i am my own worst enemy

Min vår kunde inte blivit bättre planerad. En paus kom precis när jag behöver den som mest. Nu ska jag knappt lyfta ett finger på tre veckor. Bara jobba på brännan och plöja deckare.

got to love you

För precis ett år sen satt jag också och skrev packningslistor/packade för fullt. Skillnaden är att jag då packade varma skidkläder för en helg i Hemavan med klasskompisarna. Nu är det bikini och strandklänningar som packas i ena väskan och shorts och linnen m.m. i den andra. En till Thailand på lördag och en till Florida om en knapp månad. Och trots att jag som vanligt vet att jag kommer ha det grymt härligt när jag väl är borta så är packningen precis lika hemsk och ångestframkallande som vanligt, om inte ännu värre just nu när det är TVÅ packningar på en gång.
Grym helg. Hade fina klasskompisar!

Fell in your love trap

Tog en snöskogspromenad med Majsan igår och fortsatte ta hand om mitt hjärta, både fysiskt, psykiskt och känslomässigt. Himla bra kombo! Och himla bra tjej. Nu ska jag in och luncha med en annan tjej som är himla bra.

love me when i'm gone

Precis såhär känner jag för Alla hjärtans dag.
Därför satsar jag på att göra om dagen till en dag när man tar hand om sitt eget hjärta istället, alltså tränar upp det för att orka mera och må bättre. Helt enkelt en dag för konditionsträning som troligen är den bästa present man kan ge sigsjälv när gäller att se till att hjärtat mår fysiskt bra. Jag ska iallafall ge migsjälv flera konditionspresenter idag. Den första är backintervaller om en halvtimme.

heartbeats pound softer

ellerhur?

long gone before daylight

Känner att nu när jag finally börjat ta tag i saker så kan jag lika gärna börja ta tag lite i min mörkerrädsla. Därför sprang jag en runda längs skogsvägar utan gatulysen. Endast en stjärnklar himmel och en vit omgivning lyste upp litegrann. Snacka om adrenalinkick alltså! Så fantastiskt härlig springtur, garanterat årets ja...vinterns och kanske även höstens skönaste runda. Ska försöka hinna med en till såndär mörk, tyst, ensam och stjärnklar runda innan jag åker. Att det kan vara så härligt att snöra på löparskorna och komma bort ett tag.

Listening to the wind of change

Min längsta jobbhelg, sett till antalet timmar, är nu över och jag sitter halvdöd i soffan fortfarande med arbetskläderna på. Ska ta och riva av mig dom på några minuter och svida om till träningskläder. Man blir så trött i huvudet av att vara inne i ett badhus i 9 timmar så en promenad/springtur är precis vad jag behöver för att avrunda denna helg känner jag. Ska också rabbla igenom alla golf-termer som Robin så snällt försökte pränta in i mitt huvud under en liten golflektion som jag fick när vi satt och badvaktade. Han tyckte det var pinsamt att jag inte visste vad birdie och boogie var när jag nu ska bo och jobba hos en golffamilj i Florida i tre månader. Men nu så, nu kan jag en del iaf!

beautiful disaster

Oslagbar kombination!
=

we can stick around and live this night through

Lång jobbhelg nu. Långa dagar. Men dock den sista jobbhelgen på väldigt länge. Därför känns den inte alls så jättetuff att ta sig an.

om världen går under ska jag vara där

Packningslistor måste vara det bästa som finns. Tog en halv dag att skriva men endast en halvtimme att leta reda på alla grejerna och lägga dom i resväskan. Och inte är det ofta man är nästintill färdigpackad 9 dagar innan avresa? Thailand var alltså en rätt lätt match, USA-packningen som också ska vara klar innan jag drar till Thailand kommer däremot garanterat bli en riktigt tuff, hårt och svettig match.

usually i'll be gone before the morning light

Dagens smartaste: ta med en banan efter kvällens träning. Tror jag hade stupat i en snödriva påvägen hem om jag inte fyllt på med energi efter zumban och bodypumpen. Helt.otroligt.fantastiskt.jädra.död. Så kände jag mig! Men så ska det vara, absolut. Kommer sakna min onsdagsträning väldigt mycket när jag är ute på andra äventyr några månader framöver.

Du ska aldrig tvivla eller ångra dig

Denhär måndagen har verkligen haft sina toppar och dalar. En riktigt tur i oturen-dag helt enkelt. Som när jag precis sprungit in i personer jag jobbat stenhårt för att undvika och sen ser Agnes komma vinkande emot mig, tur i oturen. Och som när yoghurten var slut till mitt kvällsfika men biogodis från gårdagen finns kvar, tur i oturen där också!
Bruden som än en gång räddat mig, puss

hang with me

Jag vill ha en ny bikini. Någonting i denhär stilen. Fast kanske blå...eller svart...eller blå. Hm, ska fundera ett tag till. Snygg är den iaf. Riktigt snygg. Och sitter som gjutet!

handen på hjärtat

Sista ordinarie jobbhelgen är nu avklarad. Vet inte varför men känns faktiskt lite tråkigt. Den deppiga känslan måste bero på att jag kommer sakna mina kollegor, som numer även är mina vänner, så himla mycket. Tur för mig att jag tagit på mig lite extrajobb nu innan mina resor. Bland annat kommer jag ha äran att jobba med dessa två sötnosar i veckan.
Personalmiddag på Olles för ett år sen. Dessa två är nog de enda två timmisarna som fortfarande är kvar med mig. Mysiga människor! (Även om både nya och gamla kollegor också är/varit grymma)

dom kommer och dom går

Jag och mina elva resekompisar startade våran uppladdning inför våra tre veckor i Thailand ikväll med att se denna film. Blev fantastiskt sugen på sol, bad och thaimat. Tur att det är mindre än två veckor kvar!! Längtar bort.

just the way you are

Fick ett jättefint Sofia-kollage på mitt nya Twilfitschema.
Nu sitter jag och småladdar inför en kväll på mitt andra jobb. Skönt att få sitta inne i värmen i badet sånnahär iskalla dagar.

never wish to be parted from you from this day on

Jag och Majsan tyckte det var alldeles för kallt för snöhoppning så istället såg vi en riktig Sofia&Maja-klassiker. Kändes som mer väderanpassat att gosa ner sig i Majas säng med choklad och nötter framför en film än att befinna sig utomhus en iskall kväll som denna.

Calling out Winter

Nämen visst, helt okej att det ska vara -20° precis den dagen man verkligen var supertaggad på att ta en lång springtur. En lagom arg Sofia fick istället bege sig till gymmet och nöja sig med löpbanden där. Tror inte det hade varit någon höjdare att springa ute idag, nämligen. Blev dock väldigt sugen på att kasta mig i snön. Kanske Maja vill ta en paus i vårat planerade film-mys ikväll och hoppa lite i det kalla vita med mig måntro?

Concrete jungle where dreams are made of

Såg precis det absolut sista avsnittet av Sex and the City. Tror jag grät en aningens liten skvätt, dock mest över den otroligt dryga insikten att jag nu måste hitta något annat program att kika på varenda vardagkväll. Tur att det går miljarder olika krimilantjosangrejer på tv varje kväll!

RSS 2.0