just remember the telephone works both ways

Jag trodde jag skulle jobba till 17.30 idag men njae, bara till 13.30 = SOLTIMMAR! Har sovit i solstolen tills nu men kände att det var dags att sluta halvsvettas och helsvettas istället, alltså ta en springtur. Gör jag bort den nu har jag kvällen fri till andra roligheter. Jaaaaaaa, smart Sofia där!

i love you and that's all i really know

Förresten så har jag nog aldrig tänkt ta av mig min ring jag fick i studentpresent. Den är helt klart en riktig Sofia-ring. Är redan kär i den, känns som en del av mig. Typ. Wonderful är allt jag har att säga!

for all we know we might not get tomorrow

Igår drack jag massor av kaffe med två skitsnygga brudar, Frida och Elena närmare bestämt. Förra sommaren hade vi askul och vi ska ha minst lika kul i sommar har vi tänkt.
Och idag höll min lyckoamulett Malin mig sällskap på kvällskvisten. Vi tog en prommis längs älven och drack kaffe, såklart. Kaffe, det är grejer det. Och Malin, det är ännu mer grejer det!

the memories that you select

Efter en sjukt seg dag med mycket kaffedrickande tog jag bilen till Teg och hämtade upp Majsan innan vi styrde mot havet och en myskväll i Mimsans stuga. Världens mysigaste och världens bästa. Och världens roligaste snack, utan tvekan!

i will always love you but right now i just don't like you

Det här var min midsommardejt. Min fina majsboll. Synd att jag bara har gamla bilder med dom är fina ändå.
Min andra dejt somnade, min tredje försvann och min fjärde dejt var helknasig. Ska nog hålla mig till tre dejter framöver, den fjärde är bara överflödig de allra flesta gångerna.

all the times we had together

För en vecka sen tog jag studenten och det känns helt sjukt. Redan en hel vecka sen? Eller bara en vecka sen? Hm, har svårt att bestämma om jag tycker att tiden gått långsamt eller fort. Men en sak som är säkert är att jag fortfarande inte förstått att jag är helt finito med gymnasiet och aldrig kommer gå i N08a igen. Snyft.

something inside this heart has died

Det är farligt att jobba i en underklädesbutik. Man hittar så mycket fint och kan gå och kika hela dagarna. Igår shoppade jag loss på rean och fick med mig två bhar och lite fler trosor än planerat. Kände att jag skulle vidga mina vyer från bara svart och vitt, haha.

stay forever

Jag är tillbaka i fåtöljen på Öbacka denna vecka och jag trivs hur bra som helst. Har kul på jobbet och har det mysigt efter jobbet. Idag mös jag och Agnes först på Balder med massor av tacos och sen på Waynes men stora kaffekoppar.

The show must go on

Den 16 juni 2011 var en av de absolut bästa dagarna i hela mitt liv. Helt underbart. Jag njuter fortfarande av alla helknasiga minnena från den dagen (kommer leva på dem väldigt länge kan jag lova!) och har nog inte alls fattat att gymnasiet faktiskt är helt slut. Jag är som inställd att gå tillbaka till Minerva och få hänga med världens bästa klasskompisar minst ett år till. Men så är det inte och så kommer det aldrig bli igen. På måndag går jag visserligen upp tidigt för att åka ni till stan men inte för att plugga utan för att jobba. Då tror jag att det kommer gå upp för mig att allting är slut, over, finito. Och då kommer tårarna. Om jag nu mot förmodan skulle vilja framkalla tårarna lite tidigare än måndag så kommer jag lyssna på The Show Must Go On. Kommer aldrig någonsin glömma den fantastiska känslan när vi, hela klassen, sjöng allsång till dem precis innan vi skulle dra oss mot studentskivan. Aldrig någonsin. Bland de häftigare grejerna jag varit med om, kan jag lova. Sammanlagt så var nog hela studentdagen det häftigaste jag varit med om.
Många fler bilder kommer senare!

det här är slutet på vår film

FÖR VI HAR TAGIT STUDEEEEEEEEEEEEEEEEEEENTEN.
Bara festen kvar.

the story is just beginning

Allt fixande, trixande, handlande, målande, planerande m.m är klart. Nu går jag och lägger mig för imorgon tar jag studenten. Hejs.

give me everything

Traskade uppför minervatrapporna för sista gången imorse. Lite sorgligt faktiskt. Fast ändå otroligt galet fantastiskt skönt att ha avverkat dessa tre år. Hade min projektredovisning nyss och det var garanterat den bästa redovisningen jag någonsin gjort, det gäller att sluta på topp kände jag!
Juste, jag hade ju en riktig kanonvecka med min kanonfamilj i Turkiet. Kanske ska lägga upp en bild eller två?

lika a warm summerbreeze

Har levt himla bra utan dator kan jag lova. Slöa dagar och ritkiga myskvällar. Och nu står resväskan färdig i hallen. Tänka sig att jag lyckades med packningen ännu en gång, är stolt över migsjälv faktikst. Det enda som är kvar innan avresa är nog en dusch och klädbyte, hade inte tänkt sitta på flyget i träningskläder även om jag trivs himla bra i dom. Nej, nu ska jag BARA njuta i en hel vecka. HEJS! 



Samma strand med annat sällskap denna vecka.


that you belong next to me

Nanana, rastlös efter bara en dag utan plugg och utan min älskade vita mac (som är på service, hoppas jag). Ska försöka mig på ett litet avväjningsprogram från datorn, får se hur det går. Iställer för att sitta med datorn i knär har jag bläddrat igenom gamla skolkataloger, tränat på ett folktomt gym, sovit i soffan och faktiskt börjat på en vanlig bok. Ingen skolbok utan en helt vanlig deckare, minns knapp när jag läste en vanlig bok senast! Ikväll ska jag mysa med min fina Mallanbrallan, har saknat henne sen jag säg henne sist! Och sen saknar jag Mags som ligger på en strand i Alanya just nu, fusk. Men om fyra dagar är det jag som ligger där.


but you wont do the same

Igår sprang jag Vårruset med min syster och min mamma. Vi tog oss runt på bra tider, alla tre. Men den enda som blev fin på bild var min kära syster. tror det blir en runda för mig ikväll också. Så himla fint kvällsväder plus att jag lämnat in min dator och är helt klar med skolan. Har som inget annat att göra än att träna just nu, känns askonstigt men ändå skönt! Sen har jag fått för mig att träning botar huvudvärk så jag ska ge det en chans.

 


RSS 2.0