tre dagar kvar!

Tänka sig. i Onsdags gjorde jag bort mitt allra sista prov i grundskolan. Det very last one! Helt sjukt egentligen. Och i torsdags hade jag mina , troligen, sista musiklektioner och slöjdlektioner i hela livet. Ganska tråkigt.
Nu går allting bara så sjukt fort. Jag räknade ut att jag kommer gå i skolan två dagar nästa vecka om en dag vecka därefter. Alltså, 2+1=3. Tre, bara TRE dagar kvar på Skärgårdsskolan tillsammans med klass 9d. TRE dagar! Dessutom är det ju inga vanliga dagar utan relativt korta ena. Tre dagar, jag kan fortfarande inte fatta. Av tio år, tjugo terminer så återstår nu bara tre ynka dagar. (jaja, jag ska sluta tjata om tre dagar..) Jag hoppas verkligen inte att detta är slutet för gemenskapen, verkligen inte. Jag tror att iallafall en stor del av "klassandan" kommer att finnas kvar även i sommar :) det måste den göra, enligt moi!

Kladdkakeandan finns dock kvar och den överlever nog ända in på hösten skulle jag tro. Kladdkaka med vänner, snack, planeringar, spel, telefoner, minnen och mycket mera kan ju aldrig bli fel eller dö ut, aldrig! 

Något som dock kan ta slut är min lust att sitta vid datorn. Nu är jag less, pusss!

vecka 22

Ja, jag har ju inte skrivit så mycket i veckan. Och jag varken vill eller orkar dra igenom allt så jag låter bilderna tala för sig själva :)

    
   
image228

it's not over

Hey babe, jag har det sjukt stressigt just nu. Om en halvtimma ska jag träffa mina "kollegor" och presentera oss på våran arbetsplats, hehe. Innan det ska jag hinna få undan lite kläder på mitt rum. Hela garderoben ligger på golvet och det är knappt att det finns en tom kvadratcentimeter. Ja, så blir det när man gör om.. Det är alltså inte så vidare mysigt på mitt rum just nu. Senare ikvl ska jag dra med Josefin på en liten springtur.

Blä, nu väntar kläderna.. i'll be back!

mina vänner trivs framför kameran

  
image218

even the best fall down sometimes

Jag blir bara så arg. Precis när allting är så bra så blir man nerdragen på jorden igen, toppenkul. Alltid denna pressen, vad det än gäller. Jag är less! Jag är inte bäst och kommer aldrig någonsin vara det heller, så sluta. Snälla, lilla, rara?

cuz i need you here

    

sleep well, gummiställ

Söndagar är liksom rätt kluriga dagar. Först kan man knappt hasa sig ur sängen och sen går man omkring och är sjukt trött hela dagen men när man väl tänkt gå och lägga sig så är man den piggaste som finns. Knepigt, ellerhur? Jag slår vad om att jag kommer att vara jättepigg när jag lägger mig i sängen om ett tag och sen kommer knappt att orka öppna ögonen imorgon. Det brukar vara så..

Men vi kan ju alltid hoppas på en god natts sömn så sov gott!

can't make it disappear

Idag har jag gjort en jättebra sak! Verkligen superbra för mig. Jag har tillsammans med en annan person bestämt att dra ett fett streck över min något konstiga period i sexan/sjuan. Jag vet, jag kom över det med det har liksom legat och gnagt där ett bra tag. Men nu är det lugnt, hoppas jag. Ska prata lite mera med personen i fråga senare. Ja, den 10 februari -06 var en hemsk dag som präglat mitt liv på många sätt. Åh, jag skulle kunna sitta här och skriva om detta i timmar men det ska jag inte.
Detta är iaf en liten ljuspunkt i den förövrigt dystra dagen för mig, tack!

hold on, be strong

Jag är klar med genetiken och har planerat idrotten inför morgondagen och det känns bara superskönt! :) Nu kar jag bara några dagar med fetplugg på islam kvar sen är det över, äntligen! Åh, jag orkar in ekolan mera. Det är bara drygt nu. En hel jobb-vecka kvar. Jag vill bara gå och lägga mig av tanken. Jag vill gå och lägga mig av många tankar idag, tro mig. Men det ska vi inte göra, jag ska vara stark :)
Nu har jag precis proppat i mig tårta eftersom det är morsdag. När tårtan har lagt sig ska jag springa ut till momor och äta ännu mera tårta, tårta är gott.

