig reasaurang, ill be back!

Jusste, jag glomde saga att jag saknar er dar hemma jattemycket, allihopa :) hoppas verkligen att ni har det bra, nastan lika bra som jag.
PUSS och glad jul!

thai, back 6/1-09

Okej, lika bra att slänga in detdär "hejdå-inlägget" nu för jag kommer inte hinna imorrn. Thailand och Peking nu då, känns asbra. Lite tråkigt att missa julen och allt men det ska nog bli fint!
Ska fortsätta packa nu, kläderna är klara men allt annat har jag kvar.

Men ha det så himla bra nu, för det ska jag ha!
Pusss, don't forget me sötnosar!

Tillbaka 6/1-09 (om jag inte får ett spratt och bloggar under redan, finns risk för att det kommer att hända- eller, jag vet att jag kommer att blogga så håll ögonen öppna!).



När jag kom hem från farmor så hittade jag ett paket i brevlådan från Hannah, så himla gulligt! Och jaa..jag lovar att inte öppna det förrän jag är på Alranda!

here we go

Jullov!
Min klass är asbra!


 
Snacka om att vara inne i spelet..sjukt söta!


Agnes är inte alltid stabil.


 Det finns många som jag kommer att sakna.
puss!

No he can't read my poker face!


 ..he just, really can't.

It's not always rainbows and butterflies

Kul, en dag kvar i skolan år 2008. Känns väl helt okej. Inte superbra men inte superhemskt heller. Dock är den dagen inte så jättekul men jag och Agnes ska göra den bättre genom att spendera våran håltimme i iksus bubbelpool. 
Hela morgonen gick ut på att försöka vem som hade skrivit vilken novell i våran novellsamling som vi fick ut igår. Kan ju säga att min klass är himla begåvad, iaf på att skriva noveller!
Min kära mormor ska nu hjälpa mig med min svenskauppgift. Har jag tur så hinner jag klart med den innan jag åker på fredag! :)

Today never happened before

2 days left, borde man börja packa då kanske? Njaa..det kan man ju göra imorrn eller ännu bättre på torsdag eller kanske på fredagmorgon? Jag lär ju måsta börja imorrn men jag kommer inte vara klar många minuter innan vi ska åka, det kan jag garantera.
För första gången på ett halvår så åt jag lunch med Helena och Agnes, samtidigt. Det är ju nästan skandal att vi gått på samma skola sen augusti men aldrig tagit oss tiden förrän nu. Bättring! Det var iaf kul att höra om Helenas ganska så galna room-servic med mycke mera. Dom två tjejerna måste vara bland det bästa som finns, faktiskt.


you can't hold me down

Jag vill att det ska vara fredagkväll nu. Jag vill sitta på planet och känna att det som är glömt är glömt och bara kunna..slappna av. Det ska bli så otroligt skönt! Dagarna fram tills dess kommer bli hemska. Massa plugg och sånt. Plus packning, jag hatar att packa.


Koh Samui

So don’t give up, stand till the end.."host!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Jag tror jag går och lägger mig snart. Det är verkligen helt omöjligt att få ihop någonting vettigt om kd's miljö- och försvarspolitik. Jag fattar knappt själv vad jag skriver. Stackars min lilla kd-grupp. Dom kommer få det himla jobbigt att försöka förstå var det är för strunt jag har skrivit ihop. Ingenting låter nämligen bra. Det beror på mina formuleringar som inte en levande människa kan förstå. YES, det är så fruktansvärt kul detdär....not. Det bästa är att det månste vara helt klart på torsdag. Åh, dethär blir en sån himla rolig vecka.




Cause an empty room can be so loud

Det var faktiskt himla kul på dansuppvisningen. Himlarns vad duktigt folk det finns alltså. Och så söta små barn..helt otroligt. Jag och Ida passade på att äta på Starz innan, det var också myspys. Det är dock minde myspys att sitta på vasaplan en lördagkväll helt ensam. Tur att mobilen finns! Men nu är jag iaf hemma och ska ta en ipren mot min mensvärk. Sen ska jag leta efter något smaskens i skafferiet och lägga mig i soffan framför tvn. Hoppas inte resten av familjen kommer på ett bra tag! (Vad grym jag låter, jag älskar min familj, tro inget annat!)


