don't blink you, might miss it

Vi har varit så duktiga idag, jag och Elenus. Tränat som bara den (jag dog faktiskt inte av nya CXWORX) och varit riktiga kickassbrudar på jobbet, fixat allt och lämnat skinande rent och fint efter oss. Jag lyckades tillochmed lura med henne på SuperSunday på söndag, minst fyra träningspass ska vi härda ut. Blir spännande! Elena, jag vet att du är taggad...egentligen.

but i lied my heart in thousand pieces

Det bästa med att jobba eftermiddag/kväll är att jag hinner se det helt fantastiska tvprogrammet seventh heaven några gånger i veckan...hehe. Så mesigt, så pluttinuttigt, så överdrivet, så irriterande men så mysigt och charmigt på samma gång. Nu ska jag dra på mig träningskläder, cykla ner på Storsjöhallen och döda mina knappt befintliga magmuskler.

no more so far

Försökte plugga lite idag. Men det gick inte så bra. Testade nästan alla mina pluggknep och insåg att det som fungerade bäst var att avbryta helt och ta en springtur i höstsolen. Sen kunde jag ta mig igenom några fler häften om muskler, ben och skador.  Synd bara att jag inte har sånnahär pluggstunder längre. Saknar det!!!

you make my world go around

Jag och Robin klarade av att jobba tillsammans en hel kväll på badet UTAN att åstadkomma något jobbigt strömavbrott i hela byggnaden eller något högt tjutande larm som dinglar kvar i öronen flera timmar efter man kommit hem. Starkt jobbat av oss tycker jag, applåd. (Måste bara få tillägga att det inte varit vårat fel att det blivit svart på Storsjöhallen då och då, ett överbelastat elskåp är det som är boven)
Just nu planerar jag November månad som mest. OM allt blir som jag vill ha det så blir det en grym månad. Många helmysiga reunions.

But if you never try you'll never know

Min hals gör ont, benen orkar knappt gå uppför trappen och jag fryser och huttrar konstant. Sen jag kom hem från en te-dejt med Frida har jag gosat ner mig i sängen med nya pyjamasbyxor och mysiga sockar. Har inga planer på att flytta mig eller byta kläder om man säger så.

Send me on my way still smiling

Jag ville dricka kaffe när jag hade jobbat klart på Twilfit idag. Gustav kände sig manad att dricka kaffe med mig. Vi satte oss på en bänk med kaffe, kanelbullar och nötter. Där satt vi tills vi skadade av kyla. Då gick jag till bilen körde mot Holmsund och innan jag fortsatte mot Fiskestigen stannade jag på Brännölandet och tog mig ett dopp i badtunnan. Nu är jag så trött att jag ser dubbelt, dags för sängen så att jag inte är en död fisk på Storsjöhallen 8.30 imorgon...

take it all but you never give

Varenda gång jag ska köra bil ensam så kommer alltid Grenade på radion, spelar ingen roll vilken dag eller tid på dygnet det är, lyckas alltid pricka in "easy come, easy go, that's just how you live..."!. Då brukar jag dra upp volymen ganska många snäpp och sjunga med som bara den, inte vackert men högt, och fråga mig inte varför jag gör det för det har jag tyvärr inget svar på. Grenade är som min...bilkörarlåt. Passar himla bra när man kör Holmsundsvägen en mörk höst-eller vinternatt. Men nu till saken, i nya bodypumpreleasen finns Grenade med som utfallslåt MEN som remix. Och inte vilken remix som helst utan världens absolut sämsta remix som gjorts genom tiderna. Vill hålla för öronen under hela den låten men min balans är inte så pass bra att jag klarar av att hålla för öronen samtidigt som jag har en skivstång på axlarna och gör utfall. Får helt enkelt härda. Men tro mig, det är plågsamt.

everything changes, from now on

Jag hade nästan glömt hur påfrestande det kan vara att gå i skolan, faktiskt. Efter en hel dag med föreläsningar dunkade huvudet och jag minns knappt sist jag längtade efter min säng så mycket som jag gjorde igår. Gick på ett bodypumppass för att samla lite tankar och sen var det bums i säng. Tidigaste kvällen på oj, så länge. Men inte hjälpte det. Kan lova att jag var en vandrade zombie imorse (och fortfarande, nästan). Har proppat väskan full med frukt, mackor, grönsaker, nötter och choklad så nog borde jag hålla ut fram till lunch iaf?
Idrottsmedicin är intressant men nog saknar jag Minervagolvet en hel del. Känns bara aningen konstigt att sitta på Idrottsmedicinska enheten och titta rakt över gatan på mitt förra hem...

I'll always keep you inside, you healed my heart

Har haft en utomordentligt trevlig kväll med mina fantastiskt intelligenta kollegor. Måste medge att jag känner mig mycket mer allmänbildad nu än innan mitt besök på Carlshem. Detta trots att wrestling, Åsa-Nisse och hemmakomponerade ninjafilmer visades i bakgrunden på tvn och att endast gamla 90talsdängor spelades ur högtalarna. Men som sagt, en givande kväll för både knopp och kropp (tårtan Peter bjöd på var väldans smarrig och satt bra som middag efter en hel dags jobb.)

ett år försvinner utan ljus

Ingenting har gått min väg idag. Det är sjukt deprimerade må jag säga. Jag saknar världens bästa Magdalena så att det faktiskt gör ont just nu.

