how much we believed in

Åh, jag är trött. Trotsade stormen imorse och tog en morgonpromenad istället för att sova någon timme längre. Det känns nu vill jag lova. Jobb, zumba och bodypump bidrar inte direkt till en piggare Sofia som nu äntligen sitter nerhasad i soffan framför SATC med världens godaste frysta-hallon-blandning och riktigt mysiga tjocksockar. Kommer garanterat sova gott och länge imorgon!

i'll always keep you inside, you healed my heart

Min helg i Oslo med min fina vän var nog bland de mysigaste jag varit med om. Precis vad jag behövde, tack älskade Magsan!
Vi promenerade upp och ner längs gator.
Vi provade kläder och shoppade en del.
Vi tog en långpromenad runt i Oslo och turistade oss en del.
Sen avslutade vi en helt fantastiskt mysig helg med adventsmys i soffan.

Call me your favorite

Magdalena hittade en kompis när vi var i Sthlm för drygt ett år sen.
Och TITTA, hon hittade en till i Oslo.
Tur att min fina vän inte är helt ensam i storstaden iaf!

Send me on my way still smiling

Imorgon är det 100 dagar sen min fina snutta flyttade till Oslo och just imorgon åker jag och hälsar på henne. Vilken sammanträffande, ellerhur?!?!

guess we both know

Jag har varit segare än segast både igår och idag..Inte pluggat, inte städat och inte packat minsta lilla än. Vad gör jag istället? Jo, ser 7th heaven på tv och sen massa gamla 7th heaven-klipp på youtube. Är det ens tillåtet? Att titta på gamla klipp med Martin och Ruthie? Smörigare än smörigast, verkligen. Måste ta mig ut på en springtur eller nått nu, dethär håller inte.


that's why it's called the moment of truth

Glada syskon utanför bion. Pappa fick sig en försenad farsdagspresent med pizzamiddag och Tintin ikväll. Längesen hela familjen var samlad en hel kväll.
Imorgon är jag ledig! Helt ledig. (Förutom en massa plugg som borde göras men..) Var väldigt många dagar sen sist jag inte behövde ställa klockan på morgonen och kan garantera att den inte ställs till imorgonbitti. Känner att en ledig dag inte kunnat komma mer lämpligt nu, behöver en "göra-väldigt-lite-dag" snarast så att inte humöret tryter alltför mycket.

när vi är tillsammans

Tog fram min vinterjacka igår. Kom på att det ändå är rätt kallt ute nu så när jag var hemma en kvart och bytte om från måttband och kavaj till badvärdsshorts och crocs letade jag reda på vinterjackan, eller iaf en av dom. Kom, tack vare den, fram varm och go till kvällsjobbet på badet Har saknat den, tycker om vinterjackor!

where we both admit we had it good

Tur att Elena kom förbi drog med mig till maxi ikväll annars hade jag inte haft något smör till mina frukostmackor imorgon. Och hur gott är det med mackor utan smör? Precis, inte gott alls. men problemet löste sig himla fint. Sen var strandpromenaden himla fin att traska på ikväll också.

just gonna see it for myself

Kom till jobbet en dag i veckan och såg dethär:
Och fick den blåa i present (den gröna köpte jag själv, kikat in den lääääääänge nu)
Och så var Sofia glad hela dagen!

you should have know better

Hade tänkt pallra mig hemåt direkt efter jobbet, värma lite köttfärssås och koka spagetti och tillslut dunsa ner i soffan och stanna där. Och visst dunsade jag ner i soffan ikväll, dock några timmar senare än planerat. Slapp laga mat själv, passade på att äta mysmiddag på Café Göteborg med Elena istället. Paj och kladdkaka var himla smarrigt. Men nu är det soffläge som gäller, och en mugg med mina älskade frysta hallon som införskaffades imorse!