Jag har fått Tysklands bidrag i eurovision song blablala på hjärnan, skitkul!

he made my night!

HAHA, Björn Gustafsson är så sjukt skön. Han gjorde min kväll, garanterat! Okej, Jossan hjälpte till litegrann också men..

Björn, i love you! hehe..

blä för dig!

Ibland känns allt bara piss även om man haft en bra dag. Ja, så är det idag. Jag och Josefin har haft en skön och lugn dag i solen. Det var toppenkul eftersom det var ett tag sen :) just nu är jag barnvakt åt fem ungar. Men det går rätt bra, dom är ju så söta. Plus att Jossan kommer äver snart och ska se mello med oss ikvl.

Men ja.. ÅÅÅÅH! Jag blir bara så arg! Jag visste det, hela tiden. Men jag ville inte ha rätt.. BLÄ för dig. Kan du inte bara....? Gå och gift dig så hör ni ihop föralltid och slipper tänka på andra!!!!!!!
(var bara tvungen att "uttrycka" mig litregrann---)

Nej, nu ska jag ringa Josefin och sen ska jag äta glass. Glass är bra när man är arg och känner sig sviken!


GLORY, GLORY MAN UTD!

MEN SHIT, JAG GLÖMDE JU SÄGA ATT MANCHESTER UNITED VANN CHAMPIONS LEAUGE, eller det vet nog dom flesta redan. 
HAHA, jag grät när Ronaldo missade straffen, jag trodde att det var kört då. Men sen hoppade jag i mammas säng av lycka när dom äntligen vann!
Jag tycker att dom är värdiga vinnare. Ibland ska man ha turen på sin sida! 


image208
image207

summerdays

... Och eftersom jag haft en galen vecka så har jag inte hunnit blogga så mycket. Det är väl ändå en ganska rimlig förklaring? (glömde skriva det sist tror jag..)

Äntligen är värmen tillbaka, precis som mamma och pappa! Jag fick massor av kläder från New York, superkul! Även litegrann från forever 21 :) dock verkar kvaliten inte vara super.. Idga har jag sprungit för första gången på en vecka, det var verkligen jätteskönt. Inte alls så jobbigt som jag hade trott. Jag älskar när det går lätt att springa!

image206

drömmakarna

Musikalen är slut.. BLÄ!
Efter sju föreställningar så rev vi scenen imorse, Vi plockade bort allt smink, alla kläder, ja.. allt som fanns där bakom. Det känder lite småjobbigt med ändå rätt skönt. Denna vecka har varit helt galen egentligen! Knappt en lugnt stund och eftersom jag inte bott hemma så har allt måstat planerats in i minsta detalj. Cykeln har flängt med mig fram och tillbaka hela tiden. Och inte hann jag klart med hemprovet. Jag får jobba med det i helgen.
Men bara för att veckan var varit galen betyder inte det att den har varit dålig, tvärt om. Jag, Måns och Malin har levt på bullar och pratat i oändlighet, nästan. :) Så sjukt kul, verkligen. Jag har sminkat och sminkat och sminkat på musikalen och suttit med manus i knät bakom scenen. Men jag måste bara erkänna att det var lite småsorgligt när vi fick blommor och allt igår.. Vi var ju med i både västerbottensnytt och i vk, kul :)
Jag har inte alls så mycke kort, men dom få jag har tänkte jag visa. Dock är många av dom på Måns eftersom han är så snygg sminkad, haha. Dessutom tror jag att han är lite hemligt kamerakåt!

   



Hannah är äntligen hemma nu! :) men eftersom Magdalena befinner sig i Turkland nu är är gänget ännu inte helt samlat..

you give me reasons to live!

Jag tänkte bara berätta att Malin och Måns verkligen har gjort min dag. Dom bästa vännerna man kan ha, garanterat!!!!!

Annars glömmer vi denna dag.

grattis hanna

Jag blir så arg när jag bara är trött. Jag fattar inte varför! Okej, jag stressade kanske lite för mycke igår men jag är seriöst alltid trött. Om det inte vore för att jag ska äta hos farmor om 20 min så hade jag stupat i sängen, garanterat. Och när man är trött kan man inte pugga, jag som behöver plugga! ÅH, ibland blir jag bara så less!!!

