Feeling the moment slip away

Fem minuter, så lång skoldag hade jag idag. Sen åkte jag hem och sov hela förmiddagen vilket var ungefär hur skönt som helst. Sova, det är någonting som jag kan när jag väl ger mig tid till det. När min sömniga förmiddag var över drog jag med mig syskonen på stan och förnyade brorsans garderob en aning.

Alltid lika kärleksfulla...

Take a bullet straight through my brain

Jag firade att jag är nästintill klar med gymnasiet hos Frida ikväll. Ändå helt ok känsla alltså. Kortdag imorgon och Vårruset med min fina syster. Kortdag och jobb på onsdag. Ledig torsdag, helt ledig! Dra igång jordgubbarna i hsund på fredagmorgon och sen en till ledig dag. Lördag och söndag ska bli slapp/packningsdagar och sen på söndagkväll åker jag till Turkiet. Ändå helt ok vecka alltså.
Denna brud missar min student...illa.

it's someting i couldn't do

Jag har faktiskt haft askul på jobbet i helgen. Jag vet inte riktigt varför men det har bara varit ..kul liksom. Behövde en helg som distraherar mig från vardagen och allt vad det innebär tror jag. Sen har jag riktigt goa arbetskamrater vilket är ett stort plus!! Nu ska jag plugga inför mitt sista prov under hela min gymnasietid. Jag måste vara konstig som tycker det är sorgligt, på riktigt!

no matter what we might face!

Jag sitter med min syster och ser CL-finalen. Innan vi hamnade i soffan hängde vi på gymmet och tog ut oss rejält. Sen chillade vi ett tag i duscharna innan brorsan ringde och ville ha mat. Då cyklade vi hem och lagade gomiddagen åt honom. Vi har det rätt bra ikväll, om någon nu undrade. Förövrigt är jag trött som bara den och kommer gå i säng efter matchen. Det tar på att jobba en hel helg.


Like its the last last night of your life

Idag var en stooooooor dag. Majsan fyllde Ä N T L I G E N 18 år och som vi har väntat! Eftersom jag jobbar hela helgen hoppade jag över utgång ikväll men jag fick fira min Maja ett tag ändå. Mimmi firades också eftersom den bruden tog körkort idag. Snacka om att den 27 maj -11 är deras dag. Just nu hoppas jag att dom dansar så att svetten rinner och det tror jag faktiskt att dom gör!
PUSS ÄLSKLINGAR!

you really hit me hard

Igår var en konstig dag. Den var bara..jättekonstig. Men idag var däremot en bra dag! Galet skön morgonpromenad, helt ok skoldag, mycket bättre jobbdag (nu känner jag min inte värdelös på att sälja underkläder, nu känns det jättekul!) och en riktig myskväll med mina bästa brudar, Mallanbrallan och Magsan. Att jag hittade en jättefin klänning att ha på studentkvällen/natten gjorde inte precis min dag sämre heller!

I keep thinking times will never change

Det går så himla fort nu. Alldeles för fort om jag ska vara ärlig. Kan räkna de uppgifter jag har kvar i gymnasiet på en hand, EN HAND! Det är ju helt galet! Var ju nästan nyss vi fick våra fina passerkort, jag tror inte jag är redo att lämna Minerva än på ett bra tag..
Lyckans dag - när vi fick våra EGNA passerkort.

swear it all over again

Just nu vill jag sitta ute i gräset med mina fina brudar och lite annat folk och mumsa på jordgubbar, choklad och kex. Vore mysigt som bara den. Faktiskt. Helst får det vara varmt och sol också, då skulle jag vara helnöjd.

before i love and leave you

Standardavvikelser, korrelationsfaktorer och normalfördelningar...usch. Imorgon har jag mitt sista vetenskapsterrorprov någonsin och det kommer gå rätt dåligt om jag ska lita på min magkänsla just nu. Men jag ger upp pluggandet för ikväll och får se om jag orkar kolla igenom papperna imorgonbitti (troligen inte). Nu ska jag dricka minst tre liter vatten, man blir så himla törstig av att springa insåg jag precis. Sen duscha och sist bädda ner mig i en nybäddad säng i ett nystädat rum. Lyx.

a part of me will stay here, you can keep it forever dear

Igår tog jag och Elenispenis med oss filtar, godis och snabbkaffe och styrde kosan mot Ljumviken. Där satt vi och myste på som bara den tills känseln i benen försvunnit och vi insåg att det var rätt kallt ute ändå.

im gonna come back and walk these streets again

Från och med nu (du), höhö, så ska jag börja utnyttja att min bästa kompis är frisör mycket mycket mer än vad jag redan gör. Bara så att du vet vad som väntar dig, Brallan.

