glory, glory!

VAD VAR DET JAG SA? :)



Nu sover jag gott, puss.
Och tack Malin för att du alltid står på min sida.


biljetterna här!

Jag har biljetterna i min hand!!! Skellefteå och stadsfesten i juni, så sjukt kul :) jag taggar till tusen. Att det gick, jag kan fortfarande liksom inte fatta det. YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!


Ja, biljetterna i handen förgyllde min dag. Annars har dagen inte varit så dålig. Ett möte med syon och lite sånt. Inte blev jag så mycke klokare. Försöker skriva en lista på vad som är positivt och negativt med sam och natur med det går inte framåt. Jag är bara så less på det nu!

Efter skolan har jag sprungit intervaller till bränteplan för att se brorsans match. Sen sprang jag hem. Jag tror att jag håller på att bli lite småförkyld, blä. Inte alls bra inför valborg.
Jusste, valborg. Först blir det mysig middag med tjejerna som jag ska stå för. Sen den obligatoriska brasan  på omberget och sen hittar vi alltid på något kul :)  

Ikväll ska jag heja fram Manchester Untied till en Champions leauge-final. Mina så kallade vänner håller på Barcelona men nejnej, så ska det inte alls vara.-

Nu väntar duschen på mig. Sen ska jag krypa upp i soffan! Plus att jag ska försöka få ihop någon lista som jag ska lämna till syon imorrn, pusss

 
The tickets! (med mina vackra tummar, haha)


 


sommaren har börjat

Yey, som sagt hade några nior en  väldigt vacker konsert i fiket igår. Det var faktiskt riktigt kul att titta på efter att vi kört våran låt. Detta är nog den näst bästa låten (våran var ju bäst?!)  


bu och bä

BU för uppspelningar i fiket
för tidiga dagar!


Jaja, det gick inte allt för dåligt iaf :) men inte allt för bra heller.. Äh, nu är det över iaf. Slutade som vanligt klockan två på måndagar, så grymt skönt! Så nu har jag hunnit skriva svar på frågorna om andra världskriget. ÄNTLIGEN! haha. Nu ska jag se Avdra avenyn, det var flera veckor sen sist tror jag.. inte alls bra! Sen ska jag nog försöka ta en liten promenad ikvl. Det är ju ganska skönt ute iaf :)

jag kom på en till sak:
BU FÖR ATT MAN UTD FÖRLORADE I HELGEN!!!!!!!!!

your guiding star

Idag hade jag tänk att bara ta det lugnt. Och ja, början av dagen blev väldigt lugn. Vankade sent och kom inte igång förrän vid ett då jag for ut och sprang. Det var verkligen sjukt jobbigt idag. Har ingen aning om varför men.. Sen satt jag inne på en stol i en timme och gjorde ingenting alls tills syrran kommer ner och sägar att min mobil precis hade ringt. Jag ringde upp numret som visade sig vara Sebastian. Huxflux skulle jag på bio och bussen gick om 50 min.. Jag skulle hinna städa rummer och duscha på den tiden. Ja, det blev inte så lugnt och skönt. Men det var värt det. Filmen 21 var faktiskt bra, det var nog ingen som trodde det- hah. Speciellt inte Magdalena som protesterade rejält i början.
Ännu en lyckad kväll, denna gång tillsammans med Malin, Magda, Sebbe, Matte, Isse, Måns och Soccan. :)

Imorgon blir det uppspelning i fiket av våran sjukt sköna sång. Och ja, jag är nervös utav bara sjutton! Trummorna jag och är inte direkt bästa vänner. Får se hur det går.. Håll tummarna! :)

Min säng ser verkligen grymt skön ut just nu! Jag ska nog ta och krypa ner under täcket snart och ladda inför en kort vecka.

Nu taggar jag VALBORG med girlsen och annat folk, puss


just like always

Ännu en trevlig kväll. Isse var snäll nog att låta oss komma förbi även idag, thank you! Magda stod för filmvalet, dock inget lyckat sådant. Men det blev bra ändå.
BLÄ att utd förlorade. Annars en bra dag. Imorgon ska jag sova ut, verkligen. Sen bara ta det lugnt. Och troligen blir det jag som får städa Tarzans bur, skitkul!
Nu sitter jag och funderar på hur jag ska kunna sova utan min ena kudde. Jag måste nämligen ha två kuddar i sängen och borsan har snott en av dem. Jag kan inte väcka honom, det vore himla oschyst så jag ska försöka klara mig. På nått sätt ska det väl gå, även om det kommer att kännas ovant och svårt, haha. Men är man bara så sjukt trött som jag är just nu så ska det nog egentligen inte vara några som helst problem.
Så god natt och sov så himla supergott!
puss

classmates

Jag måste bara lägga ut denna snygga bild på den bästa klassen genom tiderna!
image141

hey babe!