Jusste!! Grattis Hanna, sweet sixteen!


heta bullar och ballerina

Så, nu var premiären gjord! Det var så sjukt bra, verkligen! Dock har det varit en ganska krävande dag, Min rygg värker och huvudet dunkar så det blir sängen snart tror jag. Men oj, vad rolig denna dag har varit! Inte mog med två föreställningar utan mellan dom hann jag pressa in lite bullätande och plugg med Malin, Sebbe och Måns. Eller jag.. plugg är nog fel ord. Men imorgon ska jag se till att få någonting gjort, jag måste! :) Och jag håller med Sebbe, vi måste sluta fika på vardagar och spara det till helgen. Annars kommer vi att rulla fram innan skolavslutningen, inte alls bra.. Te tycker jag låter bra, haha.
Men som sagt, en tidig kväll ikväll och musikal imorgon (bara en föreställning, skönt!) vi stylister har det mest hektiskt innan det börjar eftersom vi inte gör ett skit under själva musikalen. Vi sitter mest bara och ja.. gör ingenting. Det värsta är att det är kul!

Sov gott och puss på dig!



Det är kul att veta att man får någon att må bra, tack!

grattis sebbe

Idag har jag cyklat båda vägarna till mormor. Det var faktiskt jobbigt! Men jag behöver inte springa idag iaf efter att ha cyklat en mil, hehe. Dock borde jag springa mera men jag orkar inte. Och nästa vecka blir det nog inte så mycke bättre. Musikalveckan ju.
Idag bar det iväg på ännu ett kalas. Sebastian fyller ju år idag, grattis!! Han fick en liten sista-minuten-present av mig och Hanna, en liten blombukett :) tyvärr missade jag FKM (födelsedags-kompis-mästerskap) eftersom jag skulle hem och fixa lite och sen hoppa på cykeln till mormor igen.
Ikvl blir det byte av bostad. Nu är det farmor och farfars extrarum som jag ska bo i, det blir säkert bra, sen ska jag se Bodyguard, den är kung! :)

Nu ska vi iväg på gospelkonsert, puss

lördagar är nog min grej

Dagar som denna gillar jag verkligen. Först att vakna upp och få lunch direkt, toppen :) att sen få gå ner och lägga sig i sjöboden i någon timme igen är ju bara för bra. Jag lever som en liten prinsessa hos mormor och morfar.
Malin och Hannas "kalas" blev lyckat. Den hm.. fina presenten dom fick av Nadja och Nattalie tog ändå priser. Ni skulle ha sett födelsedagsbarnens miner.. HAHA. Btw, jag är kär i Malins dumlekakor! Jag ska önska mig sånna av henne när jag fyller år, garanterat.
Efter kalaset hann jag och Malin inte vara ensamma i många minuter innan Måsn och Isse kom förbi. Även Sebbe kom rätt snabbt. Måns hade andra planer ikvl så vi fyra som var kvar lagade en väldigt god maträtt: Kykling i orientalisk sås med välsaltat ris. Och jusste, bearnaisesås.. Jag hoppade över det sista, det passade likson inte in..
Senade blev det Malins kladdkaka och när Liv kom förbi spelade vi Med andra ord ett tag. hur kan det alltid bli bråk om regler? Och varför fuskar alla hela tiden? Det är nog frågor som vi aldrig kommer att kunna lista ut svaret på, haha :) Dock är det ganska kul att se när alla går igång och skriver att tiden är slut osv, haha.
Sist men inte minst blev det självklart lite gran på baksidan. Värstans, vad alla verkar tycka att det är kul! Jag sitter bara på sidan och tittar på. Du ska se hur snygga alla är när som spelar.. Det är minnen för livet det. Och som tur är finns det inspelat på mobilen, haha. Jusste, under hela kvällen har det kommit till massa märkliga filmer på min mobil, dom är ganska fina! :) haha, och ja.. jag vet vilka som är de kända fotograferna till dessa filmer. Bra jobbat, killar!
Nu ska jag nog se lite på Andra avenyn igen. Sen ska jag sova! Imorgon fyller Sebastian år och jag måste plugga, kul va? :)

