When flowers gaze at you

GOOOSCH, jag är trött. Men efter några timmars slit och lite bonus-lön så kändes det ändå värt att gå upp halvsju för att hjälpa cheferna ur en knipa och att make some money. Fast nu håller jag på att somna. Ska ta en powernap nu innan det blir dusch, middag och sen cykeltur till Majsbollen. 

undercover of the streets

Åh, jag är så himla dryg. Jag lovade precis att jag ska jobba på Ica Supermarket på Teg imorrn. Jag som aldrig ens varit där.. Dessutom börjar jag klockan ÅTTA. Ojoj, det kommer gå illa. Hade ju en heldag med Majsbollen planerad men nej, då blir det jordgubbar istället. Ibland pallar jag inte migsjälv.


  
 
Tack för en asbra dag/kväll, tjejer! PUSS

We own the sky!

Helskön dag med Maja och Frida. Solning, matlagning, cykling, fruktsallad, musik och mobil/facebook-krig, bara underbart!

i will try to fix you


Idag solade jag hos mormor&morfar ett tag. Sen sprang jag hem.

Efter det drog jag med Måns till affären, han ville cykla omvägar.

Sist hade jag middagsgäster. 
En inte alltför dålig dag faktiskt.

..like youre wearing a mask.

Oh, typ världens bästa film på tv nu. Jag minns att jag var totalt galen i den för ett antal år sen. Kanske därför jag kan varenda replik? 


about you now

Det känns som att jag bara umgås med släkt och familj nuförtiden. Igår åt jag middag hos kusinerna och idag cyklade jag till farmor&farfar (där familj och kusiner var) efter jag varit på stan. Fast...jag såg ju faktiskt film med Sebastian och Alexander igårkväll. Och jag åt faktiskt middag med snygg-agnes på stan. Och jag hann springa på en tredjedel av min klass på köpet. Hm, jag tror jag har kommit på varför det känns som att jag bara umgås med familj och släkt, det är för att just vid dom tillfällena som vi ses ryker alltid min fina mobilkamera upp. Här är dagens resultat och ja, nått hände med mig på bilden..



if you cant hold on

Efter intervaller i elljusspåret, som för övrigt gick pissdåligt, så var det dags att för en gångs skull ta tag i städningen av min toa. Har nog skjutit på det hela sommaren. Nej, hela våren också. Anyway, jag och syrran tyckte det var ganska kul hur tydligt det visade sig att toan delas av två tjejer.
  



oh, we are family!

Oh, glömde ju berätta att jag var med dessa sköna typer (pluttkusin och minisyster) på klädutförsäljning idag. Jag hittade en svart, tunn kofta som jag förmodligen kommer att bo i till hösten. 



här och nu

Nu sitter jag på altanen med vattenmelon och chips framför mig samtidigt som jag lyssnar på när Ola Salo pratar om smärta. Pappa sitter mittemot med sin dator. Social familj? Nja..kanske inte just nu. Dock har jag tillbringat kvällen tillsammans med syrran och massa olika kortspel. Innan det cyklade jag och HG omkring litegrann. Helt otroligt hur mysigt det kan vara att bara rulla fram och prata om dittan och datten. 
Imorgon ska jag ha min första riktiga sommarlovs/semesterdag. Det tråkiga är väl bara att alla mina vänner som är hemma jobbar nu och resten är ute på vift fortfarande, drygt. Men jag ska nog hitta på något. Man kan ju alltid ta en springtur. Och mina naglar är katastrof så dom ska jag göra något åt imorgon. Oj, nu blev dagen planerad ändå...jobbigt.
 
(Med den här bilden ville jag säga att det är galet mysigt att cykla, att HG är en bra fotograf och att Malin borde komma hem nu!)

what happens now and then

No more work for me! 
Årets sommarjobb avslutades med kladdkaka, grädde och jordgubbar, härligt. NU ÄR JAG FRI! Det ska jag fira med att övningsköra en sväng nu. Lövöudden blir alltså ett osäkert ställe att hålla till på den kommande tiden.


GLUPSKA FÖRSÄLJARE, JAG VET...