Åh, jag har så sjukt mycke som jag skulle skriva om med då blir bloggen som en dagbok, och det vill jag ju egentligen inte. Därför drar jag igenom de senaste två dagarna ganska snabbt:
Mysig skoldag, fick sluta tidigare. Chill med vänner hos Måns. En springtur. Grillning hos Isse med vänner, supertrevligt! Tittat på fotboll på Nolia. Stan med allt vad det har att erbjuda. Suttit fast på bussen.
Ja, jag har inte haft en lugn stund sen i onsdags. Snacka om att jag är lite halvsliten nu. Men det är kul! Jag älskar att ha fullt upp. Speciellt om det menas att umgås med toppenmänniskor hela tiden. Då vill jag aldrig att det ska ta slut! För ja, alla som jag har umgåtts med nu är verkligen toppenmänniskor.
Nu känns det bara piss med gymnasiet. Jag vill inte lämna allt detta bakom mig. Visst, man tappar inte kontakten med alla men det kommer ju att vara svårt att ha det som allt är idag. Det kommer att bli annorlunda och det tycker jag är tråkigt just nu.. Jag ska iaf se till att skaffa mig några oförglömliga minnen nu den sista tiden som jag kan bära med mig. Och det ska nog inte bli något problem :)

    
  


pusss

two is better that one

Två helt sjukt bra dagar!
Igår var det väldigt slapp dag i skolan, precis som alla andra onsdagar. Jag och Hannah skämtade lite smått med Måsn om att han skulle bara en fin sockerkaka och komma förbi med den till oss. När vi sedan sitter på altanen kommer det fyra pojkar gående, Matte, Isse, Sebbe och Måns med en kaka i handen. Det värsta var att den smakade grymt bra. Tack Måns! På kvällen cyklade jag i hundraåtti till Bränteplan. Jag och Hannah skulle ju vara hejarklack för Måns tillsammans med Sebastian och Mattias. Synd att dom förlorade bara. Sedan bar det av till min farmors hus (hon och farfar är borta). Där såg vi Grey's och fikade mackor. Vi hann änev se historiens träkigaste match mellan Man utd och Barcelona. Jag hoppas på en bättre returmatch! Ja, sen fick jag cykla i hundraåtti igen för att hinna med Malin och Måns som var lata nog och körde moppe.

Idag har skolan varit rätt okej förutom Nationella matte, BLÄ för det! Hoppade iaf på bussen direkt efter skolan för att åka in till Agnes. Hon är bäst, henne kan man liksom bara vara med. Man behöver inte göra en massa hela tiden, det funkar fint ändå. Och hon förstår mig! Det är nog bara en handfull som gör det, skulle jag tro. Haha, och det kan jag faktiskt förstå. Jag kan ju vara rätt så komplicerad ibland. Vi gick iaf runt ett tag på Strömpilen och jag hann köpa en klänning till avslutningsmiddagen. Sen handlade vi mat på Maxi och fick hem till Agnes för att laga en grymt svår maträtt, tacos. Det blev toppenbra. Hennes kille var ju också söt när han kom förbi med en hjälm som jag kunde låna. Då kunde vi ta moppen till Minerva istället för bussen.
Ja, Minerva. Där ska jag gå. Jag ser liksom inga nackdelar alls. Förutom att jag inte vet vilket program jag ska ta, sam eller natur? Och sen förvånas jag ju över vissa saker varenda gång jag kommer dit. Hur vissa kan ha så otroligt bra minne, till exempel. Jaja, det löser sig. (Jag har nog sagt det löser dig minst 62989832 gånger idag..).

Äh, nu ska jag sova på saken. Sen ska jag prata med mina fina vänner om det imorrn. Tack för två toppendagar allihopa. Ni är bäst. I'm nothing without you! 

You know I'll be you true

Härliga tisdagar. Jag tycker om tisdagar, de är nästan de bästa dagarna på vecka. Iallafall skol-mässigt. Och håltimmes-mässigt. Först hatade jag verkligen våran håltimme på drygt en timme men nu är den alltid sjuk efterlängtad. Efter att ha suttit en halvtimme ute i solen och sjungit massa härliga sommarsånger drog vi oss till bilden som vi alltid gör. Min vackra gipsskulptur blir ju.. bra. Det är sjukt jobbigt! Men den ska bli klar, nån gång iaf :)
Eftermiddagen spenderades tillsammans med två av mina fina vänner. Fika, sol och prat, det är allt som behövs för en lyckad eftermiddag. Men när vårat klänningsproblem gjorde sig påmint blev det inte lika kul.. Men det löser sig nog, hoppas jag.

Nu har jag iaf varit nere hos farmor och tagit in posten och sedan varit på spinning. Det var jobbigare än vanligt. okej, det kan bero på att jag hade mycke mera motstång än vanligt också men.. Det känns bra efteråt :)

En dusch och sen ska kvällen spenderas framför tvn. Jag måste superladda inför musikuppspelningen imorrn, blä.

puss

i got the job!

Jag fixade sommarjobbet, YES! :) känns så grymt skönt att inte behöva oroa sig över det längre. Jag tycker redan om jobbet, och Majsan som är så himla gullig och rekommenderade och följde med mig idag. TACK!

Har också hunnit göra bort muntliga nationella matte. Det var inte så hemskt som jag trodde. Imorrn blir det svenska muntliga, det är läskigt!