   
  

image201
Kväll på Brännölandet

andra

Nu ligger jag nere i en sjöbod hos mormor och morfar. Det är skönt att liksomha ett eget rum även här :) de senaste timmarna har jag spenderat tillsammans med gänget i Andra avenyn. På något sätt så glömmer jag liksom bort att titta på det nu. Sist jag såg var för nästa två veckor sen, tror jag. Det var nog bättre i början.
Som vanling på fredagar så är jag trött. Därför ska jag ta och avrunda kvällen snart. Imorgon blir det ju kalas!  :) jusste, grattis Malin!! Jag tror att hon tyckte att det var jättekul när hela musikalgänget sjöng för henne idag, hehe. Sorry Malin. ;)

sleep well - gummiställ..

kladdkaka

Hey, nu ska jag alldeles strax cykla ut till mormor. Det ska faktiskt bli ganska mysigt :) Först måste jag bara visa lite bilder från idag.
   
image192

run to the hills

Blä, det gick inte alls bra att springa idag. Plus att jag nu har ont i både huvudet och i magen, yes. Fick banga att umgås med mina vänner ikvl eftersom jag först och främst ska umgås med mina föräldrar som drar till Nex York imorrn ´(AVIS!!!) och för att jag inte är tipptopp. Men så är det. Bara jag är tipptopp på måndag så är det lugnt :) premiären ju. Haha, jag har försökt övertala brorsans kompisar att komma dit, undra om det funkade? Aja, det lär jag ju se.
Nu ska jag som sagt umgås med familjen en aning med först ska jag hoppa in i duschen, jag älskar att duscha!


 Jag kan vara lite ego efter skolan ibland...

everything you are

Ja, då sitter man här igen. Framför datorn alltså. När det finns tusen andra saker att göra, som hemprov.. Hanna hade gjort klart sitt idag, jag är avundsjuk på henne! Men i helgen, då ska det bli klart!! Och sen ska mitt lilla religionsarbete om aborter också börjata form. SUCK, jag som trodde att jag inte alls hade så mycket kvar men det var tydligen fel.

Musikalen gick bra idag också. Inte för att jag gör så mycket men det är kul! Speciellt att kleta vit gegga på Isse, han blir snygg då. Och att måla skägg på Sebastian är inte heller supertråkigt, haha. En repetion kvar nu utan publik. Det kommer att gå toppenbra. Snacka om talangfulla klasskompisar man har! :)

Jag är snart klar med fråga sju på mitt hemprov. Sju av fjorton, jag har rätt mycke kvar..

imorgon fyller Malin år! :):)
   
image186

i'll be ready!

Jag måste bara säga att det är sjukt kul i musikalgänget! Sy-smink och hår gruppen kom ju som sagt in idag och det är toppen. Jag blev så himla förvådan under repet, alla var ju så duktiga. Så grymt duktiga. Dom som inte köper biljetter missar verkligen något, det kan jag garantera! Jag längtar redan tills imorrn. Dock hade jag lovat att fixa Måns hår men jag vet liksom inte hur jag ska lösa det. Han fixar det så bra själv ju nu. (Jag blir lite stolt!) Det enda jobbiga men musikalne idag är väl att jag missade min sovmorgon, jag behöver alla sovmornar som jag kan få!
Jusste, nu har vi fårr veta alla resultaten på nationella. Jag är så sjukt glad, mvg i svenska, engelska och matten, YES! Till och med matten, det är sjukt! Men det känns toppen!!

Nu ska jag tvätta bort min lilla prov-sminkning. Hade ingenting att göra så jag sminkade min litegrann. Men egentligen BORDE jag ha gjort hemprov i biologi, men icket.. Det får bli imorgon :)
När sminket är borta ska jag ta mig en promenix med Rebecca, det var längesen! :)

ppuss 

så det då!

Vissa dagar är bra, andra lite sämre. Och ibland kan man inte placera dagen överhuvudtaget. En sån dag var det idag.

I lie I didn't have to tell

Det är jobbigt att gå på stan. Speciellt om man hittar tusen saker i varje affär som man vill ha. Ja, jag hade en sån dag idag. Inte bra för ekomomin.. Lite smått och gott fick följa med mig hem iaf.

