Just when Im about to make it work without you

Grym tant och grym låt!

somebody once told me

Idag har jag haft en "göra-lite-nytta-men-ändå-göra-ingenting-dag". Det innebär att jag har:
- sovit!!
- promenerat
- druckit te
- tyckt synd om min hals
- pluggat matte (!!!!!!!!!!!!!!!!!)
- druckit ännu mera te
- sett film med min snygga bror
- ätit lax.
Kvällen ska spenderas med Frida, hoppas jag. Sen ska jag se till att bli frisk också. Vore ju som himla kul alltså!

its nothing like i love you now!

Nu ska jag in och bränna pengar på stan med min favorit-Ida.

you make me wanna call you!

Jag har tänkt på några saker idag:

- Varför ska det blåsa så galet mycke ute? Fattar inte vitsen med det just nu, det är ju inte precis så att vi behöver svalkas av vinden...Man blir snarare en isbit om man vistas ute i mer än en halv minut. Jag och Jossan är levande exempel på det.
- Mellandagsrea är väldigt överskattat. Det leder bara till att man spenderar bort sina julklappspengar på sånt man tror att man vill ha.
- Spotify är verkligen inte överskattat. Efter att ha dissat det i några månader är jag nu tillbaka och tycker att det är bättre än någonsin. Mest för att det är så himla kul att lyssna på massa gamla låtar från typ "hitz for kidz"-skivor, haha. Allt, verkligen allt (nästan) finns ju!
- Harry Potter, det är bra grejer det!
- Julmat är inte gott. Inte speciellt gott iaf. Det funkar att äta på julafton men sen äcklar det nästan mig. har iaf haft tur i år och bara ätit ett julbord (som förövrigt var i toppklass, ett bort per år, så ska det vara).
- En av mina snygga vänner borde verkligen fundera på en karriär som psykolog eller nått. Så himla kul att få massor av sms fulla med "kloka" ord. Det förgyller min dag!
En annan sak som förgyller min dag är efterrätter. Och myskvällar med vänner. Tur för mig som har båda grejerna framför mig nu!

my love's a revolver

Promenaden blev en springtur, en jobbig en. Sen invigde jag mitt i.d-smink och min nya parfym. Måste bara säga att jag är helnöjd mig mina klappar i år. Nu ska jag gå ner och avrunda släktmiddagen och fortsätta "projekt Harry Potter" med mina coola vänner. Först bara en ascool låt som jag lyssnat på hela julen. Ingen jullåt dock men..

he knows if you've been bad or good

Julaftonsplaner:
- Samla syskonen i en eång och öppna morgonpaketen tillsammans.
- Julkrubba i Solbackakyrkan.
- Gröt, KalleAnka, julklappar, julbord julklappslek, knäck m.m hos farmor&farfar.
Juldagsplaner:
- Julotta klockan 7.00, sen hem och ner i sängen igen
- Bröderna Lejonhjärta
- Julprommis i snön
- Gå igenom julklapparna
- Middag med mammas del av släkten.

you better watch out

Jag har en sån fantastisk smärta i tummen just nu. Eller..under tumnageln rättare sagt. Måste ha fastnat en liten lökbit eller nått därunder som ligger och trycker och svider som bara den. Men vill man ha tacos till middag så är det värt att lida lite. Även om det betyder att man vill hacka av sig tummen medan man ändå är igång och hackar grönsaker. Okej, så farligt är inte faktiskt inte längre. Den hemska smärtan har övergått till en irriterande smärta nu. Och nu är det hög tid att avnjuta den tacosmiddagen som jag offrade välbehaget i min vänstra tumme för.

hard work, work

Nu är min karriär som julgransgumma över, iallafall för i år! Idag var det riktigt kallt så superkul var det inte. Stod mest och huttrade trots sju lager kläder på överkroppen, inklusive en biiig dunjacka. Men pengar blev det!
Imorrn ska jag på stan och bränna pengar istället för att tjäna dom.

a flag that i trust

Gårdagen pratar vi inte om. Så, punkt!
Men jullov kan vi prata desto mera om. Så himla skönt att kunna ligga kvar i sängen på morgonen när syskonen stressar iväg till skolan. Nu på morgonen hade jag tänkt göra bort lite plugg (det är min plan iaf, dock vet jag att jag inte ens kommer öppna mina böcker..) sen tar jag bussen in till stan för att stå ännu en dag på Teg i julgransskogen. Ganska fantastiskt att dom fortfarande vill ha mig stående där...
Fast allra först på "att göra"-listan står faktiskt duscha.

