all you gonna do is smile that smile

Ligger helt utslagen i soffan. Bodypumpen dödade mig idag. Och inte blir man då mindre utslagen av sömnbrist. Nu blir jag bländad av solen också. Ska nog vända på mig och lägga fokus på tvn...Jag kommer slumra inom fem min.

so easy, you see

Packa är inte min grej. Verkligen inte. Får ångest bara jag tänker på det. För att jag ens ska komma igång måste jag skriva ner allt som ska packas ner på en lista, annars är jag körd direkt. Så nu sitter jag här med min lista. En lista för kläder och en för allt annat man behöver för en vecka i Hemavan. Fast nu ger jag nog upp för ikväll. Sömn står högst upp på "must have"-listan (många listor ikväll) så det ska jag göra något åt.

picture perfect

Jag känner att dethär kan bli en bra dag. Inget plugg, gjorde bort träningen igår och inga som helst måsten för dagen. Och hittills har jag haft en awesome söndag. Galet mysigt uppvaknande och ett besök av Helena. Nu ska jag ta en snabbdusch och sen pallra mig till Frida. Hon ville bjuda mig på te och någon paj. Jag har levt på socker denhär helgen. Varför sluta nu, liksom?
Nu var det ett himla bra tag sen jag spenderade en helg i Hössjö!

close your eyes and make a wish

Otroligt! Man springer över med blött hår till Mallanbrallan och när man sedan ska springa hemåt har man en skitsnygg frilla, bara sådär liksom. Nu ska jag fixa lite småsaker innan kvällens sällskap dyker upp.

caught by the taste of your kiss

Snacka om att det blev en impulseftermiddagn med min älskade Ida idag. Efter vårat fysikprov (som btw var ganska hemskt) åkte vi ner på stan och gick omkring ett tag. Oj, sen var det middagsdags så vi gick på Avenyn och åt pizza. Sen befann vi oss plötsligt i en biosalong framför filmen "Remember me". Helt okej film, jobbigt och oväntat slut. Jag grät lite, bara lite. Inga floder...typ. Påväg från bion till bussen hade jag värdens timening och sprang på min favvosnubbe. Fick även schysst sällskap på bussen hem. En rätt fin fredag, alltså. Nej, nu ska jag springa över till Måns och styra upp deras Twilightmaraton.


sugar baby

Ida tog med sig en morotskaka. Fikastund på biologin är himla fint! Och GOTT!
Ändå ganska otroligt att fyra tjejer kan sitta i ett hörn av klassrummet och smaska morotskaka utan att någon annan i rummet märker det. Vad kan man säga? Skickliga vi är!

i let you know when it comes

Jag gjorde inte en enda fysikuppgift igår, inte bra. Det betyder att jag har en del att göra ikväll. Har iaf insett att mitt liv hade varit SÅ mycket jobbigare utan Kjellans älskade bästa kompis, räknaren. Även dom absolut enklaste talen räknas med hjälp av den mojängen vilket gör att hjärnan inte behöver jobba på högvarv exakt hela tiden. Okej, nu SKA jag börja plugga.
Btw så är det ganska mysigt att springa sida vid sida med tre små rådjur en onsdageftermiddag när man flyr vardagen och tar ett varv runt lövöudden. Det var tre riktigt söta krabater som gjorde mig sällskap ett tag.

touch you with my fingertips

Tisdagar är sköööna dagar. Och den här tisdagen var ännu skönare än vanligt. Slapp skola, bra humör och galet fint väder. Efter skolan hann jag chilla med en glass på torget med min kära classmate. Sen tog jag bussen ut till Rödäng och spenderade resten av eftermiddagen/kvällen där. Fast...eftersom jag haft en så himla bra dag så ligger jag efter i mitt fysikplugg. Och nu är det desperate. Hm...inte bra. Blir nog någon uppgift i varje paus eller nått. Oj, nu blev det visst paus...fram med boken. TAGGAT!

climbing the walls

Inte bra att det står natchochips framme när man kommer hem sent och är hungrig. Speciellt inte när man ska spendera kommande tiden i köket med matlagning. Äh, jag ser det som förrätt. En himla god förrätt dessutom!

All I ever wanted was for me and the moon to shine

Jag har haft en galet skön helg!! Lite shopping med syrran, en springtur med Killers i lurarna, plugg ute i solen, ett himla härligt bad och sen en perfekt avslutning på dagen. Sånt gillas!
Nu ska jag ut i solen att tag och sedan fortsätta med mina otroligt intressanta fysikstudier och min helt fantastiska annonsanalys. Typisk söndag med andra ord!
En mysig helg behöver en mysig låt!

i can cut you into pieces.

