i was the one who would always jump in first

Min helg har bestått av lite jobb, tre riktiga tjejmyskvällar (frida-malin&magdalena-frida), lite träning och massor av släkt. Tror jag hunnit med hela släkten i helgen, det är ovanligt! Men trevligt var det. Och himla mysigt var det också att få träffa det nyaste tillskottet i kusinskaran.
Jag kände att jag verkligen behövde domdär myskvällarna i soffan, dom är verkligen underskattade! Och gosiga kusiner är inte helt fel dom heller! Nu ska jag ladda inför en ny skolvecka.. tidiga mornar är fortfarande inte min grej!
En av mina sju sötnosar till kusiner i en av mina två sötnosar till syskons famn.

you know what i want

Min fredag var så himla skön! Slutade 12.15, åkte hem och sov i soffan ett tag, fick fika-besök av Frida som jag sedan drog med på gymmet. Sen hade vi en riktig slö kväll i soffan med massa godis. Helt ok, alltså. Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen, börjar jobba om 40 min...

i dont remember you looking any better

Skolan har rullat igång på allvar nu. Redan första veckan, helt sjukt. Och trött är jag, som bara den. Plus att huvudvärken har börjat smyga sig på. Tror jag ska göra en tidig kväll. Ska upp tidigt imorgon och hålla min älskade Ida sällskap på Arlanda via telefonen. Svängde förbi på ett hejdå-fika hos henne idag som slutade i ett riktigt tårkalas. Jag saknar henne redan, så otroligt mycket. Ida, jag saknar dig!

a new life she has found

Kul, skolan är igång igen som att inget lov har existerat. En kort samling på tjugo minuter igår följdes upp av en hel-lång dag med lektioner idag. En kickstart alltså.
Efter den korta och otroligt onödiga samlingen igår hängde jag med min kära vän Ida hela dagen. Och på fredag åker hon till USA i alldeles för många månader. Jobbigt för mig men galet kul för henne!

take my hand and we'll make it

Juste, jag sa ju att vi hade det dundertrevligt i fredags, ellerhur? Nu har jag snott lite bilder från Hanna!
Pusspuss alltså och tacktack för kvällen brudar!!

and i love i love i love you

För exakt två år sen, ungefär, satt jag och Majsbollen på sansviksplanens läktare och funderade på hur i hela friden vi skulle överleva gymnasiet. Nu har vi gjort bort två tredjedelar och har bara ett år kvar. Det är helt galet. Hittar inget annat ord än ja..galet! Allting går så fort, jag minns den dagen så himla bra. Ojojoj säger jag bara.
Efter min timme på gymmet idag cyklade jag till sandviksplanen för att spana in brorsans match. Jag kom på migsjälv sitta där med värsta skolångesten och undrade om det kanske var bättre att gräva ner sig under läktaren tills trean är över. Nja, inte jättesmart. Har jag nu klarar två år, två tredjedelar, så ska jag banne mig klara ett år till!


face down in the dirt

I torsdags tog jag och Magdalena en promenad från Maxi till Öbacka längs strandpromenaden medan Malin var på sin träning. Bland det mysigare denna sommar.
Gårdagen vart väldigt lyckad! Trevligt, trevligt hade jag iaf. Nu är jag precis hemkommen från en myskväll hos Magda och ska kurera min nacke, som blivit så ofantligt stel, med hjälp av varma vetekuddar. Så är planen!

i gotta feeling..

Hade en otroligt myspysig kväll på Öbacka med mina fina. Efter en sväng på stan och en snabbvisit hemma i hsund ska vi nu bege oss tillbaka till Öbacka för en, förhoppningsvis, oförglömlig kväll.

my heart is yours

Gaaah, nu är jag helt slut i hela kroppen alltså. Kan inte ens sitta rakt utan gungar fram och tillbaka på stolen. Måste se helt stört ut, haha. En timme på gymmet, en varv runt åsen och sen backträning på det tar på kan jag lova. Nu ska jag återhämta mig lite innan jag tar tag i badrummet. Det behöver verkligen städas har jag upptäckt... Som tur är tror jag min fina syster har bakat något smaskigt åt mig som jag får mumsa på när jag är klar med städandet.

we can try to live

Kräftskivan hos Elena var toppen. En galen kväll/natt med andra ord. 
Nu ska ja träffa mina bästastebästa som jag inte sett på över en vecka!

It's something unpredictable but in the end it's right

Hejhej, idag shoppade jag en hel del. Mest svart om jag ska vara ärlig. Men vadå? Det är typ höst snart och då blir allt ganska dystert, alltså passar svart perfekt. Jag hade Agnes om shoppingsällskap och hon skötte sig exemplariskt som vanligt. Hon är en exemplarisk varelse. Nej, den väldigt tidiga morgonen (05.30...) gör sig påmind just nu så det får nog bli sängen.

you're the storm that I've been needing

Gårdagen var helt galet bra. Ett dygn med Majsbollen och man blir så sjuuukt taggad på livet. Och man, iaf jag, får massor av ny musik att utforska. Förstår inte riktigt hur det kunde bli såhär men nu sitter jag och lyssnar på The Zookeeper's body och sjunger "are you, my lady are you" alldeles för högt. Vad gör du med mig, Maja? VI hade iaf en awesome kväll som vi fyllde med massor av musik och dansande. Och planerande. Om mindre än en månad smäller det och jag är så himla taggad just nu!
Yes, en favorit i repris. Den går aldrig ut tiden och det tackar jag verkligen för!!