Suppose we'd never fell in love

Bara en lektion idag, himla onödig dag. Aja, sånna dagar ska ju också få finnas. Mysig bussresa från skolan också. Gustav var nästan lite småtrevlig, helt otroligt..haha. Han har lovat att bli lite snällare...Hoppas han håller det. Bra musiksmak har killen också.
Jag och HG drog en sväng på stan, åt chokladboll som smakade kaffe och såg idol. Heeelt okej fredagskväll kan jag ju säga. Imorgon ska jag sova, träna, städa och se balett. På söndag ska jag plugga..jag längtar inte.
Men nu ska jag sussa, så sov gott du med!


While the angels sang a whiskey lullaby

Jag blir verkligen lika glad varenda gång esteten utgår. Så himla skönt, alltså! Nu hann jag ju hem till OTH, det är verkligen det bästa som finns. Dock är slask inte alls lika kul. Jag och Frida tänkte ta den minst halkiga vägen till skolan men vi tog fel väg... Plus att det var minst en decimeter vatten på marken= 1000000 ggr så halkigt. Vi är bra..
Nu har jag slängt iväg ett mail till kd (grupparbete, sam) och börjar plugga på ännu mera glosor (franska). Och ska jag berätta en sak? Jag börjar 12.10 imorrn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hemstudier på både franskan och sam, kan det bli bättre? Dock måste jag verkligen plugga imorrnbitti då.. Det är ju mindre kul. Tror faktiskt att jag åker in och äter med Ida på Kullis också, det är lugnt värt det. Ida har lovat att ta med chokladbollar till vårat hål, det ser jag framemot! Allt med choklad är toppen!
Nu ska jag döda lite tid genom att se AA, puss.





Magdalena är bäst på att hitta låtar alltså. Denhär måste vara bland det sorgligaste som finns.

this time it was bigger

Malin var helt salig efter filmen och Magdalena var kär. Ja, så kan man nog sammanfatta det. Twilight var sjukt bra, verkligen. Så himla fin.. jag antar att det kommer bli många Twilight-kvällar hemma hos Malin framöver. (Säg till när du fixat hem filmen!!) Men först måste jag se sista pirates-filmen. Malin blir alltid lika förvånad när jag säger att jag inte har sett den.
Jag är iaf glad att dom övertalade mig att hoppa på en buss och komma in till stan, thank you!


I'm holding you closer than most

Min träningsvärk efter pumpen igår är sådär lagomt skönt. Jag tänkte vara smart att "springa" bort den efter skolan idag men nu är jag bara dubbelt så stel, kul. Äschdå, det är bra. Då känner man att man tränar iaf.
Jag håller tummarna för att vi får någonstans att landa nästa lördag. Vore ju tråkigt om vi tog oss till Peking men sen inte kunde landa i Bangkok...
Nu ska jag sova i tio min och sen fixa någon form av middag. Sen springa till bussen. Bio ikvl. And Twilight it is! Nej, min säng ser himla mysig ut nu. Pusss


we're on a different track.

Det var faktiskt inte hemskt alls att komma tillbaka till Skärgårds. Det var bara kul, jag fällde inte ens en liten tår. Så söta lärare jag har haft alltså, dom är ju bara bäst! Sem kom Gunnar med en skiva med över 630 bilder från balen, musikalen, spelningarna i fiket mm. Kan ju berätta att det var hilma kul att titta igenom dom, haha. Den finns många bilder som inte är fullt så fina, det kan jag lova..


When we look back now, will that joke still be funny?

Måndagmornar suger! Men dom blir lite bättre när man får en lång sovmorgon, haha. Men bara lite.. Idag ska jag till Skärgårds och "informera" om Minerva. Stort plus är att Hanna och Livan också ska dit (även om det är för en annan skola..) och att Aggan väntar på min utanför skolan när vi knatat dit. YEY, jag kommer bryta ihop! haha...
Samma låt har spelats hla morgonen och den ska få fortsätta att spelas tills jag ska gå.

RSS 2.0