we're not that different at all

Less som bara den på historia och vetenskapsterror nu. Sätter mig istället i min favvofåtölj med en kopp youghurt/hallon i handen och tittar på lite hockey. Sen blir det nog sängen, faktiskt.

Lite mer sommar, tack.

jag blir som blind, jag blir som stum

Mitt rum var verkligen äckligt. Har som inte orkat städa när jag mest bor hemma på helgerna, känns som tråkigt att ägna en helgdag till städning. Men imorse tog jag tag i det. Efter en timmes morgonpromenad fixade jag mig ett rent och himla fräscht rum. Nästan så att jag inte vill åka ifrån det..Tur att jag kommer hem imorgon. Nu ska jag till lägenheten en snabbis och sen vidare på utvecklingssamtal. Varför har man fortfarande dessa samtal? Kan man inte bara få ett mail eller nått om hur man ligger till i alla ämnen?


say goodbye to my weakness

Tog en pluggpaus och promenerade till storsjö och körde ett bodypumppass. Varför fastnar jag alltid för bicepslåtarna i bodypumppassen? Dom är grymma iaf. Nu borde jag fortsätta skriva om revolutioner hit och dit men innan dess ska jag svara på några mail (kände mig asviktig som precis skrev sådär). Och kanske duscha...vore ju inte helt fel det heller. Måste sluta prioritera bort plugget, nu.

don't stop believin' and hold on to that feelin'

Börjar undra hur jag ska klara mig utan lägenheten när mormor och morfar kommer hem om två veckor. Började 11.00 imorse så jag låg först och snoozade i drygt en timme sen gick jag upp 10.15 och drack en kopp kaffe innan jag gick till skolan. En sån morgon är omöjlig att få när jag bor hemma i Holmsund. Och inte blir det bättre när jag spenderar hela kvällarna inne på bostadens hemsida... Hittade massor av superfina lägenheter igårkväll. SYND bara att jag inte kan/vill betala 7600 i hyra...

give me that feeling every night

Gick en sväng på stan och ät middag med Mallanbrallan. Hittade även min studentklänning, weeeeho. Skönt, nu är det ur världen. Minns helt ärligt inte sist jag kände mig så snygg i ett provrum!

you'll never be great without taking a chance

Satt och halvsov mig igenom första lektionen imorse. Sen tränade jag på Iksu tills jag var nästintill spyfärdig, kommer garanterat inte gå några trappor i onödan idag. Har världens håltimme just nu så jag pallrade mig till lägenheten och duschade. Satte mig en stund på balkongen och försökte plugga men det var aningens för kallt..sen insåg jag också att min handstil blivit oläslig. Datorns fel!

the story is just beginning

På något konstigt sätt tycker jag måndagar. Luncha med Agnes är en måndagstradition som höll i sig även idag. Lagom lång skoldag följt av ett händelserikt hål innan jag och mimsan pumpade oss alldeles svettiga. Jag tycker om att pumpa, man känner sig garanterat starkast i världen just den timmen. Sen spenderade jag resten av kvällen framför tvn med historian i knät. Koncentrationen låg dock på fel ställe...Blev mycket tv och lite historia.
Nu hade jag egentligen tänkt sitta och mumsa på hallon och glo på ett CSI-avsnitt men till min förtvivlan gick det inget avsnitt just nu. Bajs.

just shake me till you wake me

Min engelskaklass tror att jag är en riktig hästtjej. Hur kan man tro det? Jag tycker inte om hästar. Dom är stora och läskiga. Ser jag ut som en hästtjej? Tog det iaf som en förolämpning. (ingenting emot hästtjejer alls, men jag är inget stort fan av dessa stora fyrbenta varelser)


Jag....eller?!?!

To know me as hardly golden

Det egentligen komiskt hur mycket man undviker att plugga när man verkligen måste. Jag har haft en "måste plugga"-helg nu men insåg precis att jag inte kommit någon vart alls. Men till mitt försvar så har jag hunnit fixa rummet, rensat min träningsgarderob, gått promenader, städat kaninburen, tränat en del, skickat iväg några mail, haft myskvällar och sist men inte minst jobbat. Orkar inte dra igång plugg nu...tror jag ska ta en dusch (Elena påpekade lite snällt att jag kanske borde göra åt mina halvludna ben så jag kanska ska ta tag i den saken också) och sen bädda ner mig. Jaaaaaaa!! Bra plan, Soffler.