'til you're missing it alot

Bara för att jag tycker om denhär bilden och saknar en enkel och strukturerad vardag. Typ.

i was wrong from the start

Körde ett lite för hårt benpass på gymmet efter jobbet i lördags vilket resulterat i att jag småhaltat hela dagen idag pga träningsvärk. Att tappa ner en galje på golvet eller behövt leta i en lagerlåda har varit verklig pain kan jag lova. Promenaden till och från Twilfit var inte så rolig den heller, kall och smärtsam för benen.  Ska försöka gå bort träningsvärken innan jobbet imorgon - vilket betyder morgonpromenad till maxi för lite frysta hallon-shopping.

going faster than a roller coaster

Nångång förra åren, den 10/10-10 kl. 10.10 satt jag i skolan och bestämde att den 11/11-11 kl. 11.11 skulle jag göra något speciellt! Och vad blir detdär speciella? Jo, frukost/städning/lite plockande framför ett gossipgirlavsnitt. Himla speciellt..Ska iaf komma ihåg att kika på klockan när den slår 11.11. Bara för att!

if you can hold on

Sitter uppe och väntar på min kära far som har tänkt crasha hos mig i natt efter någon jobbmiddag. Funderar på några koppar kaffe för att hålla mig vaken...Eller är det en dum idé att dricka kaffe efter 23.00 en vardagkväll? tror nästan det. Får bli en chokladbit istället..hehe.

i need direction to perfection

Elenus stod och väntade på mig utanför Twilfit när jag slutade så vi köpte med oss mat och promenerade till lägenheten. Sen rörde vi oss inte ur soffan på flera timmar. Skön torsdagkväll! Imorgon åker jag till Holmsund igen och stannar där över helgen då jag byter underkläderna mot badvaktande.
Mer mys och mindre party men ändå samma gamla Elena.

You're so self satisfied - I don't need you

Sånthär tycker jag är hur kul som helst! Faktiskt. Verkligen askul. Kan som inte slita mig om jag har ett påbörjat sudoku framför mig, det är näst intill omöjligt. Snacka om rolig hjärngympa!

when everything is out, you gotta take it in

Det är ändå ganska trevligt när Elena skickar sms och säger att hon är utanför mig lägenhet och vill komma påå och dricka kaffe. Dels för att jag också var sugen på kaffe men också för att det blir som rätt ensamt att vara heeeelt själv när man inte är van vid det. Följde med henne en längs strandpromenaden sen och frös som ett as, nästan. Blev en snabb powerwalk hem till soffan, filten och tekoppen!

i was the one who let you know

- Morgonpromenad i typ soluppgång, CHECK.
- Lång dusch, CHECK.
- Mysfrukost framför ett OTH-avsnitt, CHECK.
- Jobb, snart CHECK.

I’ve still got some to burn

Cause we had a good time, then it was sorrow
I call it stealing, you call it borrow
So I want my heart back, if you’re not gonna keep it
If you’ve got no uses, then I’m gonna need it
And someone else, is gonna need it too


far away for far too long

Skulle ändå vara häftigt att åka tillbaka till Kina och promenera lite på muren igen. Det ska jag göra, någon dag.

Never completely goes away

Helgen gick alldeles för fort. Tur att jag är ledig imorgon och får en extra ledig dag.

i always say how i dont need you

Tog en promenad igårkväll för att kika lite på alla ljusen på kyrkogården.

pretty lights with no concern

Jag och Mallanbrallan har haft en sjukt bra kväll med middag, förfest och utgång. Nu ska vi bädda ner oss och sen sova i många timmar..

Pack up your troubles in you old kit bag

Mysmiddag med min fina syster på Balder efter jobbet var precis vad som behövdes för att kurera förkylningen lite tror jag. Nu fortsätter vi med myskväll i lägenheten och mysfika med mamma som också ville vara med. Mysigt alltså.

by the way, i made it through the day

Först gick jag hit och lämnade in min hemtenta. 
Sen gick jag hit och jobbade några timmar...
...innan jag fick skjuts till nästa arbetspass som var förlagt i denna byggnad.
Tillslut fick jag sätta mig på bussen med denna brud:
Och finally, efter drygt tolv timmar, fick jag sätta foten i lägenheten igen. Hård dag för en halvkrasslig brutta.

someone else's sugar is sweeter

Ändå ganska lockande med några chokladbitar nu...Tur att jag har några bitar marabou iaf!

but i said it and i still mean it

Jag hade tänkt kolla igenom min hemtenta som jag ska lämna in imorgonbitti men fastnade framför tvn i soffan. Funderar på att göra en kopp te till min onda hals men det betyder att jag måste resa mig ur soffan...Svårt.
Varför dra på sig en förkylning när jag jobbar som en galning? Dålig planering där, Soffler.

RSS 2.0