you show me heaven!

Bränd knäck, misslyckat pepparkakshus, alldeles för mycke socker och väldigt mycke secrets som avslöjades..ja, så var kvällen. Med andra ord, helt perfekt!

   





(Vissa blev offer...)

You see, you just gotta love them!

one heavensight



Ikväll ska vi baka, äta och flamsa som bara vi kan.

the way you make me feel

Helg! Älskade, efterlängtade helg! Och nu ska ju som sagt min höstdeppiga period vara över och ja.. den är nog nästan det. Bra resultat på matten och en brandövning gjorde nog min dag. Plus såklart julfikat i uppehållsrummet och mina sköna brudar. Och vad hade vi lärt oss idag? Jo, hämta skorna under en brandövning, man blir varmare om man kramas och Petros går inte att lita på.
    

gimme all night long

En kväll utan plugg, helt sjukt underbart!


tell you i need you!!!!

Jag har kommit på en sak. Att höstdeppa gör ingenting bättre men ändå deppar jag verkligen ihop nu på hösten. Varför? Jo, för att jag är less på allt. Samma saker hela tiden, verkligen ingen omväxling alls. Det är omöjligt att försöka glömma något eller lämna nått bakom sig, det går verkligen inte. Man blir nerdragen i det direkt igen.
Åh, ja...jag är också less på alla negativa inlägg men det är inte så himla lätt att vara positiv när man druknar i plugg och är less på sig själv. Men jag ska bättra mig, jag lovar. Bara jag får deppa skolveckan ut, i helgen blir det andra (lusse)bullar.


Då var jag inte less....

say your good-bye

Så sjukt less och lättretad man kan vara....det är nästan hemskt! Min dag började inte bra, det första jag ser är en sur (himla sur) klasskompis. Sen gör liksom inte matteboken allt bättre. Och knasiga fördomar på svenskan får en liksom inte på så mycke bättre humör. ÅH, jag har varit en riktig surkärring idag. Efter lite oseriös träning med Ida så träffade jag Malin på Vasaplan. På bussen hem kom vi på en massa fina sätt att "uttrycka" våra känslor. Malin tycker att jag ska lägga ner en massa saker. Efter idag är jag nästan böjd att hålla med..
Dagens ord är iaf kompakt (kompakt lasange, kompakt mjukmacka och kompakt mjölk.)
Min samhällskunskap tycker fortfarande inte om mig....

weak in the knees

Herregösses så det snöar. Och minst hälften av all snö på backen hamnar på något konstigt sätt i mina skor..Jag tror jag måste börja knyta dom ordentligt nu. Det blir ju så himla kallt och vidade myspys är det inte att vara blöt om fossingarna.
Dans idag på idrotten och jag kan ju inte göra annat än att skratta! Vissa gick verkligen in för sin roll, haha. Och tro det eller ej, det var faktiskt rätt kul. Dock skönt att det inte är någon fler gång..Inte i år iaf.
Mina försök till att plugga på samhällskunskapen är närmast patetiska. Dom går med andra ord verkligen inte framåt, snarare bakåt.
Och nu ska jag inte ens försöka sätta mig in det det hela utan jag ska lägga mig om lyssna på massa musik som Magdalena skickade.
PUSS
(Jag slutar 11.00 imorrn, det är himla skönt!)


cause I'm trying so hard to hide

Ibland har man liksom ställt in sig på något. Och när det inte blir som man tänkt så blir allt bara kaos.

who know's me better

Jag har ont i armarna. Eller ont och ont..träningsvärk kallas det Det är lite småjobbigt eftersom jag tillbringa min dag med att skriva klart min novell... Jag som inte ens kommit halvvägs, bra jobbat Sofia!
Det går inte att beskriva hur skönt det var att få göra bort matteprovet. Antingen gick det jättebra eller jättedåligt, haha. Jag har faktiskt ingen som helst aning. Var iaf helt urladdad efter provet, så det gick inte så bra för mig och Ida att plugga sam efter skolan. Det blev Iksu för min del. Sen tog jag busen ner till vasaplan (jag måste bara så berätta hur sjukt jobbigt det är att sitta i en "dragspelsbuss" och sen precis bakon själva dragspelet. Det gnisslar ju som sjutton! Bussen igår tog verkligen priset. Fick plugga in hörlurnarna och ha nästan högsta volym bara för att dämpa gnisslandet litegrann..tur att det inte var så långt iaf!) Aja, väl på stan träffade jag Aggan och vi gick och åt en himla romantisk middag på..max. Sen blev det Luff. Himla kul att träffa some old konfapeople igen, det var ju liksom inte igår. Och Krille fick ju sitt efterlängtade fika tillslut. Jag och Agnes bröt en tradition igår! Vi gick inte på Station efter, det blev Waynes.
Shit, nu är det verkligen novelldags, puss


sankta lucia!

Min syrra och hennes kompis hade precis ett litet luciatåg för mig och mamma. Det är troligen det enda luciatåget för min del i år, ganska tråkigt. Även om det inte var sjönsång precis så var det himla mysigt. Allt med jul, lucia och advent är mysigt. Attans att jag missar allt detdär i år.

