take this dance!

Måndag. Härliga, otroligt fantastiska måndag. Okej, nu överdrev jag. Men nu är värsta dagen på veckan gjord och det känns BRA. Vi gick till universitetet och labbade litegrann på kemin. Jag kan ju skryta lite med att jag hade bästa labbgruppen, garanterat. Gustav och Ida, vilka kemister!
Sen blir det ett litet pilatespass efter skolan så att jag kan ta sovmorgon innan klassfotot imorrn. Min mage känner sig tränad nu, det kan jag lova!
Kemist, JAVISST! (snygga kemister dessutom!)

i miss you like a child misses their blanket

Åh, idag har jag gått omkring och tänkt på hur mycket det är som jag saknar just nu. Eller..mycket kanske var fel ord, menade nog många. Kan inte ens minnas sist ske-brudarna hade en kväll tillsammans, det är verkligen illa. Kan nästan inte bli mera illa. Jag saknar ihjäl mig snart, typ. Så HG, Mallanbrallan, HÖ och Mags, om ni ser dethär: JAG BEHÖVER ER. Jag hoppas på helgen nu..
Sen är det ju min Majsboll..eller Gräddnos, hehe. Gooosch, blir det samma sak som förra året går jag under. Jag behöver liksom min Gräddnos även på hösten, vintern och våren, inte bara på sommaren. Det ska bli ändringar på dethär nu, det lovar jag migsjälv, dyrt och heligt!
Sen saknar jag min mamma som varit i sthlm, dock kommer hon hem i natt.
Sist jag hade all my sweethearts with me, nästan iaf.

we are the children of the night

Nu sitter jag och målar naglarna, detdär med fransk manikyr är lite trixigt ibland. Vita lacket på topparna, rosa lacket över hela nageln och sist det genomskinliga över rubbet. Men nu tror jag att jag fick till det. Oj, vad otroligt tjejigt det kändes att sitta och babbla på om naglar. Fast jag är ju tjej så..hah. Jag är för trött för att orka vara seriös idag tror jag.
Körde in min syster till hennes match tidigt i morse, ingen sovmorgon alltså. Och ja, jag körde bil. Jag börjar bli en riktig fena på det..eller snart iaf. 

where were you?


Oh just remember the telephone works both ways

+ Maja, Ida, Mimmi - skolan blir så himla mycket lättare.
+ Agnes - allt blir så himla mycket lättare.
+ Fredag - hela helgen framför sig.
+ BodyPump - känner mig galet stark och duktig.
+ LUFF - skön avslutning på skolveckan, bra början på helgen.
+ Dagböcker - så himla skönt att skriva av sig.
+ MAX - en tradition.
+ Vatten - typ himmelriket när man är törstig.

- Fysik - fattar ingenting..
- Fysik sista timmen på en fredag - fattar ännu mindre.
- Trötthet - skolan tar redan död på mig.
- Smink - gaalet drygt att tvätta bort på kvällen när man är trött.
- Varmt rum - svårt att sova.
- Läxhelger - ja..mina kommande helger kommer gå en stor del till plugg.
- Tuuunga skolväskor - träningskläder, handdukar, dator, böcker m.m.....
- Busskorten -  inte längre är obegränsat antal resor längre nu när de funkar.

SOV GOTT, för det ska jag verkligen göra!


Denna tjej heter Agnes. Så, nu tror jag alla vet det.

im gonna take the shiny roses

Man kan ha tråkigt på skolan ibland....


...men sen inser man att man har galet coola klasskompisar och då blir man såhär glad!!!



one foot wrong

När man precis målat klart naglarna ska man SJÄLVKLART kleta ut allt igen, för andra gången. Sånt är bara askul. 
Trots galen träningsvärk i slag-musklerna så tog jag en springtur efter skolan. Faktiskt himla skönt att få tid att bara...vila hjärnan. Det behövs, kan jag lova. Sen är känslan efter man har slitit, kämpat och tagit ut sig helt fantastisk! Nu är jag påväg nerför trappen till kylskåpet. Här ska det tröstätas yoghurt och sörjas över naglar. Och samtidigt ska det egentligen läsas underbart intressant biologi...

we can see through you

Grejen med att ha en stor bloggare i ens klass är att man själv inte tänker på att hon är "känd". Hon är liksom samma tjej för oss i klassen nu som för ett år sen. Jag och några klasskompisar ställde upp att vara med på bild idag, ingen big deal tyckte vi. Men vissa tyckte visst inte som vi. Hittade en rätt rolig kommentar på bilden. Jag har svårt att inse hur "stor" min klasskompis egentligen är tror jag...men erkänn, ganska kul. Jag och Ida fick oss iaf ett par härliga skratt, hehe.



