love the way you lie

Tror det deppiga vädret drog med mig i fallet. Blev bara allmänt trött och less just nu. Funderar på att ta en springtur snart (ja, jag vet att det är lördagkväll men det är det enda jag känner för, okej?) och sen bäddar jag ner mig.

somliga ljus brinner aldrig ut

Jag njuter av att vara ledig! Idag gjorde jag och Magda en favorit från i fjol, vi cyklade in till stan och hade det allmänt superkul. Magdalena sprang förbi frissan och två timmar senare cyklade jag hem med en ännu snyggare brud än den jag cyklade dit med. Vi gjorde middags/shopping-stopp på Maxi och inhandlade godsaker till kvällen. Malin svänger förbi Magdalena inom kort med sin bedömda kladdkaka och det vill jag inte missa. Dags för en snabbdusch och sen ska jag skynda mig till Sjöstigen för en dundermysig kväll.
Pusspusspusspuss alltså.

before i love and leave you

Ännu ev trevlig kväll igår. Några kollegor från badet kom förbi och chillade litegrann.
NU har jag en arbetsdag kvar innan jag har långledigt, 9 hela långa lediga dagar. Så otroligt skönt. Och eftersom jordgubbarna slutade i helgen så är jag verkligen helt ledig. Ska blir så galet bra alltså. Senast jag var ledig flera dagar i rad var nästan när jag var i Alanya och det var, tyvärr, sjuukt längesen. Nu laggar jag upp med vattenmelon, choklad och SATC för att orka med morgondagen.

från och med du

Efter jobb på Obbolabadet tog jag en välbehövlig powernap för att orka med kvällens bravader. Grillkväll var det som gällde och trevligt var det! Nu spelas världens bästa låt på repeat.

and i need you know

Sjukt härlig LEDIG dag. Jag styrde min kos mot stan. Väl där sprang jag in hos en frissa och fixade frillan så nu är kluvna toppar ett minne blott. Kort blev det dock...Sen shoppade jag loss med min fina Ida. Vi hann även luncha och bli bjudna på glass av min chef. Gratis är gott, upptäckte vi.
Kvällen bjöd på en lite födelsedagsmiddag och intressanta presenter.

baby, there's no other superstar

Wiiiho, imorgon har jag sovmorgon och gissa om jag ska utnyttja den till MAX! Nu har jag precis bäddat ner mig efter att ha gjort massa hushållssysslor som är mindre roliga. Typ diska, vattna, plocka undan lite, gå ut med soporna och gå ut med komposten. Det sistnämnda tar pris för dagens äckligaste. Flera hundra små larver som kröp på komposten när jag skulle skruva av locket, inte nice! Var tvungen att ta en dusch efteråt, så äckligt var det.
Efter jobbet kom Frida och Elena förbi. Det var himla mysigt! Och ja, jag älskar att sno bilder från Elena.

Running around leaving scars

Hur less jag än är på att jobba med jordgubbarna så måste jag erkänna att jag aldrig blir less på att smaska i mig de små bären. Jordgubbar är sommar!
Nu, tredje natten ensam hemma, börjar det kännas helt okej att vara just..ensam hemma. Skönt liksom! Visst, jag saknar min söta familj men jag vet att dom har det awesome på västkusten!
Ikväll hade jag iaf middagsgäster. Maja och Rebecca kom förbi och åt kyckligsallad med mig. Och med sig hade dom choklad och ett underbart kort (jag är märkt för lovet tack vare min så kallade chef. ska komma ihåg att tacka honom nåndag...)

i wont let you go away

Efter att jag memstadels solat på jobbet så cyklade jag hem och bjöd Agnes på middag. Mot kvällen blev vi våldgästade av två smått galna brudar.

It’s physics, there’s no escape

Har jag nämnt att det är ganska chill i Obbola? Ja , jag tror faktiskt jag har det men det tåls att säga igen: det är ganska chill att jobba på Obbolabadet. Och det är kul när solen skiner och Elena jobbar med en. Då känns det inte som ett jobb.

head among the clouds

Jag bara glider runt just nu. Jobb här, jobb där typ. Och sen hinner jag umgås massor med mina sjukt fina vänner. Okej, träningen blir lidande men det löser jag nånannangång. Tänkte mest bara säga att jag hade en galet mysig kväll igår. Jag tycker om att vara 18!
Nu ska jag chilla(jobba) på Obbolabadet med Elena, det blir nog heeeeelt ok!

come take a walk with me

Wiiho, vilken kväll jag hade igår. Minst sagt intressant men väldigt, väldigt rolig! Vilka grymma kollegor jag har som styr upp en liten överraskningsfest till mig!
Idag har jag haft en ganska dryg dag på jobbet. Sura, klagande kunder. Äckliga jordgubbar. Att det sen var bajssvårt att få tag på cheferna när det krisade gjorde inte saken bättre. Och inte heller trötthet och mensvärk. Men nu ska jag sova och be ready for an awesome day tomorrow!

