Wishing wells were made to echo a dime

Imorse sa jag hej till träningsvärk i hela överkroppen. Jag och Mallanbrallan tog en sväng förbi Iksu igår efter våran shoppingrunda. Vi pumpade på ganska rejält och med tanke på att jag inte tränat på gym på oj, så länge så tittade en väntad träningsvärk förbi...
På förmiddagen stod jag och sålde billiga gubbar utanför Konsum. Ellen kom förbi en sväng och fick med sig några röda gubbar hem. Väl hemma somnade jag i soffan ett tag innan jag tvingade benen runt Lövöudden. Och om man har träninsvärk i överkroppen, vad passar inte bättre än träningsvärk i benen? Ja, precis. Utfall blev det. Utfall är awesome! Senaste timmarna har dock bestått av planering utan dess like. Hur kan man behöva planera dagarna in i minsta detalj såhär på sommarlovet? Det är för mig en gåta..

all we ever do is say goodbye

Jag har ett litet problem. Jag vet inte vilket lag jag ska heja på ikväll. Har gått och grubblat på det i flera dagar men ännu har jag inte kommit fram till något vettigt. Fast...det kanske är bra. Då kommer jag vara glad hur det än slutar ikväll. Hm, jag ska grubbla vidare medan jag provar alla nya inköp från dagen. Jag blir sjukt taggad att testa alla nya springkälder som införskaffats till min garderob. Sen har jag även insett att jag är himla svag för skjortor, så himla snyggt och skönt! Nej, tillbaka till frågan, Spanien eller Portugal?

my reasons are still reasons

Somnade i soffan efter jobbet. Funderade starkt på att hoppa över springturen men på något sätt tog jag mig ett varv runt sjön. Och när jag ändå var igång passade jag på att runda lövöudden också. På något märkligt gick det himla lätt idag. Fast jag kom precis på att jag glömde stretcha så jag kommer vara lagom stel imorgon. Men jag ska nog överleva morgondagen ändå! :)

Efter den här dieten i en vecka kan man nog aldrig få för många springturer.

like a warm summerbreeze

Ojojoj, vad jag har sålt jordgubbar de senaste dagarna. Och ojojoj, vad kul det har varit. Faktiskt! De två senaste dagarna påminde mig om varför jag tog på mig dethär jobbet ett sista år. Midsommar, sol och massor utav kunder och jordgubbar är faktiskt kul. Speciellt när man jobbar flera. Nu är det bara att bita ihop de veckor som är kvar (vilket är ganska många men..). Och i dag ska jag njuta av min ledighet! Jag ska, hör och häpna, äta jordgubbar. Nej, jag blir aldrig less. Illamående efter några liter kanske, men aldrig less. Frida står för glassen och jag för gubbarna. Perfa!

Baby what's your sign, tell me yours I'll tell you mine

Jag har verkligen ingenting intressant att dela med mig av just nu. Mitt liv består för stunden av jobb, jobb, träning, jobb och vänner. Och alldeles för lite sömn...Måste skärpa mig på den fronten nu. Ida kom cyklande hit imorse och åt frukost/lunch med mig innan det var dags för mig att jobba. Hurtig tjej, detdär. Jag kände mig ganska hurtig jag med som tog en springtur runt sjön direkt efter jobbet. Älskar att springa precis bredvid vattnet på en liten stig vid tio-tiden. Då känns allt bara så himla bra!
I desperat försök att hålla kvar min turkietbränna så ska jag nu ge den en riktig fuktbomt i form av bodybutter.

it's all about reality and making some noise

Jag hoppade på bussen till stan efter jobbet och träffade Agnes. Vi bröt självklart inte våran tradition utan tog en middag på Balder. Alldeles för mycket grönsaker och kyckling hann slinka ner innan vi drog oss mot bilen. Bruden gav mig skjuts hem till Holmsund och jag måste erkänna att den tjejen kan köra bil!!

Nej, nu ska jag för första gången på väldigt länge vila ögonen på min gamla kärlek. Snubben gjorde tydligen mål för sitt Portugal i dag. Spännande! Synd bara att jag inte är så insatt alls längre..ska skärpa mig nu. Det är alltid lika kul att titta på fotboll när en massa snyggingar springer omkring i shorts, hehe. Och Mr. Christiano är verkligen inget undantag.

i see you all over me

En dag utan regn, fantastiskt! En springtur hann jag med innan det bar av till nydala för att agera supporter för syskonen. Sen mötte jag upp bästa Ida på Teg och spenderade kvällen med den bruden framför tvn med alldeles för mycket glass och pizza. Jag tänkte bli nyttig efter Turkiet. Det gick sådär...men jag har tränat idag, det är iallafall något. Imorgon ska jag äta jordgubbar utanför Konsum igen, taggat..
Invigde min ring från Alanya idag. Var nog det enda jag köpte till migsjälv under min utlandsvistelse!

someday my prince will come

Upp tidigt för att jobba i regn och kyla. Nej, inte superkul. Och inte heller är det toppenspännande att stå utanför konsum och sälja jordgubbar i nästan tio timmar. Börjar ångra att jag stannade kvar ett år till alltså. Känner mig faktiskt ganska färdig med gubbarna..Aja, det blir nog bättre när både solen och värmen tittar fram. Nu ska jag hoppa på cykeln och försöka ta mig till Magdalena utan att blir sjöblöt av regn...