hopelessly devoted to you

Mina kära vänner (riktat till Frida och Elena), jag har en sak jag måste erkänna.. Jag som alltid har tyckt att erat lypsylanvändande varit överdrivet har nu helt ändrat uppfattning. Av en slump testade jag erat älsklingscerat och jag måste, tyvärr, erkänna att även jag är fast. Kan knappt leva utan denna underbara nödvändighet i fickan längre. Nu kan jag för första gången förstå paniken ni får när ni inte har eran älskling inom två meters avstånd. Trodde faktiskt att jag skulle gå i graven utan att känna detta, vad händer med mig?

im on the right track

Sitter vid köksbordet (inte fåtöljen, vad händer!!?!?!) och småpluggar lite. Hängde på universitetet hela dagen och jag måste säga att det stället förvirrar mig. Ändå längtar jag dit. Frågan är bara vad jag ska läsa.. Har några alternativ iaf. Sen gick jag och rensade huvudet och mysfikade med Mallan på vårat favvofik. Bra dag!

Should've known you was trouble from the first kiss

Började dagen med mogronprommis i solen innan frukosten. Avslutade dagen med bodypump innan jag grävde ner mig i soffan. Tiden däremellan delade jag upp på skola, 70%seminarium och en sväng på stan (om nu att lämna böcker på bibblan räknas som en sväng på stan, tvek på den). Annars har känslan av att vilja gräva ner sig dominerat dagen.
I duschen efter pumpen märkte jag att min bruna färg inte vill vara med mig längre. Sorgligt. Då tröståt jag en massa frysta hallon med vaniljyoghurt. Mums. Bästa kvällsfikat på länge.

meet me halfway

Är less på vardagen, kanske dags att åka iväg igen och stanna där ett bra tag?

There's nothin' wrong with lovin' who you are

Jag har ett sjukt ointressant liv just nu. Skola, jobb, träning, plugg och ibland kanske jag har tur och kan klämma in någon social bit också. Låter jättekul, i know. För övrigt kan jag meddela att jag har träningsvärk efter bodypumpen igår, är stel i benen efter löpningen imorse och har börjat flagna som bara den. Typiskt. Jag tyckte om att vara lite solbränd. NU är planen råplugg fram till 21.00 då jag stänger ner allting och ser på efterlängtade Desperate Houeswives.

its nothing like i love you now!

Fick några otroligt smickrande bilder skickade till mig ikväll. Mallanbrallan hade kikat igenom sin kamera... Hittade en bild som symboliserar hur det brukar se ut på våra middagar/myskvällar. Bilden visar en middag i november men precis likadant, nästan, ser det ut varenda gång. Inkluderat gårdagens myskväll!

hold me down, sweet and low

Min lediga helg blev inte så ledig som jag hade tänkt men ändå så har jag lyckats ha en toppenlördag. Lång morgonprommis. Några timmar på badet, första jobbpasset med Magsan och sista med Patric. Inte ok att bara säga upp sig sådär tycker jag. Mysfika med fina Elena och sen middag framför tvn med brorsan. Blev inget plugg... Nu är mina favobrudar påväg med kladdkaka. Äta,det är någonting som aldrig blir överskattat.
Många fina brudar på samma dag!

caught by the taste of your kiss

Insåg precis att jag verkligen borde plugga minst en timme nu. På en lördagkväll. Känns sådär. Får ont i huvudet av att bara tänka på det..
FAAAAAAAAAAAST det känns ännu viktigare att laga mat till mig och brorsan just nu så HEJDÅ pluggandet!

all you've become is emotionally overrun

Det var längesen jag var såhär produktiv en fredagseftermiddag. En del av helgens plugg-måsten är redan avklarade (finns dock för många kvar...) och det firar jag med en tallrik flingor med mjölk innan jobbet. Älskade SpecialK, vad hade jag gjort utan dig?

just the way you are

Är inne på mitt tredje CSI Miami-avsnitt för kvällen. Befinner mig fortfarande i en ordentlig matkoma så plugg ikväll känns långt borta. Istället ska jag packa upp träningskläder och sen gå och lägga mig. Så himla skönt! Har bestämt att sömnen ska försöka bota den förvirring som irrar runt i min hjärna för tillfället.

kings and queens of promies

Ska äta middag med denna fräsiga brud idag:
Men innan dess ska jag genomlida en lång skoldag och kämpa mig igenom ett bodypumppass. Kan blir en bra dag!