Malin såg likadan ut nu som när hon åkte till sthlm i fredags. Nog är jag avundsjuk.. Men när jag hörde att hon gått på stan i max en halvtimma så kändes det lite bättre :)

Nu ska jag ut! Jag måste ut ett litet tag idag. Även om jag är lite slutkörd efter min springtur igår och fysen imorse. Vissa tycker ju om att se folk plågas..:)  Men allra först ska jeansen av och mjukisar på. Jag älskar att promenera i mjukisbyxor!

 Vi kommer att bli bästisar isommar, haha.

a'int no sunshine

Det är lika kul att träffa aggan varenda gång. Oftare måste det bli tycker jag :) Jag liftade till Strömpilen med mamma sen kom Agnes på sin otroligt coola moppe, hehe. Vi gick nog i nästan alla affärer men sen blev vi hungriga, som vanligt :) dock åt vi inte alls så mycke som vi brukade. En korv och en glass. Mest satt vi bara och pratade om ditten och datten och gymnasiet. AGNES, JAG BEHÖVER DIG PÅ NATUR, KOM IGEN! JAG VET ATT DU KLARAR DET, WE'LL MAKE IT TOGEHTER, BABY!  Visst, sam på Minerva är inte heller dåligt men.. åhhhhh, jag är tillbaka på noll igen, zero! Som om jag inte har nog att tänka på?! Dock inte bara ditt fel, Aggan. :)

Fick gå hem från konsum utan jacka eftersom jag inte trodde att det skulle bli dåligt väder, som det blev. Då dök plötsligt HG och Livan upp och gjorde mig sällskap hem. Vi checkade in några snygga klänningar och sånt. Mysigt med spontana besök ibland. Just nu är det alldeles för lite av den varan tycker jag!

Jusste, jag köpte en blus och ett par skor på HM och fick en tröja av pappa som precis kom hem från Paris. Ja, jag är avis!
Nu ska jag vila ett litet tag till sen ska jag verkligen plåga mig runt lövöudden. Det känns sjukt jobbigt men jag ska prova iaf.

pussss

peek-a-boo

Så sjukt mysigt vi hade det i gårkväll!
Toppengod mat lagad av HG, toppenfina tjejer och toppentrevligt, ja, det kan ju inte vara annat är toppen! :) Att man kan ha så kul med legobitar, haha. Skoleken fick t.ex ett annat namn, klossleken. Efter en bra film kändes det som om det var dags att avrunda och börja cykla hem. Sen avslutades kvällen med "Vad kostar damerna?", haha.

Detta var verkligen en toppendag. Fint väder, Promenad med Magdalena, Fotboll och en helt otriligt brakväll hos HG med tjejerna, YES, i like it! :)

Nu ska jag snart träffa aggan, det ska också bli toppen,
pusss

   
image132

som viskar hallå

Toppenskön dag! Jag ocg Magdalena tog oss en långpromenad runt sjön. Sen stannade vi halvvägs och tittade på lite fotboll. Oj, vad sommarkänsla det gav :) Nu måste jag skynda mig på med kläder och torka håret. Ska möta Magda sart och sen bär det av till HG. Superkul kväll, hoppas jag!
pusss

grattis

Grattis syster, 10 år!


"packa pappas kappsäck"

Upp tidigt och gratta syrran imorse :) mysigt med tårta och så innan idrotten, haha. Det var kul att bränna salt och kolla på lågfärger på NOn, jag och Hannah vad superbra! Verkligen!! Sen var det rätt mysigt med en promenad till skeppet på mentorstiden. Det var ju så varmt och skönt idag! Så skönt att jag har varit ute på två små promenader sen jag slutade skolan. Plus att jag har ätit en massa tårta igen. Inte bra men gott! Ibland måste man ju.. Snart ska jag äta ännu mera onyttigheter, mums!

Det förvånar mig hur man kan så sjukt kul på lunchen. Vi måste garanterat ha roligast :) och det är sjukt svårt att säga "packa pappas kappsäck" fortare och fortare. Det låter så grymt kul. Haha, halv skolan måste nog ha hört oss men det var det verkligen värt. En lunch man kommer ihåg och som man kommer att sakna nästa termin.

Jag taggar lördag. Det ska bil sjukt kul.

Nu ska jag kasta mg över alla onyttigheter, yes!

pussss,
image125
Våran mentorstid är rolig.

vattengympa, gott folk!

En rätt härlig dag, faktiskt! Skolan var ganska slapp och mysig. Allt blir ju mysigt tillsammans med de bästa människorna som finns, haha.
När jag kom hem så åt jag två av farmors nybakade bullar, sen tog jag en springtur runt sjönt. Så otroligt skönt! Jag trodde att jag skulle orka en kilometer men ack, så hade jag sprungit sex kilometer och stod hemma vid dörren. Då tog jag några varv runt huset och insåg att blommorna har kommit!!!! Jag måste gå ut och ta kort på dom imorrn, så superfina och världens vårtecken!
Ikväll har jag varit på vattengympa med tjejerna. Eller iaf vissa. Magdalena hade tydligen ont i huvudet, hoppas att det blir bättre tills imorrn. Vattengymta var iaf mycket jobbigare än vad man kan tro! Men kul var det :)
Nu ska jag ta mig mycke kvällsfika! Tror inte att jag åt så mycke till middag. Jag är superhungrig nu!