Send me on my way still smiling

Min middagsdejt var denna fagra kvinna

One day when the sky is falling

Elena vägrade följa med mig på bodypump ikväll, hon hade bestämt sig för att gymma istället. Men mellan hennes gympass och min bodypump hann vi med kaffe och bulle i personalrummet. Gifta med jobbet-varning? Nja..men snart kanske sambos. Eller förlovade? Skyller på att fåtöljerna i personalrummet är väldigt sköna och inbjudande. Vi bokade iaf in en ny dejt, förhoppningsvis i en biosalong, smidde planer för en kollegas födelsedagspresent och hejade på folk som tävlade inne i gymmet.
Men jag föredrar nog ändå soliga fikastunder utomhus framför regniga kaffepauser inomhus..

har glömt allt, att du fanns

Tänkte att det var onödigt med regnjacka till jobbet imorse men fick igen för den tanken när jag skulle cykla hemåt. Ösregn. Genomblöt. Iskall. Mascara längs kinderna. Droppande hår.

all i have to do is think of me and have peace of mind

Under hela min regniga löprunda längtade jag tills jag var hemma igen, nyduschad och nerbäddad i sängen med fika framför mig tittandes på typ CSI eller något liknande. Kände mig verkligen på humör att lösa mordgåtor. Men vad händer, jo...först klockan 23.00 startar ett såndär typiskt amerikanskt kriminalprogram. Ville se nununu!! Får nöja mig med första säsongen av OTH istället, inte fyskam.

And we all lose our charms in the end

Jag handlade inte på en enda butik som finns i Umeå under hela helgen (matställen/butiker räknas ej). Kändes som bra faktiskt. Utnyttja att man var någonannanstans och så. H&M och Gina Tricot i all ära men det FINNS annat också.


Här är inköpen, Frida och Elena.
Kofta, stickad tröja, transparent skjorta, chinos, två par jeans, örhängen, jacka, halsduk och ja...trosor. Kunde inte hålla mig. Fanns så himla fina på Topshop! Tror jag fick med det mesta nu!

hang with me

Vi hittade världens godaste yoghurtglass i Gallerian. Sju smaker hann vi prova på tre dagar, favoriten blev kombon melon-choklad med jordgubbskulor som topping. Helt sjukt gott, speciellt efter många timmars vandrades in och ut i affärer. Kan faktiskt erkänna att vi gjorde av med en hel del pengar på annat än glass också!


you probably think that this song is about you

Denhär reklamen är klockren. Running releases more than just sweat. Löpning är faktiskt terapi, iallafall för mig!

bad desicions, thats alright

Har suttit och "laddat" i drygt en timme för att göra det värsta jag vet, packa. Det är en så fantastiskt ångestfylld och panikframkallande syssla, usch. Fattar inte hur folk kan tycka att det är kul att packa, det är heeelt begripligt! Enda positiva är väl att jag vet att när jag är klar står endast en jobbkväll emellan mig och en helmysig helg med Mallanbrallan i huvudstaden.

i know it doesn't make sense, but still..

Lugn och rätt mysig förmiddag övergick till en långdragen eftermiddag som senare blev en skrattfest tills kvällen kom och kände för att vara smått kaotisk. Det var nog en sammanfattning av min dag, en väldigt lång arbetsdag med andra ord. Jag och Elena kände att vi där på kvällskvisten fick ett himla sötsug och att vi förtjänade en glass. Så vi köpte varsin och hade en glasspaus. Nu ska jag in i duschen sen bums i säng. Imorgon ska mycket hinnas med!

men idag har vi kommit en bit, du och jag

Passade på att svettas som ett as på gymmet efter jobbet ikväll. Intervaller och lite för många utfall för att jag ska kunna gå normalt några dagar framöver. Har en riktig långdag på jobbet morgon, blir spännande att se om jag kommer måsta kravla efter golvet på badet eller om jag kommer kunna stå på benen iaf. Nu ska jag duscha i ett halvår. Nästan. Sen sova. Skönt.

You are the hope, that keeps me trusting

Efter mitt trevliga fika med Rebecca hade jag en helkväll med Agnes. Hon skrattar åt mig när jag gråter till Idol, hon göder mig med massa godis som hon sen lämnar kvar i lägenheten fast jag sa att jag inte vill ha, hon dricker upp min cola och hon klagar på mitt snabbkaffe. Men jag tycker att hon är så himla grym ändå.

Just when Im about to make it work without you

Titta vilken snygging jag fick fika med idag!

someday my prince will come

Jag bryr mig egentligen inte så mycket om friidrottsvm men jag bryr mig om spjuttävlingarna (även om jag inte sett en enda på drygt två år tror jag). Eller inte tävlingarna heller utan kastarna, en speciell närmare bestämt. Min dröm-man. Fråga mig inte varför men sedan vårat första möte genom rutan för sju år sedan har jag varit fast.

fall and crush into me like a wave

Jag och min fina Maja hade en heldag på stan idag utan så mycket shopping vilket ledde till att vi mest...satt och bara pratade och myste gärnet i flera timmar. Efter min mysiga dag hann jag med en kväll på jobbet och fotbollstittande i soffan. Helt ok fredag tycker jag!

You can't take that away from me

I made it!!!!!!!!! Jag lovar, den blev jättejättesupergod.

something's gotta give

Jag bakar just nu morotskaka för första gången i mitt liv. Planerade att bli lite hemmafru när sommarjobben tog slut och jag fick nöja mig med extratider men har som inte tagit tag i det..förrän nu. Kakan i ugnen, dammsugaren framtagen, middagen förberedd. Visst låter det ganska bra? Undrar bara hur min kaka kommer se ut/smaka. Smeten var god iaf..och glasyren. Men den ska se ut såhär när den är färdig...frågan är ju om jag lyckas.

RSS 2.0