you're everywhere..you're everything

Tisdag=kortdag=SKÖNT! Efter skolan drog vi ner på stan. Först hängde vi på bibblan ett tag,(haha) sen blev det fika på station. Kan ju säga att måna kära vänner är avundsjuka på mitt presentkort där, haha. Bara därför ska jag dra med Aggan dit imorrn igen, toppen!
Sen jag kom innanför dörren tills typ.. nu har jag läst, läst och läst. Det var så längesen jag var riktigt inne i en bok och jag har saknat det.
Ska jag berätta en sak? JAG ÄR LEDIG IMORRN! Eller ja.. jag lär ju måsta plugga en hel del, om jag hinner. Först ska jag in på iksu och träffa Aggan. Vi ska pumpa och vara duktiga. Sen ska vi plugga samhällskunskap. Kul? Ja, allt blir kul på café med Aggan, så är det.

Nu ska jag bestämma om jag ska se Desperate eller en Manchester utd-match.. hemskt val!


J
ulia åt glass, som vanligt. Och tydligen var det något fel på skeden..


You are my heaven

Haha, idag var inte direkt min dag, believe me. (Måndagar, you knoow...) Förutom att jag glömde nyckeln hemma (första gången på typ 4år) så mådde jag piss på friskvården. Alldeles svimfärdig, fråga mig inte varför. Det var läskigt! Sen körde jag fast i matten och fattar ingenting (okej, kanske inte så ovanligt men..), fick hjälp av Petros och Oskar. Jag blir bara sur på alla mattesnillen idag. Dom snackar som om allt vore så sjukt självklart men tro mig, det är det inte. Jag och Ida satt bara och skrattade åt deras utränkningar, även Mimmi och Maja joinade oss efter ett tag. Skönt att vi är på nästan samma nivå iaf :) haha.
Åh, jag taggar kvällarna hela denna vecka, typ. Grey's, Desperate, GossipGirl och alla andra serier börjar ju nu, YEEY. Snacka om att jag kommer bli TVnörd.. Ja, när jag inte pluggar, haha.
'Nu ska jag duscha och sen känna mig duktig som sprang runt sjön!


The more I think, the less I believe it

   
  
Direkt när jag kom hem efter att ha följt med Maja en bit så drog Malin med mig på ännu en promenad. Det var blåsigt! Men kul. Dock känner jag att jag ligger efter med pluggandet, det är mindre kul. Nu har jag precis sett One tree hill, jag grät som vanligt, haha. Nej, nu väntar min snygga samhällsbok, ciiiaaaoa.




Hittade en så sjukt perfekt video på youtube. Efter alla timmar jag ock Majsbollen spenerat framför Pride&Prejudice så går det knatt att förklara hur bra den passa in just idag. Och att låten heter "A lonley September" gör ju inte saken värre. Speciellt inte när den är en av de finaste låtarna som någonsin skrivits,
Så Majsbollen, you gotta love it!


high tide, baby

Idag har jag åker knutit mina band till Holmsund..typ. Tittade på killarna (j-18)´s match. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den, men ibland var det då inte innebandy dom spelade, haha. Minns knappt sist jag var på Storsjö, måste varit sjuukt länge sen!
Ikväll hade jag huset för migsjälv så då passade Majsbollen, HG, Måns och Soccan på att komma förbi. Men nu är det bara Majsbollen som fortfarande står ut med mig, haha. Eller så är det bara jag som står ut med henne, who knows..
  
 

(Majsbollen tycker om att plåga folk, nästan lika mycke som hon tycker om att vara med på kort..)


i will not do it anymore

MM-MM, det är himla skönt att få sova ut ibland! Och att bara få ta det sjukt lugnt på morgonen för en gång skull. Förut kunde jag nästan gå upp 7.50 om vi började 8.20. Nu är det 6.10 som gäller när jag börjar 8.30, snacka om omställning..haha. Men eftesom jag har sett Andra avenyn, fixat naglarna, fikat och sett på tv nu på morgonen så inser jag att troligen kommer jag inte hinna göra mig iordning tills jag ska möta Malin och Magda. Piss.. aja, jag får lägga på en rem nu då.




