and you know it too

Drygt två veckor utan skola är faktiskt ganska skönt men jag måste faktiskt erkänna att det känns himla längesen som jag träffade mina snygga klasskompisar.
Åh, bara för att jag skrev sådär så kom jag ihåg läxhögen på skrivbordet. Det betyder att jag har något att göra ett tag framöver iaf....underbart.
Typ snyggast i hela världen alltså!

you spin my head right round right now

En sak som jag tycker är jättejobbig är när man träffar en person som man halvkänner men egentligen aldrig pratat med. Ska man bara säga hej? Ska man säga hej och sen kallprata i en halv minut? Ska man säga hej, krama personen och sen kallprata i kanske två minuter? Jag körde iaf på tredje alternativet idag men jag är inte säker på att jag valde rätt. Pinsamt och krystat blir det hur man än gör och en kram lättar som alltid upp enligt min mening. Visst, det är kul att inse att man har en ganska vid bekantskapskrets men bara för att man befann sig på samma konfaläger för två-tre år sen betyder inte det att man kan dra igång en konversation bara sådär. Men den där kramen och kallpratet gör ändå att nästa gång jag stöter på den snubben kan vi kallprata en gång till och på så sätt "hålla kontakten". Haha, jag tycker sånthär är så himla komiskt. Alla har sina egna bra- eller dåliga lösningar på dessa situationer
Fast jag har inte bara varit pinsam idag. Även bio med mamma och syrran har hunnits med såsom bodypump och innebandytittande.

Yes, it's due to a life of a private affair

kind of great

you're the one thing that i'm missing here

Me and my sis hade några mysiga timmar på stan innan jag promenerade till NK och väntade på att Ellen skulle sluta jobbet. Efter ett tag blev hon äntligen fri och vi begav oss mot Teg. Middagen bestod av pasta och diverse röror. Sedan blev det helt enkelt en myskväll i soffan där vi insåg hur galet bra Lejonkungen faktiskt är.
När jag gick över Tegsbron påväg till bussen slogs jag av hur otroligt vackert det var mot Kajen. Dock gjorde det sig inte vidare bra på bild..

Morgonen har bestått av OTH och löpning. Nu är det en snabbdusch som gäller, sen lunch och sen stan igen. Har jag nämnt att jag troligen kommer vara pank innan lovet är slut?

know that i don't hate you

Man kan ha himla kul på Donken ibland. Seeeg personal som uttrycker sig på roliga sätt är helt underbart. Jag dog flera gånger om faktiskt. Helt okej. Magda dog också, även om hon troligen inte vill erkänna det. Vi tog bussen till Ersboda och kikade på Mallanbrallan som spelade innebandy. Jag skippade pluggandet, mycket roligare att sitta hos Frida och göra knasiga personlighetstester. Nu är det OTH, yeey.


"hörde du det, Danny?!??!?"

the loser has to fall

Efter att ha vandrat runt till varenda säng i hela huset nu på morgonen så är det nog dags att göra något vettigt (läs: PLUGGA!!) Hm...kul. Nej, inte alls. Är redan less på mitt patetiska försök att försöka plugga ikapp veckan jag missade.

Här är bilder på massa sportolyckor, hemskt och riktigt äckliga bilder. Känsliga tittare varnas! (önskar någon hade varnat mig innan jag tittade...)
http://www.aftonbladet.se/temafotofilm/article5999343.ab

thinking i'll be strong there

Mitt knä mår inte bra alls just nu. Orsak? En alldeles för lång springtur. Illa.