Oh my heart skips a beat



"
I can't find the words to explain
just how much you got me going insane
when you speak to me sometimes you'll find
I stutter my words and say nevermind
cause even when you just walk by
I look around to seem occupied
cause I'm trying so hard to hide
all of these feelings inside"

I'm swept off my feet

Jag suger! Haha, jag glömmer hela tiden bort massa saker. Som att blogga, som att mamma åker tidigt så att jag måste ta bussen, som att äta frukost, som att ta med frukt, som att se ugly betty, som att se desperate (hannah, jag ska inte glömma grey's. jag lovar...), som att svara på sms o.s.v.... Det är bara så himla mycke nu. Har inte tänkt skriva upp allt jag har i skolan, det blir jag bara ännu mera stressad och deprimerad av.
Ingenting går bra just nu, verkligen ingenting. Plus att jag tror att jag håller på att bli sjuk, kan det bli bättre?! Förstår liksom bara inte hur jag kan vara så otroligt korkad när det gäller vissa saker. Jag vet ju vad jag vill, varför kan jag inte bara säga det?  Och varför kan jag inte bara lägga ner vissa saker? Hålla mig till "planen"? Om jag ändå hunde svara på dom frågorna... Då skulle allt bli så grymt mycket lättare!


you'd be on my mind

Min dag har bestått av bodypump, konstig mat, simning, engelskadrama och nk-prov. Finns inte så mycke mera att säga tror jag. Dock vad allt inte lika hemskt som jag hade trott. Dramat var ju nästan kul. Även om vi inte var så seriösa. Men med några hårspännen och hårsnoddar kan man komma långt, haha.

  

Nästan världens läskigaste bilder,kanske. Men jag tycker att dom är ganska fina..

spending my time..

Inte ens godis och vindruvor gör pluggandet kul. Det går inte ens framåt. Såg att HG hade skrivit en massa fina saker i min nk-bok.
 

Don't go wasting your emotion.

Jag har panik! Verkligen sjukt mycke panik! Naturkunskapsprov imorrn och jag har inte ens gjort klart instuderingsfrågorna än.. Plus att naturänmen inte är min direkt starka sida. Och jag går natur, jag vet. Jättesmart.. Rolig söndag att se fram emot med andra ord.. Plus att matten borde få sig en omgång och novellen måste börja ta form snart. Och jag vill inte ens tänka på allt jag måste göra i samhällskunskapen. Åh, jag kommer inte ha något liv i veckan...
Helgen har till mestadels spenderats med vänner. Match på Storsjö på fredagkvällen och sen åt jag och HG ihjäl oss på fruktsallad på lördagskvällen. Det var gott och myspys.!
 

Nej, tillbaka till tråkiga instuderigsfrågor..
Jusste, imorrn har jag bad, SKJUT MIG!

he loves you, yea!

Idag tycker jag nästan lite småsynd om alla som måstat umgås med mig. Jag har varit för trött, för sur och för less för att göra nått vettigt. Det har bara blivit skrattpladder av alltihop. Esteten var verkligen värst, förlåt John och Ida. Efter en ganska hemsk dag så är det bra med folk som muntrar upp en. HG är världens sötaste!

pussssssssss

and I slowly go insane!

Att vara ledig en dag mitt i veckan är så otroligt skönt! Typ bland det bästa som finns. Även om jag nästan gick rakt in i min gamla mellanstadielärare när jag tog en promenad på morgonen. Han och massa småungar var påväg från lunchen och jag hade inte ens ätit frukost, jag gillar att sova! Jag försökte undvika honom och när jag precis tror at jag lyckats så hör jag en lite halvsur röst "HEJ, Sofia Wiklund...". Det var inte lika kul. Resten av dagen spenderades men Agens på stan och självklart bodde vi några timmar på Station. Konstigt nog så fick vi faktiskt lite pluggande gjort, det brukar vi ju liksom inte få så ofta.....
Idag gjorde jag inte ett piss på skolan. Skrev en dikt på franskan om en isbjörn som satt ensam på en ö och åt gräddtårta. Min och Agnes fantasi är himla fin ibland.
Nu ska jag duscha efter min springtur och sen se lite onetreehill. Jag blir alltid så glad av det. Speciellt dom gamla avsnitten som går på kanal5 just nu, dom är så sjukt bra. Sägong 6 går lite utför måste jag medge.


she is the one and only...


Just because i love it!

here i go again..

Bara, bara, bara dryg dag. Helt seriöst, hur värt är det att ha "utvärderingar" från 8.30-10.30 och utv.samtal 15.10? Himla ovärt om du frågar mig. Hade fem timmar att ta död på, det var inte det lättaste kan jag lova. Men ändå gick det rätt bra och framåt slutet blev jag nästan lite stressad över att jag inte hunnit plugga så mycke. Sån är jag, stressad över allt. Grymt kul! Tack vare IKSU så överlevde jag idag också.
Och tack vare att jag visste att jag är ledig imorrn så orkade jag mig upp ur sängen imorse. Nu ska jag plugga igen det som jag "inte hann" på mitt fem-timmarshål. Och imorrn ska jag sova. Och tänka på alla som måste upp tidigt på utv.samtal eller skola, det är synd om dom...not!

born to be cheap!