Härliga classmates.

hahahah....HAHAHAHHA






you and i both loved

- BODYCOMBAT var faktiskt himla kul och annorlunda. Träningsvärk i "slag och spark"-muskler väntar imorgon.
- Solig lunch, det är grejer det!
- Jag ska sluta bränna pengar. Fast höstkläder är ju himla kul att köpa nu..
- Mjukglass är oemotståndligt en solig eftermiddag.
- Agnes är alltid trött.
- Sandviksplanen luktar lika mycket gräs nu som när jag spelade fotboll, för typ hundra år sen.
- Mitt hår är mörkare nu tackvare min frisör-polare.
- Ska plocka undan massor av saker från golvet nu.
- Har sovmorgon imorgon. En timmes längre sömn är efterlängtat.
- You and I, both är en ganska skön låt att lyssna på en tisdagkväll.



love me when i'm gone

Den blev en kort promenad med Frida ikväll. Hon såg så himla ensam ut när jag kom för att möta henne i Ljumviken. Fick nästan lite dåligt samvete över att jag var så himla sen.. Men sen tänkte jag på alla gånger hon varit sen och då jämnade det ut sig, ganska rejält.
lonley friend

throw up your arms into the sky

Wiiho, måndagen är avklarad. Hann med franska, matte, biologi och kemi. Rolig dag? nja.. Nu sitter jag och drygar i sängen. Funderar på vad jag ska göra av min kväll, lutar åt lite träning. Eller promenad eller nått. Känner att jag vill komma ut iaf, är så himla less på att vara inne efter en hel dag i skolan. 


something ugly, something cute

Igår bjöd Malin över mig och Måns på tacos. Galet gott, galet trevligt och galet mysigt. Galet bra järngäng alltså. Malins uterum är supermysigt alltså. Sen somnade vi alla tre i soffan till Gröna milen. Jag pallade inte att gå hem så jag stannade hela natten. På morgonen blev det film och min och Mallanballans specialfrukost, kladdkaka. 
Försökte träna bort lite träningsvärk idag också, gick väl sådär. Nu ska jag göra min kemiläxa.





the man!

OHYES, nu tog norges snyggaste kille VM-guld i spjut. Underbart!!


lost and insecure, you found me

Älskar att få läxa över helgen, är det inte för underbart? Kommer verkligen älska kemi.....
Annars gjordes min dag konstigt nog av bussresorna till och från skolan. Jag kände verkligen för sällskap och vilken tur jag hade när MajaGräddnos hoppade på bussen imorse och Frida som satt på bussen hem. Det gjorde helt ärligt min dag, seriöst! Sen hade jag en himla skön kväll med mörk apelsinchoklad, cashewnötter och Magdalena.
Imorgon ska jag njuta av träningsvärk som jag drog på mig på BodyPumpen idag. Killen som höll i passet blev nästan lite småläskig när han stod och skrek uppe på scenen. Kändes som att han kan ha varit gammal militär eller nått så inte vågade man slappa inte, aldrig. (Dock kunde jag och Agnes inte hålla oss för skratt ibland när han sjöng med. Härligt med människor som inte är...rädda för att visa upp sin otroliga sångröst.) Mina ben har aldrig någonsin varit så trötta, galet vad dom skakade. Stackars ben, varför ska jag plåga mig så? Jag som hade tänkt springa min mils-runda imorrn..får nog vänta några dagar.
 
Just denhär övningen DÖDADE mig! Snacka om att jag slarvat med styrkan i sommar..illa. Nu är det utfall i mängder som gäller!




break it down

Fotbollsturnering var det som stod på schemat idag. N08a kämpade på bra, dock räckte det inte riktigt till seger... Men det var helt okej ändå. Efter lunchen åkte jag hem till Agnes och såg lite film. Eller...Agnes sov och jag glodde på tvn. Faktiskt himla skön eftermiddag. Sen hann vi med en sväng på Strömpilen också innan vi satte oss och åt mjöligt bröd medan vi väntade på min buss.
Jag hatar att vänta på bussar....fast idag var det helt okej. Mjölkrig är kul!

use somebody

Ooosch, uppropet avklarat. Hade nog inte pallat det alls om jag inte haft en så mysig kväll hos Mimmi igår. Pizza, promenad ner på stan, mys och tv-tittande. Dock förstörde det litegrann att vi skulle upp tidigt. Vi hann precis i tid till uppropet efter en powerwalk över campus. Seglade in i klassrummet sådär en halvminut innan vi började eller nått, hehe. Efter det otroligt nödvändiga (ironi) uppropet tog vi bussen ner till stan och lunchade i parken. Skolan och plugg känns inte kul nånstans men jag måste erkänna att jag saknat klassen en del. Nån vänlig själ räknade ut att jag har ca. 360 skoldagar kvar i gymnasiet. Nu ska jag ut i solen och tycka synd om migsjälv och har jag hur kanske en eller två av skoldagarna försvinner...


