daylight shine on

Idag gick jag utklädd till en krokodil genom hela badet. Min fina kollega hade även hon en krokodildräkt. Vi delade ut godis och blev blöta om svansarna. Allt för att små barn skulle ha kul. Som man offrar sig, alltså. Fast det var nästan värt glassen, det måste jag erkänna...

Like the open seas and shores

Det är galet hur tom man blir i huvudet efter en dag inne på badhuset. Fast annars så var det faktiskt rätt kul att fortsätta gå inskolningen idag. Känner att jag gjorde mer nytta idag än första gången iaf. Kvällen har spenderats i soffan med trevligt sällskap och onetreehill.
Ögonlocken orkar inte riktigt hålla sig uppe längre så det blir nog en himla tidig lördagkväll för mig del. Kommer sova riktigt gott och vara utvilad, hoppas jag, inför fortsatt jobb på badhuset imorrn.

ain't nothing like i love you now!!

Jag tog en sväng förbi min finaste Malin ikväll. Hon hade bakat kladdkaka åt mig, bara mig och ingen annan. Så himla gulligt och så himla gott. Tror dock att dekorationen var en liten pik..
....fast trots pikar så är Mallanbrallan himla söt.

you fill my heart, you keep me breathing

Jag dissade min sovmorgon i dag för att träna. Det är verkligen superskönt att ha gjort bort det innan skolan. Att det sedan gick fint på alla dagens lektioner (inklusive fysik och kemi. okej, jag hängde nästan med på kemin iaf) gjorde det mesta bara bättre. Vi fick tillbaka våran dundersnygga labbrapport och jag och Maja highfivade en del, vilka kemister vi är alltså. Därför kommer en liten....favorit i repris, hahahaha.

Okej, detdär är verkligen inte världens snyggaste bild. Men det är ganska...skön. Nu sitter jag och mumsar i mig min nya förälskelse. Eller..mumsar var fel ord. Menade knaprar. Solrosfrön är det iaf som jag stoppar i mig! Galet smaskigt!

i feel like im losing control

Min onsdag var bra. Trevlig, mysig och allmänt okej. Svenskan utgick så jag gick omkring och letade något till min kära vän som blir 18 imorrn. Slutade dock med att jag köpte en tröja till migsjälv och sen satt på station i några timmar. Sen blev det OS och en tidig kväll på grund av huvudvärk.
Min torsdag är bra, hittills. Basketskillsen finns knappast kvar men Shakespearekunskaperna bara ökar och ökar. Även mina biologikunskaper övar sakta med säkert. Ska viga kvällen åt just biologi tror jag. Nu sitter vi och flamsar på företagsekonomin. Tydligen flamsar jag inte nog mycke. Ska börja flamsa nu. CIAO!

But then again I don’t remember you

Ikväll chillar jag med min hallonsorbet. Även biologiboken vill vara med på ett hörn... Shakespeare vill inte heller vara utanför, inte fekboken heller... Och ja, eftersom jag har ganska svårt att säga nej så vet vi väl alla hur denna kväll kommer sluta? Oj, nu börjar huvudvärken komma, måste lära mig att säga nej.

there's nothin' I want more

Det är verkligen lika skönt varje måndageftermiddag att sätta sig på bussen och veta att det bara är fyra dagar kvar till helg. Dunderskönt helt enkelt. Och förutom vissa mindre utbrott har dagen hittills gått smärtfritt fram. Nu sitter jag och i soffan och bara chillar litegrann. Och laddar inför kvällens simning. Haha, känner mig som en 60+are som går och simmar sådär en måndagkväll. Fast skönt är det. Magda håller med!



i got places to go

Ibland tycker jag faktiskt om vintern. Jag trotsade kylan och tog en sväng förbi den lokaka stormarknaden (okej, konsum. men stormarknad lät roligare.). Sen körde jag bicepscurl med påsarna hela vägen hem. Nu är mina armar smått döda, haha.


mr. brightside

Historisk dag. Kjellan bjöd på semlor på kemin. Kunde inte ha varit mer lägligt för en lite paus just då.
Gustav gillade!