Så sjukt härlig

just like it used to be, honey

Fredagar är dryga. Speciellt svenska, det suger. Jag fattar nada. Seriöst. Idag fattade jag mindre än nada, skitkul.
Malin och Magdalena räddade iaf min dag. Så sjukt kul att bara sitta inne framför tvn med glass och prata minnen och annat strunt, det var ju liksom ett tag sen.. Magda har ju börjat sin proffskarriär i RIG och har inte så mycke tid över för oss "vanliga" människor, haha. Och Malin är ju en etablerad IKSU-spelare så hon har inte så mycke tid kvar hon heller. Men hey, jag pluggar nästan hela tiden så jag är rätt busy jag med, hehe.. okej, jag försöker plugga med det slutar alltid med att jag ger upp efter fem min och går och gör något annat, jättebra taktik!

Nu sitter jag och käkar lite på min glass, den ska jag sluta med. Jag äter bara för at hålla mig vaken nu tror jag. Då är det nog aningen bättre att gå och lägga sig, det tänker jag iaf försöka göra. Jag lär ju fastna framför tvn.

Ingen sovmorgon imorrn, ska gå och heja på Måsn och de andra. Undra om dom är bra, himla längesen jag tittade.

  


 

<-- Magda ville inte skryta men...

let's smile and pretend..

Ohyes, presentationen på bilden is over, SO OVER! Oj, vad jag diggar vissa presentationer. Typ Oskar som ställer sig framme vid tavlan, visar upp sin logga och säger "ja, så ser den ut. några frågor?". Och Jon som börjar käfta emot läraren, det var så sjukt kul! Plus att vissa verkligen överraskade! Nu är min klass rätt bra.


i always catch my breath...

Skönt att sluta tidigt! Jag passade på att ta en springtur runt sjön, så grymt skönt (och jobbigt, hah). Men seriöst, jag sprang i shorts och t-shirt utan att frysa, helt otroligt!! Sommaren är ju nästan tillbaka! :) okej, nu kommer det snöa imorrn bara för att jag sa sådär, förlåt..

Ikväll har jag pluggat men det har inte alls gått bra. Så jag ger upp nu, tvn väntar på mig.

and he scoressssss

Oh, my baby is back in business!

(
Hoppas bara att killen håller sig hel till den 10 oktober..)

and you're miles away

Jag blir så himla sur när jag vet att jag har jättemycke att plugga på men kommer inte på vad. Ohyes, det är toppen..typ. Det är iaf skönt att sluta 11.00. Och det är skönt att komma hem när man har tränat, haha, Jag och Ellen höll ut rätt bra, faktiskt.
Det är mindre kul att åka buss med hela Holmsund's fyllebänk. Slagsmål på bussen och ett himla liv från Maxi (läs systemet....) tills jag hoppade av. Seriöst, typ 40-50-åringar som slåss på bussen, hur bra känns det? Nja, inte sådär jättebra.. Det var iaf grymt skönt att hoppa av bussen, det kan jag lova!

Nu ska jag gå ner och sätta på lite tevatten. Sen ska jag se om jag kanske kan lösa en matteuppgift. Tänk, vad kul om jag skulle klara det utan hjälp!

i'm sure i'll find a way

Måndagar suger nästan lika mycke som söndagar! Dock finns det några små ljuspunkter även i de mörkaste dagarna. Typ att engelskan blev himla slapp tack vare en speciell lärare eller att vissa är så sjukt korkade och blir av med iksu-kortet för att de åker hiss, även om de blir varnade en halv sekund innan (förlåt Oskar..och Petros, jag tror nämligen inte att du kommer undan).

Nu har jag lekt mamma åt mina syskon i 5 timmar. Ska nog fortsätta med det nu, det låter som om det är vidare mycke syskonkärlet vid tvn just nu..

Imorrn ska jag och Ellen jobba häcken av oss på en BodyPump, tagga!

i'll never forget you

Idag har jag inte haft något liv så jag har hunnit sitta rätt många timmar på min säng och bara lyssna på musik. Jag fastnade för en låt, min och Majsbollens låt.
Jag saknar henne så mycket. Det är väl onödigt att man bor rätt nära varann iaf men aldrig och då menar jag aldrig hinner träffas. Jag behöver min Majsboll...ganska så mycke också!