i wish for better

Har grym träningsvärk efter nya bodypumpreleasen, ojojoj. Den tog på rätt ställen kan jag lova. Skönt! Tror också att intervallerna på löpbandet imorse bidrar till de stela benen. Förutom att jag är stel som en pinne så är jag trött som en..ja, jag vet inte vad. Lite sömn, skola och jobb. Tillbaka till verkligheten alltså.
Nu har min mysiga syster fixat en tekopp åt mig som jag ska slurka i mig medan jag fixar lite med projektarbetet som ska lämnas över för 70%seminarium imorgon..
myssyster!

i didn't think twice to look behind

Tillbaka till verkligheten. Saknar min cortado. Skulle behöva en koffeinkick nu med detsamma. 

and always leave

Det var karnevalvecka här i Puerto de la Cruz och idag avslutades den med en stor karneval genom hela staden med massor av dräkter och trummor. I onsdagskväll eldade dom upp en stor pappers-sardin och firade sardinens bortgång med stora fyrverkerier, sardinens begravning kallades det tydligen.
Nu packar vi för fullt och njuter det sista av värmen. Ser inte fram emot en hel dag på resande fot imorgon om man säger så. Det positiva är att jag är väl är hemma så är jag någon nyans brunare, har ett antal fler fräknar på näsan och är mycket gladare. Sol, värme och distans från det mesta har verkligen gjort gott!

I wanna celebrate and live my life

Igår posade vi framför späckhuggare
Idag posade vi på piren framför stora vågor, som inte syns på bilden alls.
Jag har nu bestämt att jag inte ska visa upp resultatet av en Sofia som somnar i solen utan att ha hunnit smörja in sig med solskydd...Och smart som hon är så vänder hon sig bara om när det börjar brännas på framsidan så både fram- och baksida har fått aningens mycket färg. Sånt man får räkna med när man är utomlands antar jag. Kan också tillägga att jag och min kära syster faktiskt är glada för det allra mesta, vi har dock bara en tendens att inte se så glada ut på bild har vi märkt.
Pusspusspuss, jag saknar inte Sverige det minsta faktiskt. Funderar på att kanske missa planet hem på söndag..

we can build our dreams

Idag har vi hängt på stranden och druckit cortado på strandpromenaden. En mumsig glasskreation mumsade vi också i oss.

where the sun still shines

Ska ge lite updates på begäran:
Väder: Soligt för det mesta, lite moln ibland och ca. 20°. En ovanligt bra svensk sommar kan man säga, hittills iaf.
Stämning: Skönt, lugnt, varmt och absolut inga måsten. Hur lyxigt som helst!
Brunhet: hm...räknas rödhet? Glömde solskydd en timme igår, det syns.
Händelser: Inget spännande direkt. Jag och min tolvåriga lillasyster spanade in samma heta servitör på restaurangen. Morgonpromenad, eftermiddagsspringtur och däremellan sol och mat.
Dubbla tröjor pga. solfrossa..hehe.

im better of without you

Vi trivs rätt bra på Teneriffa, det kan jag lova.

You think your days are ordinary

Framme på Teneriffa. Så galet skönt! Nu ska jag ut och lägga mig på taket och njuta av solen.

wait til you see my smile

Jag vet inte vad som har hänt med mig men jag kan inte kalla mig en sommarmänniska rakt igenom längre. Denna vinter har jag insett att jag en liten del av mig är en vintermänniska. Eller inte bara en liten del heller. Kände att jag behövde rensa huvudet så jag tog mig en springtur runt Lövöudden. Så fint! Sol och gnistrande snö. Samma känsla fick jag när jag promenerade upp till skolan imorse. Kunde inte sluta le! Tror jag är lite småkär i vintern just nu, faktiskt! Fast på söndag är jag i värmen och ska njuta som bara den! På tal om det...en resväska gapar tom på mitt rum..Borde göra något åt det typ...nu.

hold you closer than before

En dag mellan mig och lovet. Idag insåg jag och Aggan hur sjukt mycket folk det egentligen går på våran skola. Eller iaf hur trångt det är. Vi fick sitta och göra grupparbete i en brandtrappa, en brandtrappa!! Människor i varenda skrymsle och vrå, det är Minerva just nu!

You're my laugh-line when I am blue

Middagsmys med brudarna och sen semlor lite senare när vi fått sällskap av några fina snubbar. Skön klass jag har! Saknar dock de okomplicerade tiderna i ettan. Då behövde man inte bry sig så mycket om vad som skulle hända efter de tre åren på Minerva. Nu närmar sig studenten med stormsteg! Galet skönt och ruggigt kul men läskigt som bara den! Förövrigt har jag precis insett hur otroligt mumsigt det är att hacka ner toblerone i vaniljyoghurt!
Kuul att hänga med våran saknade ryss igen!

RSS 2.0