We're unforgettable

Jag tyckte om att vara sjutton. Fast jag tror att jag kommer njuta av att vara arton ännu mera!
Släktfikat är avslutat. Massor av mums bjöds det på. Malin och Magda var också fikasugna. Malin fick även fixa håret på mig innan hon drog sig hemåt. Ikväll väntar middag med familjen och sen en överraskning som Frida och Elena har planerat. Jag är sjukt nervös, mår nästan lite illa. Överraskningar är....läskiga. Men bara jag överlever så är jag nöjd. På fredag fortsätter firandet med mina brudar.

Pretty lights with no concern

Idag jobbade jag för första gången på Obbolabadet och det var sjuuuuukt slappt. Ta betalt för några godisar, värma en billys, sätta rosa fina armband runt handleder på folk, dricka vatten och jobba på linnebrännan är väl ungefär de arbetsuppgifter som finns. Men det var nice!
Jag och Frida hurtade till oss ordentligt ikväll och tog och en långpromenad följt av en timmes gym. Säger hej till träningsvärken imorgonbitti..

wave your flag

Det var sjukt längesen jag spenderade så mycke tid med min kära bror som jag gjort idag. Frukost i solen, fotboll på baksidan, springtur, båttur m.m. Men det var ganska kul. Som rätt skönt att få göra lite annorlunda grejer ibland. Och mina fotbollsskills fanns nästan kvar. Bolla kan jag iaf fortfarande, kändes fint!
Nu ska jag slänga några liter jordgubbar i cykelkorgen och bege mig till Frida. HEJA SPANIEN!!

standing where you left me

Jag måste faktiskt erkänna att Eclipse var skitbra. Efter en minst sagt stressig jobbdag och en god middag hos grannarna kom Frida och hämtade mig. I bilen in till stan kom vi dock på att vi skulle missa semifinalen mellan Tyskland och Spanien... Fast det glömdes snabbt bort när vi satt med Elena i biosalongen. Jag blir som ganska glad av dom brudarna! Sånt man inte vill tänka på glöms så lätt bort i rätt sällskap och när man väl kommer tillbaka till verkligheten har man en känsla av att det faktiskt går att fixa det mesta. Aja, filmen var nice och min dag var varit ganska...intressant. Nu blir det sängen så att jag orkar upp på morgonprommis med Malin. Tänk att jag går upp tidigt på min lediga dag!



Konfade mig för precis tre år sen. Galet. Känns som en hel lifetime ago. De flesta minnena därifrån är väldigt posivita och jag ångar mig inte en sekund att jag åkte dit (trots paniktårarna i bilen...) eftersom jag träffade två av mina bästa vänner där. Dom är great och jag vet inte vad jag skulle göra utan dem. Ett stort plus i kanten är såklart att jag får träffa dem nästan varenda dag på skolan. Och en av dem har jag tillochmed i min klass! Eller...hade. Ida den lilla bruden ska ju som sagt prova vingarna i Staterna och det blir tufft. Men Agganhaggan finns fortfarande kvar, THANK GOD for that!
OJ, vad dryg jag blev ikväll. Sov gott!

bed on fire

Nej, men jag blir ju absolut aldrig rastlös när jag jobbar. Aldrig någonsin. Jag tycker bara det är så himla kul att leka med pengar. Typ räkna dom 153 gånger per timme och lägga dom i fina rader. Det är nog min favvosysselsättning för tillfället.
Okej, jag erkänner. Jag är less.

wish i could keep you much longer

Nu, precis nu är första gången jag sitter ner och gör ingenting sen i onsdags. Det är sjukt!! Fyra fullspäckade dygn. Denna helg har verkligen varit lovets höjdpunkt hittills (bortsett från ALANYA).
Bastuskär var awesome, inget mer bör sägas.... Magda och Malin bjöd på middag igår. Eller...Malin bjöd på middag hemma hos Magda. Mysigt var det iaf. Har även hunnit med att jobba hela helgen. Nu är jag trött. Och taggad på att träna! Var länge sen nu, alltså..

high up above or down below

Hade en myskväll med några classmates igår. Sen tog jag och Ida en dryg timmes promenad från Teg till Stöcksjö. Hurtigt värre!!
Ikväll blir det grillning ute på Bastuskär.

RSS 2.0