The blackout - It's high tide, baby



Is this worth fighting for
You're worth fighting for
As I face the crowd and take a bow
This time its up to you
Time is up for me
Cause I've been biting my tongue for far too long
I know that I'm too blame
Burst into flames, you're beautiful
You're worth fighting for
I'm worth fighting for, don't say goodbye
You're worth fighting for..




future's calling

Vännäs var faktiskt himla långt bort, tycker jag. Men det var värt resan. Vi hade det supermysigt hela kvällen. Maten var toppengod, kladdkakan perfekt och allt bara så.. mysigt. Jag hoppas på en repris snart, Mimmi måste ju också få vara med någon gång, hah. Om hon nu kan dissa Bjurholm någon helg eller så.

Malin är jobbig, hon spelar bara innebandy hela tiden. Verkligen hela helgen!! Sen låter hon himla stressad i telefon så jag ska nog ta och ringa henne ikvl, när hennes cup är slut.
Och Hannah är också himla upptagen. Dock håller hon på att planera vårat höstlov. Hon vill dra med oss till Sthlm. Får se hur det går...

friday, i'm inlove.. kind of.

Fredagar är jobbiga. Som tur är så är ofta kvällarna mysiga. Efter skolan så gick jag och Helena och åt. Sen gick vi på Luff och träffade massa roligt konfafolk. Och Agnes kom sent, som vanligt.

   
 Jag vet att Agnes tycker om mig.. :)


Nu ska jag blåsa håret och sen ska jag till Vännes och träffa några Minerva-tjejer.

let's sleep til' the sun goes down

Jag ville så himla gärna göra bort min presentation på bilden idag men icket. Wiklund kommer för långt ner i listan för att hinnas med på första lektionen, bajs. Nu ska jag gå och ha ont i magen en vecka till..

Jag pallade iaf inte att träna på hålet idag. Agnes drog med mig till uppehållsrummet. Där satt vi och pluggade, läste sms, snackade basket och sånt helt normalt, haha. Dock tror jag inte att Agnes tyckte om min matte.. Men hon kan omöjligt hata den lika mycket som jag!



Eftersom jag inte tränade på hålet så tog jag en springtur när jag kom hem. Det var himla tungt och kallt. Nu ska jag plugga lite tills imorrn och sen krypa ner under mitt tjocka täcke, ciaoooo!

Are just memories of a different life

Jag har kommit på världens bästa knep för att slappna av och varva ner på eftermiddagen/kvällen. Bada i badkaret! Det gjorde jag idag och det var toppen. Hade tänt massa ljus och lyssnade på lugnt favoriter och allt var jättebra. Sen kom "I will always love you" på radion och jag började storböla. Det var som om värsta tidsmaskinen drog mig tillbaka. Jag brukar klara det rätt bra men nu är jag så himla känslig när det gäller.. det. Men sen kom massa andra låtar jag tänkte på annat. När vattnet var kallt så gick jag upp, då var det inte lika skönt längre. Dock var jag himla varm och mjuk i kroppen vilket var bra efter mitt och Aggans gympass idag.  

just like always

Vad har jag kommit på idag?
JO!
Afro powerdanc är ganska tråkigt, inte jobbigt alls.
Man kan äta på Kulinarium när man vill, om man gullar med mattanterna.
Alla bussar går till Vasaplan, nästan.....
Massa olika hårprylar är onödigt i träningsväskan.
Svenska och litteraturhistoria suger.
Tisdagar äger.
Jag har samma problem som Malin hade för ett år sen, (hon vill inte hjälpa mig!)
Måns är inte så jättebra på att ge råd men han är en hejare på att göra promenader intressanta.
Jag borde plugga mera och vara mindre datanörd!
Sova mera är ett måste!

All the sweet honey from above

Jag har seriöst lust att slänga min mattebok i papperskorgen. Det är ju omöjligt att lösa ut massa x ur konstiga formler, jag ger upp.

Idag har jag stått och pucklat på Aggan på friskvården. Så himla skönt att träna på skoltid! Även om punch-out kanske inte var en jättehitt men.. Imorrn ska jag och mina snygga classmates gå på afro-power-dance. Dom taggar, inte jag..haha.