Ja, jusste, min mobil är död igen. Imorrn ska jag låta farmors 3310 :) jaa, den funkar iaf. Och jag tycker att farmor är ganska snäll som lånar ut den!

puss och sov gott

summertime

Vet du en sak? Jag tror att våren är här!

      

i'm nothing without you

Skolan var piss. Ingenting gick bra. Nationella var drygt, jag vet knappt vad jag skrev egentligen. Och att fixa kläder till musikalen.. ja, det går ju inte framåt i någon jättefart kan jag säga. Jag blir bara så irriterad ibland! Äsch, jag får fixa öronen nästa vecka. Synd bara att nästan 3 timmar gick åt till ingenting, jag hade verkligen behövt plugga på franskan på skolan så att jag skulle slippa att sitta med den ikvl. Jag tycker inte om att plugga glosor!

Men om skolan var piss så var då eftermiddagen absolut inte det. Tvärt om. Magdalena bakade sin första riktiga kladdkaka, inte bara smeten. Den blev väldigt god! :) sedan tog vi (hö, hg, magda och jag) oss en tur ut med cyklarna. En massa härliga bilder hann vi ta också.
Snacka om härliga tjejer. Utan dom skulle skolan inte alls vara den samma. Inte Holmsund heller för den delen. Dom är bäst och jag taggar lördag! :) pusss

Nu väntar som sagt mig underbara franska på mig här bredvid. Sen ska jag ta något att äta, min mage kurrar efter min otroligt sköna promenad på nästan två timmar, superskönt!

Sov gott, imorrn är det musik. Jag längtar, faktiskt! :)

image116

alive again!

Idag har det inte hänt så mycke..
.. fick veta preliminära intagningen till gymnasiet. Jag kom in på mitt förstahandsval. (hade rätt många poäng mera än lägsta intagningen)
.. fick veta ett nationellt prov, svenska uppsatsen. Det gick bra. Bättre än vad jag hade trott. Lite snopet med ett minus för att jag tydligen skrev "för mycket". Men jag är nöjd ändå.
.. vaknade med hemsk träningsverk efter gårdagens idrott. Hanna och Hannah, ni ska få igen på något sätt :)
.. har haft ont i huvudet hela dagen. Tur bara att Sebastian hade en extra ipren åt mig. Det hjälpte nog litegrann iaf.
.. har bjudit Malin på fika efter skolan. Troligen första gången på flera månader, vi måste bättra oss, NU.
.. FÅTT LIV I MIN MOBIL IGEN! Det är helt sjukt, den lever :) :) :) så lite gladare är jag idag iaf. Speciellt då min kära broder precis kom upp med nybakad kladdkaka till mig. Han är söt.

Nu ska jag ätaupp kladdkakan och sen ta en snabb dusch. Måste hinna tillbaka till Desperate Housewives, dubbelavsnitt, vettu!
Sen är det bar aatt tagga nationella engelska uppsats imorrn, yeeey.

puss!


'Cause I had the time of my life

 Sjukt gammal film, men oj, så bra.
Man skrattar och gråter om vartannat, helt sjukt bra. Kan ses over and over again. Iaf av mig och mamsen!


'Cause I had the time of my life
No I've never felt this way before
Yes I swear it's the truth
And I owe it all to you
'Cause I've had the time of my life
And I've searched through every open door
Till I found the truth
and I owe it all to you..... och sen så flyyyyyger hon. yes! :)

i miss you already

Som du kanske märkte så har min mobil lämnat mig förevigt. Den somnade stilla in vid 14.30-tiden idag. Snart ska den få en hederlig begraving som innebär att den kommer att kastas hårt i väggen. Jag behöver min mobil! Den kan ju inte bara gå och dö?! Allt, verkligen allt går fel., jippi!! Det betyder också att jag inte kommer att vara anträffbar via mobilen. Du får prova på något annat sätt..
BLÄ!

Måndag betyder jobbigt! Men också sluta tidigt, jag och Magda hann med en promenad runt sjön, riktigt skönt i det fina vädert. Ja, det är fint väder och det droppar från taken igen.

Men det betyder inte att min mobil har återuppstått. Därför ska jag se en helt underbar film och försöka att glömma allt det jobbiga för ett tag. Dirty dancing, here i come!

r.i.p

image113
Tack för tiden, lille vän

falling apart

Usch för söndagar! Det måste vara den dagen på vecka då jag gör allra minst nytta, utan tvekan! Okej, jag sprang till mormor och morfar men ingenting mera. jag har inte ens pluggat på franskan eller läst lite på engelskan. "Det är ju himla dåligt!" haha.. Jag fattar nästan inte vad som är så kul med det men..

Idag har det snöat. JAG HATAR SNÖ!! Seriöst, jag är så sjukt less på det nu. GAAH, nu blr det svårt att cykla imorrn också.
Det går inte bra för mig nu, alltså. Jag sabbar verkligen allt, allt, och ALLT! Och jag blir bara så less på det. Varför kan ingenting inte bara bli som jag vill någon gång? Nejdå, jag ska ju sabba hela skiten, alltid! Det är jag i ett nötskal! Aldrig kan jag göranågot bra för migsjälv, alltid blir alt bara fel. Jag försöker och försöker men nej, icket. BLÄ! Jag blir bara ledsen nu..