  
  

going faster than a roller coaster

Wiiho, jag är bra. Att träna på morgonen är verkligen inte min grej men idag ställde jag klockan och för att springa några intervaller runt elljusspåret. Galet skönt nu efteråt, det kan jag verkligen lova. 
I eftermiddag ska jag äntligen träffa Mimmi igen, Skandal att vi inte setts på hela lovat tänkte vi, därför ses vi dagen innan skolan börjar...heh. Tidsbrist och dålig planering, därför blev det som det blev. För att ta igen missad tid så passar jag på att sova över hos henne också. Det betyder att jag får sovmorgon imorrn eftersom Mimmi bor en kvart från skolan. Slipper alltså bussen imorrn, skönt. Jusste, jag börjar ju som skolan imorrn, KUL. 

Baby, i've missed you!

soulmates never die

Ännu en dag närmare skolan...lagom taggat kan jag lova. Dagen har mest spenderas gående. Först en morgonpromenad med Mags då vi gjorde lite små planer över våra liv. Oj, detdär lät seriöst, riktigt så seriöst var det nog inte. Vi bestämde oss helt enkelt bara för att hoppa över onyttigheter, det kan väl inte vara så svårt?
Sen tyckte Frida att hon behövde röra på fläsket och vi tog os en lång runda. När vi gått, gått och gått ett bra tag blev vi sugra på smoothies och styrde kosan hemåt. 
En timme bakom ratten har jag också hunnit med. Nu är det städning i 10 min till, sen PrisonBreak.




every me and every you

Okej, en rätt ovärd dag har just passerat. En springtur i regnet utan musik (all musik jag ville lyssna på finns på spotify och inte i min kära iPod för tillfället, illa), en tur med mamma till affären för att inhandla den oj, så nödvändiga prylen tandkräm, ett besök hos Måns som ledde till att snubben äntligen anslöt sig till facebook-trenden. Mer än så är inte värd att nämna idag tror jag. Förutom att Majsbollen än en gång lyckats få mig att gilla hennes musik. 
Nu är de Placebo lite utblandat med The Blackout som spelas för fullt, galet bra!


give me your strength

Galet bra dag igår, verkligen. Maten mina kära vänner slängde ihop var gudomligt god. Resten av kvällen tillbringades framför tvn. Bland annat några Cruel Intentions-filmer sågs. Haha, måste bara påpeka att dom filmerna är helt sjuka egentligen. 
Nu sitter jag och funderar på om jag ska ta ett varv runt Lövöudden i spöregn och motvid. Kändes lite jobbigt men det är välbehövlig motion...

out of the fever

Idag var jag och Mags riktigt duktiga. Vi tog en liten utflyka till stan på drygt sju timmar. Färdmedlet var cykel. Galet skönt! Och galet kul, verkligen! Nu lagar vi mat hos Måns, tacos. Eller...Mags och Måns fixar maten, jag hejar på.




Magda blev kär i sin VitaminCare.

save ourselves


Jag blir så sjukt irriterar jag inte får svar på mina sms. Idag blev jag så sur att jag drog igång denhär låten och sen städade ur min garderob.


she flew away but now she's back

Insåg precis att det är över en och en halv MÅNAD sen jag träffade Magdalena. Tragiskt är bara förnamnet!
Förlåt Mags, hehe...


chase you down until you love me

Idag hann jag verkligen med galet mycket, enligt migsjälv. Sovmorgon och frukost framför Pippi Långstrump med HG, dusch, lunch hos farmor&farfar, flams med syrran, hjälpa Majsbollen att hitta en plattång på stan, avsluta en liten sak, springa på Gustav, hälsa på kontoret och fixa både vinterjobb, sommarjobb och anställningsbevis, äta onytting middag med aggan och till sist hann jag med en kombinerad cykel/gung-time med Frida. Om man sen klämmer in en glass påvåg till kontoret med Maja, en på kajen med Agnes och sen i en gunga med Frida så ja, där har man min dag. 
Det enda som står på mitt schema imorrn är en springtur, sen ska jag bara göra ingenting, SKÖNT!