Goooosch så trött jag är. Fredagar är inte riktigt mina dagar för tillfället. Jobbiga ämnen, svåra prov, långa dagar. Det gör att humöret inte direkt är på topp såhär sen kväll/tidig natt. Inom en snar framtid ska jag sova mig ur denna skolvecka och bara njuta av helg. Eller ja...av en plugghelg. Trevligt värre! Äh, några trevliga inslag ska jag nog klämma in också. Nej, nu somnar jag. CIAO! (så himla tråkigt inlägg btw)

im the shadow on the ground

NU: Kemiplugg. Jag fattar inte hur jag kan ha varit så korkad och praktiskt taget inte pluggat någonting alls hittills. Inte bra, Sofia. Inte bra.
SNART: Springtur. Var alldeles för längesen jag tränade. Sist jag tog en tur sa min hals och mina lungor ifrån. Håller tummarna att dom är med mig idag.
SENARE: Greys! Missade Desperate igår så nu är jag galet sugen på att glömma vardagen och allt som hör till ett tag. Liksom flytta fokus från mitt eget liv ett tag. Ska bli SKÖNT.

im already there

Dagens höjdpunkt (förutom den alldeles för långt framskjutna promenaden med Rebecca) var garanterat lunchen med världens finaste Agnes. Det är helt galet ur bra den tjejen är! Sen måste jag ändå medge att det var helt okej att komma tillbaka till skolan igen, även om lektionerna was killing me ganska rejält där ett tag. Tur att man kan smita ut i grupprum, haha.
Nu sitter jag men galen mensvärk och lyssnar på skön pluggmusik. Synd bara att jag inte pluggar....Nej, jag tror det blir sängen nu!
.

its high tide, baby!

Oj, vad fort lovet susade förbi. Jag har så mycket söndagsångest att jag tror jag sprängs snart. Sömn är något som jag av någon konstig anledning inte fått så mycket av under lovet. Förstår liksom inte hur det går till. Och detdär med att jag skulle sätta mig in i kemin och fysikens mystiska värld sket sig ganska så fort. Det finns ju bara så himla mycket annat roligt att göra. Som att bara göra ingenting. Det är SÅ mycket bättre än att plugga. Sen har jag ju ett gäng med helt galet snygga vänner som jag mycket hellre spenderar tid med än en fet bok med formler.
Över lag kan jag nog säga att jag haft ett helt fantastiskt mysigt lov med både nya och gamla bekantskaper. Bara en massa chill, pyttelite jobb, shopping, några löprundor, en helg ensam hemma och som sagt en hel del mys med vännerna. Tacktacktack!
Idag har jag iaf bara chillat med min så saknade Majsboll. Och hunnit med några promenader. Och en innebandymatch. Pluggat? Njae...men om jag är riktigt duktig KANSKE jag tar mig igenom två sidor av kemiboken innan jag slumrar.

Gräddnos och jag har alltid varit bra på detdär med att ta egobilder (kul bara att alla är mellan ett och två år gamla..)
Och två klassiker..
.

we can stick around and live this night through

Några timmar ute i solen och sen en mysig tjejkväll, så har jag spenderat min dag. Dessa brudar har varit mitt sällskap nästintill hela dagen. Dom är pretty awesome måste jag bara få säga.
Nu känner jag redan att söndagsångesten börjar krypa sig på. Ska dämpa den med lite True blood.

i have a long road ahead of me

Ida vågade sig till hsund några timmar idag. Dundermysigt, verkligen. Vi promenarade många kilometrar som vi sedan kompenserade med en massa fika. Plus- minus noll kan man nog säga. Eller okej...kanske lite mera plus ändå.
Annars kan jag bara meddela världen om att jag är lite smått less på spegetti och köttförsås. Mina tre senaste mål (middag, lunch och middag) har bestått av den rätten...

until the skies falls down on me

Min kära familj har lämnat mig ensam hemma i helgen. Ska faktiskt bli skönt. Inte för att jag inte tycker om min familj, dom är awesome. Men det är ganska skönt att få sköta sig själv ibland. Dagens springtur var inte lika skön som den förra. Motvind, regn, snö och slask. Men jag kom hem denhär gången också. Det var ju som det viktigaste, haha. Nej, nu blir det duschen innan Måns kommer hit och fixar middag med mig.
.
.
.
Mags skickade denna helsköna video. Det roligaste är att jag vet att hon just nu sitter och sjunger med för full hals, precis som jag.