Och när jag nu ändå är ledsen kan jag ju bara bli ännu ledsnare tillsammans med franskan, bye.

 
Tragiskt, ellerhur?

when it's over

Ganska skön morgon. Vaknade av att mamma kommer upp och skriker att det år rådjur på gatan. Dock var jag lite för seg för att hinna upp :) haha. Försökte lösa korsordet i lilla vk med det gick inte alls bra. Min hjärna fungerar inte så vidare bra på söndagar. BLÄ, skola imorrn. Jag orkar inte. Plus att jag kom på att jag har franskaläxa. Hm, då har jag något att göra idag iaf.
Men först blir det en springtur ut till mormor med brorsan. VI ska väl försöka bli lite mera sams efter våra små slagsmål imorse :) dom var fina!
PUSSS

likheter?

  
Bilder från förra sommaren.
Jag ser ingen likhet alls, faktiskt.
puss

ja må dom leva

GRATTIS HANNAH OCH AGNES!


 

 

pusss, ni är bra, mycket bra, toppenbra!

we share a hidden past

Nu har jag precis kommit hem från stan. Det blev ingenting för mig med en present till HG hittade jag :) Hannah, du får den på måndag! Efter det följde jag med den kvinnliga delen av familjen och grattade min morbrors fru. Ja, detdär lät konstigt.. Låt säga min moster istället :) tårta är alltid gott!!
När detta inlägg är fardigskrivet tänkte jag ta min en kort promenad. Jag pallar inte att springa idag. Det får kanske bli imorrn istället.

Igårkväll hade jag kul, även om min trötthet blev påtaglig efter ett tag. Grillning (nästan) mitt ute i skogen. Ja, det var kallt och det är konstigt att det kan vara snö i mitten av april.. Men det är ingenting att göra åt. Nu är det iaf plusgrader och det droppar från taken. Iaf, det var mysigt vid brasan. Även om det blev aningen läskigt när några bestämde sig för att bara "dra iväg" rakt in i skogen. Hm, synd att ni blev genomskådade, kära vänner! När tårna var isblock infann vi oss plötsligt hemma hos Matte. Där sysselsatte sig alla på olika sätt. Magdalena försökte förklara kortspel men jag vet inte om hon lyckades :) det återstår att se.
Mysig kväll med mysiga vänner, toppenbra!






I don't care if Monday's blue
Tuesday's grey and Wednesday too
Thursday, I don't care about you
It's Friday, I'm in love!

alla dessa..

Jag kom precis på en sak! Det är sjukt kul att sitta och kolla på gamla idol-klipp på youtube. Ja, som typ alla vet så har jag haft (börjar gå över) en förkärlek till små fina idol-killar. Listan kan göras LÅNG! Men eftersom detta var ett par år sedan (som jag var som värst, alltså) så var det ju liksom ett tag sen jag såg VARFÖR jag en gång gillade dem. Att sedan titta på youtube och hitta alla gamla klipp får mig att förstå, verkligen.
Men om ni är oroliga..
NEJ, jag faller inte tillbaka, jag lovar!!!
typ..
Men det är iaf kul att se det igen. Visst kommer det några tårar här och var med det gör det ju alltid för mig, haha.
Sen måste jag erkänna att det inte bara är idolklipp som jag sitter och tittar på. Jag har haft MÅNGA små förälskelser i mitt liv, haha.
Men det ska jag inte gå in på. Det är ett avslutat kapitel i mitt liv,hoppas jag :) pusss

you're the world!

Det är faktiskt sjukt kul när våran klass ska ha något så enkelt som redskapsbrännboll på idrotten. Det blir alltid världens tjafs :) hur kul som helst att titta på (jag hade ont i huvudet ocg magen och var lite småyr så jag hade första parkett till spektaklet). Alla är så tävlingsinriktade så att det nästan inte är sant. Man ska ge igen på allt och så menar jag verkligen ALLT. :) dock vet jag att det inte är lika kul att vara med om det är såhär. Det blir för allvarligt och slutar alltid i bråk, nästan. Men kul är det iaf att titta på :) alla är ju dessuutom så supersnygga när de ska springa, hoppa, svinga sig i lianer m.m och samtigt undvika en boll, mycket fint. Min klass är bäst. Puss på er!

Annars var det nästan en helt vanlig fredag iaf :) och precis som alla andra fredagar så är jag trött, så sjukt trött.

cross my fingers!!

Äsch då! Jag glömde ju att berätta att vi skämde bort oss rejält efter skolan idag- fika på nisses, det händer inte varje dag. Men mysigt var det och framförallt gott. Magen mådde kanske inte toppen på väg hem men. Detta var en av anledningarna till att jag kände mig lite manad att träna ikvl. :) haha, det gick inte alls så bra för mig. Det är alltid kul att dra med sig kompisar och se dem svettas. Så förbered er!

Jag har ett dilemma inför imorgon. Jag ver verkligen inte alls hur jag ska göra. BLÄÄ, jag tycker inte om detta!!!!

 Jag tycker om bullar..