its high tide baby, again


Världens bästa Maja, helt klart. Nu ska vi se våran favvofilm och äta massor av mums.


hard work, work

En dag kvar. 6,5 timmars jobb och sen är jag fri, ledig, ja..kalla det vad du vill. Det ska jag väl klara av?

when we love we never learn

Oj, så fort allting går nu. Hade fyra dagar på raken med Elena på Obbolabadet och huxflux var dom dagarna över. Plus att jag nu inte har en enda dag kvar där i sommar. Shit alltså! Endast tre ynka dagars jobb kvar, ons-fre. Nästan så att det kommer kännas tomt där på fredagkvällen, haha.
Denhär förmiddagen gick iaf inte till historien som den jobbigaste. Vi hade inte en enda badgäst fram till klockan ett så vi passade på att äta lunch i över en timme, ta massor av sjukt fula kort, äta glass och bara hänga liksom. Sen fick jag hoppa på cykeln och trampa över broarna för att hjälpa till i Holmsund. Så lite nytta gjorde jag idag. Ännu mer nytta gjorde jag sen på gymmet och mest nytta gjorde jag nästan hos Maja. Eller...man kanske inte kan kalla det nytta. Vi hade en lite reunion från gamla klassen. Galet trevligt, verkligen! Varför träffas man inte oftare liksom? Det är en gåta...nej, nu äre sängen. Har många små ärenden att uträtta på min lediga dag imorgon.
Elena tror att hon passar som ganster...

I could really use a wish right now

Vilken kväll! Sjukt kul hade vi iaf på badhuset igår. Vi badade som aldrig förr och precis sånt som vi sagt åt småungar att inte göra. Galet! Vi orkade inte ens dra oss mot stan utan stannade i bassängen precis hela kvällen. Oj, vad jag tycker om mina kollegor. Och förmånerna med jobbet som badvärd.

you really hit me hard

Nu borde jag egentligen sova men efter en snabb titt på mina naglar insåg jag att jag var tvungen att göra något åt dem innan jag somnade. Drygt? Ja! Men nu är dom röda och fina.
Min fredag var bestått av jobb. Friidrottstittande (attans, Thorkildsen var inte riktigt i form ikväll alltså...) och en långprommis hann jag också med. Kände att jag behövde precis en sånhär kväll för att orka med jobb i flera dagar nu. Och självklart så att jag ska orka vara på tipptopphumör imorgonkväll. Blir en minst sagt spännande kväll alltså.
Jag och Elena fick lite besök av min lilla Agnes. Efter stängning fick hon guppa omkring i bassängen medan vi städade undan. Jag var avis på min syster just precis då.

Sanningen är att utan dig är jag ingenting värd

Jag och finaste Magdalena vet hur man njuter! Och Malin, vi är galet stolta över dig gumman. Bara så att du vet liksom.
Imorgon är jag tillbaka på jobbet.

just gonna stand there and watch me burn

Regn, regn, reng. Åh, jag blir så less på detta skyfall alltså. Efter bara någon timma på stan så plaskade det rejält i mina tygskor. Och om man då går kors och tvärs över hela stan så får man räkna med riktigt genomvåta skor.. Jag kände mig iaf väldigt vuxen och duktig när gick förbi banken och huxflux gick jag därifrån med massor av papper och en dosa. Och det bästa är att jag vet hur jag ska använda grejerna. Hejhej vuxenpoäng! Att sen dagens andra ärenden var att hämta anställningspapper från jordgubbarna och följa med Frida en sväng på Arbetsförmedlingen gjorde inte att jag kände mig mindre vuxen. Fick dock världens dilemma nu på kvällskvisten. Synd att det tyvärr bara fanns en lösning och att det inte var den lösningen jag hejade på. Men om ett år, då går det nog min väg! :)

även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur

Ikväll satte jag min för första gången i en bil med Magdalena bakom ratten. Vi styrde mot Bettnäs och hade en galet mysig picknick på klipporna. När solen gick ner packade vi ihop och tog en sväng förbi Strömbäck. Kändes himla märkligt att traska omkring där nu typ tre år senare men det var sig verkligen likt. Och nu har Magda sett stället som förändrade mig.

But it's just the price I pay

Nystädat rum och nybäddad säng. Jag kommer sova gott inatt alltså. Mina armar är fortfarande lite skakis efter en timme på gymmet. Tror dock att kladdkakan som Frida och Elena bjöd mig på gör att jag, trots träning, ligger plus-minus-noll idag. ja, det var pretty much min dag. Städning, träning och chill hos Frida. Eller oj, nu höll jag på att glömma en VÄLDIGT VIKTIG SAK! Jag tog årets första dopp idag. Ja, 2 augusti, årets första dopp. Inte okej nånstans egentligen men nu var det bortgjort och bättre sent än aldrig, right?
Jag hade askul på min födelsedag, har insett det nu!

RSS 2.0