Min kära syster är söt även när hon är dryg och gnällig...

in standing here

Märkte att mitt blåöga från svimningen igår blivit värre, kul. Det är läskigt att svimma men jag skyller på lågt blodtryck, att jag är tjej och att jag är lång. Även bulan på huvudet är växt till sit lite under natten tror jag. Måste sluta ha så bråttom när jag ställer mig upp, haha.
Igår blev jag och Mags iaf kära i Olas kör, galet vad bra dom var.

det var frankrike

Nu ska jag och Magda vara tråkiga mot omvärden och ha en myskväll vid tvn, SÅ UNDERBART!


oh, my darling

Det är galet skönt att vara hemma igen. Att kunna göra vad man vill när man vill, det har jag saknat. Men annars har jag haft en finfin vecka i Frankrike. Nu ska jag catcha upp lite trueblood och äta min egengjorda franska choklad :)

vive la France?

Oui, je suis en France. Och jag lever. Det var val ungefar sa mycket jag hade pa hjartat nu. Jag ar ensam hemma hela kvallen och det kanns otroligt skont. Idag hangde vi lite i Strasbourg.
Langtar till pa mandag nar alla aktiviteter drar igang. Ar smaless pa mitt rum och min bok kommer troligen bli utlast imorrn, alternativt ikvl. Fick en klubba av min fransk innan hon lamnade mig, ska ga och knapra upp den nu.
kindpuss-kindpuss

this is the end...

Jag firade att matteprovet var avverkat med en fika med mina snygga klasskompisar efter skolan. Störtkul!
Nu äter jag vaniljyoghurt och mår illa över morgondagen. Jag är så sjuukt nervös. Och inte blev det bättre när jag satt i bilen och blev less på mina egna tankar och satte på radion och så är första låtraden "this is the end". Lagomt peppande kanske.. Okej, dethär var kanske det tråkigaste inlägget i världshistirien, CIAO

fight the break of dawn, come tomorrow

Tre timmar stannade jag kvar på skolan efter att jag hade slutat. TRE TIMMAR!! Det är ju helt galet. Okej, en av dom tre timmarna spenderades på gymmet men ändå liksom. Fast vad kan jag säga..det behövdes. Hade jag inte gått på extramatten så hade jag ändå fått lägga ner massa tid hemma på att plugga och när jag ska räkna matte hemma brukar det inte sluta lyckligt. Fysiken var det som precis fick sig en omgång och tänka sig..den är klar!! Jag känner mig nästan fantastiskt duktig just nu. Matteprovet imorgon får gå som det går, har varken tid eller ork att fokusera på det just nu. Packning är vad som borde vara prio ett för mig nu. And it is.. Jag mår illa bara av tanken.
En låt har räddat min dag idag. Den påminner mig som så mycket om skellefteå med brudarna förra sommaren, det var tider det. pussss

daylight shine on

Plugga, plugga träna. Plugga, plugga, träna. Ja, så ser mina dagar ut just nu. Dock måste jag börja lägga in lite "packa" också eftersom jag drar till Frankrike på torsdag. Packa...jag hatar att packa. Mår illa av bara tanken. Nästan lika illa som jag mår av matteprov och fysikinlämning. Ojoj, det här blir en lång vecka...Eller ja, en lång vecka fram till torsdageftermiddag.

i fall alittle harder

Städade hela dagen. Nu är mitt rum så rent att jag inte ens vågar sova här inne..Tur att jag är ensam hemma, ska gå ner och ta över mamma och pappas säng nu. Galet skönt. Fast dock så städade jag bara på dagen. Sen tog jag en tur runt lövöudden innan jag gick över till Malin som ville bjuda på middag. Myspys.
Hann självklart också se Helena. Störtduktig! Stolt medlem i "vi som röstar på Pontare"-klubben.
Härligt!

i will cry never again

Älskade fredag. Fredagar är så himla sköna. Speciellt när klockan slår fyra och en hel skolvecka är över. Med hjälp av "Pontus Enhörning, Sixten, JumboJocke och Mååna" så var svenskan över på ett naffffs. Även fysiken och kemin gick himla fint när jag och Maja slog våra klocka huvuden ihop.
Ikväll har jag och Mallanbrallan dragit en bio och en fika. På SF hittade Malin en tidning som innehöll hennes passion, Twilight. Glädjen går inte att missa. Hon är söt hon, Malin!

