we belong togehter

Olso är lika grymt som jag kom ihåg det. Shopping och mys med bästa vännerna, har det fantastiskt bra! Magsan är fortfarande kvar på jobbet men jag och Mallan börjar nog litegrann med förberedelserna inför kvällen nu. Sista kvällen på 2011. Sista kvällen på ett väldigt speciellt och annorlunda år. Sista kvällen på ett rätt jobbigt år. Men också sista kvällen på det bästa året hittills i mitt liv skulle jag tro. Är så himla glad att jag får avslutat året precis på samma sätt som jag fick äran att börja det, tillsammans med världens finaste.


who says i cant be free

Glada syskon på vaccinationskliniken imorse. Men nu ska vi iaf klara oss undan diverse sjukdomar på våran Thailandresa om inte allt för många månader.

i'll give it to someone special

Grymt mysig julafton. Det enda jag funderade lite på var vart snön egentligen håller hus?

Tänkte morgonpromenera imorgon med min andra hälft som är hemma från Oslo några dagar. Längtar därför till sängen nu och även upp ur sängen imorgon. Rätt ovanligt för att vara mig!

someday i might know my heart

Några timmar senare....
..KLART!

it ain't hard to tell

Känner att jag är på himla bra humör när jag helt seriöst pekar finger åt en facebookprofil. Inte ens en sen springtur i snön fick mig på lite bättre humör. Juldeprimerad av all stress, check.

just to spend alittle time alone with you

Cyklade förbi min fina Malin som fick ge mina toppar en välbehövlig omgång med saxen nu i juletider. Är så galet skönt domdär första dagarna med nytoppar hår, borsen som bara glider genom håret! Efter friseringen halvsov vi på golvet ett tag, helt utmattade. Jag av jobb och Malin av en lång natts bussresa. Nu har jag tänkt fortsätta sova men denna gång i min säng.

Let it all come pouring out

Körde ut till Täfteå efter jobbet för en liten klassfest. Kul att få träffas ett tag, var ett tag sen nu. Insåg att jag tillochmed saknat Gustavs gitarrspelande väldigt mycket. Nu är det sängen, som vanligt. Och jobb imorgon, son vanligt.

you light up my world like nobody else

Efter en väldigt lugn kväll på badhuset har jag sett massor av Onetreehill, ätit alldeles för många mintpraliner och hunnit gå från glad, till arg, till besviken, till förvirrad till..ja, vet inte riktigt vart jag står just nu men jag vet att denhär bilden passar grymt bra just ikväll.


wouldn't it be nice if we were older

Mysfika med Agnes på Café Station följt av mys-efter-maten-kaffe och julgodis hemma framför Gossipgirl. Sist men inte minst soffmys med Tomten är far till alla barnen. vore det inte för regnet skulle det nästan kännas lite juligt just nu.

i got you all figured out

Mitt hår känns som ett kråkbo efter en springtur i det fantastiska vädret (regn och blåst...kul). Kommer troligtvis behöva en halv flaska balsam för att reda ut min fina hästsvans. Är mycket värre i verkligheten är på bilden, lovar.

we are free and we are perfect

Var på en grym julkonsert med familjen ikväll. Symfoniorkester och hela köret. Lisa Miskovsky stod vid mikrofonen och var sjukt bra. Nu har jag fått en aning julkänsla iallafall känner jag. Synd bara att all vit snö är borta, en kvällspromenad i regnrusk dödar nog de flesta julkänslor..Hade tänkt ta en bild (vet, jag är kass på bilduppdateringar) men satt på andra raden och det kändes som fel att ta upp mobilkameran och nästan trycka den i ansiktet på dom uppe på scenen så jag undvek faktiskt det. Google får duga sålänge.

‘Cause it would take a whole lot of medication

Jobb, hemmamys, träning och huvudvärk idag. Luciatåg, plugg, promenad och julmyskväll. Trött som ett as, synd bara att jag inte riktigt kan slita mig från BigBangTheory..

just need you to follow

Ingen bra dag för bilkörning idag, tro mig. Inte heller en toppenbra dag för jobb. Däremot en bättre dag för idoltittande och glassätande med syrran och pappsen.

lucky to have been where i've been

Läsa tidningen, dricka kaffe och lyssna på James Morrison eller älskade Gavin, det är min morgonrutin nu mera. Synd bara att kaffet alltid hinner bli kallt innan det är uppdrucket, måste nog börja läsa fortare eller nått.

Break free from the fence


Hur deprimerande är det inte att titta tillbaka ett år i bloggarkivet och inse att man hade ett liv då, jämfört med vad man har nu. Träffa klasskompisar varje dag, ha roliga grejer planerade, rolig träning, roligt på jobbet, myskvällar med mina fina vänner och ja..till och med pluggandet saknar jag just nu. Allt detdär hade jag men uppskattade det knappast så mycket som jag borde ha gjort. Gymnasiet, Minerva, N08a - var så himla bra. Då var allt enklare och mer självklart. Nu är allting ovisst och komplicerat som bara den. För mig är ledighet = tråkigt nu. Jag vill jobba och socialisera mig med både kunder och kollegor. Jag vill träna och socialisera mig med svett, träningsvärk och träningskompisar. Och jag vill socialisera mig med vänner på ett så enkelt sätt som för ett år sen. Ses i skolan varje dag, cykla några hundra meter eller korsa en tomt för att vara framme. Jag vill alltså backa tiden typ..ett år. Fast egentligen är det nog inte det jag vill heller. Jag vill bara ha en plan. Och den planen existerar inte just nu. När den existerar kommer jag inte vara deppig när jag ser tillbaka i arkiven utan jag kommer vara glad över hur bra jag haft det och hoppas på nya, liknande upplevelser. Och hur kom det sig att jag blev såhär himla sentimental just nu? Jo, jag tittade tillbaka för December 2010 och insåg att precis på dagen är det ett år sen jag skrev mitt sista mattenationella, i matte D. Det är iaf någonting som jag inte saknar!

And if there's life we'll see it

Åt toppengott julbord med mina fina Twilfit-kollegor efter jobbet igår.

We found love in a hopeless place

En väldigt konstig sak hände när jag hälsade på Magsan i Oslo. Jag blev kär i en katt. Faktiskt. Finaste och mysigaste katten jag någonsin sett. Okej, kär är nog fel ord men jag orkar inte komma på något bättre såhär på kvällskvisten. Pus var så himla gullig!

låt honom veta att inget är som förr

Var en kall, halkig men fin morgonprommis som fick mig upp ur sängen imorse.

i won't let you go

Maxmat för fjärde gången på en dryg veckan, check. Min plan om att bli en nyttigare och mer hälsosam människa går inte så bra. Tur att jag har min mys-syster som säger att jag är fin ändå.

take alittle time to hold yourself

Snacka om att det gjorde min dag när Cinderella Story precis gick på tv. Kommer alltid kunna se den filmen, hur mesig den än är!

remember how you saved me

Idag råkade jag göra något jag lovat migsjälv att aldrig skulle göra, nämligen distanslöpning på löpbandet. Kände verkligen inte för att springa i motvind så jag tog cykeln till gymmet och hoppade upp på ett  löpband och brände av milen för första gången på alldeles för många månader. Det var riktigt tråkigt. Sen passade jag på att göra lite annan hat-träning, mage. Det var lite roligare än löpningen, faktiskt. Hittade nya medicinbollar som var roliga. När jag väl cyklat hem i äckligt jobbig motvind passade jag på att gosa med min fina Tarzan. Stackarn som sover ute i stormen..usch.

RSS 2.0