Jag tror att denär veckan kommer att bli ganska så slapp. Typ högst 10 pers på lektionerna, det är chill. Men jag fattar inte hur vi i "sygruppen" ska hinna klart. Haha, det ska bli kul att se..
Plus att nu får vi klara oss utan HG som drog till Alicante idag, blä för dig! Men jag hoppas att du njuter och blir sådär härligt brun. Det kommer att vara ett litet hål i gänget utan dig!!

Min huvudvärk är fortfarande inte borta. Nu ska jag gå ser och äta farmors smarriga bullar sen ska jag SOVA, jag är trött! (Någon som är förvånad?)

puss, och sov gott kära du!

 


would it be so hard for you to understand

Idag har min lilla kusin Stina insett att jag inte är farlig! Jag fick till och med leka ett tag med henne innan hon började gråta när jag lyfte bort henne från ett vägguttag och tvn. Hm, jag får nog skulle migsjälv litegrann för detdär.. Aja, det är iaf en dag att minnas! :)

   


 


GLORY, GLORY MAN UTD!

GLORY, GLORY MANCHESTER UNITED!!!

image176

Take my hand, we´ll make it - I swear

Hm, glömde berätta om igår. Inte för att det hände någonting speciellt men.. Det var bara en vanlig trevlig kväll. Tänk att man kan ha kul med sima kompisar även fast man är barnvakt, det är ju toppen!

 

(Vi gjorde faktiskt mycket mera än att bara spela spel på mobilen och titta på bilder på datorn, tro mig!)

hemska morgon

Jag hatar att vakna upp med huvudvärk, det är typ det värsta som finns. Just nu fungerar inte alvedon för mig och jag orkar knappt gå uppför trappan. Någonting är fel! Jag som hade tänkt springa till mormor idag.. Och Tarzans bur som ska städas.. Jag ska ta ut mina sista krafter på städningen tror jag. Springningen får ligga på is ett tag.

Jag har iaf tagit mig bort till bränteplan men hjälp av min cyklen för att titta på min lille broders match. På väden hem svängde vi förbi kusinerna. Elias hade tydligen varit på bränteplas sen strax före nio imorse. Snacka om att den killen gillar fotboll!

 Mitt lilla fotbollsproffs! Om ett ex. antal år spelar Elias nog på Old Trafford ska ni se.

PÅ TAL OM OLD TRAFFORD, Premier leauge avgörs idag, yeey. GLORY, GLORY MAN UTD! :)

that's what friends are for!

Oj, jag brände rätt mycke pengar igår. Iaf för att vara jag. Presenter hit, presenter dit och en massa gott med aggan :) hon är himla fin, den tjejen!

Denna dag har varit så slapp som en dag kan bli, nästan. Fika uppe på berget, ja.. berg och berg.. Och sen bara chill på lejdan- Det var toppen. :) synd bara att solen gick i moln. Och synd att jag oc hMalin inte fick iväg smset till Sebbes farmor. Det hade varit kul!

Nu har jag precis ätit middag tillsammans med mina kära syskon. Tacos är nästan alltid gott. Nu är jag dock lite småless... Jag är glad att ingen hörde våran fina sång! Vi sjöng/skrek och dansade i nästan en halvtimme, supermysigt- haha. Jag tror att det minst hördes ut på gatan.

Jag tror att jag måste ringa Sebastian nu. Han sa att han var rastlös. Sen hoppas jag att Malin äter snabbt.
pusss

  Agnes, söt som vanligt! :)


  Killarna steker i brillor..


   



Glömde säga att jag känner verkligen att livet är bra. Faktiskt. Det har jag mest som snygga människorna på bilderna att tacka för, så tack :) :)

le soleil brille!!!

Idag är det varmt! Och soligt! Och härligt! Och toppenväder, verkligen! Idrotten direkt på morgonen var rolig. Jag minns knapp sist jag rörde en fotboll. Det är lite jobbigt att då tänka på att jag spelade fotboll i flera, flera år. Skolidrotten är lite mera på min nivå, tror jag.
Både lunchen och mentorstiden spenderades ute i solen. Jag älskar sol! :) nu sitter jag på svenskan och skriver klart min artikel. Sen är det bara matte kvar. Jag måste nog gå lite tidigare för att hinna med bussen in till stan.. Men det går säkert fint, Karin är ju så söt! :)

Nu måste jag fortsätta skriva, hejsvejs

you give me reasons to smile

Idag ver det perfekt väder för att springa. Inte för varmt och rätt vindstilla. Har nog aldrig sprungit så fort som jag gjorde idag heller. Men jobbigt var det :) När jag kom hem igen så var jag lite smågosig med kaninen och lät honom hoppa lite på gården. Jag tror att Tarzan blev glad iaf. När han sedan fick mat blev han ännu gladare, han älskar mat.

