we can really only ever be one

Skönt att jobbhelgen är över. Skönt att måndagen är över. Skönt att jag har en bra vecka framför mig.
Mysoys innan bodypumpen. Petros är tillbaka och ska hänga med oss i veckan, yeeey!!!!

hang with me

Fick rå om min fina Magdalena efter jobbet igår, på hennes födelsedag och allt. Mysfaktorn låg kring 110% hela kvällen. Nu måste jag hoppa upp ur sängen så att jag hinner packa väskorna som ska packas, inner äta frkost och fixa matlådor.

head among the clouds

Idag har jag bestämt vad jag ska göra av mitt liv de kommande åren. Sen har jag hunnit ändra mig, komma på en ny plan, ändra mig några gånger till och sen kommit med nya idéer. Det är svårt detdär med framtiden...Frågan är om jag någonsin kommer komma fram till nått vettigt?

Fell in your love trap

Snart efterlängtad helg. Skönt. Har dock en elak huvudvärk som inte vill släppa. Och en rätt täppt näsa. Hade planerat in en morgon på Iksu imorgon men istället blir det nog en morgon i sängen. Lät inte helt fel det heller! Att verkligen kunna utnyttja sovmornar är toppen! Nej, nu längtar jag efter sängen.

So please won't you tell me where the road will end

Det går jättebra att öva på redovisningar när man knappt har något röst! Eller...hur var det nu? Nja, jättebra går det inte. Och för lång är den också. Får prata himla fort imorgon, om jag kan prata. Hm, spännande blir det.
Kändes ovant att skriva ett gammalt hederlig prov idag, måste vara minst ett halvår sen sist. Tur att vi hade pluggstuga i lägenheten innan annars vet jag inte hur det hade gått. Och imorgon väntar historiaredovisning och svenskaprov. Plus en till redovisning på fredag. Tycker inte om denna vecka alls. Och sen jobb till helgen. På söndagkväll, då kommer jag vara lycklig. Då är det bara en relativt lugn skolvecka mellan mig och värmen.
Sommar, sol och värme...

falling slowly, sing your melody

Kände inte för att träna på hålet idag, har too much träningsvärk från bodypumpen igår. Iställer chillar jag med Gustav i uppehållsrummet. Han spelar gitarr och jag försöker plugga. Tror det går bäst för snubben med gitarren om jag ska vara ärlig.

du sviker mig alltid, gräver min grav för dig, är en soldat för dig

Det är farligt att bo själv i en lägenhet med en frys full med kakor och annat smaskigt. Riktig farligt. Där avslutar jag mitt försök till pluggkväll nu och går till sängen istället för att inte ta en extra sväng förbi frysen, heh.

somebody once told me

Lite jobbigare än vanligt att ta sig ur sängen imorse, lite jobbigare att gå i trappor, lite jobbigare att tänka helt enkelt. Helgen tog på! Nu ska jag tillbaka till verkligheten och läsa lite religion innan lektionen börjar.

i love the way it burns

Grym helg!
Resten är censurerat ett tag till iaf.

anything less than "I love you" is lying

Nu sitter jag här igen och skriver packningslista. Jag hatar att packa. Även om jag vet att jag packar till något galet kul så är det en väldig kamp att få ner grejerna i väskan istället för att lägga mig i sängen och gråta. Faktiskt. Men nu ska jag ta tag i det. Min lista börjar likna någonting nu. Ska försöka vara klar innan jag åker till jobbet. Kommer inte lyckas..men försöka kan man alltid. Tur att jag har John Mayer i högtalarna iaf, han hjälper mig hålla mig borta från sängen och faktiskt göra något vettigt!

Feeling the moment slip away

Jag har kommit på en sak, jag gillar att vara ledig. Gillar det jättemycket. Vakna och sen bara lalla runt en hel dag. Synd att mitt lallande är slut nu, mina två lediga dagar är passerade. Fast vadå? Jag har en lektion imorgon, sen åker jag till Hemavan. En lektion på en hel vecka. Rätt skönt det också.