i hold on to this life i found

Ingen idrott utan mässa på nolia. Så började min dag. Helt okej. Gratis godis och pennor är nice. Dock saknade jag bodypumpen imorse. Fast...vad är väl en bodypump när man har en massa popcorn?
Resten av dagen kändes väldigt onödig. Knasig biologi, minst sagt. Det beror nog dels på mitt och Idas otroligt fina humör och dels på en viss lärare som är ganska speciell. Ingen fek och sen en otroligt övärd franskalektion. Den gav ingenting. Den fick mig bara att inse att mina franskakunskaper är nästintill obefintliga för tillfället. Vilken kick för självförtroendet...not.
Tur att jag iaf hade mitt mäss-godis att smaska på under dagen. Tydligen var jag inte så diskret när jag snappade åt mig sötsakerna. Men vadå? Står det en skål får man väl ta, right?

we're heading for complete disaster

Tror jag förfrös öron, näsa och haka påväg från lunchen idag. Riktigt kyligt blir det om man lämnar mössan i skåpet och halsduken hemma. Fast det var nästan så korkat gjort att jag får skylla migsjälv! Räddningen var dock dessa tre härliga typer. Man blir så himla mycke varmare om man skrattar åt sjuk humor!
Ludvig är 93a och lite rädd för kameror. (förlåt, jag var bara tvungen..jag har slutat egentligen)

And I've been doing just fine

Jag och Agnes satte oss på Waynes och tog tag i våran franskabok som vi ska ha läst. Vi såg filmen helt enkelt. Varför göra det svårare än vad det egentligen är? Okej,om sanningen ska fram så fattade jag inte ett smack av boken. Dethär var helt enkelt den enda lösningen. Sen träffade jag Mimmi ö över en semla på NK. Det är som ganska mysigt att fika...haha. Och nu blir det fotboll/OS och en semla till. Det är ju bara fettisdag en gång per år liksom.

doesnt matter if i even go

Jag älskar att vara ledig. Det är bara så himla skönt! Allt är bara skönt när man är ledig. Att vakna, att fixa frukost, att vänta på bussen, att träna, att gå på stan, att fika m.m. Allt. Nästan. Det mesta iaf.
Fick bussdejta med Mags både till och från stan, mysigt. Nu har hon övertalat mig att följa med henne och simma ikvl. Jag kommer dock sjunka som en sten efter några meter eftersom jag helt pumpade slut på mina muskler på bodypumpen i förmiddags. Men sånt är skönt. Fick mig en liten träningsdejt på iksu i form av Ellen. Efter en väldigt snabb dusch så fick jag min sista dejt för dagen. Min shopping/fikadejt, Ida. Vi bosatte oss på Station med varsin morotskaka i ett antal timmar. Sånt gillas. Och oj, vad jag har dejtat mina kompisar idag. Nu ska jag skriva lite mera på engelskan och sen tagga upp mig inför simdejten.
Älskade vännen!

ain't nothing like i love you now

Den här veckan man sammanfattas med ett ord: KONSTIG.
Onsdagen tog priser för den mest konstiga dagen. Fast..lördagkvällen fick också ett konstigt slut. Och söndagen en rätt konstig början. Hm, det mesta är bara konstigt tror jag. Citat från en klok vän "Bara några timmar kvar av denhär veckan. Nästa vecka blir inte konstig, ta det lugnt nu, Soffler. Håll ut!" Ja, jag ska hålla ut. Med hjälp av choklad, nystädat rum, nybäddad säng, favvomusiken, snyggstefan på tv och tanken på att en nu vecka väntar imorgon så fixar jag allt!

To join me in the middle of ectacy

När alla vi tjejer är samlade så blir det himla mycket snack om sommaren. Det gör inte att man precis längtar mindre dit, om man säger så. Turkiet direkt efter skolavslutningen kommer bli awesome. Varma sommarkvällar är inte helt fel heller om nån skulle fråga mig. Med jordgubbar. En sommarkväll förhöjs alltid om man har några röda små bär att stoppa i munnen. Synd bara att jag kommer jobba hela sommaren. Inte en vecka ledigt förutom Turkiet. Men jag ska nog hinna med ett härligt lov ändå!

still i cant find ways to let you go

Sofia Wiklund, badvakt. Så kan jag nu titulera mig om jag nu skulle känna för det. Känns ju helt okej att kunna tjäna lite stålar då och då. Förutom inskolning på badhuset har jag hunnit med ett varv runt lövöudden, galet skönt! :)
Nu väntar en myskväll hos Mags med tjejerna. Puss

i've been here all day and it's time

Nu sitter jag och knaprar på min hallonlakritsstång som jag fick av John idag. Han tyckte jag var värd den efter ha skrivit våran kemilabb. Det tyckte jag också, haha. Förövrigt så har jag haft en skön dag, det har liksom gått bra idag. Jag känner mig faktiskt himla positiv, vilken härlig känsla alltså. Ska bara bli kul att se hur länge den håller i sig, hehe.