Ikväll och inatt är jag ensam hemma. Det känns grymt skönt! Haha, har redan låst dörren och sitter i mjukisar och min mysiga sovtröja. Snart ska jag flytta mig till tvn och plugga. Såg att vi hade vindruvor i kylen och dom kommer garanterat vara slut innan jag går och lägger mig. Jag älskar vindruvor!!

En annan sak jag älskar är att vara utan smink. Eller.. jag kanske inte älskar det men det är rätt skönt ibland. Denna vecka har jag varit utan smink nästan hela tiden, tisdag var ett undantag. Och det är inte bara jag som kör med den "trenden". De flesta av mina kompisar är också på. Vacker utan spackel, javisst!
Igår när jag stod i duschen och skulle börja gnugga bort min mascara, som sitter som berget, kom på att jag inte hade någon mascara. Det gjorde verkligen min dag!!!

Imorgon ska jag vara med aggan, det ska bli kul! Jag saknar henne! :)

När jag skrev om vindruvor blev jag jättesugen så jag ska gå ner och hämta dem nu, puss

 Osmiknad och fin....

käre ipod...

Jag blir så sjukt arg när någonting inte fungerar. Som min ipod idag. Jag skulle ju ut på en promenad och hade stoppat in hörlurarna i öronen och börjat gå. Efter tio meter inser jag att det fortfarande är tyst i öronen och självklart har min käre ipod hängt sig igen. Fick ta mobilen istället.
Men oj, så sur jag var när jag kom hem. Och det tog flera timmar för mig att förstå hur jag skulle göra för att få igång den igen. Under den tiden hann datorn också lägga av ett antal gånger. Dethär är inte min dag, nu går jag och lägger mig.

omisslyckade dagen

Okej, eftersom jag alltid skriver om skolan vare sig jag vill eller inte så får jag väl skriva om dem idag också. Idag var det slappt. Eller, slappt är nog bara förnamnet, Jag gjorde ingenting! Först en teater som för ovanlighetens skulle var bra. Sen lunch, fortfarande dagens höjdpunkt! :) efter det skulle jag ocg Malin (trodde vi) ha elevens val men så var det inte.Vi satt utanför slöjdsalen i en timme och gjorde ingenting. Egentligen skulle vi väl ha gått på lektion med det orkade vi inte. Jag förhörde Malin lite på kemin och så men that's it.

Efter skolan har jag och HG sett på lite olika tvprogramm, solat i de små solglimtarna och ätit glass med kola och bananchokladsås. Det var faktiskt nästan gott, haha :)

Jag märkte precis att jag har suttit och ritat på min (fina) musmatta. Det har jag inte märkt förut, lite små läskigt.
 Äschdå, den är snyggare nu!


Iaf, nu ska jag ta en liten promenad eftersom jag måste röra på mig någonting idag iaf. Sen får vi ser hur det blir ikvl. Jag ska se Grey's! Med vänner, hoppas jag! :)

twenty-three days left

Tänk, nu är det bara drygt tjugo dagar kvar innan sommarlovet. Det är helt sjukt! Tjugotre futtiga dagar av flera tusen tillsammans i klassen. Det känns faktiskt rätt tufft att lämna allt detta bakom sig. Nej, nu ljög jag. Det känns riktigt hemskt!
Men efter dessa tjugotre dagar har vi ett helt sommarlov att njuta av tillsammans! Och njuta, ja, det SKA VI!

image163

pain

Nu är alla nationella bortgjorda och det känns så sjukt bra. Även om det sista inte gick så bra för mig. Det är iaf skönt att det är slut och att jag inte dräpte mig på kuppen, haha. Nu överdriver jag igen.
Precis som igår så somnade jag i soffan när jag skulle plugga efter skolan. Jag vet inte vad det är med jag och plugga direkt efterskolan.. det går inte ihop. Inte just nu iaf. Ska försöka läsa färdigt kemin ikväll. eller så tar jag det imorrn ): vi får se.
Jag har träningsvärk på helt sjuka ställen idag. Allt tack vare Måns kick n' box på idrotten. TACK MÅNS! :) haha. aja, träningsvärk bevisar ju bara att man faktiskt har lite muskler att få ont i, riktigt ont. Hoppas det blir bättre efter min springtur som jag ska ta nu. Intervaller i eljusspåret hade jag tänkt mig. (jag längtar redan in i duschen...)