Och juste, en sak till...
TA MIG TILLBAKA, NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i had the time of my life

Jag har verkligen fått en helt amazing start på lovet. Alanya var awesome. Dagarna, kvällarna, nätterna. Allt var så galet bra. Och bäst av allt var brudarna. Så sjukt kul vi har haft. Pressat i solen, badat i fantastiskt vatten, chillat på balkongen, chillat på rummet, skrattat så att tårarna rann, ätit ett antal omeletter, hamburgare, pizzor och lasanger, dansat loss på bardiskar och helt enkelt bara haft det dunderbra. Redan under våran första siesta kom vi på räddningen för hela veckan, chips doppat i nutella. Sjukt gott! (vem sa att man behöver vara nytting, liksom?)
Okej, nu ska jag upp ur min underbara säng, har saknat mitt täckte så otroligt mycke vissa nätter. Svensk frukost är överskattat!

we are dynamite

Back in business! Jag har smaskat i mig en hel del röda söta bär idag!
Sen skyndade jag mig hem till Frida och firade hennes student. Nästa år är det min tur!! Men tills dess säger jag grattis till Frida och är glad för hennes (och alla andra studenters) skull!

Nu kom jag precis på att jag måste åka till flyget om två timmar. Och är packningen klar? NAE! Jag och packning alltså, vi går inte ihop. Fast nu är det sista rycket!
Tillbaka om en vecka, CIAO!!!!

i've got the magic in me

JAG HAR SOMMARLOV!
Minervagalan var awesome i år igen och nu har jag gått ut tvåan. Går inte att beskriva känslan. Vill gråta och skratta om vartannat, känns overkligt!
Och imorgon drar vi igång med jordgubbsförsäljningen. Hoppas på ett roligare parasoll än det vi hade förra året...

i'll never be the same, if we ever meet again

Känns lite knepigt att det är skolavslutning imorgon. Allting gick som så himla fort de sista veckorna. Och att jag åker till Alanya i övermorgon känns helknasigt! Men det ska bli skönt med lite ledighet, sommarlovet kan inte komma mer lägligt! Kom just på att imorgon är sista dagen som Ida kommer vara min klasskompis. Sorgligt men sant. Men jag tror att hon kommer få det awesome i USA! Hur som helst kommer hon vara oroligt saknad...
Idag stannade jag hemma från Minervaäventyret för att kurera mig som bara den. Solade ett tag på altanen, satt på en stol och stirrade in i väggen, slappade som bara den och la ner lite kläder i resväskan.

the end of the tunnel

Jag känner mig sjukt onödig som gått och dragit på mig värsta förkylningen nu bara några få dagar innan avresa. Ska kurera mig som bara den ikväll och imorgon. Jag kunde dock inte bara sitta hemma hela kvällen idag så jag tog mig en sväng förbi Majsbollen och åt en himla massa smaskigt och hade det allmänt myspysigt.

what's the point of doing anything

Denna brutta har jag spenderat kvällen med. Och nu får man väl kalla henne födelsedagsbarnet också. Eller ja, om man nu kan vara barn när man fyller 18. Aja, Ida kommer göra något galet awesome imorgon. Eller...ja, idag. beror på hur man ser det :) grattis till bruden iaf!
Sjukt het i fyra kepsar....

take my hand and we'll make it

Igår gjorde jag och Ida något vi planerat i flera månader. Vi var på bio och såg Dear John. Och? Tycker nog dom allra flesta. Men för oss var det en så himla stor grej. Vi hade nämligen lovat varandra att hålla ut hela tvåan utan att göra massa dumt och we did it! Som "belöning" för detta bestämde vi att vi skulle gå och se just Dear John på premiären dagen efter vårat sista prov, fysiknationella. Dear John var inte bara en bra film. Det var liksom beviset på att vi faktiskt klarat oss igenom det tyngsta året av de tre på gymnasiet, att vi gjort det utan större missöden och att vi gjort det tillsammans. Och såklart var det liksom kickstarten på sommaren också. Det finns inte ord som kan beskriva den känslan av att sitta i biofåtöljen och veta att vi klarade det!

people, we go crazy

Dethär väntade på mig när jag kom hem från min milslånga springtur. Inte varje dag ens föräldrar firar tjugoårig bröllopsdag. Rätt mysigt med årets första jordgubbar iaf. Nu ska jag fortsätta dissa fysiken och cykla en sväng till Frida. Hon måste bjuda mig på något smarrigt så att jag kan förbereda mig inför en sjukt mentalt krävande morgondag.

falling slowly

Idag har jag dissat det mesta rätt hårt. Fysikplugg, brännboll, träning, städning och socialt umgänge. Istället har jag och min bikini legat i solen och gjort precis ingenting. Det ska jag fortsätta med nu!

RSS 2.0