my heart is refusing me

Hm..okej. Alla hjärtans dag. En helt onödig liten dag. Kan garantera att jag får till en längre minus-lista än plus-lista för denna dag.
+ var mysigt när man gick i lågstadiet och fick rita massor av kort hela dagen.
+ en anledning att äta geléhjärtan en hel dag.
+ gratis godis på skolan på den gamla goda tiden.
+ bra för chokladföretag, blomaffärer och underklädsbutiker kan jag tänka mig..
- var inte lika mysigt när man inte fick dom där pappershjärtana av rätt personer.
- för många geléhjärtan --> not good.
- för mycket choklad --> not good.
- kan bli en riktigt dyr dag om man känner för att vara gullig och snäll.
- har man nån att vakta upp får man värsta pressen på bästa dagen någonsin.
- har man inte nån att vakta upp känner man sig ensammast i världen, typ.
Sa ju det. Och nu slutade jag bara för att jag måste börja med middagen. Annars hade jag fortsatt längre! Men mitt i denna dystra dag så har jag ändå en mysig kväll med mina brudar att de fram emot. Och när jag ändå känner mig på rätt bra humör så slänger jag in ett hjärta också. Bara för att, liksom.

hit it hard

Blev misshandlad av en liftpinne igår. Blev slagen av samma liftpinne idag. Hej du, stora blåmärke.

hot as a fever, rattling bones

Kallt och blåsigt men himla soligt. Samme trivdes i backen, precis som jag. Nu ska vi afterskia i stugan, hejs!

love me when i'm gone

Efter många om och men blev min väska ändå färdigpackad igårkväll. Några pauser behövdes dock i form av både promenader och bodypump. I helgen ska jag göra absolut ingenting, nästan. Åka skidor, plugga lite, äta mängder med godis och mysa i en fjällstuga med familjen. Måste öva upp mig inför helgen efter. Då blir det också mys i fjällstuga men denna gång tillsammans med klasskompisar. Låter som två rätt ok helger tycker jag!
Okej, nu ska jag få tillbaka fokus på historian de sista minuterna innan det bär av mig Kittelfjäll.

hold you closer than before

Typisk Sofia-frukost de senaste tre åren: specialK och mjölk. Ack så enkelt men ack så gott!
Borde packa ihop mina grejer nu och säga hejdå till lägenheten några dagar. Ikväll åker jag till Holmsund och packar inför helgens resa till Kittelfjäll.

stand by my belief

Under tiden som jag väntar in mina favvobrudar (som självklart är på innebandyträningar båda två, innebandyfreaks) tittar jag på fina bilder från helgen. Tänkte sno några av Elena, du vet hur jag är gumman. Här är dom iaf

One night to be confused

Jag har insett en sak, min måndagsbodypump är helig. Stackars den som försöker få mig att hoppa över den alltså. Veckan kan som inte börja bättre!

white light moments

Jobbat hela helgen. Hann även med en personalmiddag/fest på Olles igårkväll. Mycket trevligt måste jag säga. Nu har jag tagit mig in till stan. Ska försöka få i mig någon middag. Tror det blir en härlig blandning av sallad, vindruvor havreknäcke, yoghurt och kladdkaka. Att värman mat ikväll är över min förmåga känner jag.

when im down, can you pick me up?

Avverkade Lövöudden för första gången på drygt två månader och blev kär i den rundan igen. Kommer aldrig överge den, så är det bara. Lunkade runt lite hemma innan jag tog min stora väska med mig till Öbacka. Gick och åt med Magda innan hon drog i väg på innebandymatch. Och Malin är på träning just nu. Sitter ensam och väntar in mina innebandybrudar.

that's where you belong - in my heart

Tänka sig så skönt, klockan är inte ens halv elva och jag har redan gjort bort dagens stora syssla - enkäter på Skärgårsskolan till mitt projektarbete. Det var himla kul att gå omkring en sväng inne i skolan, allting är som sig likt. Träffade gamla lärare också, trevligt. Innan jag gick in i min sista klass för dagen satt jag i ett fönster uppe på SOn ett tag och lyssnade på Kjells föreläsning om första världskriget, precis samma föreläsning som jag hörde för tre år sen. Som sagt, allting var sig likt. Saknar ändå den tiden litegrann, tänkt var enkelt allt var då!
Nu ägnar jag mig åt någonting så mysigt som förmiddagsfika. Kändes inte lönt att åka in till skolan för en lektion så jag fastnade hemma istället. Ska plugga lite och sen ta en promenad eller en springtur, beroende på vad mina ben pallar idag.

RSS 2.0