äta, jobba, sova, dö

..ja, så har min vecka sett ut. (om man byter ut dö mot träna.) Jag har alltså jobbat, tränat, ätit och sovit hela veckan. Mitt sociala liv är alltså inte på topp direkt. Men nu har jag stått ut länge nog och imorgon ska jag tjäna pengar för sista gången denna sommar. Oj, så jag längtar efter att få slänga in parasollet och flaggan i en bil och sen vinka hejdå. Och att få slänga våran papperskorg...lyckan kan inte ens beskrivas med ord. Den är så galet äcklig och måste innehålla minst 57 olika flugfamiljer. Men nog om jobbet. 
När jag slutade cyklade jag hem i spöregn, bytte om och snörde på mig springskorna. En mil på 53 min, det kändes heelt okej. Därför kan jag med gott samvete äta en massa jordgubbar och vaniljyoghurt (och några naturchips). Blev helt överlycklig när jag hittade "Mysteriet på Greveholm" på SVTplay eller vad det nu heter. Och eftersom min familj lämnar mig, som vanligt, så passar jag på att ha lite Greveholm-maraton ikvl. Imogron blir det den sista tidiga morgonen på hela sommaren har jag bestämt. UNDERBART!


hold me down, sweet and low

Ingenting minnesvärt hände denna kväll så den går nog till historien tillsammans med alla andra icke minnesvärda kvällar. Imorgon ska jag jobba gör näst sista gången i sommar och därför tänkte jag för en gångs skull gå och lägga mig lite tidigare. Har varit en vandrande zombie dom senaste dagarna..

Nu är jag less på Fridas "imma be" och därför är det denhär låten som ska spelas resten av kvällen:
 

imma be

Galet vad tiden kan gå fort ibland. Jobbade till tre sen tog Moa över. Av någon anledning stod jag kvar där i en kvart trodde jag. Men tydligen var det tre timmar, TRE TIMMAR. Tiden går väldigt fort när man äter choklad, smaskar jordgubbar och pratar med söta små farbröder. Vi har planerat in en liten kladdkakefest bredvid vårat lilla jordgubbsbord på lördag, sista dagen då. Känns grymt skönt, problemet är bara att jag kommer bli sjukt rastlös nästa vecka...jobbigt.



Frida har ju dragit iväg utan mig men det betyder inte att jag glömmer henne och hennes låtar.. Vissa sätter sig bara och är helt totalt omöjliga att radera ur minnet. 


if you leave me now you....

Jag känner mig övergiven. Malin är på Öland, Måns är i Norge, Hanna är i Sthlm, Magdalena är på Magaluf, Frida sitter i en bil nånstans, Maja är i Skåne, Agnes på stugan osv. Till och med HG har övergett mig kväll för Ersboda, ERSBODA?! Vad är grejen liksom? Är jag så hemsk? Okejokej, jag ska vara glad att mina vänner har det bra och blablabla. Men alla behöver väl inte åka bort precis samtidigt? Det tycker jag var lite dåligt planerat. Tur att man har en syster som gärna håller en sällskap. Nu ska vi plåga oss ut och springa intervaller. CIAO.
några av dom som övergett mig i veckan...


If I had a little money

wiiho, räknade precis ut att jag tjänat över 10 000 bara på timlönen hittills. Några pass kvar och sen all provision..ojoj, jag blir rik! Kan dock behövas eftersom jag precis bestämde mig för att byta ut hela innehållet i min ursnygga garderob.

jag vill se var alla vägar tar slut

Nu är jag typ hemma igen. 75 mil i bil. Och jag är bajstrött. Måste sova nu eftersom mitt underbara jobb väntar på mig imorgonbitti. Sen måste jag tvinga migsjälv ut på en springtur innan jag ska ta tag i mitt grymt stökiga rum. Rolig dag? Nej. Att det ska regna och vara svinkallt gör inte dagen bättre men.....


you make me smile

HG loved my food! Jag lyckades alltså med matlagandet, underbart. Förutom kycklingwok med nudlar hann vi också med limemarinerade jordgubbar, haha. Visst lät det proffsigt? Nu på kvällskvisten har vi suttit och drömt oss bort. 
Fast sängen väntar på mig nu. Tidig morgon imorrn och sen borta tills på måndagkväll, skönt! Hotell och allt.

need to jump in the cold wather

JAG HAR JOBBAR KLART FÖR DENNA VECKA! 
Vill bara att hela världen ska veta hur otroligt skönt det känns. Fast efter en "maagsik" kväll igår så var 7,5 timmar med jordgubbar helt okej. Rätt mycket skratt med både chefer, kunder och min Majsboll. Dock har jag blivit dränk i jordgubbs-mögel-saft..Måste nog duscha bort det innan HG kommer hit för matlagning och mys.

