and i can't not get enough

Just nu befinner jag mig i ett hotellrum i Ohio. Tävling här i veckan. Det är så himla kul att få resa runt och se olika städer i USA! Vilket jobb jag har! Sen vi kom hit i måndagseftermiddag har vi hunnit titta på golfbanan, badat i hotellpoolen, gått på zoo och varit på utflykt till ett stort shoppingmall. Igårkväll åt jag och Aneta middag ute för att fira hennes födelsedag. Dock blev det ingen konsert i söndags pga storm, tråkigt!!
Så, kort sammanfattning:
Jag har det bra!


you are the love of my life

Just nu, ikväll (när jag egentligen redan borde sova) så saknar jag denna brud lite extra mycket. Världens bästa! Always and forever.

you didn't have to cut me out

Kom på att jag också måste passa på att be så hemskt mycket om ursäkt för den rentav kassa uppdateringen just nu. Jag jobbar från morgon till kväll och har inte riktigt tid helt enkelt men ska försöka bättra mig nu den sista tiden innan jag får sommarledigt och åker hem till Sverige och Umeå igen. Har för övrigt fallit för grupptrycket och skaffat instagram. På sofiawiklundusa händer det lite mer än på bloggen just nu iaf!

 

Fias fina änglar!

image description

 


no matter what we might face

Världens absolut bästa pappa fyllde år för några dagar sen. Det är himla jobbigt att missa alla mysiga födelsedagar faktiskt.. Han fick iaf ett väldigt fint kort som jag hoppas han uppskattade och sen har jag en liten present liggandes här i min garderob som han ska få när jag kommer hem igen om ungefär tre veckor! Plus att han ska få värdens stöörsta kram såklart.

we can be brighter

Har haft några mysiga dagar hemma i Orlando nu. Denna dagen avslutade jag och barnen såhär! (har jag sagt att golfbilen är en fantastisk uppfinning?)


the show goes on all night

Vi körde ett golfbilsrace innan middagen idag. Både vi nannys och barnen hade sjukt kul, även om det gick så fort att vi knappt minns vilken golfbil som tog sig hem snabbast.


belief make things real

Jag och Madeleine hade några härliga timmar tillsammans idag när barnen lekte på dagis. Vi började med någon timme vid poolen innan vi åt lunch och supergod glass i klubbhuset. Efter det gick jag faktisk min premiärgolfrunda (om man nu kan kalla det runda, gick till hålet Henrik var på, såg det och sen gick vi tillbaka. fick iaf se en del golf påväg dit och tillbaka!). På båten som går mellan banan och dagiset blev vi rätt uppraggade av några amerikaner. Vi avböjde dock vänligt men bestämt deras inviter om man säger så. Efter lite Starbucksmys hämtade vi sedan upp våra små gullungar.
Kände ändå att jag inte riktigt fått dagens madde-dos så nu sitter vi i en hotell-lobby och äter massor av M&M's!!


gone are the days

Jag var inte alls så mycket utav en bilförare innan jag åkte till USA men nu tycker jag att det verkligen är skitkul att sitta bakom ratten. Från att ha kört kanske max fyra-fem bilar ever i Umeå så har jag bara idag kört tre olika bilar här i Jacksonville. Liten cab till stor stadsjeep (lika glad varenda gång jag lyckas parkera....). Efter middagen i klubbhuset stack jag iväg och gjorde lite grocery-shopping och sen körde jag nercabbat längs strandvägen med hög volym på radion, hur kan man inte älska det?


can't make you love me

Avslutade dagen på samma sätt som jag började den, promenad längs stranden. Det är en speciell känsla att ha en milslång strand helt för sig själv faktiskt! Slutade med att jag drog en hel del dansmoves i solnedgången helt för migsjälv. Mellan turerna på stranden hann jag med dagisbesök och lek i vågorna, bland annat. Nu är min plan att stupa i säng!


what it takes to make me shine

Gick en morgonpromenad längs stranden imorse. Nu ska jag hälla i mig sista slurken kaffe och sen göra mina fina ungar dagisklara!


what it takes

Har haft två dagar fulla med lek, handling, familjefest, bad m.m. Ikväll spelade vi lite spel men jag tror NÄSTAN att tvn lockade mer...


we had a good time

Lisa ville sitta och titta på havet ett tag innan kvällsfikat. Rätt så mysigt, enligt mig.


you're already done

Är ledig några timmar nu mitt på dagen och vart befinner jag mig om inte på ett supermysigt utomhus-mall. Hittat fina grejer på Urban Outfitters och Forever21. Och ätit cheesecake till lunch. Tror jag måste börja bege mig hemåt snart så att pengarna inte försvinner helt...


feel so close to you right now

Jag har egentligen aldrig kört bil någon längre sträcka men ikväll körde jag Orlando-Jacksonville nonstop. Så nu ligger jag i en soffa i ett beachhouse i Jacksonville. Det spelas en golftävling här i veckan så jag kommer åka runt mellan golfbanan, dagiset, affären och huset/stranden. På tal om att åka runt så har jag och barnen åkt runt Lake Nona en del de senaste dagarna, det är faktiskt fantastiskt fint där vi bor!


you stand alone to every record I own

Att försöka nå Fias fot när man gungar är allt bra kul!


this is the part of me that you never ever gonna take away from me

Hade min lediga dag idag och hann med en hel del. Tränade på morgonen. Sen tog jag bilen och med hjälp av min nya fina telefon (är redan rätt fäst vi den, nu är vi kompisar!) så hittade jag min väg till en dansk barnflicka som jag lovat att hämta upp. Vi körde vidare till ett mall där vi pratade och drack kaffe i några timmar innan jag begav mig hemåt för att cruisa runt hela Lake Nona med barnen påväg till Madeleines hejdåmiddag. Inte okej att den bruden inte tänkt stanna kvar ett år till. Men som tur är stannar hon i Orlando tills mitten av juli så vi har mer tid att spendera tillsammans! Dagen avslutades halvsovandes i soffan framför tvn, så bra dag! (Packningen inför resan till Jacksonville imorgon....den skjuter jag på!)

love you like a love song

Dagens mysigaste stund är helt klart att ha en nyvaken tvååring i famnen.


you beat me at my own game

Jag totalmissade valborg i år. Men förra året firade jag valborg så att det räckte och blev över till detta året också må ni tro! Tyskland, fina klasskompisar och ja...den kvällen slutade som den slutade men förblir ett minne för livet (precis som hela resan)!

more than anyone

En ledig lördag med Madde slutade med aningens mer shopping än planerat. Tunn kofta, 4 tees, underkläder, träningssockar och converse. Conversen är dock inte till mig vilket lättar samvetet. Orlando har helt enkelt för bra shopping för att jag ska kunna stå emot..

 


sometimes, all you need is one

Trodde aldrig dagen skulle komma då jag sa detta men..
..jag har gått och blivit med iPhone!
Jag och min phone är inte riktigt kompisar än men vi jobbar på det. Har en känsla av att vi snart kommer vara ett bra team.

amerikan sweethearts

Jag tycker faktiskt att amerikanska skolbussar är rätt fräna. Känns sådär typiskt high-school-amerikanskt.

It's fine by me if you never leave

Jag och kalleman gjorde en utflykt till ett zoo idag. Ett sånt där mysigt, lummigt och ganska litet zoo var det. Påvägen hem somnade lillkillen och jag köpte milkshake till lunch, inte okej egentligen men värmen förstörde min aptit idag. Nu har vi eftermiddagsmys med kaffe och välling i soffan!


RSS 2.0