You'll never be great without taking a chance

Kändes som vår imorse så det blev premiär för jeansjackan. Nu ska jag låta Malin gå loss med färg och sax i mitt hår.

bow chicka wow wow

Just för tillfället är detta kombinerat med kaffe det godaste jag vet.

feels like I'm all the way back where I belong

Idag fyller min finaste Mallanbrallan år och hon firades i lördags. Brallan bjöd mig och Magsan på finmiddag och vi myste långt in på natten. En helbra kväll. Och vilken helbra helg jag hade. Helknasig men toppenrolig fredag, världens mysigaste lördag och en lugn söndag med lite jobb och träning.

dont worry, i'll be fine

Hade egentligen bara tänkt ta en snabbdusch men så blev det inte riktigt. 2,5 timmar efter jag gick in i badrummet kom jag ut igen, som ett russin. Då hade jag hunnit dricka kaffe, äta massor av mörk choklad, läsa comsopolitan, lyssnar genom alla låtar som spelas på rix just nu och hunnit ha hårinpackning och ansiktsmask i över en timme. Mjukt hår och gosigt ansikte, hej! Oooops, hann visst inte plugga så mycket ikväll.

om sanningen ska fram

Gårdagskvällen var helt fantastiskt awesome vill jag lova. Den började såhär:
Efter förfest med några klasskompisar och utgång såg det ut såhär:
eller....så censurerar vi resten av kvällen! Det är nog det lindrigaste alternativet.

But that don't mean i can't get you there

Gick på Station och drack många koppar kaffe med mina favvoknasbollar. Blev nog minst en kopp för mycket tycker min mage iaf. Jag ska ha en awesome kväll med Mimsan men innan dess ska jag äta gomiddag ute på Brännölandet. Nej, nu blev det stressigt..
Vinprovning i Tyskland, awesome!

if you want more lies

Taggad på samhällsprov...not. Men öronpropparna är med, helt underbart att skriva prov utan att höra alla skriva så att pennorna glöder eller höra massa suckar hela tiden. Testa, lovar att man blir lite mindre stressad iaf...

hot as a fever, rattling bones

Var nog en av de lugnaste jobbarkvällarna för mig idag, någonsin. Hann prata igenom mitt svenskatal några gånger när jag var ensam inne i badhuset men nu blir det fortsatt samhällsplugg...kanske, om jag orkar. Fast innan jag gör någonting annat ska jag äta middag framför greys, punkt!

tell me it's over, i don't want you to hurt

Har precis ätit ungefär världens största frukost efter min morgonpromenad. Nu tar jag fram kaffekoppen och hämtar samhällspapperna.

you probably think that this song is about you

Idag hade jag mjukglasspremiär. Mumsigt som bara den. Gå i solen med en helgalen Gustav, en halvgalen Ludvig och ha en bägare med mjukglass och tuttifruttiströssel i handen. Om det nu inte var dagens höjdpunkt så var garanterat min vända runt Lövöudden det. Solnedgång, halvkyligt och ensamt. Perfekt! Och lätt gick det! Hade förberett mig på den tyngsta rundan i världshistorien, nästan, men så blev det icket! Nu ska jag gräva ner mig i olika statsskick, sov gott!

You're not as brave as you were at the start

Gick på min efterlängtade måndagspump idag. Var dock inte lika kul som jag minns. Kan bero på att min fina rygg stretade emot rejält. Blev iaf det lättaste vikterna på flera månader för mig idag men räknar ändå med träningsvärk imorgon. Fin kombo där. En annan fin kombo är mat på jobbet. Hade timtidsmöte och vi blev bjudna på tacos till middag. Kan lova att det satt rätt fint efter en hel skoldag plus träning. Men det känns faktiskt konstigt att det snart är sommar igen..det går som så fort! Snart sitter jag ute på Obbolabadet igen.

singing i want you back, want you back

Hade tänkt ha en lite nyttigare period ett tag framöver. Kände att det behövdes efter STHLM, påsklov och inte minst Tyskland. Men nja..Hade ju kvar massor av daim och kände hur mitt daimberoende smög sig på sådär lagomt efter middagen. MUMS!
Måste bara tillägga att det redan låg ganska många daimpapper innan jag gick loss på resterande chokladbitar efter middagen.

When you worry you make it double

Just nu släppte ungefär 33 kilo från mina axlar, ett kilo för varje sida av arbetet. Pa100 är inskickat! Ganska skönt.

i would think i wanna go back on that track

Det som är bra med att ha kompisar som bloggar är att man kan sno bilder därifrån. Bildstölderna är nog den främsta anledningen till varför jag övertalat min kära Mallanbrallan att dra igång med skrivandet igen. Eller okej, det är inte bara bilderna som gör att jag vill att hon ska blogga...men ändå. Jag är bra på att sno blogg-bilder. Så här kommer gårdagens bilder, direkt från mallans fräscha blogg.

livet är fult, du är fager

Funderar om jag ska orka måla naglarna ikväll.. känner på mig att svaret på den frågan kommer bli nej. Men fila till dem ska jag nog orka, majoriteten av dem fick sig en liten törn efter kvällens bowling.
Såhär såg det ut i Tyskland om någon undrade.

one night to be confused

Idag var jag tillbaka i verkligheten igen. Fick glädjande besked av min rygg, klarade hela femtio situps utan att få ont! Kan dock garantera träningsvärk imorgon.. Idag har jag chillaxat med Mallanbrallan på stan. Vi åt sallad, shoppade loss på mitt (förhoppningsvis, om jag har tur) nya jobb och sen drack vi massor av kaffe. Vi hade tänkt byta ut kaffet mot mjukglass men regnet stoppade oss.
Gammal bild men samma lunch så den får duga. Puss

vaken om natten och drömmer på dagen

Tänkte bara snabbvisa en pytteliten del av min 9dagars-resa till Tyskland.

RSS 2.0