Men nu ska jag ta och kila, annars blr kvällen sådär jobbigt stressig för att man inte hunnit md det man skulle.

i believe i can!

Jag var verkligen sjukt nervös inför mötet med ja, mina arbetsgivare. Med dock helt i onödan eftersom det är riktigt trevliga killar, detdär. Jag, Majsan och en annan tjej som heter Frida (som också var sjukt trevlig) ska stå och vara överglada utanför Konsum, allt för att folket som går in och ut ska köpa jordgubbar. Vi kommer nog att vinna resecheckar också, det tror jag verkligen :) haha. (nu har jag lite för mycket självförtroende känner jag, det är bara för att jag är grymt peppad just nu).
Att gå längs älven tillsammans med Maja tar mig direkt tillbaka till slutat av förra sommare. Vi hade en helt perfekt toppendag då vi satt nere vid kajen, åt subwaymacka och bara njöt. Dock fanns det ja.. andra anledningar till att den dagen var perfekt med det tycker jag att vi stryker. Jag vill hursomhelst ha tillbaka den dagen, bums!

Jag taggar inte nationella imorgon, men det är trost allt sista då det känns skönt!
Och på fredag får jag träffa min älskade aggan igen, yeey! Och Helena, det var jättelänge sen.

Tänkte precis sätta mig och se Prison break tills jag kom på att det är slut. Vad ska jag då göra? Eller.. egentligen har jag tusen ton plugg att göra men det orkar jag inte. Somnar ju när jag läser kemin. Det får kanske bli ett gammalt avsnitt av Jordan. Eller så stannar jag kvar här ett tag och pratar med HG som precis loggade in. :)

min bästa vän

Jusste, här är min bästa vän!
Hon tar mig precis vart jag vill och låter sådär charmigt så att vem som helst skulle kunna falla pladask för henne. Hoppas att hon vill fortsätta att leva tillsammans med mig..

image162

i can't believe i still...

Det var verkligen jättelänge sen jag och Malin hade en hel dag för oss själva. Eller ja, nästan en hel dag. Vi får inte glömma Sebastian och Mattias som fikade med oss på bryggan nedanför bräntebacken. Det kändes som sommar. Speciellt när Matte började skvätta vatten, dock var vattnet lite kallt.. Men nästa helg, då blir det bad om vädret tillåter! Haha, och jag som är en rätt stor badkruka..

Den mysigaste promenad och löpnings-slingan i Holmsund är garanterat runt sjön. Att gå på stigen som går precis bredvid vattnet är toppenmysigt. Speciellt om man har någon med sig, i mitt fall Malin. Jag älskar den lilla bron som är mitt ute i ingenstans. När jag springer där måste jag alltid sakta ner när jag springer förbi den. Det är så fint där :) en dag ska jag gå dit och sen sitta där hela dagen!

   
  

summernightcity

Nu har jag bestämt mig. Ikväll ska bli en tidig kväll. Eller ja, jag ska gå och lägga mig direkt då detta inlägg är färdigskrivet. Jag kan behöva vrida om dygnet något, än är det inte sommarlov. Men snart..
I sommar taggar jag fler avslappnade och härliga kvällar, ungefär som denna kväll. Malin's kladdkaka bli alltid toppen, jag fattar inte hur hon gör! :) En sak som jag har svårt att förstå är hur det kan vara så kul att hitta på saker om mig typ "sofia brukar, sofia tycker, sofia är, sofia, sofia och sofia." Måns och Hannah diggar iaf den leken starkt!
Min mobil funkar finemang, nu sa Mås'n åt mig att sova så jag ska nog lyda honom, pusss

   

(Snackar med en kille som tydligen var i Uppsala och spelade innebandy-SM samtidigt som mig -06. Lite småläskigt faktiskt. Ödet kallas det!)