  
Jusste, jag är asbra på "suga/blåsa kort-leken" nu. (eller så säger vi bara kortleken, det lät lite bättre) Ja, jag är iaf mycket bättre än sist vi körde den........

Thankyou, bruds!

You´re the stars at night

Askul, mitt internet kruppar. Det är bland det jobbigaste som finns (ja, jag vet. i-landsproblem..) Men det är faktiskt ganska skönt att vara utan dator ibland också. Jag blir mycke mindre stressad och allt sånt. Det borde vara bra, ellerhur?
Det som är mindre bra är att jag har haft ont i huvudet sen i torsdags. Verklilgen konstant huvudvärk! Åh, det är ännu jobbigare än internetkrupp. Mycket jobbigare..
Idag har Malin dragit med mig ut. Först på promenad, sen till Storsjö där vi skulle sola tyckte hon. Antingen tyckte hon att jag var alldeles för blek eller så var hon bara otroligt sugen på att sola. Jag tror att det var en blandning av båda.
Känns konstigt att på omkring på Storsjöhallen nu. Det var liksom nått jag hade lämnat bakom mig. Efter alla innebandymatcher och träningar, alla idrottstimmar och alla andra timmar man bara har slösat bort där. Det är en hel del kan jag lova. Och igår "slösade" jag bort hela kvällen där igen. Eller.. man slösar aldrig bort tid när man är med ske-brudarna. Där är varje minut guld värd! Ikväll blir det troligen knytkalas hos Malin. Det blir myspys och jag ska försöka att inte vara så sjukt trött. Men innan det blir det släktmiddag, Farsdag you know. Men först ska jag åka iväg och heja på syrran lite. PUSS

if you stand by me.

Min dag har bestått av skola, träning och fika på station. Det sistnämda var garanterat det bästa. agnes is my light in the dark.

i'm head over heels, baby

Hey babe, i'm back in school. Typ...min hjärna har fortfarande lov vilket gör det himla svårt att koncentrera sig på lektionerna. Som tur är så har dagen inte alls varit så krävande. Bara två lektioner. Matten tänkter jag inte ens säga nått om, jag mår illa bara jag tänker på den. Nu sitter jag och försöker komma på en sjukt bra idé till en svenskanovell. Kommer dock inte på ett skit. Har en liten idé men den kommer bli alldeles för personlig. Men i slutändan så tror jag ändå att Mimmi och Maja övertalar mig att ta den, det brukar ju sluta med att jag blir övertalad..
Påväg till skolan idag så kom bild-Oskar cyklande förbi och började prata med mig. För att jag ska höra vad han säger så rycker jag ut hörluren ur örat. När jag sen kommit in på skolan och tagit av mig jackan inser jag att gummipluppen som sitter på hörluren är borta. Så var den dagen förstörd. Nja, inte riktigt förstörd men det blev en himla dålig start. Så efter skolan åkte jag ner på stan och gick för kanske femte gången i mitt liv på ClasOhlson och hittade plupparna direkt. Då blev jag lite gladare..

du får inte röra vid mitt hjärta!



Du får inte knacka på min dörr om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet för att fylla upp ditt hål.
Och du får inte riva mina murar som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar så att jag kan somna tryggt.
Och du får inte ha mig som en dröm när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet.

Men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro

Och du får inte andas på min panna inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för  all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta som om allt var uppenbart
när jag önskar inget hellre, Än att du gör allt emot mig snart.


Its not that hard to be a friend,

Känns så himla tungt med skola imorrn. Det kommer bara bli så sjukt.....jobbigt. Bara, bara jobbigt. Nästan inte det minsta kul.


Kul hade jag däremot igår. Jag och Majsbollen är nästan lika konstiga. Dock är nog mina snygga danser det värsta Maja vet. Eller kanske det bästa? Hon skrattar iaf.. Att Malin och HG kom förbi med glögg och pepparkakor var himla myspys tycker jag. Även om dom sen mer eller mindre tvingade mig att se massa läskiga filmer.. Men sånt får man leva med :)
Idag räddade broddarna min springtur. Utan dom hade jag garanterat ramlat och brutit ett ben eller två.


She LOVES my food, she really does!



your heart starts to wonder where on this earth I can be

Jag blir bara så deprimerad när jag ser min mattebok. Den har legat på mitt skrivbord hela lovet men jag har liksom gömt den under massa andra papper. Men nu tänkte jag vara så himla duktig och räkna några tal eftersom jag insåg att jag ligger typ 10 sidor efter planeringen. Tror du jag förstår nått? NEJ, såklart jag inte gör. Har glömt nästan allt av det vi höll på med innan lovet. Men imorrn, så ska jag bannemig förstå iallafall två sidor. Det blir alltså en rolig panik-pluggdag imorrn. Jag längtar...............

Nu måste jag snabbt in i duschen för snart kommer min älskade Majsboll. Hon har varit i Spanien på lovet så hon är säkert brun och fin. Och nej, jag är inte alls avis på henne.....

 
and i love, i love, i love you.

RSS 2.0