Hur mysigt är det inte att sitta vid älven en sommarkväll?


i can se you just standing

Matlagnings-skills, ja..det har vi verkligen. Att improvisera ihop en middag är himla kul och blir oftast väldigt gott. Pastasås, bönor och pasta. Inte fel nånstans alltså. Vi hann med ett galet skönt nattdopp nångång på kvällskvisten också. Sen somnade vi till tvn. Nu är det en snabbdusch som gäller sen ska jag avverka folk på löpande band. Okej, detdär lät inte så bra alls.. Ska hinna gå på stan med Majsbollen, hämta papper på Finnerödjakontoret och äta middag med Aggan. Det ska jag nog klara av!


fallen in and out of love

En sånhär mysig kväll ska jag och HG ha ikväll ute på Brännölandet, great!

They don't really care about us

Åh, hemsk tanke har slagit mig idag, snart är sommarlovet över. Tog mig en titt på mitt schema inför nästa läsår och ja...jag fattar inte hur min skola tänker, inte alls. Löser man problem genom att skjuta fram kurser till trean? Nej, det gör man inte. Kan nån vänlig själ förklara det för den som bestämmer?!
Dethär betyder att hela min framtidsplan (heheh) liksom faller. Jag hade tänkt plugga ihjäl min i tvåan och mest bara överleva. Sen hade jag tänkt ta det chill i trean och troligen jobba lite också. Nu blir BÅDE tvåan och trean pain. Kul? Nej, inte nånstans. 

Another day has gone

Galet mysig kväll/natt/morgon med Ellen. Vi fick sällskap av Helena också, great! Dock råkade jag kapa av hennes ansikte på bilden....sorry hun!


PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSS

every little thing that you do

Min kära vän Måns var precis här och solade lite med mig. Dock pallade han inte så mycket sol.. Eller så pallade han inte att lyssna på mig..Nått var det han inte pallade iaf. Nu sitter jag och försöker övertala migsjälv att jag faktiskt orkar springa till mormor idag. Även om det verkligen lockar att ta en promenad dit istället. Måste nämligen titta efter vad som behövs ta dit tills ikväll då jag troligen får sällskap av min älskling, Ellen. Galet, vi har verkligen känt varann sen dagen jag föddes..Att hon klarade att leva sina fem första veckor i livet utan mig...Det är starkt, haha. 


Jealousy, turning saints into the sea

Gaah, himla mysigt att ligga hemma och må pyton när det är toppenväder....Nej, inte alls. Tur att Mr. Brightside finns!!


honey, i just cant get around it anymore

Ibland undrar jag hur det är möjligt att gå från att vara sjukt irriterad på en person till att tycka om den igen på bara sekunder. Som att först sitta och vara småsur över att ens chefer dissar en till att sen se att man fått sin slutlön och skina upp som en sol. (jag och Maja är två rich-bitches nu.) Att dom bjöd på glass bidrog nog också till att jag och Maja gick omkring på Nolia som solar..hehe. Glass är gott. Och lunch vid älven är också heelt okej tycker jag. Nu ska jag och MajaGräddnos (man måste bara älska Micke's smeknamn...) ta en promenad, CIAO!


stockholm i mitt hjärta

Stockholm var galet bra. Hann med en hel del på dom få dagarna jag var där. Så himla skönt att gå omkring och veta att ingen känner en. Ingen bryr sig speciellt mycket, man kan göra lite vad man vill utan att dra till sig en massa blickar. Efter gymnasiet blir nog Stockholm mitt första stopp, det hoppas jag iaf. Nu, efter tre heldagar med grönan, shopping, tunnelbana, gamla stan, gallerior, restauranger, caféer och massa annat känner jag mig ganska slö. Några timmars sömn och sen stan imorrn med Majsbollen (jag är galen, jag vet)


lets play a lovegame

Nolia hela dagen med Mallanbrallan. Vi hade oturen att stå utomhus när världens störtskur kom svepande över oss. Vitt linne + svart bh + regn = INGEN BRA KOMBINATION. Men allt löste sig fint och vi gick därifrån ett antal hundralappar fattigare.
Imorrn drar jag till STHLM med min mor och syster. Ska bli awesome. Fast ett minus finn såklart, jag måste packa. Packa är fortfarande det värsta som finns...

we still got time

Har ingenting, verkligen ingenting att berätta från idag. Förutom att Malin nästan tvingat mig att se sist Pirates-filmen. Ettan var bra, tvåan och trean spårade...
Kände bara för det.


all these things that i've done

Två toppenkvällar (eller tre, om man räknar med torsdagen också) hos Majsbollen. Igår vankades det filmkväll med massa härliga människor och några hemligheter förblev inte riktigt hemliga längre. Idag hade jag, Majsbollen och Mallanbrallan en egen liten filmkväll som avslutades med massa helknasiga bloggar...mer ska vi nog inte avslöja. Har även hunnit med en massa annat idag men det är för ointressant för att ens ta upp här, tycker jag.

Jag tycker om min nya cykel och framförallt cykelkorgen, så himla praktiskt!


RSS 2.0