SOL

Lycka imorse!!!!!!!!!
När jag låg och såg på tv i sängen knackar pappa på dörren. I handen håller han min nya mobil! Ja, jag blev lite glad. Ganska mycket glad. Mobilen är en tidit examenspresent men eftersom jag tror att jag kommer att klara examen så kan jag ta emot den med gott samvete. Äntligen kan jag lyssna på musik precis när jag vill och t kort när som helst! Farmors mobil var ite alls dålig men denna är betydligt bättre!

Idag har det varit himla varmt, alltså! SOMMAR, snart iaf. En springtur har jag också hunnit med. Det var verkligen superskönt, speciellt när jag orkade mycket mera än vad jag trodde. Sen tog jag och HG en promenix ner till Ljumviken och bara satt där och pratade, sjukt mysigt! :)

Nu ska jag springa över till Mallan (undra om hon fortfarande vill bli kallad för det? Aja, jag får väl fråga henne).
Pusss


Min nya älskling!image150

Radiobilen backar visst!

Verkligen en toppenkväll med HG och Måsen. Spel så att det bara sjöng om det. Och lite misshandel hann vi också med under tjuv och polis. Två mot en, behöver jag säga att jag var "en"? haha :) äsch då, det var toppen ändå. Nu ska jag sussa så sött, puss


slapp dag!

Att vakna klockan tolv och sen kasta sig direkt på cykeln ner till farmor och få frukost där är ganska lyxigt! Ja, så började dagen. Och så mycket mera har jag inte gjort. En promenad med Malin till Konsum och dammsugit övervåningen och sånt. Mina fina syskon har ju båda fyllt år så ikväll blir det släktkalas. Mamma står och lagar mat nu och jag är sjukt hungrig. Jag längtar verkligen efter mat. Tur att jag bara ska hålla mig ett litet tag till :) Annars är kvällen oplanerad och det känns riktigt skönt, faktiskt.
puss

Know I can't be the only one

Jag tycker om avslappnade och mysiga kvällar med film och mycket tjatter!


Sen tycker jag också att HG är himla söt. När ingenting går som det ska så kan vi iaf skratta åt det, så ska det vara. Du vet och du hjälper mig så gott du kan. Och jag försöker hjälpa dig.
+ att jag verkligen diggar Hannah's SMS. Kan tyvärr inte lägga ut det. Allt skulle avslöjas då..

Nu vänta min säng på mig. Den ska jag spendera hela morgondagen i, det är redan bestämt. Jag och sängen mot svackiga dagar!

pic's

   
image148






 Jag är fortfarande trött. Sängen är min bästa vän och jag skulle gärna ha stannat där hela dagen!

valborg

Valborg blev bra. Så sjukt fint väder det var igår, alltså. Jag låg ute i solen i bara underkläderna i en timme och halvsov. Lugnt den skönaste timmen på länge :) Sen var det tempo in och ut ur duschen innan tjejerna skulle komma. Tacos stod på menyn, ovanligt.. jag vet. Det blev iaf väldigt gott. En majbrasa är ju ett måste på varborg på vi drog oss mot omberget. Fick dock vänta en halvtimme på att brasan skulle tändas, det var lite smådrygt :) marängschwiss är sjukt gott, speciellt om man skrattar åt allt möjligt- Oftast skrattar dock mina vänner åt mig, inte med mig.. Det ska ändras på, nångång. Men så länge som dom är glada så är jag det också. Fattar bara inte hur allt kan komma ut fel hela tiden, haha. Efter att vi vistats på lite olika ställen senare på kvällen drog jag och Maja oss tillbaka. Kvällen avslutades med världens bästa film och chips- Även Sebastisan kom förbi ett tag.

Imorse sov Maja som en stock. Efter frukosten, som egentligen borde kallas lunch, gick vi och la oss igen. Madicken var ju på tv!! Så grymt söt film. :)

Jag sitter och funderar på vad jag ska göra idag. Jag vet inte riktigt. På något sätt borde jag verkligen röra på mig men mina ben klarar inte av att springa.. promenad kanske? Ikväll ska jag nog bort på middag sedan ska jag umgås med mina fina vänner igen. Jag vet, jag tjatar om dem hela tiden men det är bara för att jag tycker om dem! :)

pusss

RSS 2.0