and she's out of control

Helt otroligt! Min jeansjakt gav resultat. Inte bara ett utan hela två par fick följa med mig hem. En kavaj slank också med i bara farten. Även min shopping-crew fick en hel del nya grejer med sig hem. Nice utdelning alltså. Nu ska jag ta en sväng förbi Frida. CIAO!

im gonna find the way to make it without you

Gaaah, fattar inte hur jag kan vara så himla trött. Det är ju lov, snälla nån. Då ska man väl ändå inte vara så trött att man somnar varje gång man "råkar" lägga sig i sängen? Aja, nu är det så iaf. Bara att gilla läget liksom.
Dock har jag en ursäkt till min trötthet idag som stavas j-o-b-b. Tror även att min tur runt Lövöudden bidrar till min bristande ork i nuläget. Fast jag har iaf gjort något vettigt idag, det känns bra! :) Nu är Magdalena påväg hit. Blir en chillkväll utan dess like. Och imorgon ska vi in till the city. Min garderob behöver förnyas!
.
Btw, så insåg jag igår att jag är världens sämsta kompis. Hur kan man glömma bort en kompis 19årsdag liksom? Och min bortförklaring var inte fin den heller "men Frida, DET STOD JU INTE PÅ FACEBOOK?!?!?!?" åh, nu måste jag överraska tjejen nångång..

heaven can wait we're only watching the skies

Mina bästa tjejer kom förbi på lite söndagsmys.

There’s still a little bit of your taste in my mouth

Städning, bilkörning och promenad. Så såg min lördag för- och eftermiddag ut. Senare fick jag sällskap av min fina Ellen. Det var sjukt mysigt och väldigt välbehövligt. Tack vännen! Efter att pappa överraskat alla med sina matlagningsskills så satte sig Ellen på bussen hem och jag åkte ut till Brännölandet för att fortsätta ha en galet mysig kväll.
Nu är jag nysprungen. Och nyss hemkommen från en promenix (hurtigt, i know!) med min kära vän. Han är bra att ha ibland, den är Måns.

say you want the same thing too

Haha, så himla off jag har varit i veckan alltså. Inte okej. Den gångna veckan har jag fyllt ut med biologiplugg, promenader och träning. Det har även funnits en del chilltime, nice.  Nu är det iaf lov och det kunde inte ha kommit mer lägligt!! Kvällen spenderades hos mags, ett lite försenat 18årsfirande. Massor av fika och "med andra ord".

Galet vad alla fyller 18, btw. Hittills vill jag skicka grattiskramar till...eller..jag kommer bara glömma någon. Bättre att bara gratta Helena som spenderar sin första natt som 18åring just nu.
Och min älskade Magdalena ska få en liten sång såhär på kvällskvisten också:
Ja, må hon leva
ja, må hon leva,
ja, må hon leva uti hundrade år
javisst, ska hon leva
javisst, ska hon leva
javisst, ska hon leva uti hundrade år.
(Helena och alla ni andra, sången är till er också!)
Grattis babe.

she's a little bit too much

HAHAHAHAHA, alltså...hörde Olas bidrag till Melodifestivalen för första gången för en kvart sen. "Unstoppable- The return of Natalie". Så himla kul!!! Namnet alltså, snacka om att suga länge på en och samma karamell. Jag skrattar verkligen så att tårarna rinner. Helt sjukt! Min plugghumor är på topp ikväll. Nu blir det en snabb prommis innan GREYS!

because i want it all

Igår: Humöret var bättre. Film på båda lektionerna. En lååång fika med Ida, bara prat och inget plugg... Promenad med Måns. Sen avslutades tisdagen under täcket framför tvn.
Idag: Jag ska inte klaga på denna dag heller. Helt okej för att vara en vanlig onsdag. Även idag blev det någon timme film. Har även insett att jag är väldigt smidig eller sjukt osmidig..har inte bestämt riktigt.
Ikväll: BIOLOGIPLUGG. Prov imorgon. KUL! Känner att kunskaperna verkligen inte sitter där dom ska.
Nu: Biologiboken i knät och Mr. Brightside på högsta volym.
Blir aldrig less.

there's no angels here

Idag har jag varit sur och trött. Men det får man nästan vara dagen efter hockeyfinalen. Att den dagen bara råkade vara en måndag också gjorde inte saken speciellt mycke roligare. Trots en halvknakig start på veckan då blev slutet av dagen mycket bättre. Löptur på några kilometer och sen alldeles för många längder i bassängen med Mags och Mallanbrallan. En stund i bastun och jag kände mig som ny. Nu ska jag inte vara grinig mera. Punk.
Satt och tittade igenom lite bilder från Frankrike för att bli på bättre humör. Det var egentligen inte så hemskt där, om jag ska vara ärlig!

RSS 2.0