"I can still see your face
Like an angel in time and place
Got to turn every stone
And take every road
Got to keep holding on
Got to do what it takes"

thousand stars are passing by

Jag tycker om trosdagar. Och jag ska inte deppa idag, nejnej. Min "kvinnliga värk" är nästan obefintlig just nu. Troligen kommer jag att få en tung natt men whatever.. Jag ska dra ner på smärtan genom att träna ikvl. Känner mig ganska slö men jag SKA dit :) idrott första timmen imorrn blir nogt lite jobbigt men det går.

Malin lämnar mig hela helgen! Hon ska till Sundsvall och mysa. Hm.. jag vill också åka bort. Det är så skönt att bara försvinna ett tag inte inte vara kvar i holmsundsträsket hela tiden. Tänk att bara sätta sig på första bästa tåg, flyg eller buss och bara åka iväg. Det ska jag prova en vacker dag! Nån som ska med? haha.
På tal om att åka bort, HOPPET ÄR TILLBAKA! Iaf ett tag till :) jag hoppas, hoppas, HOPPAS! Men på något sätt kommer det att lösa sig, det känner jag på mig.
Blä för tjugoårs-gränser!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Snälla nån, vi ska ju bara campa? Aja, det var nog ingen idé att börj käfta emot. :) Som sagt, det löser sig nog.

Malin (min lilla svikare) ringde precis och sa att hon följer med mig och tränar ikvl, kul :) men hon slår mig med hästlängder, haha.

Mamma ville tydligen att jag skulle sätta på ris så jag gör det nu, pusss

my only hope

Lite av mitt hopp har återvänt! (för att troligen försvinna igen imorrn, haha..men men)
Hanna, jag hoppas på att dina goda nyheter om våran lilla semester verkligen är goda nyheter! Verkligen, verkligen, verkligen!
Äsch, jag ska inte hoppas för mycket. Jag vet hur det brukar bli då.

Förresten, jag var ute i NÄSTAN EN TIMME I SNÖN, hur skönt som helst! :) konstigt nog.. men nu är jag less på snö, blåst och kyla..

Jag taggar inte sandpapper imorrn på slöjden, det är en plåga! Och jag VET att det finns några som håller med mig.

TVn står på. Utd- Roma. Måste erkänna att det är roligare om mybaby, oooops, cristiano ronaldo, spelar..

Nu ska jag ta mig ännu en ipren mot min underbara mensvärk och sen bums i säng, godnatt mina älskade vänner.

 En riktig plåga, tro mig.

blow it out

Nu ska jag ta en promenad i snöstormen, ja.. det är faktiskt snöstorm nu. Visst är det tragist? Och det värsta är att det ska bli skönt att komma ut lite. Få blåsa huvudet tomt för ett litet tag :)

When you try your best but you don't succeed

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska skriva.
Våra vackra sommarplaner kommer inte att fungera, gaaah!! Jag ville verkligen och trodde liksom att det skulle ordna sig, men icket. Aja, det är väl ingenting att göra åt, antar jag.

Jag känner mig himla grå idag alltså. Är less på skolan, less på att sitta här, less på att läsa, less på att.. ja, less på det mesta. Och sen är det ju inte så himla mycke bättre när jag har sjukt ont i ryggen och magen, yes.. Dettá är en toppendag, not.
Idag ska jag deppa! Egentligen så har jag väl ingen direkt anledning men många bäckar små gör en stor å (det är tragiskt att jag kommer ihåg det från tvåan). Och jag har så sjukt många bäckar just nu, du skulle bara veta..
Äsch, nu ska jag inte trötta ner dig längre men mitt smått tragista liv för stunden. Hoppas att det är bra med dig, puss


i know that you belong to.. yea

Phuuu.. Det var jobbigt, väldigt jobbigt men vi klarade det. Thanku Magda för att du ville plågas med mig :) Hanna, du SKA med nästa gång, det tycker jag.

Nu blir det en dusch. Jag älskar ju att duscha. Sen ska jag vara social med min "sjuke" border. Han säger att han har ont i magen men vi andra i familjen gissar på lite träningsvärk. Men vem vet?
Vi ska iaf se lite fotboll, arsenal-liverpool tror jag. Imorrn det ju den viktiga matchen, Man utd- Roma. Heja heja :) får väl spela in Greys då för fotbollen går nog faktiskt före där, tro det eller ej.

Puss på dig och sov gott

that your fear seems to hide

Tisdagar är alltid dubbelt så bra som måndagar! :)
Först en sovmorgon (25 min, men ändå)
Tre ganska slappa lektioner
DAGENS HÖJDPUNKT - lunch :)
no - hål och sist so.
Inte för dåligt iaf.