Egentligen så borde jag nog ha pluggat en massa men jag tappade suget när jag inte kom framåt i matten. Sen kom min kära granne, Josefin över också. Vi käkade nötter och snackade framför brasan. Jag älskar brasor! Det måste vara det absolut mysigaste som finns.

Jag älskar att jag alltid lyckas säga massa knasigheter på lunchen, det är nästan kul!

please, don't take it away!

Idag har jag varit duktig! Jag har städat, bytt sängkläder och skrivit hela min presentation om migsjälv till estet-redovisningen. Det känns himla ego att stå och ptata om sigsjälv i fyra hela minuter men jag har ju liksom inget val. Men jag ska nog prata lite om Aggan också, det lovade jag henne. Hon får nog komma in när jag beskriver färgen röd. "jag är ju kärlek" som hon så fint sa det, haha :)
Nu ska jag ta tag i matten, ciaaao!

For you I’ll set my house on fire

HG, Malin och Livan är himla kul. Och dom är bra på att spela kort, det är inte jag. Tycker väldigt synd om Liv som var på mitt lag, haha. Jag är desto bättre på att babbla. Och att säga en massa som jag egentligen inte hade tänkt säga. När jag väl kommit igång så är det svårt att få stopp på mig ibland. Undra om det är så bra..tror inte det.
Livan ville inte ligga och trängas med oss så hon for hem när vi andra gick och la oss.
Morgonen spenderade vi i soffan med täcken, te, mackor och minst tiotusen Riesen. Plus att Malin fick bestämma film. Kalle och chokladfabriken. Hon tyckte att det var skam att jag inte hade sett den..





Jag, Livan, Malin och Hannah- back in buissnes




Nu liggen min lilla kusin, som jag ska barnvakta, i min säng. Jag tror att hon väntar på at vi ska gå ner och packa upp påsen med godsaker som hon har tagit med. Det vill jag också, bye :)

Never thought you’d make me, break me

Jag vet att jag borde plugga ikvl men jag har liksom inte kommit på vad jag ska plugga på än. Men nått är det..
Jag har sovit i soffan sen jag kom hem. Fattar inte varför jag blev så himla trött och negativ idag? Jag kan inte komma ihåg att det har hänt något speciellt.. Det började ju bra med aerobics och sen bubbel med "vi5" plus aggan. "Vi5" måste vara det absolut fulaste uttrycket som finns men det är himla bra och dom flesta fattar nu precis vilka jag menar. (Mimmi, Maja, Ida, Julia och myself). Hur som helst kan jag ju också säga att vi äger på att uttala massa knasiga meningar i kör på engelska. Speciellt om dom handlar om toeses som nån tror är roses.
Nu har jag avreagerat mig litegrann på Jossan, det var himla skönt. Och det var himla skönt ute också. Något som inte är så himla skönt är att min träningsväska står ouppackad på golvet och att min mage kurrar. Det måste jag göra något åt!

  

there's only ONE tree hill.

Brorsan är nästan lika OTH-galen som jag. Det måste gå i arv eller nått sånt. Han spelar in varje avsnitt! Den är bra, då kan jag passa på att se om allting från säsong 1. One tree hill måste vara bland det bästa som finns, garanterat!


hurts, oh it hurts!

Åh, jag älskar Minervas underbara trappor. Speciellt när man har hemskt träningsvärk i lår och rumpa, då är dom extra mysiga att springa upp och ner för.. Dock var det bara upp och ner en gång som gällde eftersom jag slutade till lunch. Då sprang jag över till IKSU och fick ett träningsprogram på gymmet, jag och julia ska bli starkast (och biffigast) i Sverige..typ.
Julia envisades med att vi skulle ta en 123buss (det betyder att jag måste gå 2km, minst, extra) så på min lilla promenad hem gick jag förbi min kära gamla skola. Den såg ut precis som vanligt. Stor, ful och trygg. En äkta skolbyggnad.


Hit me, knock me out and let me go back to sleep

Mina ben gör ont, riktigt ont. Testa att ha bodypump (för första gången på en massa månader) och sen några timmar senare ha cooper-test, 3km. Det är faktiskt inte sådär superkul.. Eller det är kul nu, när det är över. Cooper gick rätt okej, till och med rätt bra. Med tanke på morgonens träning är jag verkligen helt nöjd. Aldrig att jag springer om frivilligt på uppsamlingsheatet, never. Det gör bara galningar, haha.
Jag trodde seriöst att jag skulle falla ihop när jag och Frida sprang till bussen men jag bet ihop, haha. Och hann med bussen, helt otroligt! (Den överfulla och jobbiga 16.15-bussen...)