ingen ser och ingen vet

...vi träffades liksom på chans, på nått sätt ramlade vi in i varann.
Jag bestämde att jag skulle skriva ner precis vad som spelades ur mina högtalare. Då fick det bli detdär. Jag känner att min trötthet just nu styr mig och därför kommer jag på helt galet tråkiga och konstiga idéer.
Malin märkte nog att jag var rätt trött eftersom jag halvsov genom hela filmen vi såg ikvl. Förövrigt var filmen skitdålig, nästan sövande.
Fast just idag har jag anledning att vara tråkig och trött. En hel dag utomhus är påfrestande, det kan jag lova. One day done, one to go. Det betyder att jag ska gå och få lite efterlängtad skönhetssömn nu.
heeeeeeeeeeeeeeeeej malin.

it's in the water, baby

JULLOV, galet efterlängtat!
Efter en trevlig stund på skolan med maskerad, musiktävligt och fika tog jag och Ida en lunch innan vi drog igång uppdrag "Sofia's julkläder". Efter mycket letande hittade vi tillslut en skapelse som jag tror fungerar fint. När vi sedan var nöjda efter en händelserik shoppingtur hoppade jag på bussen mot Holmsund och lämnade min kära vän på Vasaplan. Dock hoppas jag att hon svänger förbi julgranarna utanför Ica på Teg imorgon eftersom det är där jag kommer befinna mig i helgen. Känns nervöst! Jordgubbar, Holmsund och sommar är en sak. Julgranar, Teg och vinter är en helt annan. Men det ska nog fixa sig.
Nu sitter jag och lyssnar Placebo och funderar på att dricka lite te som jag fick av Majsan i julklapp. Blir en rätt tidig kväll eftersom jobb väntar imorrn, ciao!

Måste bara tillägga att jag känner mig stolt och stark idag. PUNKT!

in the skyline

Julmyset hos Mimmi igår var toppen, precis vad jag behövde efter två minst sagt tunga veckor. Vi bytte julklappar och åt en massa gott. Ibland spårade det men sånt får man räkna med. Idag gjorde jag bort sista skoldagen för året, nu är det bara morgondagens maskerad som står mellan mig och jullov!

Påväg från skolan kan man ha himla kul i snön!

let's twist again!

Nu sitter jag på Berghem och julmysar. Det är bara great!

but it looked alright

För ett år sen vad jag i Bankok nu. Det hade inte varit fel att vara där just nu, det kan jag lova. Ännu bättre hade nog varit att ligga på stranden eller vid en pool på Koh Samui. ÅH! kan det bara sluta vara så kallt och mörkt?
Nu väntar hör-och läsprov i franska om några minuter. KUL!
Jag hade iaf en mysig helg.

18 and life to go

Det är lördag, fatta, lördag. Så underbart! Just den här helgen har varit så ofantligt efterlängtad. Den började med Idolfinal hos Mallanbrallan igår. Idag har jag inte gjort minsta lilla vettiga sak, bara sånt som jag verkligen velat göra. Som att springa runt lövöudden, som att ta en prommis med Måns, som att, se lite onetreehill och som att ta en låååångt bad med tända ljus och en massa stämningsmusik. Nu ska jag faktiskt göra en liten vettig sak, röja undan på rummet. Sedan bjuder kvällen på julmyspys hos Hanna, härligt!


En ovanlig syn i Minervas uppehållsrum men ack, så fint.

all i want for christmas..

Idag mår jag mycket bättre, verkligen. Och av någon anledning är jag på strålande humör såhär innan lunch. Tog en sovmorgon, lyssnade på asbra musik på bussen, såg luciatåg med Agnes&Helena (dom är toppenbra, verkligen!) och nu sitter vi i ett grupprum och väntar tills vi får promenera ner till lunchen och äta mumsiga mjukmackor. Ibland känns det helt enkelt bara lite lättare.

Fick ihop en fin skara toppentjejer!