Jag försöker verkligen ha en ganska positiv inställning till skolan nu. Det går väl sådär. Men oj vad jobbigt det ska bli på skolavslutningen. Äschdå, det är länge kvar!!!
Sedan är jag done! DONE with Holmsund. Det känns väl bra, antar jag-

När jag kom hem idag så satt brosan och såg A Cinderella Story av alla filmer :) det roliga är att jag fortfarande kan den utantill! Det är helt sjukt! Jag älskade verkligen den filmen. Varenda kväll rullade den om och om igen på min tv, den var bäst!
 hehe...

i'm sitting here

Ännu en meningslös kväll. Men en ganska skön en iaf :) tog en halvtimmes promenad i snöstormen (shit, jag är bra!) sen har jag inte gjort så mycke mera. Eller jo, jag har pratat med min kära mamma och det verkar som att planerna inför sommaren kan gå i lås, YES! Kanske :) Jag är iaf sjukt taggad på det nu. Men innan sommaren är det ett ANTAL skoldagar kvar.
Just nu tycker jag inte om skolan. Den är jobbig och tråkig och allt annat såntdär. Jag vet inte varför men jag har väl en såndär välkänd svacka.. skitkul. Jag mår bara illa när jag tänker på allt som ska vara gjort på drygt 40 dagar (minns inte precis hur många dagar det är kvar, får kolla på våran underbara kalender imorrn..) B-L-Ä!

Snart är det Prison break. Jag minns hur sjukt bra första säsongen var. Jag och Jossan satt och såg nästan hela på bara ett par dagar, så bra var den :) men när de kom ut ur fängelset.. nja, då gick det utför. Och nu, jag är lite less, det händer ju ingenting. han springer ju bara omkring i fängelset och brorsan springer omkring i nån stad och fixar grejer. Det låter precis så kul som det är.

Men Prison break är ändå det som ligger framför mig. Och att läsa en novell, men det går nog fort :) jag tror att den är bra,
pusss

hej mitt vinterland

Jag blir bara ledsen och sjukt deprimerad när jag tittar ut genom mitt fönster.. Ja, det snöar! I april.. Jag trodde seriöst att det var vår nu. Men icket.. Kallt, blött och grått.. ja, helt underbart! Imorse kunde jag stå ut med motvind hela vägen och lite snöblandat regn, det var ju ändå morgon och det tar inte mera än 10 minuter att cykla till skolan med när det senare började snöa på riktigt... Magda, vet du vad? Jag tror inte att din teori fungerar, sorry.

GE MIG SOL OCH VÄRME, NU!

 
Det var nog inte dags att ta fram studsmattan än. Sorry Samme..



i can stay awake

Åh, inatt var verkligen inte värdens bästa natt. Eftersom jag tydligen sov aningens för mycke i helgen så var jag ju inte trött igårkvl. Efter tre avsnitt av Andra avenyn och tre avsnitt av unerbara One tree hill så hämtade jag ett glas juice och satte mig i sängen med min bok. då var klockan kanske.. 21.30- boken la jag ifrån mig 00.30, då var den slut. Jag vågade inte lägga undan den innan jag läst ut den eftersom den var lite läskig., okej, ganska så läskig. Men OJ så bra!! Tyskungen heter den iaf, läs den!
Men när jag väl lagt ifrån mig boken kunde jag verkligen inte sova. Plus att jag drömde konstiga drömmar om både boken men också om OTH-gänget. Ja, min hjärna är inte på topp just nu--- några få timmars sömn gjorde skoldagen ganska så krävande. Kändes grymt bra att få sluta två, faktiskt. Det behövdes!


"Han öppnade vid hennes första försiktiga knackning. Steg åt sidan och släppte in henne utan ett ord. Hon klev in och stod sedan där i sitt nattlinne, med blicken fäst i hans, utan att säga något. Hans ögon uttalade en tyst fråga, och hon svarade genom att ta hans hand.
För några korta välsignade ögonblick den natten kunde hon glömma smärtan i bröstet."
Tyskungen av Camilla Läckberg.

always and forever

One tree hill är det bästa som finns.
puss, sov gott.


all the shit that you do

Ännu en helt otroligt slapp dag :) men jag var dock igång lite tidigare. Jag bangade att följa med mamsen på pump ikvl eftersom jag gått till konsum och sen förbi farmor redan. Såg några Andra avenyn-avsnitt idag. Det var ändå ett tag sen jag såg det. Jag är väl trots allt inte lika besatt längre, som tur är :)

Blä för skola imorrn! Jag borde ha pluggat iaf lite på min franska med jag kom precis på det och nu orkar jag inte.

Jag har iaf hittat min drömklänning till skolavslutningen. Problemet är bara att jag inte hittar den när jag ska beställa..

Äh, än är det ett tag kvar till avslutningen som tur är. Ikvl ska jag inte göra någonting alls. Synd bara att det inte är något bra att slötitta på på tv.

and i need you

Efter en dag med vänner från kl. 8.00 till 23.45 känns det grymt tomt med en dag då man knappt träffat en levande själ. Förutom familjen och så.
Tur att jag har min syster iaf. Hon är bäst! Agnes, jag älskar dig!

   

But I don't care what they say

Det är bara att konstatera, Samme är bättre än mig. Han har nog en löparkropp, ha. Det har jag kommit fram till att jag inte har..
Det var sjukt jobbigt att springa idag, verkligen. Men jag tog mig uppför sista branta backen iaf :) alltså längre än jag hade trott.