När jag kom hem var jag iaf död. Det var jag tvungen att ändra på så det fick bli en promenix med Rebecca, himla mysigt. Jag dissar matten idag, den får vara tills imorrn, jag har ingen kraft kvar!

Nu ska jag packa mina saker tills imorrn och sen go to my looovely bedsom jag har längtat.... 


ingenting alls

Jag kommer nog bli ett innebandy-freak i helgen, typ. Igår kväll följde jag med Malin och såg på Dalen- Umeå city. Det var faktiskt kul även om rumpan värkte efter bara fem min. Men då är det bara att bita ihop.
Nu ska jag nart rensa golvet från kläder och sen ska jag stirra mer i matteboken och inte fatta ett skit, kul? NEJ!
Men när jag är klar med det (eller..klar var dumt sagt. när jag är less) så ska jag springa ner till bussen. Jag lovade att komma och titta på Malins match mot H-sund. Sen skulle tydligen IKSU elit möta Obbola p93. Det blir ju...intressant. Dock har jag tvingat med mig Aggan. Ska bli skönt att för en gångs skull inte träffas på skolan! :) okej... Iksu ligger typ 20m från Minerva men.. Hon sa precis att hon hade något himla viktigt att breätta. Nu blev jag nyfiken, inte bra. Nu kommer jag inte kunna koncentrera mig på matten.

and it's not comming back, baby

Det var verkligen sjukt härligt att springa ute i solen idag, ja, det var sol, S-O-L! Och varmt!!! Helt otroligt.. Jag tror nästan att jag måste dissa IKSU lite i veckan och ta en tur hemma istället, innan det blir halkigt och läskigt.
Igår hade jag, HG och Malin en skönt myskväll med kladdkaka. Jag saknar att inte ha dom i min klass. Jag saknar att inte träffa dom hela tiden, varje dag. Jag saknar Skärgårds( tro det eller ej...),  jag saknar 9d. Så, nu var det sagt!

Nu sitter jag med hårfärg i håret som ska sköljas ut typ...nu? Det kommer bli sjukt mörkt iaf, tror jag. Nej, nu ska jag springa till duschen, bye!

light in the tunnel

Jag pallar inte dagar då man går omkring och är sur utan anledning. Irriterar sig på allt, säger massa dumma och taskiga kommentarer, är inte sigsjälv. YES, så var det idag. Jättebra.. Och ett dunkade huvud hjälper inte till så speciellt mycke kan jag ju lugnt säga. Plus att jag har sabbat så sjukt mycke idag...KUL!

Den lilla ljuspunkten på dagen var nog iaf middag på Starz med "the strawberrycrew". Frida och Majsbollen är himla söta. Nu ska jag gå ner och tröst äta något för att få upp humöret lite och sen sla jag så till sängs. Sova är bra när man är pissed. 


(Jag tror att dom försökte se lika roliga ut som jag gjorde idag..)

i will remember you

Jag känner mig verkligen helt slut just nu. Förts friskvård sen fotboll på idrotten, skolfoto (jag ser ut som en mupp, jag lovar!!!!!),  engelska och naturkunskap. Jag fattade inte mycke på naturgrejset (bra att jag går natur då?!!!) dock hade jag himla kul, faktiskt..haha. Efter det sprang jag och Aggan till IKSU och tränade någon timma. Jag sprang på löpbandet och såg på One Tree Hill, det var kul..men jobbigt! ;) snabb dusch och sen hem för att ta en promenad med Jossan. Det är ju så fint väder, jag var bara tvungen att komma ut.
Och nu sitter jag som sagt och halvsover på stolen. Har kollat igenom matten tills imorrn och jag tror att jag fattar det mesta. Svenskan orkar jag inte kolla på ikvl. Slutar 11.00 imorrn så jag funderar på att ta en sväng på stan. Eller så åker jag hem och..sover. Vi får se.

Nu ska jag iaf äta något och sen lägga mig i sängen och se CSI tills jag somnar, sov gott!




RSS 2.0