But you got a prayer in Memphis

Självklart blir jag sjuk av svinisvaccinet. Höll inte ut hela skoldagen utan tog bussen hem och slocknade direkt jag kom innanför dörren. Väldigt välbehövligt. Vaknade ett antal timmar senare och försökte plugga, det gick dock inte alls. Istället har jag legat och taggat inför Paradise hotel, hehe. Nu började det, min kväll är fulländad!
Galet härlig!

oh, you think you're so smart?

Jag tror aldrig jag varit så här skoltrött någonsin förut. Det är helt galet illa just nu. Jag måste skärpa mig. Och om inte för min egen skull så för mina kära klasskompisars skull. Det är verkligen pinsamt att jag alltid är på dåligt humör. Jag förtjänar verkligen inte deras sällskap i mitt nuvarande skick. Dom är waaay toooo good for me right now. Köpte dom sista klapparna på stan idag och efter några korta panikögonblick gick shoppingen undan i världens fart. På bussen hem satt jag och skvallrade lite med två av dom bästa på hela jorden, Mags och Gräddnos. Min humörkurva gick lite uppåt iaf. Nu väntar plugg (hatar skolan, har jag kanske nämnt det nångång?) och sen en väldigt välbehövlig prommis med min snygga granne.

Min fransk är till vänster i bild och visst saknar jag henne en aning..Men det är himla skönt att gå tillbaka till vanliga livet igen!!!

what did i tell you?

Okej, nu är det bevisat. Jag hatar fysik och jag hatar kemi. Kan någon vänlig själ förklara för mig varför jag fortfarande går kvar här?! Jag saknar min hjärna...........(av många olika anledningar just nu)

once more and than never again

Jag har aldrig haft en så planerad helg som denna, aldrig någonsin tror jag. Vi har verkligen gjort allt för att hålla våra fransoser på bra humör. Och jag tycker vi lyckats riktigt bra med vårat uppdrag. Det konstigaste av allt är att jag kommer sakna min lilla fransis nu när hon åker hem igen. Vi fick kanske inte världens bästa start med varandra men nu känns det faktiskt helt okej. Rätt kul när man inser hur fantastiskt lika man är fastän men bor i helt olika länder och pratar helt olika språk. Nu ska jag gå och se om fransosen vill ha något att äta och sen ska jag natta migsjälv hade jag tänkt.
Som en avslutning på hela dethär utbytet så hade vi en liten fest på skolan ikväll. Jag och Agnes (som förövrligt är helt grym på att skaka rumpa!!!!) roade oss själva ett litet tag. Och resultatet blev FINT!

you're the storm that I've been needing

Kemi är skittråkigt. Verkligen helt fantastiskt ointressant och drygt. Nu äntligen är den lektionen över, haha. Bara fysikprov om en timme, sen är skolveckan iaf slut. Ikväll ska vi chilla med våra fransisar hemma hos Agnes.
Kemi, YES!!!!

you love was revenge

Goooch, jag är så himla trött idag. Tre nätter på rad med pissdålig sömn. Inte okej nånstans. Och nu har jag min fransis här också som jag ska ta hand om. Fast..det kommer ju med vissa förmåner. Bland annat får jag flera olika busskort till mitt förfogande och jag kan komma och gå lite som jag vill på lektionerna. Tio minuter hit eller dit har spelar ingen roll för lärarna om man bara nämner ordet "fransk", haha. Idag byttes dom två sista lektionerna ut mot fortet på megazone. Inte direkt min grej men det gick ändå helt okej för mitt lilla team. Nu hoppas jag att maten snart är klar och sen ska jag försöka hitta på något skojigt svenskt som jag och Sarah kan underhålla oss med ikväll.
Jusste, jag är så fantastiskt less på vinter, kyla och mörker - redan! Ge mig sommar, sol, värme, jordgubbar, glass och en klump med underbara vänner, TACK!

long gone before daylight

Tisdag och redan två skoldagar bortgjorda. Känns väldigt bra! Gårdagen var väl nästan helt neutral, lutade kanske aningen neråt under kemin. Men ett lite..oväntat slut fick den trots allt. Idag hade jag taggat upp mig för aerobics och det gick helt okej, mitt block är komplicerat men roligt. Nu har vi fjärrvärme-snubbar hemma så jag ska bege mig till mormor och morfar och försöka göra bort lite plugg innan min fransk kommer.
Btw, det är sol ute! Och det är december. MYSIGT!

RSS 2.0