you look so pretty

Bussdejt med Majsbollen och sen strosa upp mot skolan genom ett frostigt campus. Det gjorde min morgon iaf. Nu kom Ida så vi ska strosa vidare bort mot ambulansen och lära oss hjärt-och lungräddning, intressant!

make that changes

Idag känner jag mig nästan som en hurtbulle. Började nämligen dagen på IKSU 07.15 med ett bodypump-pass. Av nån anledning la jag på massa extra vikter och bara körde på, det känns just nu kan jag lova. Och imorrn komer det förmodligen att kännas ännu mera. Efter pumpen började skoldagen med idrott och volleyboll. Det var riktigt kul även om inte alla kroppsdelar hängde med på riktigt allt hela tiden. Sen blev det en massa springande upp och ner i trappor på skolan. Trapporna is killing me, really! Hurtbulle-dagen avslutades med en promenad med Mallanbrallab och nu är det sängen som gäller.

STHLM

Dag två.

STHLM

Day One. Trötta och pömsiga.









i always say how i dont need you

Yeyeye, friskvårdsprovet is over. Känns ju faktiskt helt okej. Dock var det ett bajs-svårt prov enligt moi. Nu är det bara franskan, företagsekonomin, matten, fysiken och lite annat smått och gott kvar. Borde göra nått av de istället för att sitta här.. Okej, jag ska ta tag i feken nu, dock skulle jag behöver snacka med min chef men han svarar inte. Får väl nöja mig med information från cyberspace i guess. Om ett tag blir det promenad med Måns i kylan och sen ska jag in i värmen och se Desperate.
Vi använde kartan endast en gång. Just den gången befann vi oss mitt på Stureplan. Folket tittade lite snett på oss..

what a wonderful world

Efter en hel söndag i buss var jag lagom pömsig idag. Glömde både passerkort och busskort hemma på skrivbordet. en rätt..underhållande skoldag fick jag iaf uppleva idag, faktiskt kul. Istället för att plugga efter maten tog jag en springtur i kylan. Det var otroligt skönt. Dock är inte en reflexväst världens mest smickrande plagg kom jag på.
Nu sitter jag och kikar på helgens bilder. Vilken helg jag har haft alltså, helt fantastiskt!

in the name of loveeee

Nyss hemkommen från Frihamnen och Körslaget. Helena var bländande vacker och sjukt duktig. Jag och Ida var stolta medlemmar i Pontare-klacken. Dagen spenderades med massor av shopping. Igårkväll hängde vi på Stureplan, vi kände oss ascoola. När vi snart gjort oss klara för natt blir det troligen en liten inventering av dagens och gårdagens inköp. Sen kommer jag slumra, man blir trött av att vara igång hela långa dagen. 
Men som sagt, Helena var galet bra, vi hade fantastiskt kul. Och en dag ska jag gifta mig med Ola, jag ska. Vi är som gjorda för varann har jag kommit på. Ida håller dock inte riktigt med. Vilken glädjedödare alltså....Nejdå, Ida är superbra och nu ska jag sluta babbla!!

WE MADE IT

Idag har jag levt på socker. Oj, så mycket socker. Godis i mängder. Allt för att orka hålla ögonen öppna och benen i rörelse. Men kul, det kan jag lova att vi har! Vi insåg precis att vi har internet via tvn på rummet, kuul! Men nu är det en powernap som gäller (för att ta igen alla förlorade timmars sömn i natt) och sen ut på stan igen, CIAAAAAAAAAAAAO!


use me as you will

Nu drar jag, snart. Först måste jag packa, har inte ens börjat än.. Har jag sagt att jag verkligen hatar att packa? Inte? Okej, då säger jag väl det nu då. JAG HATAR ATT PACKA.
Dock ska jag ha en asbra helg. Glöm inte att se Körslaget och rösta på Team Pontare! :)

RSS 2.0