Nu har jag äntligen lagt in klädhögen som legat i min fåtölj i garderoben. Skönt att slippa se den hela tiden. Nog för att jag inte alls har någon ordning i garderoben men.. Den behöver en rejäl vårstädning.. När jag orkar :)
pusss


we were young and wild and free

JAG ÄLSKAR FREDAGAR! :) Gårdagen var perfekt (om man bortser från två äckliga nationella prov). Till och med badet var nästan kul, vi är så himla snygga i våra vattenpoolomössor....
Mitt svenskatal var tydligen inte så bra som jag hade trott. Blev lite småsur när jag inte fick det betyg som jag trodde eftersom jag tyckte att det aldrig gått bättre-. äsch, jag ska inte tänka på det mera. Det var bra ändå (även om jag kanske drömde lite mardrömmar om det inatt men..).

Igår iaf.. stan meg Hanna och Magda, supermysigt på station m.m :) efter ett tag anslöt sig Nadja och vi gick bort på Eurasia för att vänta på Malin. Hon kom nästan i tid iaf :)
Sjukt god mat och sjukt mätta gick vi därifrån bort mot sf och hämtade ut våra biljetter till 27 dresses. Sedan tog vi ännu ett besök på station, jag älskar station!
Filmen var grymt bra!! Faktiskt bättre än vad jag hade trott. Jag satt och höll inne alla tårar hela filmen tills jag hör att Magda sitter och snyftar bredvid mig, så kunde jag släppa lös mina floder, haha.

Idag har jag.. legat i sägen och läst tills nu. Jag har inte ens fått på mig kläder. Jag vet, det är skamligt! Därför ska jag tvinga migsjälv ut på en löprunda nu, eller snart. Troligen får jag med mig min far och min bror också. Men dom springer nog ifrån mig.. :) haha, men jag ska göra allt för att hålla deras temop. Brorsan är ju faktiskt 4 år yngre...

   Sjukt snygga vänner man har, alltså!

image90
STOLT fotograf : Magdalena Mäki! :) nöjd nu, Magda?

i can feel the earth is moving

Torsdagar är dryga men inte alls så jobbiga. Jag har ont i armen av all sandpappring! Och sen blir jag nog lite småsnurrig av allt damm. Musiken är råkul just nu, våran låt blir så sjukt bra. Tycker iaf jag :) himla skönt att ha genomgång på historian, man behöver liksom inte anstränga sig :)
På tal om SO, jag har bara pyttelite rättning kvar, så grymt skönt! Det ska jag ta itu med nu, pusss


Well open up your mind and see like me

Satt och lyssnade på rix nu när jag skrev min uppsats. Och så kommer I'm yours med Jason Mraz. Jag tycker verkligen inte att låten blev bättre när han gjorde en ny version av den. Den vanliga är mycket MYCKET bättre. Snälla, varför kan dom inte spela den istället? Jag blir lite småsur...
Dom förstör en av de bästa låtarna som någonsin gjorts!

 Vad gör du?!!!!


this is our fate

Det var verkligen jättelänge sen jag såg en Man utd match så snacka om att jag blev glad när jag kom hem från träningen (som förövrigt var sjukt jobbigt men ganska rolig) och så sitter min käre bror och kollar på Roma- Man utd. En snabb vända i duschen och sen satt jag som fastklistrad framför tv. :) Det var kul att vara utd-fan igår. Speciellr Cristoano-fan eftersom han gjorde det första målet (blev 0-2).
Det är också kul att min broder är som ett levande lexikon när det gäller fotboll och storlagen. Han vet allt! Och jag blir överlyckligt om jag kommer på något som han inte vet :) det är lite taskigt men..

 Cristiano är snygg!!!!

Om några timmar ska jag iväg på ett sånt där underbart utvecklingssamtal. Jag fattar aldrig vad det ska vara bra för. Det är ju bara jobbigt att sitta är och nicka och försöka hitta på nya mål. Och att sitta med pappa och min mentor och skriva ner mina "sociala mål" för terminen känns ju utlöjligt. Vad har mitt sociala liv med skolarbetet att göra egentligen?
Tiden fram til detta underbara utvecklingsamtal ska jag använda väl genom att skriva på min SO, det lär ju behövas...

back in my heart

Yeey, it's working again :) inte för att jag så mycke att skriva om men..
Jag är alltid trött, fortfarande. Skolan tar all energi, verkligen. Redan efter fem min av första lektionen vill ögonen falla igen. Sen är det ju kanske inte så konstigt att halva klasses sitter och halvsover sista lektionen när vi ser film.. :) det såg lite kul ut.

Mamma försöker vara nyttig innan hon och pappa ska till New York (jag får inte följa med.......). Därför är det mest nyttigheter som gäller hemma vilket inte skadar. Sen tänkte jag toppa detdär med träning ikvl men jag vet inte om jag orkar. Att fortsatta att ligga i soffan och slötitta på tv är ganska lockande. Plus att det är ett JOBBIGT pass ikvl.. hm, jag ska tänka ett tag till.

Jag eller.. vi (!!) har råbra planer inför sommaren! :) Jag hoppas verkligen att det kommer att funka, girls!

Hannah is back in buisness! Det kändes verkligen som om det var månader sen man såg den lilla tjejen, skönt att du är tillbaka :)

ÅÅH, märkte precis att avbokningstiden för mitt pass redan gått ut. Det beytder att jag alltså inte har något val utan måste pallra mig ner till storsjöhallen om en halvtimma.. Hoppas jag överlever!

RSS 2.0