Middag vid älven är heeelt ok!



BTW, tacktacktacktack till Malin som fixat min galet snygga header!

Say you want the same thing too

Jag blev bara tvungen...

I'd rather be with you - Joshua Radin

with girls like you

Jg försov mig imorse. Det var ingen bra start på dagen. Annars gick jobbet helt okej förutom vissa dryyga konkurrenter som är ja, dumma, otrevliga och DRYGA! Fast det fick inte förstöra min dag. En mysig stund med Ellen på CityBeach, middag vid älven med Mallanbrallan och HG och sist bio. PUSS på brudarna!




i'll rather be with you

Frida lagade en underbar middag till mig, thankyou babe. Jag fick tillochmed ljus på efterrätten som vi åt vid halvtolv. Efter jobbet idag har jag och HG suttit och letat resor. Vi har bestämt vart vi ska, nu är det bara övertalningsmomentet som är kvar.
Ja må jag leva!


Tvångstankar, måste vara raka, fina rader!

"vi går där i stora halsdukar....
 löven är tusen olika färger....
v i svänger in på ett litet cafe, 
fikar, sedan går vi vidare för 
att se och gå upp i eiffeltornet..."
JAG ÄR PÅ!




never say never, babe

  
Frida lagar just nu en födelsedagsmiddag till mig, ganska gulligt. Ska bli...spännande att smaka! 

so i can stand on mountains

Trots jobb så hade jag en dundrande bra födelsedag igår. På kvällen hade jag ett litet tårtkalas med jordgubbstårta (hade någon väntat sig något annat?). Vi spelade en otroligt nervkittlande kubb-match och när det bara återstod två tappra krigare flyttade vi oss in i värmen. Tacktacktack för alla galet fina presenter! (bio, choklad (!!!!!!!), nagelgrejs, blommor och massor av smycken) Och tack för alla skratt! Jag har världens bästa vänner, helt klart.



vad jag bryr mig om nu

Jobb och släktkalas, så kan dagen sammanfattas. Sötaste kusinerna i världen har man ju då, inte för att skryta men... Imorgon blir det tidig morgon med tårta, sen jobb. (kul att jobba på sin födelsedag btw..) Efter jobbet väntar middag och sen tårta för mina snygga vänner Men ja, just nu väntar sängen....jag är TRÖTT! 

we all know what to do

Jag har övningskört och jag krockade inte. INTE, helt otroligt. Det bar nästan kul, hehe. Så kul att jag gärna gör om det iaf. Ikväll har jag, Måns och Mallanbrallan haft disneykväll, Mulan blev det. Lite häftigt är det allt att kunna se den filmen ch tänka "där har jag varit" när dom är på kinesiska muren eller i förbjudna staden. Det är liksom inte alla som kan ens tänka så. 
Imorgon blir det jobb. Nu är jag back on track i Holmsund igen och har inte så mycket val. Kan dock säga att jag inte saknat gubbarna ett dugg, verkligen inte. Ingenting med det. Eller jo, bara mina coola kollegor i strawberryteamet. Hittade denhär bilden på min dator ikväll. Jag ska ta en bild på mig också och hålla i en lapp där det står "Majsbollen", jag lovar. Hon är ju så söt att man vill äta upp henne!!!! Men inte ikväll, nu ska jag sova. 



No matter what we might face!


  
Om jag ska välja ett ställe på hela jorden där jag ska spendera varenda sommar hela livet ut så skulle det bli ett lätt beslut, GULLHOLMEN! 



i could use somebody

Okej, nu drar jag. Ska bli galet skönt. Hemma igen om nån vecka eller så.


never say never

  

Min syster räddade min dag.
Nu sitter jag och Majsbollen och lyssnar på skrikmusik, äter cookies och pratar med dryga personer på msn, rätt kul. Fast jag borde ta tag i min packning...illa.

all you know and how you speak

Ett jobbpass kvar sen är jag ledig i nio långa, sköna dagar, YES! 
Jag börjar bli less nu...efter drygt fem veckor blir man less. Och det är nog inte bara min hjärna som behöver semester, den snubben som skickade ut nästan tusen liter jordgubbar till oss imorrn behöver nog också semester. 
Jag behöver semester från allt, tro mig. Nu ska jag åka bort till världens mysigaste ö och ligga på en brygga i en vecka. En himla bra semester enligt mig.


 
someone like you!


you know it, huh

Jag fick storfrämmande!






RSS 2.0