no more so far

Det är inte fredag om man inte har tittat efter här, haha.

your face says you're leaving

Idag var en himla konstig dag. Ja..konstig. Jag och min tur, liksom. Vi är inte direkt bästa vänner tror jag. Det är bara skrattretande och ingenting annat!
Ikväll var en himla pluggig kväll. Känner mig nästan helt sönderpluggad just nu. Kemirapporter, svenskautredningar och biologiredovisningar, allt bryter liksom ner mig inifrån. Illa. Tror det blir sängen nu och sen bodypump 7.15 imorgon. Ska bli skönt!

turning through sick lullabies

Jag sitter och funderar på om jag ska skriva Högskoleprovet eller inte. Alltså, det kommer ju inte gå bra alls men det vore ändå kul att testa liksom. Och bra att ha testat så att man vet vad det går ut på när man väl ska skriva det på riktigt. Men..att skriva ett prov en hel lördag mitt i april är ju egentligen inte superkul. Men det är ju bra att ha gjort det. Fast det är ju lite drygt...Okej, nu ska jag fortsätta fundera.

that you only meant well

Mitt tappra försök att komma igång med träningen efter min hemska förkylning idag var nästan skrattretande. Det började med att jag trodde mig vara mycket smidigare än vad jag egentligen var och druttade på rumpan när jag skulle över ett mindre snöberg. Sen stod jag och skrattade åt migsjälv en stund innan jag lunkade vidare. Något tempopass blev det absolut inte. Var och varannan minut så stannade jag och hostade ett tag innan jag forsatte framåt. När jag kände mig lite smått spyfärdig gav jag upp allt som hade med tempo att göra och trippade väldigt sakta hem igen. Och nu dunkar huvudet. Inte bra, Sofia. Men av någon konstig anledning är jag nästan taggad på att gymma imorgon!
Ja, idag får man faktiskt skratta åt mig. Och tack Ida som lyckades ta en så otroligt vacker bild. jag lovade, i know.

i just cant believe it

Tro det eller ej men hittills har min måndag varit himla bra! Fast...jag och Ida upptäckte att vi inte är experter på keynote. Nu ska jag dock skriva den bästa kemilabrapporten i hela världen!

the best they ever seen.

Myspysigt alltså.

But the sun came up again

Nu sitter jag och vilar efter kvällens jobb. Jag och Mallanbrallan serverade på en 60årsfest. Mina kära fossingar mår lagom bra just nu. Cirkus fem timmar stående, springande, diskande, fixande sätter sina spår. Men det var värt lönen, det kan jag lugnt säga. Plus att jag fick en kväll med Mallan. Det var ju som inte helt fel det heller! Min och Mags Twilightkväll igår var inte helt fel den heller.
Den snyggaste Mallanbrallan i hela världen, minst sagt!

wanna be famous?

Jag och Mags är så himla påhittiga. Idag kom vi på att Jossan inte fått sin 18årspresent än och istället för att bara gå över med den till henne så anordnade vi en liten skattjakt. Lapp i brevlådan, ett snöre att följa ner i till en skogsväg. Där hade vi ställt en kartong med massor av smått och gott. När födelsedagsbarnet öppnade kartongen hoppade vi fram med visselpipor och läsk. Jossans överraskade ansikte gjorde hela min dag, så himla söt.
Annars har jag hunnit med en helt okej dag i skolan, en intressant bussresa hem, skön eftermiddag med OTH, pyttelite franskaplugg och en intressant men toppenmysig kväll. En bra dag, helt enkelt!

we can try to live

Jag har matteprov imorgonbitti. Det betyder att jag just nu sitter och försöker plugga in ett helt kapitel om derivator och logaritmer. Det går inte toppenbra kan jag väl informera världen om. Men istället för att hålla ut och kämpa mig igenom alla sidor så ska jag promenera till Frida och baka kladdkaka till PH-finalen. Ska bli kul att faila imorrn.

blue are the feeling that live inside me

Jag tror jag tappade tårna nånstans mellan ålidhöjd och Minervagymnasium. Och snabba powerwalks blev det till och från kullis. Allt för att behöva vistas så få sekunder utomhus som möjligt. Brrrr, så förbaskat kallt det är! Sista lektionen hade vi på universitetet där vi försökte vara riktiga kemister. Resultatet varierade.
Verkligen bara läskigt.

RSS 2.0